«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ!!!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΙΟΥΝΗΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ;
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ!!!

ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα οι Γάλλοι θα βγούν στους δρόμους και θα ζητήσουν από τις ένοπλες δυνάμεις να συλλάβουν την ξενόδουλη κυβέρνηση!!!

Το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο της Γαλλίας καλεί όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης.

Στο κάλεσμά του ο πρόεδρός του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου αναφέρει:

Γεια σας το όνομά μου είναι ο Eric Fiorile. Είμαι γάλλος και επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Γαλλίας και απευθύνω έκκληση σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Όποια και αν είναι η χώρα σας, οι ηγέτες σας που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, ο πρόεδρος, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί … συστηματικά πέρασαν από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία επιλέγει τους εκπροσώπους της κάθε χώρας. Τουλάχιστον οι μισοί προέρχονται από τις υψηλές βαθμίδες του Τεκτονισμού.

Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι ηγέτες σας πωλούν την ιδιοκτησία σας, τις επιχειρήσεις του νερού, του ηλεκτρικού, των τηλεπικοινωνιών κλπ στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία. 

Παράδειγμά η Ελλάδα που έχει σχεδόν καταστραφεί, ο χρυσός, τα ορυχεία, το πετρέλαιο και τα νησιά της πωλήθηκαν στις ΗΠΑ οι οποίες τα μεταπωλούν στη συνέχεια… 

Aπό την αρχή έως τώρα το χρέος των χωρών και των λαών  αυξάνεται ενώ οι ηγέτες γίνονται πλουσιότεροι με το ευρώ μέσω των ελίτ, του υπερβολικού δανεισμού και των ιδιωτικοποιήσεων που οδηγούν τις επιχειρήσεις στα χέρια του καπιταλισμού. 

Ένα παράδειγμα: Θα έχετε το φθηνότερο νερό, αλλά πολύ κακής ποιότητας.

Σε κάθε χώρα κυριαρχούν η διαστροφή του συστήματος, με αφύπνιση της σεξουαλικότητας στα παιδιά… η αύξηση της ανεργίας, η αύξηση της μετανάστευσης ώστε να υπάρχει πολύ φθηνότερη και αδήλωτη εργασία.

Σίγουρα στις χώρες σας έχετε ανθρώπους που μπορούν να σας εξηγήσουν όλα όσα συμβαίνουν. 

Οι κυβερνήσεις και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κατασκευάζουν το χρέος και η κατάρρευση του ευρώ θα οδηγήσει σε ευρωπαϊκό εμφύλιο πόλεμο με τη συμβολή των μεταναστών και του DAESH (ISIS) για λογαριασμό των Αμερικανών.

Στη Γαλλία, έχουμε επίγνωση του κινδύνου γι αυτό κάναμε μια κλήση στις 10 Ιουνίου 2016 10 η ώρα στην Place de la Concorde στο Παρίσι και καλέσαμε το γαλλικό στρατό για να προστατεύσει τον λαό και να αλλάξει την κυβέρνηση. Και να θέσει τα πάντα εξ αρχής, να ανακτήσει τα χρήματα που έχουν κλαπεί από τον λαό ώστε εκείνος να επιλέξει τους αληθινούς  εκπροσώπους του, γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα η ψήφος είναι άχρηστη.

Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο είναι ένα νόμιμο νομικό πρόσωπο δεκτό από τον ΟΗΕ στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. 

Κάθε χώρα στον κόσμο έχει το δικαίωμα να έχει το CNT της για την προάσπιση του Συντάγματος που παραβιάζεται από τις κυβερνήσεις.

Στην Γαλλία υπάρχει το σύμβολο της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη του 1789 και αυτή η δήλωση αποτελεί τον στόχος της μασονική φράγκικης ελίτ που θέλει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο χάος για να εξαφανίσει το σύμβολό μας.

Είναι επείγον να αλλάξει, για τη ζωή μας, τον πολιτισμό μας, τον πολιτισμό μας και τα παιδιά μας.

Το μέλλον των ευρωπαϊκών λαών είναι στα χέρια σας και στα χέρια μας.

 Σας ευχαριστώ.


ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

10 Ιουν 2016, τελευταία προειδοποίηση –


Θα σας κοστίσει τίποτα αν δοκιμάσετε;

Η χώρα μας έχει υπάρξει για πάνω από 2000 χρόνια, θα κοιτάξουμε μακριά χωρίς να δειλιάζουμε; Η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή. Για να διασώσει την ταυτότητά του, ο λαός θα παλέψει μέχρι το τέλος. Αυτή η μάχη στις 10 Ιούνη είναι ακόμα ειρηνική και στο όνομα του νόμου, διότι οι ένοπλες δυνάμεις έχουν νόμιμα επιταχθεί από τον λαό για να αποκαταστήσουν την τάξη με τη σύλληψη των δραστών που έχουν καταλάβει την εξουσία! Eric Fiorile

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

“Από τη μία πλευρά υπάρχουν οι αγωγοί που καταστρέφουν τη  τη χώρα της Γαλλίας με σκοπό να μετατραπεί σε αμερικανική επαρχία. Από την άλλη, οι Γάλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την εθνική τους ταυτότητα.

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει! 

Στις 10 Ιουνίου, οι ειλικρινείς ένοπλες δυνάμεις έχουν  καθήκον να συλλάβουν τους προδότες και τους συνεργούς τους που μένουν στο Elysee Palace.

Ολόκληρο το έθνος καλείται να υποστηρίξει τις ένοπλες δυνάμεις στις 10 το πρωί από την Place de la Concorde.

Τώρα, ο γαλλικός λαός αγωνίζεται ενάντια στην καταστροφή και για τη διάσωση της γαλλικής ταυτότητας.  Ο λαός βρίσκεται σε αντίθεση με την κυβέρνηση, η οποία σαφώς  εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ξένων και έχει αποδείξει ξεκάθαρα ότι εργάζεται με σκοπό να επιτευχθεί ισχυρό κέρδος για τις ξένες εταιρείες…”  
http://oimos-athina.blogspot.gr/2016/06/blog-post_10.html

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>