«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!

 

Κυρ. 12/6/16 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*  

Μουτζώνουν την ΕΕ με χέρια και με πόδια οι λαοί της Ευρώπης, όπως δείχνει μια δημοσκοπική έρευνα του αμερικανικού Ινστιτούτου Πιου (Pew), η οποία διενεργήθηκε σε 10.500 πολίτες κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε δέκα χώρες από τις αρχές Απριλίου ως τα μέσα Μαΐου του 2016. Οι δημοσκοπήσεις, το έχουμε γράψει πολλές φορές, δεν αποτυπώνουν τίποτα περισσότερο από μια στιγμιαία εικόνα, και τα αποτελέσματα τους μπορεί να αλλάξουν άρδην. Αυτή η εικόνα πάντως της σημερινής ΕΕ παρουσιάζει ομολογουμένως μεγάλο ενδιαφέρον.

Τη χειρότερη γνώμη για την ΕΕ την έχουν -ποιος άλλος-;- οι Έλληνες. Το 71% του δείγματος που χρησιμοποίησε η Πιού έχει πλέον αρνητική άποψη για την ΕΕ και μόνο το 27% του ελληνικού λαού συνεχίζει να έχει θετική. Με άλλα λόγια, οι τρεις στου τέσσερις Έλληνες έχουν επιτέλους αρνητική εικόνα για την ΕΕ. Χρειάστηκε μια τόσο μακροχρόνια κρίση, η οποία συνεχίζεται ακόμη, και μια βαθύτατα χυδαία και προσβλητική συμπεριφορά των Γερμανών του Τέταρτου Ράιχ που οικοδομείται με βάση το ευρώ για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν οι Έλληνες πως μας αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ευρωπαίοι. Το ενθαρρυντικό είναι πάντως ότι σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου -και αναφερόμαστε στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία και, φυσικά, στην Ελλάδα- σημειώνεται ραγδαία κατάρρευση της δημοφηλίας της ΕΕ., Αυτό είναι ταυτόχρονα παρήγορο φαινόμενο, που, αν συνεχιστεί, θα οδηγήσει αναπόδραστα στη διάλυση της ΕΕ, έστω και αν αυτή επέλθει από τη Δεξιά των μεγάλων χωρών της Ευρώπης και τα αντίστοιχα τμήματα των αστικών τάξεων που βρίσκονται πίσω τους. Εξαιρετικά ενθαρρυντικό είναι επιπροσθέτως το γεγονός ότι δεύτερη μετά την Ελλάδα στις αρνητικές γνώμες κατά της ΕΕ είναι απροσδόκητα η Γαλλία, χώρα ιδιαίτερα ωφελημένη από την εύνοια που επιδεικνύουν οι Γερμανοί απέναντι της.

Από το 69% όπου βρίσκονταν το έτος 2004 οι θετικές απόψεις για την ΕΕ, τώρα έχουν καταβαραθρωθεί στο …38%! Ούτε λίγο ούτε πολύ έχασαν 31 εκατοστιαίες μονάδες, πέφτοντας σχεδόν στο μισό. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ακόμη μεγαλύτερη είναι η κατάρρευση της δημοτικότητας της ΕΕ στην Ισπανία, στην κοινωνία της οποίας είναι ευδιάκριτες οι δεξιές τάσεις. Το έτος 2008, πριν δηλαδή η χώρα αυτή περιδινηθεί σε κρίση, θετική άποψη για την ΕΕ σε προηγούμενη δημοσκόπηση του αμερικάνικου Ινστιτούτου Ερευνών Πίου είχε εκφράσει το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό του 80%. Ακόμη και στην Ισπανία όμως κατέρρευσαν τα πάντα. Εκείνο το 80% των Ισπανών έχασε ολόκληρες …33(!) εκατοστιαίες μονάδες από τότε και μέσα σε οκτώ χρόνια καταποντίστηκε στο 47%. Ξεπέρασε δηλαδή προς τα κάτω το 50%. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι προφανώς και ο δεξιός πρωθυπουργός Ραχόι στη συνέχεια ακολούθησαν καθαρά μνημονιακές πολιτικές.

