«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ
Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ πολιτικούς ηγέτες.

Ήταν όλοι μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Μετά την χθεσινή καταιγίδα-ψηφοφορία στη Βουλή, η Κυβέρνηση του Τσίπρα, (πρώτη φορά αριστερά), παρέδωσε την Ελλάδα, για έναν αιώνα, σε οικονομική εκμετάλλευση, υπό τον έλεγχο των δανειστών-δυναστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ουδεμία αντίδραση εκ μέρους των βουλευτών, ούτε από το Πρόεδρο Δημοκρατίας, στις θελήσεις του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Ο Αρχηγός του Κράτους φοβήθηκε τη θέση του, φοβήθηκε τον Εβραίο τσιφούτη Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τέτοια υποτέλεια Προέδρου & Πρωθυπουργού είναι πρωτοφανής!!!
Κότες οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Για τεχνητό και παράνομο χρέος μας πήραν οι δανειστές για 99 χρόνια, όλη τη περιουσία.
Δημεύθηκε η περιουσία του Ελληνικού Κράτους για 99 χρόνια, και ο Αρχηγός του Κράτους τσιμουδιά, «πέρα βρέχει», τηρεί σιγήν ιχθύος.
Είναι όλοι τους υπηρέτες του δανειστή βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Βιάστηκε ο κ.Τσίπρας να παραδώσει την Ελλάδα στον νεο-φιλελευθερισμό του βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πέντε (5) ημέρες προ της αφίξεως εδώ του κ.ΠΟΥΤΙΝ προέδρου της Ρωσίας.
Έτσι δημιούργησε τετελεσμένα γεγονότα, της παράδοσης της Ελλάδος στα νύχια και δόντια των Δυτικών Εβραίων Σιωνιστών Καπιταλιστών δανειστών-δυναστών του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της ΝΤΠ-NWO.
Όλα αυτά έγιναν για μία δόση δανείου των Εβραίων Σιωνιστών δανειστών (Θεσμών) της Ν.Τ.Π.
Στη Δύση επικρατεί ο οικονομικός Φασισμός του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της σπείρας αυτού, ο λεγόμενος νεο-φιλελευθερισμός, και εκεί παρέδωσεν ο Τσίπρας τους Έλληνες, προς οικονομικήν εκμετάλλευσην για 99 χρόνια.
Οι πολιτικοί μας είναι οι λεγόμενοι «ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» υπηρέτες του Κοσμοκράτωρα Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Εάν ήξερε ο Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ τι σαβούρα πολιτικούς έχει μαζέψει γύρω του να τον υπηρετούν, και να δουλεύουν γαι την υστεροφημία του, θα τους απέλυε αμέσως. Δυσφημούν το όνομά του.
Το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, είναι τεχνητό (ΕΛΣΤΑΤ), παράνομο, απεχθές, και επονείδιστο, και δεν επιλύεται με παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους δανειστές-δυνάστες, ούτε με παράδοση της δημόσιας περιουσίας στο Ταμείο των δανειστών, αλλά με ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Οι πολιτικοί μας είναι προδότες της πατρίδος, αφού παρέδωσαν Εθνική Κυριαρχία, και τον Ελληνικό Λαό για 99 χρόνια, στην οικονομική εκμετάλλευση των Εβραίων δανειστών (Θεσμών) του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι δανειστές (Θεσμοί) ληστεύουν τους Έλληνες με κάθε Μνημόνιο.
Οι δανειστές (Θεσμοί) δίνουν δώρο για κάθε ψήφιση Μνημονίου.
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω «Θεσμούς» να ληστεύουν το Λαό.
Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΧΡΕΟΥΣ, είναι ενέργεια που προϋποθέτει πολιτικούς με αδένες, όχι πολιτικούς τύπου ΤΣΙΠΡΕΣ & Κυριάκους,Φώφες, δούλους των δανειστών του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οικονομικού Φασισμού.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ άν και «Αριστερός» υπετάγη στις θελήσεις του ΦΑΣΙΣΜΟΥ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Με Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ, διανύουμε τη χειρότερη οικονομική σκλαβιά στην Ιστορία του Ελληνισμού.
