«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΤΕ ! ΟΛΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ

Η χώρα ξεπουλήθηκε, αυτό είναι πλέον γνωστό, αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα έγινε, και προπαντώς χωρίς αντίσταση.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ 11
O διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ με συνέντευξή του στη Sueddeutsche Zeitung έθεσε το ζήτημα της κατοχής του 40% της αγροτικής παραγωγής από μία ιδιωτική τράπεζα
(συγκεκριμένα στην τράπεζα Πειραιώς αφού τα περιουσιακά στοιχεία της Αγροτικής Τράπεζας πέρασαν στο χαρτοφυλάκιό της), ως “στρέβλωση” του συστήματος της ελεύθερης οικονομίας,
Προχώρησε μάλιιστα και περισσότερο και μίλησε για την δράση στην Ελλάδα μιας πολύ μικρής ομάδας πολύ πλούσιων ολιγαρχών που κυβερνούν την χώρα και κάνει λόγο για «πολύ παράξενα πράγματα».

Το 40% των αγροτικών εκτάσεων, σύμφωνα με τον Αμερικανό καθηγητή, έχουν υποθηκευτεί στην Τράπεζα Πειραιώς η οποία απορρόφησε την Αγροτική Τράπεζα.

«Αν υπάρξει κρίση και δεν εξυπηρετούνται τα δάνεια, θα πάρουν υπό την κατοχή τους οι επενδυτές σχεδόν τη μισή καλλιεργήσιμη γη της χώρας.

Πώς μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;»,διερωτάται, για να καταλήξει με αναφορά στην ΕΡΤ: «Για μένα είναι σαφές ότι η κρίση αλλάζει πρόσωπο. Από οικονομική κρίση, γίνεται κρίση των κεντρικών θεσμών. Το ότι έκλεισε τώρα ακόμα και η δημόσια ελληνική τηλεόραση, ένας θεσμός ελέγχου στη χώρα, δεν είναι καλό σημάδι».

Και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου συνεχίζοντας: «Φοβούμαι ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει» και ζήτησε από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να αλλάξουν πορεία σχετικά με τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας μεριμνώντας για τις ελληνικές τράπεζες, εφαρμόζοντας αναπτυξιακά μέτρα και διασφαλίζοντας τους αδυνάτους.

«Η Ευρώπη βρίσκεται πιο κοντά στην κατάρρευση παρά στη λύση», είπε ο Γκάλμπρεϊθ και προειδοποίησε για τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης ολόκληρης της Ευρωζώνης, εάν η Ελλάδα υποχρεωθεί να την εγκαταλείψει.

«Η Ευρώπη θα εισέλθει σε μια νέα φάση της κρίσης. Είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Οι πολιτικοί δεν καταφέρνουν να θέσουν την κρίση υπό έλεγχο. Πολλοί πολιτικοί δεν φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει τι πραγματικά συμβαίνει στην περιφέρεια της ευρωπαϊκής ηπείρου. Κι όμως, αρκεί να ταξιδέψει κανείς στην Ελλάδα, για να καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση», τονίζει ο κ. Γκάλμπρεϊθ και αναφέρεται στην «τρομερά υψηλή ανεργία των νέων» αλλά και στην εικόνα των ηλικιωμένων που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.

«Εκατομμύρια άνθρωποι κατρακυλούν, το σύστημα υγείας καταρρέει. Βιώνουν μια κοινωνική κρίση, όπως την ξέρουμε μόνο σε αναπτυσσόμενες χώρες. Κι αυτό συμβαίνει στην καρδιά της Ευρώπης. Για μένα είναι σαφές ότι η Ευρώπη πρέπει να ανησυχεί πολύ. Φοβούμαι ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει. Η χώρα κυβερνάται άσχημα, τα ελλείμματα μεγαλώνουν, οι ελίτ προσπαθούν να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο. Ακόμα και η ελληνική πολιτική έχει χάσει προ πολλού τις ελπίδες της», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, ο οικονομολόγος τάχθηκε κατά της πώλησης της ΔΕΠΑ. «Πρέπει γι’ αυτό να σημάνει συναγερμός σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ενα μονοπώλιο αερίου αποτελεί μια μηχανή που κόβει χρήμα με σταθερά κέρδη και τζίρο. Παραιτείται λοιπόν κανείς από μια σταθερή πηγή εσόδων, για να εισπράξει σήμερα λίγα χρήματα; Πότε κάνει κάτι τέτοιο μια κυβέρνηση; Μόνον όταν και η ίδια δεν πιστεύει πλέον ότι θα επιζήσει για πολύ», υποστηρίζει και προβλέπει ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα πάψουν να πηγαίνουν καλά και οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.

«Ετσι θα ξεκινήσει μια φυγή τραπεζικών κεφαλαίων», σημείωσε και εκτίμησε ότι τότε θα επιλεγεί μια λύση πιθανόν στο πρότυπο αυτής που εφαρμόστηκε στην Κύπρο.

«Πολλοί άνθρωποι θα χάσουν περιουσίες και η οικονομία εντελώς ξαφνικά θα συρρικνωθεί δραστικά. Και αν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, τελικά αυτό μπορεί να σημάνει και την αρχή του τέλους της ΟΝΕ. Θα είναι δύσκολο να επιβιώσει η πολιτική ένωση, όταν θα έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία», ανέφερε.