Οι Έλληνες πρωτοστατούν και στην καταγγελία της οικονομικής διαχείρισης της κρίσης εκ μέρους της ΕΕ, με ποσοστό αρνητικών απόψεων που φτάνει στο …92%!!! Είκοσι πέντε ολόκληρες σχεδόν μονάδες πίσω από τη χώρα μας βρίσκεται η-δεύτερη- Ιταλία, με το πολύ υψηλό ποσοστό απόρριψης των χειρισμών της ΕΕ στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης του 68%. Αναμενόμενο ίσως το ποσοστό αυτό, θα πει κανείς, σε μια χώρα όπου το δεξιό κόμμα Φόρτσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και το επίσης δεξιό κόμμα της Λίγκας του Βορρά, μαζί με το κίνημα των Ιταλών ‘’αγανακτισμένων’’ του Μπέπε Γκρίλο έχουν ως κεντρικό σύνθημα το …’’Έξω η Ιταλία από το Ευρώ!’’, που δεν τολμά πλέον να ξεστομίσει κανένας κυριολεκτικά υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα. Τρίτη είναι η Γαλλία στο ίδιο περίπου ύψος, με τις αρνητικές κρίσεις να φτάνουν στο 66%, και τέταρτη η Ισπανία με ποσοστό 65%. Ακόμη και στην Ολλανδία, οι αρνητικές απόψεις για τους χειρισμούς στην οικονομία της ΕΕ με 49% υπερτερούν των θετικών που είναι στο 42% -και μην ξεχνάμε ότι ο οικονομικής υπεύθυνος της Ευρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι Ολλανδός! Μόνο στη Γερμανία, από τα κράτη που χρησιμοποιούν το ευρώ και συμπεριλαμβάνονται στην έρευνα, η οποία είναι και η μόνη χώρα που κερδίζει από τη χρήση του ευρώ, οι πολίτες βλέπουν θετικά σε ποσοστό 47% και αρνητικά σε ποσοστό 38% την οικονομική διαχείριση της κρίσης. Ακόμη πιο σφοδροί επικριτές της ΕΕ είναι όλοι λαοί της Ευρώπης στη διαχείριση του προσφυγικού, Αρνητική άποψη έχει το… 94% (!!!) των Ελλήνων, το 88% των Σουηδών, το 77% των Ιταλών, το 75% των Ισπανών, το 70% των Γάλλων και των Βρετανών. Όσον αφορά δε το στόχο της ‘’όλο και στενότερης ένωσης’’, η απορριπτική διάθεση είναι κυριολεκτικά σαρωτική! Μόνο το ...19% (!) συμφωνεί ότι πρέπει να μεταβιβαστούν περισσότερες εξουσίες στις Βρυξέλλες. Αντίθετα, το 42% ζητεί επιστροφή εξουσιών στα κράτη – μέλη και το 27% αρκείται με το υφιστάμενο καθεστώς.

*Δημοσιεύθηκε στον Πριν την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Από Δημήτρη Αδαμόπουλο

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!

 • 100 δισ. δολάρια ξόδεψε η Σαουδική Αραβία για να «εξάγει» το ακραίο Ισλάμ!

  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  http://1.bp.blogspot.com/-REVbifrHJyE/VnaqKCdp8HI/AAAAAAAAlPI/mWOEyEUBg7E/s640/Islam%2B%25CE%25A0%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2580%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25B1%2B6.jpg

  Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

  Οι αμερικανικοί δημοσιογραφικοί οργανισμοί άρχισαν επιτέλους να λαμβάνουν υπόψη τους τις διασυνδέσεις της Σαουδικής Αραβίας με την τρομοκρατία, λέει ο Τρίτα Παρσί, πρόεδρος του Εθνικού Ιρανικού Αμερικανικού Συμβουλίου.

  «Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην κάλυψη [των γεγονότων] από τα Μέσα τους τελευταίους τρεις μήνες. Δεν είναι τόσο το ποσοστό της κριτικής προς τη Σαουδική Αραβία, αλλά η σιωπή [που επικρατούσε] για τον ρόλο της Σαουδική Αραβίας που έχει αρχίσει να αλλάζει δραματικά», είπε ο Παρσί στο ιρανικό Press TV.

  Συγκεκριμένα, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές χώρες άρχισαν να θίγουν τις διασυνδέσεις μεταξύ της τρομοκρατίας και των 100 δισ. δολαρίων που ξόδεψε η Σαουδική Αραβία για να χρηματοδοτεί θρησκευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, ιδρύματα που προωθούν τον εξτρεμιστικό Ουαχαμπισμό και τη σαλαφιστική ιδεολογία.