Σκλαβιά στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και σπείρας δανειστών.
Κύριε Τσίπρα ο Ελληνικός Λαός σας πήρε χαμπάρι ότι είσθε ο καλλίτερος υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μόνον οι βουλευτές σας δεν σας πήραν χαμπάρι, αυτοί ενδιαφέρονται για την εύννοια των δανειστών, και σκλαβώνουν τον Ελληνικό Λαό στις διαθέσεις των Σιωνιστών Εβραίων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Έτσι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κατορθώνει και γίνεται Επικυρίαρχος.
Πιστέψε με πως δεν κάνετε καμιά έξυπνη ενέργεια. Είσθε ο καλλίτερος υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, από τους ΓΑΠ, & Σαμαρά, προκατόχους σας, θαυμαστές των Μνημονίων.
Με τη χθεσινή ψηφοφορία μας φέρατε το 4ο Μνημόνιο!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ εζήλωσεν την δόξαν του Αυτοκράτωρα ΝΕΡΩΝ της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όταν επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, έκαψε όλη την Ελλάδα, επειδή η τότε Κυβέρνηση τόλμησε να κάνει φιλο-Ρωσική πολιτική στους αγωγούς ενέργειας.
Γιαυτό τώρα ο Τσίπρας έσπευσε να εγκαινιάσει τον αγωγό ΤΑΠ συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Τσίπρας γνωρίζει πως εάν δεν κάνει ότι του λένε οι δανειστές-δυνάστες, θα τον ανατρέψουν, δια της μεθόδου, εξαγοράζοντας επίορκους βουλευτάς. ΄
Το χρήμα πρόδωσε και ΣΤΑΥΡΩΣΕ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!!
Ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει τη δουλειά του, εφαρμόζοντας του δόγμα, «Φύγε εσύ, έλα εσύ».
Τα οικονομικά γεγονότα της Βενεζουέλας, τα διαπράττει η παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική ολιγαρχία.
Ο MADURO υφίσταται δίωξη διότι δεν υπετάγη στις θελήσεις της Παγκόσμιας Οικονομικής Σιωνιστικής Δικτατορίας του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα ίδια και οι άλλες Λατινικές Χώρες.(Βραζιλία,Αργεντινή).
Αυτό το γνωρίζει ο ΤΣΙΠΡΑΣ, και υπογράφει ότι τον διατάξει ο Μεγιστάνας Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τιμωρεί τα απείθαρχα παιδιά του.
Δηλαδή όλα τα Κράτη της Γης, υπόκεινται στις θελήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Οικονομικής Δικτατορίας.
Καμία αντίδραση από τις Κυβερνήσεις των Λαών της Γης, πλην ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ, τις οποίες τρέμει ο δανειστής βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Η.Π.Α.- ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και τα διάφορα EUROGROUP εκτελούν τις διαταγές του Αυτοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η υποταγή της Ελλάδος στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, ξεκίνησε επί «Εθνάρχη» Κων/νου Καραμανλή, ότε εξηγγέλθη το δόγμα «Ανήκομεν εις την Σιωνιστικήν Δύση» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και έκτοτε συνεχίζετε. (Βλέπε χθεσινή παράδοση της Ελλάδος στους δανειστές).
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ακολουθεί Εξωτερική & Οικονομική πολιτική, «Ότι διατάξει ο Επικυρίαρχος βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ»!!!
Γιαυτό και η πώληση όλης της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού στις θελήσεις των Εβραίων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για έναν αιώνα. (99 χρόνια).
Ο Εβραίος δανειστής τσιφούτης Λόρδος Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει τις συντάξεις των φτωχών Ελλήνων γερόντων!!!!!!!!!!!!
Επί ΤΣΙΠΡΑ το Ελληνικό Κράτος επωλήθη στον Αυτοκράτωρα Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>