«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από προδοσία σε προδοσία μας οδηγούν οι αμερικανόδουλοι 300 της καταλυμένης από τον εχθρό ελληνικής βουλής!

Παρ’ ολίγο διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Ρωσίας, αφού οι αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης μπλόκαραν την είσοδο στο στενό σύμβουλο του Ρώσου Προέδρου Αλεξάντερ Ντούγιν που έφτασε στην Ελλάδα για να επισκεφθεί το Άγιο Όρος, λίγες ημέρες πριν την άφιξη του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 14:20

Ευτυχώς, μετά από εξηγήσεις, χειρισμούς σε διπλωματικό επίπεδο και την παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών επετράπη η είσοδος στον κ. Ντούγκιν. Φαίνεται πώς κάποιοι αντιλήφθηκαν το βάρος της επίσκεψης Ντούγκιν στην Αθήνα και τους κινδύνους που εγκυμονεί η απαγόρευση εισόδου του στη χώρα.

Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας και εξ απορρήτων του Β. Πούτιν κατευθυνόταν προς το Άγιο Όρος ενόψει της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου και του Ρώσου Πατριάρχη Κύριλλου. Όμως όταν έφθασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης οι αρχές τον ενημέρωσαν πως υπάρχει αίτημα της Ουγγαρίας για απαγόρευση εισόδου του σε ευρωπαϊκό έδαφος κι εν προκειμένω στην Ελλάδα.

Ο ίδιος αντέδρασε λέγοντας πως η δικαστική απόφαση για τη συγκεκριμένη απαγόρευση ήταν το 2014 και πως από τότε έχει ταξιδέψει αρκετές φορές κι ελεύθερα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όπως μεταδίδει το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Tsagrad επρόκειτο για ξενοκίνητη προβοκάτσια και η άρνηση εισόδου στην Ελλάδα έχει σχέση με άλλο ζήτημα και το ουγγρικό αίτημα ήταν απλώς η επίσημη δικαιολογία.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε το Tsagrad κάποιες «δυνάμεις» δεν επιθυμούν την επαναπροσέγγιση της Ρωσίας με ευρωπαϊκές χώρες και το ρωσικό πρακτορείο συνέδεσε το θέμα με αμερικανικούς «δορυφόρους» στις Βρυξέλλες και διεφθαρμένους αξιωματούχους.

Ο Ντουγκίν έχει έντονα επικρίνει την αντεθνική, αντιευρωπαϊκή και αντιχριστιανική πολιτική της ΕΕ και των ΗΠΑ. “Το αίτημα από την Ουγγαρία, μια χώρα που ο Ρώσος φιλόσοφος έχει επικρίνει λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη ήταν μια πρόφαση”, επισημαίνεται. Οι πραγματικοί εχθροί του όπως λέει και ο ίδιος είναι η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία και οι Φιλελεύθεροι που έχουν σφετεριστεί την εξουσία στη σύγχρονη Ευρώπη.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως είναι προφανές ότι η Ουάσινγκτον ανησυχεί σοβαρά για τον αυξανόμενο ευρωσκεπτικισμό και απαιτεί από τα πολλά πολιτικά κόμματα της Ευρώπης να άρουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Ως αποτέλεσμα, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προσπαθεί να δυσφημίσει τόσο δημόσιες πρωτοβουλίες όσο και ιδιωτικές, όπως αποδεικνύεται από την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα αναφέροντας πως το γεγονός πως στο πλαίσιο των εντολών των κυρίων από τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον ένας γνωστός Ρώσος ορθόδοξος φιλόσοφος δεν είχε άδεια να μπει σε ορθόδοξο έδαφος, δείχνει πως για άλλη μια φορά η Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Ορθόδοξης Ελλάδας έχουν καταληφθεί από εχθρικές δυνάμεις.

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Είναι ο εμπνευστής και θεωρητικός της νέας ρωσικής γεωπολιτικής και του ρεύματος του «ευρασιανισμού» και έχει επηρεάσει αρκετά τον Ρώσο πρόεδρο για τις κινήσεις του στη γεωπολιτική σκακιέρα.

Ο Ρώσος θεωρητικός είναι μια ισχυρή φυσιογνωμία και οι απόψεις του για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης της κρίσης, τελευταία Μόσχας-Άγκυρας, είναι βαρυσήμαντες για τον Ρώσο πρόεδρο. Ο Β. Πούτιν τον έχρισε πρώτο σύμβουλό του σε θέματα γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής και εφαρμόζει πιστά την θεωρία του από την εποχή που το Ισλαμικό Κράτος είχε γίνει βραχνάς για τη Μόσχα και τα συμφέροντα της.

Από tilegrafima

Μοιραστείτε το!

1 comment to Από προδοσία σε προδοσία μας οδηγούν οι αμερικανόδουλοι 300 της καταλυμένης από τον εχθρό ελληνικής βουλής!

 • ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

  ΑΧ …………………..

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Το μεγαλύτερο τζαμί της Ευρώπης εγκαινίασε ο Πούτιν μαζί με τον Ερντογάν

  (βίντεο-φωτο)

  Sep 25, 2015

  http://www.alexiptoto.com/wp-content/uploads/2015/09/mosque_putin-696×407.jpg

  Τίμησε το Ισλάμ μεν, καταφέρθηκε εναντίον αυτών που το καπηλεύονται δε.

  (ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ : ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ )

  Ο λόγος για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος εγκαινίασε

  την Τετάρτη μουσουλμανικό τέμενος στη Μόσχα,

  το μεγαλύτερο στην Ευρώπη,

  παρουσία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

  και του Παλαιστίνιου ηγέτη Μαχμούντ Αμπάς.

  Το Καθεδρικό Τζαμί της Μόσχας, όπως είναι η επίσημη ονομασία του,

  έχει έκταση 16.000 τ.μ.

  και ανοικοδομήθηκε στο σημείο όπου στις αρχές του 20ού αιώνα η κοινότητα των Τατάρων

  είχε κατασκευάσει άλλο τζαμί.

  ( ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ : ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ )

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  ΒΙΝΤΕΟ

  Τίμησε το Ισλάμ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντημίρ Πούτιν

  Putin, Abbas, Erdogan attend Moscow Grand Mosque opening ceremony

  https://www.youtube.com/watch?v=SQRh9ogFLXg

  Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπ 2015

  Palestinian President Mahmoud Abbas, Turkish President Tayyip Erdogan, Russian President Vladimir Putin and Chairman of the Council of Muftis of Russia Ravil Gainutdin attended a ceremony to open the Moscow Grand Mosque. The new mosque, which was erected on the site of the city’s original mosque built in 1904 and which has been under reconstruction since 2005, will be able to accommodate up to 10,000 people simultaneously.

  RT LIVE http://rt.com/on-air

  Subscribe to RT! http://www.youtube.com/subscription_c

  Like us on Facebook http://www.facebook.com/RTnews
  Follow us on Twitter http://twitter.com/RT_com
  Follow us on Instagram http://instagram.com/rt
  Follow us on Google+ http://plus.google.com/+RT
  Listen to us on Soundcloud: https://soundcloud.com/rttv

  RT (Russia Today) is a global news network broadcasting from Moscow and Washington studios. RT is the first news channel to break the 1 billion YouTube views benchmark.

  http://www.alexiptoto.com/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ

  ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………………..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>