  Η Σαουδική Αραβία, για να «φτιάξει» το προφίλ της, ανακοίνωσε τη σύσταση της Ισλαμικής Στρατιωτικής Συμμαχίας ενάντια στην τρομοκρατία, μια συμμαχία που μετέχουν σουνιτικά μουσουλμανικά κράτη, ωστόσο, πριν λαλήσει τρεις το Πακιστάν και η Μαλαισία διέψευσαν ότι είναι μέλη της εν λόγω συμμαχίας, πράγμα που σημαίνει ότι η Σαουδική Αραβία τις ανακοίνωσε δίχως ως μέλη χωρίς καν να τις ρωτήσει.

  Η Σαουδική Αραβία ξοδεύει τεράστια ποσά σε τζαμιά, κατηχητικά, θεολογικές σχολές, σε χώρες όπως η Μαλαισία και το Πακιστάν και παρείχε πρόσφατα στον Λίβανο σημαντική στρατιωτική βοήθεια. Οι Σαουδάραβες λοιπόν θεωρούν ότι μπορούν να υπολογίζουν σε χάρες εξαιτίας της γενναιοδωρίας τους. Ορισμένες φορές έχουν μια φουσκωμένη ιδέα για την παγκόσμια σημαντικότητά τους, επειδή ξοδεύουν χρήματα ολόγυρα.

  Οι New York Times υποδέχτηκαν με σκεπτικισμό την ανακοίνωση της «αντιτρομοκρατικής» συμμαχίας της Σαουδικής Αραβίας με 34 κράτη μέλη.

  «Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να δεις τη Σαουδική Αραβία, ένα ηγετικό σουνιτικό κράτος, ως έναν σοβαρό εταίρο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος εκτός εάν σταματήσει να χρηματοδοτεί τα ουαχαμπίστικα κατηχητικά και τους ιμάμηδες που διαδίδουν τα ίδια εξτρεμιστικά δόγματα που βρίσκονται και στον πυρήνα της ιδεολογίας του Ισλαμικού Κράτους. Αν και το Ισλαμικό Κράτος έχει ορκιστεί να καταστρέψει τη Σαουδική Αραβία, οι Σαουδάραβες ηγέτες μέχρι στιγμής περισσότερο ανησυχούν για τους σιίτες που καθοδηγούνται από το Ιράν, το οποίο θεωρούν τον μεγαλύτερο αντίπαλό τους», έγραψαν οι New York Times σε ένα άρθρο άποψης.

  Επιπροσθέτως, η λονδρέζικη Evening Standard πρόσφατα δημοσίευσε ένα άρθρο μέσα από το οποίο καλούσε τη βρετανική κυβέρνηση «να σταματήσει τα χρήματα που έρχονται από το εξωτερικό και χρηματοδοτούν ουαχαμπίστικα βιβλία, τζαμιά και σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο».

  Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, η ιδεολογία του Ουαχαμπισμού που προωθεί η Σαουδική Αραβία «προπαγανδίζει μια ιδεολογία μίσους ενάντια στους “απίστους”, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται Χριστιανοί, Εβραίοι, Σιίτες, Σούφι, Σουνίτες μουσουλμάνοι που δεν ακολουθούν τον ουαχαμπισμό, Ινδουϊστές, άθεοι κ.α.».

  Η εφημερίδα μάλιστα κάνει και μια χαρακτηριστική σύγκριση. Η Σοβιετική Ένωση για προπαγάνδα είχε ξοδέψει μόνο 7 δισ. δολάρια ενώ η Σαουδική Αραβία τα τελευταία 30 χρόνια περισσότερα από 100 δισ. δολάρια».

  Ο Ουαχαμπισμός, επίσης Σαλαφισμός, είναι ένα σουνιτικό κίνημα ευαγγελιζόμενο την επιστροφή στο αυθεντικό Ισλάμ, θεμελιωμένο στο Κοράνι και τη Σούνα.

  Σήμερα, ο όρος περιγράφει ένα κίνημα σύνθετο ριζοσπαστικό, συγκροτούμενο συγκεκριμένα από ένα κίνημα παραδοσιακό και ένα κίνημα τζιχαντιστών. Όλα αυτά τα κινήματα δίνουν έμφαση στην αδιάλειπτη, χωρίς αλλαγές, συνέχεια του Ισλάμ των πρώτων αιώνων.
  http://www.pronews.gr

  http://aegeanhawk.blogspot.gr/2015/12/100.html

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

 • Ρατσιστικό βιβλίο κυκλοφορεί ελεύθερα!

