«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δυστυχώς οι Έλληνες ξεχνούν πολύ! Όταν τα βασιλικά σκατά ξεραθούν, γίνονται λίπασμα και τα ξανά τρώμε!!!

Και η παρουσία του μόνο, δηλώνει τον μαρασμό του πολιτισμού και της δημοκρατίας!

Ӵ飬鼴�᰼ �����⡳髝��᩠ֱ婤屟꧲ ?ԡ��ĥ�ᠱ6 ̡?�15. (EUROKINISSI/KŎMđϓ ƙ͔Mϓ)

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Γιατί εμφανίστηκε τώρα ο… άνακτας; Τα ψέμματα και τα συμφέροντα

Ο λαοφάγος Κωνσταντίνος εμφανίστηκε ξανά χθες και δήλωσε πως δεν πρέπει να τον αποκαλούμε τέως, αλλά πως ο τίτλος του παραμένει.

Ουδέν ψευδέστερον αυτου μιας και ο ίδιος έχει αποδεχθεί τον όρο τέως μιας και για να πάρει ΑΦΜ από τη ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού για τις οικονομικές δραστηριότητές του στην Ελλάδα αλλά και ΑΜΚΑ δηλώθηκε ως «Κωνσταντίνος τέως βασιλεύς Παύλου» ήδη πριν από το 2014!

Όμως όπως όλοι οι λαοπλάνοι εξουσιαστές αυτού του τόπου έτσι και ο τέως άνακτας επενδύει πως πρόκειται όντως για ουτιδανούς όταν απευθύνεται στον ελληνικό λαό…

Προσπερνώντας τις δικές του εκδοχές της ιστορίας που έδωσε στη χθεσινή συνέντευξη πρέπει να σταθούμε σε δύο πράγματα.

α) «Εγώ δεν θα κουνήσω το δάχτυλό μου για να πάρω τη βασιλεία πίσω, οι Έλληνες θα το κάνουν» είπε, αν και αναγνώρισε πως παρόλο που δύο φορές στην ιστορία έγινε παλινόρθωση της μοναρχίας στη χώρα μας πλέον δεν υπάρχει ο μηχανισμός για κάτι τέτοιο. Πολύ δημοκρατικό αλήθεια να μιλάει ένας βασιλιάς για τη βούληση του λαού… Θα ζήλευαν ακόμη και ο Ανδρέας Παπανδρέου ή και ο Τσίπρας με το κατασκευασμένο λαϊκό προφίλ του τέως.

β) Το δεύτερο που πρέπει να σταθούμε είναι γιατί τώρα η συνέντευξη αυτή; Τη στιγμη΄δηλαδή που τα σενάρια περί εμπλοκής του υιού του, Νικολάου, με την πολιτική σκηνη΄της Ελλάδας να πολλαπλασιάζονται. Μίλησε και για αυτό… Είπε πως η οικογένειά του δεν είναι πολιτικάντηδες , αλλα΄δεν θέλησε να απαντήσει αν υπάρχει πρόταση στο γιό του από κάποιο κομματικό μηχανισμό, ειδικά μετά την αναφορά στο όνομά του από τον Γ. Καρατζαφέρη στην παρουσίαση του νέου του κόμματος. Με λίγα λόγια οι “βασιλικές” αναφορές αυξάνονται και πληθύνονται στην μνημονιακή Ελλάδα. Είτε δια Καρατζαφέρη είτε δια του ΔΟΛ είτε τώρα δια του ΣΚΑΙ ο πρώην άνακτας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο “παίζει”…

Και το ερώτημα είναι το εξής: Τι είδους συμφέροντα βρίσκονται πίσω από την επανεμφάνισή του; Δύο από τους ισχυρότερους μιντιακούς ομίλους της χώρας του προσφέρουν βήμα και εν δυνάμει στήριξη και ένα συντηρητικο΄κόμμα τον εκθειάζει.

Έχει δει πολλά αυτός ο δύσμοιρος τόπος, αλλά με τη δικαιολογία πως όλοι οι πολιτικοί ταγοί του σήμερα είναι ψεύτες και αναξιόπιστοι θα μας σερβίρουν για άφθαρτο το Κωνσταντιναίικο;;;
http://tilegrafima.gr/

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>