«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλά για μαλάκες μας περάσαν οι Ρώσοι, που ήθελαν να τους τα πουλήσουμε;;; Οι Ευρω(παίοι) ειναι φίλοι μας, σύμμαχοί μας και στο κάτω..κάτω ειναι οι νταβατζήδες μας και τους ξέρουμε!!!

Ο ΤΣΑΚΑΛΟΤΟΣ

Σημαντική πρόοδο όσον αφορά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης διαπιστώνει η Κομισιόν την ώρα που ξεκινά η συνεδρίαση του Euroworking Group και ενώ χθες το βράδυ υπήρχαν ανοιχτά θέματα που αφορούν στις αποκρατικοποιήσεις και στις εγγυήσεις για τα τα μέλη της διοίκησης του νέου υπερταμείου. Μίνι υπουργικό το πρωί στο Μαξίμου.

Ιούνιος 06 2016 15:10

«Σημαντική πρόοδο» διαπιστώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσον αφορά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Εκπρόσωπος της Επιτροπής δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί προς την πλήρη εφαρμογή των εκκρεμών προαπαιτούμενων δράσεων». Ο ίδιος εκπρόσωπος ανέφερε πως η εν λόγω πρόοδος επαληθεύεται τώρα από την Ομάδα Εργασίας του Eurogroup, σύμφωνα με την εντολή του Eurogroup.

Αργά χθες το βράδυ, στελέχη του υπουργείου οικονομικών παραδέχονταν ότι μετά από δύο πολυνομοσχέδια, που θεσμοθέτησαν μέτρα 5,4 δις ευρώ, τα δυνητικά πρόσθετα 3,6 δις ευρώ του «κόφτη», και μετά και την βροχή των τροπολογιών που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, υπάρχουν ανοιχτά θέματα που θα πρέπει να κλείσουν έστω και στο «και πέντε».

Είναι θέματα που αφορούν τις αποκρατικοποιήσεις του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού και τη μεταβίβαση του 5% από το 6 % που κατέχει το δημόσιο στον ΟΤΕ στο ΤΑΙΠΕΔ. Σε ότι αφορά στο Ελληνικό, οι θεσμοί επιμένουν ότι η σύμβαση πρέπει να υπογραφεί άμεσα και να κυρωθεί από την Βουλή μέχρι και το τέλος του μήνα . Στο θέμα των μετοχών ΟΤΕ , η μεταβίβαση τους στο ΤΑΙΠΕΔ θεωρείται ως υποχρέωση από το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα , η οποία δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί.

Επίσης, θα πρέπει να λυθεί άμεσα, το θέμα που έχει προκύψει με την δικαστική διαδικασία, σε βάρος τριών μελών της γνωμοδοτικής επιτροπής του ΤΑΙΠΕΔ που διορίστηκαν από τους θεσμούς ( ενός Ισπανού , ενός Ιταλού και ενός Σλοβάκου ) οι οποίοι ελέγχονται για την πώληση και επαναμίσθωση 28 κτιρίων του δημοσίου το 2014. Τούτο διότι ,από την συγκεκριμένη σύμβαση, σύμφωνα με την δικαστική έρευνα , φέρεται ότι προέκυψε ζημία για το δημόσιο πάνω από 6 εκ ευρώ.

Η ρύθμιση για το ακαταδίωκτο των μελών της διοίκησης του νέου υπερταμείου που πέρασε σε μια από τις τροπολογίες που ψηφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα φαίνεται ότι δεν καλύπτει την Commission. Δια στόματος του εκπροσώπου της κ. Μαργαρίτη Σχοινά, η Επιτροπή επέμενε την Παρασκευή ότι τα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και του νέου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων , θα πρέπει να έχουν κάποιες «εξασφαλίσεις», διαφορετικά, κανένας δεν θα θελήσει να αναλάβει μια τέτοια θέση , βοηθώντας το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

Όλα αυτά τα θέματα θα πρέπει να κλείσουν σήμερα, προκειμένου οι τεχνοκράτες της Ευρωζώνης να συντάξουν την τελική εισήγηση προς τους υπουργούς οικονομικών για την εκταμίευση της δόσης.

H συνεδρίαση του Euroworking Group ξεκινά στις τρεις το μεσημέρι. Από το πρωί πραγματοποιήθηκε εν όψει της συνεδρίασης αυτής, η καθιερωμένη σύσκεψη της Δευτέρας στο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα, που εξελίχθηκε σε μίνι υπουργικό, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

Εφόσον το Euroworking Group δώσει το πράσινο φως σήμερα και δεν παραπέμψει το θέμα στη συνεδρίαση της Πέμπτης, απαιτείται ένα διάστημα μερικών ημερών προκειμένου το κλείσιμο της αξιολόγησης να εγκριθεί από τα εθνικά κοινοβούλια κρατών μελών, με τη Φινλανδία να εχει την πλέον χρονοβόρα διαδικασία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κομισιόν

http://news247.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>