  //////////////////////////////////////////////////////////

  http://3.bp.blogspot.com/–fW4SI685lk/UUBwj7KLkBI/AAAAAAAAAog/ydrVjPwslck/s1600/outeratsismos.89yad2b67iwwc848w880wcwss.6ylu316ao144c8c4woosog48w.th.jpeg

  Ανενόχλητο κυκλοφορεί ρατσιστικό βιβλίο το οποίο μάλιστα προτείνει ανενδοίαστα ρατσιστική βία κατά των ξένων! Πριν σας παραθέσουμε τον τίτλο και τον εκδότη, σας μεταφέρουμε ορισμένα ενδεικτικά αποσπάσματα, τα οποία αποδεικνύουν την ακραία μορφή που πέρνει πλέον ο ρατσισμός στην χώρα μας:
  • Σφάζετε τους, όπου τους συναντάτε, διώξτε τους από τα μέρη από τα οποία σας έδιωξαν εκείνοι. Ο ξένος είναι χειρότερος από την σφαγή!
  • Πολεμήστε εναντίων τους ώστε να μην υπάρχουν πια ξένοι!
  • Οι ξένοι θα γίνουν καύσιμο για την φωτιά!
  • Όσους απαρνούνται τις ιδέες μας, θα τους κάψουμε στην πυρά. Αμέσως μόλις καεί το δέρμα τους, θα τους δώσουμε νέο δέρμα, για να μπορούν να γευθούν αληθινά το μαρτύριο.
  • Ας μην νομίσουν οι ξένοι ότι θα επιμηκύνουμε την ζωή τους για δικό τους καλό. Τους δίνουμε χρόνο, μόνο και μόνο για να διαπράξουν μεγαλύτερα λάθη! Τους περιμένει ταπεινωτική τιμωρία!
  • Οι Έλληνες να μην γίνονται φίλοι με τους ξένους προτιμώντας τους από τους Έλληνες!
  • Έλληνες μην γίνεστε φίλοι, παρά μόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν παύουν να κοπιάζουν να σας διαφθείρουν!
  • Τους περιμένει μια φωτιά στην οποία θα καίονται άνθρωποι και πέτρες!
  • Η κατάρα του Θεού θα πέσει πάνω τους!
  • Αρνούνται τις ιδέες μας, αλλά θα γνωρίσουν τις επιπτώσεις της περιφρόνησής τους.
  • Να αποφεύγετε τους ξένους. Αν ήθελε ο θεός δεν θα ήταν ξένοι!
  Αυτά είναι ελάχιστα από τα πολλά κεφάλαια του βιβλίου το οποίο κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία ελεύθερο. Επίσης εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν διότι ένα αντίτυπο του βιβλίου αυτού σύμφωνα με καταγγελία ιδιοκτήτη του, δεν έγινε σεβαστό από κάποιους αστυνόμους…
  Σας μπέρδεψε το τελευταίο; Δεν θα έπρεπε. Βγάλτε το ξένοι και στην θέση του προσθέστε την λέξη ειδωλολάτρες, επίσης βγάλτε την λέξη Έλληνας και προσθέστε αυτή του πιστού μουσουλμάνου την οποία περιέχει το βιβλίο και θα κατανοήσετε αμέσως τον λόγο για τον οποίο η ελληνική “αριστερά” έτρεξε να υπερασπιστεί το βιβλίο! Φυσικά είναι εδάφια από το κοράνι, όπως τα διαβάζουμε στο έξοχο βιβλίο του Σαμ Χάρις με τον τίτλο “το τέλος της πίστης”. Κάτω από την παράθεση δεκάδων παρόμοιων εδαφίων γράφει ο συγγραφέας:
  Σχεδόν σε κάθε σελίδα, το Κοράνιο οδηγεί τους ευσεβείς μουσουλμάνους να μισούν τους απίστους. Σχεδόν σε όλες τις σελίδες, προετοιμάζει το έδαφος για θρησκευτικές συγκρούσεις. Όποιος μπορεί να διαβάσει εδάφια σαν αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω και εξακολουθεί να μην διακρίνει κάποια σύνδεση ανάμεσα στη μουσουλμανική πίστη και στη μουσουλμανική βία, θα έπρεπε ίσως να εξεταστεί από νευρολόγο.

  http://4.bp.blogspot.com/-mqxvh-89RhY/UUBxqorMXsI/AAAAAAAAAos/qx_KADppsYM/s1600/AIGY+(2).gif

  Αμέσως μετά και στην σελίδα 168 του βιβλίου αφιερώνει ένα κεφάλαιο με τον τίτλο “αριστερός παραλογισμός”. Βέβαια ο Χάρις μιλά για την φιλοσοφική προσέγγιση της ευρωπαϊκής αριστεράς, κυρίως της Γαλλικής, την “παράξενη περίπτωση του Νόαμ Τσόμσκι”, και όχι στην Ελληνική μαρξιστική – Σταλινική αρτηριοσκληρωτική “αριστερά” την οποία πιθανόν δεν γνωρίζει καν. Την δική μας αριστερά μάλλον θα την κατέτασσε σε ένα προηγούμενο κεφάλαιο με τον τίτλο “ο γρίφος της μουσουλμανικής ταπείνωσης”, όπου γράφει:
  Στις δοσοληψίες με τον μουσουλμανικό κόσμο πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι μουσουλμάνοι δεν έχουν βρει να πουν κάτι ουσιαστικό εναντίον των ενεργειών των αεροπειρατών της 11ης Σεπτεμβρίου, πέραν της αιώνιας ψευδολογίας ότι στην πραγματικότητα ήσαν Εβραίοι. (Περίπου το 61% των ερωτηθέντων είπε ότι δεν πιστεύει ότι ήταν Άραβες οι υπεύθυνοι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 39% που είχε αντίθετη άποψη επιθυμεί να πάρει ο Αραβικός κόσμος την δόξα για αυτό το κατόρθωμα.) Η μουσουλμανική θεματολογία είναι σήμερα ένα πλέγμα από μύθους, και από θεωρίες συνωμοσίας! (Θα ήταν αδύνατον να δώσει κανείς μία σωστή εικόνα του πλούτου της φαντασίας των μουσουλμάνων πάνω σε αυτό το θέμα. Ας αναφέρουμε μόνο ένα εξωφρενικό παράδειγμα: Φαίνεται ότι πολλοί Ιρακινοί πιστεύουν ότι οι γενικευμένες λεηλασίες που ακολούθησαν την πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ, ήταν ενορχηστρωμένες από τους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς! Οι επιθέσεις εναντίον Αμερικανών στρατιωτών γίνονταν από πράκτορες της ΣΙΑ ως ένα μέρος μίας μυστικής επιχείρησης, για να δικαιολογηθεί η παράταση της στρατιωτικής κατοχής από τις ΗΠΑ.
  Ποιος να του εξηγήσει τώρα του ανθρώπου ότι αυτά στην Ελλάδα δεν είναι απλά λαϊκοί μύθοι, αλλά ότι τα ακούμε και τα διαβάζουμε από βαθυστόχαστους διεθνείς αναλυτές.

  http://3.bp.blogspot.com/-Vb8aIAkUlhU/UUBxvIT827I/AAAAAAAAAo0/ZA5pEF91KEk/s1600/9825618.jpg

  Στην Ελλάδα είναι φανερό ότι η Ελληνική “αριστερά”, στα πλαίσια αυτού που ονομάζει “μαρξιστική ιστορία”, προσπαθεί να εκλογικεύσει με τον δικό της τρόπο τα σημερινά δεδομένα, εκκοσμικεύοντας την διεθνή κατάσταση και αγνοώντας παντελώς την ρίζα του όλου προβλήματος, το οποίο έγκειται στην θρησκευτική πίστη. Ανίερο σύμμαχο σε αυτό το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπει τα γεγονότα έχει την εκκλησία, η οποία κινείτε στην θεωρία “σεβασμό στην κάθε πίστη”, στην λογική του να μένει έξω από κάθε είδους κριτική η κάθε φανταστική υπόθεση, όταν αυτή επικαλείται κάποιον θεό! Όλη αυτή η τύφλωση, δεν μπορεί να μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για το μέλλον μας σε αυτή την γωνιά του πλανήτη στην οποία για άλλους λόγους εισρέουν κατά χιλιάδες άνθρωποι για τους οποίους αγνοούμε εντελώς το τι είναι πραγματικά και το σε τι κόσμο θέλουν να ζήσουν οι ίδιοι!

  Δημοσιεύτηκε 13th March 2013 από τον χρήστη ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ

  http://emmanouilpapas.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5703.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>