Απευθυνόμενος στις ευρωπαϊκές ηγεσίες, ο Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ πρότεινε τέσσερα βασικά μέτρα: «Η Ευρώπη πρέπει να διαγράψει στην Ελλάδα περισσότερα χρέη. Δεν έχει νόημα να κάθεται κανείς και να παρακολουθεί την κλιμάκωση της κρίσης. Η Ευρώπη πρέπει να μεριμνήσει για τις ελληνικές τράπεζες. Δεν πρέπει να τις αφήσει απλώς στα χέρια ολιγαρχών. Πρέπει να υπάρξει ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα επενδύσεων για την Ελλάδα, προκειμένου να ανακάμψει η οικονομία. Η Ευρώπη πρέπει να δημιουργήσει ένα είδος συμφώνου για τους χαμένους της κρίσης, μια κοινωνική βασική ασφάλιση και να εγγυηθεί τουλάχιστον ένα μέρος των περιουσιών και π.χ. των συντάξεων», δηλώνει.

Το “κερασάκι” το έβαλε στο τέλος:

Οι Βρυξέλλες θα πρέπει να στείλουν τα χρήματα απευθείας στους αποδέκτες, παρακάμπτοντας την κυβέρνηση, επειδή «μέχρι τώρα τα χρήματα πήγαν συχνά σε λάθος κανάλια» και προσθέτει:«Οχι άλλα χρήματα για κακές ή διεφθαρμένες κυβερνήσεις και διοικήσεις. Το πλεονέκτημα απευθείας καταβολής στον λαό είναι η αύξηση της κατανάλωσης και η ταχεία ανάκαμψη της οικονομίας», επισημαίνει.

Ο καθηγητής ξεκαθαρίζει ότι και αυτή η κυβέρνηση δεν αξίζει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού. Θεωρεί ότι είναι βουτηγμένη στις αμαρτίες, και ότι δεν επιτρέπει να φθάσουν χρήματα στον ελληνικο λαό, για να ικανοποιηθούν στοιχείώδεις ανάγκες.Θεωρεί δηλαδή ότι η κυβέρνηση αυτή εκτελεί εντολές αλλότριων κέντρων εξουσίας, και δεν δίνει σημασία σε όσους την ψήφισαν.

Το θέμα της αγροτικής παραγωγής είναι τεράστιο. Χωρίς εξασφάλιση τροφής, αφού θα ανήκει σε ξένα χέρια, πως θα μπορούσε η χώρα ακόμα και να βγει από την ευρωζώνη, όταν την επόμενη μέρα δεν θα μπορεί να θρεψει τους πολίτες της.

Η χώρα ξεπουλήθηκε, αυτό είναι πλέον γνωστό, αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα έγινε, και προπαντώς χωρίς αντίσταση.

Πηγή: http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/40_29.html

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/nea_taxi_pragmaton/ebraako_lobby/o_ebraios_sallas_katexei_to_40_ths_agrotikhs_ghs_sthn_ellada_tyxaio.html

http://stakarfakia.blogspot.gr/2015/07/40.html
……………………………

Σε υπερταμείο προς εκποίηση και με συνδιοίκηση ξένων όλος ο εθνικός πλούτος

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΣΟΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Μάλλον, χωρίς προηγούμενο, ακόμη και για τη χειρότερη αποικία είναι η συμφωνία για συγκρότηση υπερ-Ταμείου που θα συγκεντρώσει όλον, ανεξαιρέτως, τον δημόσιο πλούτο και το οποίο υπερ-Ταμείο θα διοικούν ουσιαστικά οι ξένοι αφού θα χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη τους για τη διοίκηση και τη διαχείρισή του, ενώ ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του Ταμείου για τη διαχείριση του δημόσιου πλούτου θα ορίζεται από τους δανειστές.

Έχουμε να κάνουμε με πραγματικό κατάντημα χώρας που τελεί υπό κατοχή, ενώ όσοι συνυπογράψουν για ένα τέτοιο υπερ-Ταμείο θα πρέπει να περάσουν από ειδικό δικαστήριο με την κακουργηματική κατηγορία της απιστίας.

Στη συνέχεια η Iskra δημοσιεύει με κάθε επιφύλαξη σχετικό ρεπορτάζ από το Capital.gr του Ν. Χρυσικόπουλου.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Του ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ*

Σε κοινό έδαφος προχωρούν οι διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς για το ζήτημα της δημιουργίας και λειτουργίας του νέου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων, ένα από τα βασικότερα προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση.

Κατά τη συνάντηση των κ.κ. Τσακαλώτου και Σταθάκη με τους εκπροσώπους των δανειστών για το συγκεκριμένο ζήτημα (σ.σ. η συνάντηση στο Χίλτον συνεχίστηκε για το θέμα των κόκκινων δανείων) οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία επί της αρχής για τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν στη δημιουργία του νέου φορέα, μέσω του οποίου θα προχωρήσει το σύνολο της αξιοποίησης της κρατικής περιουσίας, όπως προβλέπεται στο τρίτο μνημόνιο.

Με βάση όσα συμφωνήθηκαν χτες, το νέο Ταμείο πρέπει να είναι σε θέση να λειτουργεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2016. Ουσιαστικά, η δομή του θα παραπέμπτει σε αυτή μιας holding, καθώς αποφασίστηκε υπό την “ομπρέλα” του να υπαχθούν και να λειτουργούν τέσσερις “πυλώνες”:

* Το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω του οποίου θα ολοκληρωθούν οι αποκρατικοποιήσεις που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη (μεταξύ των οποίων ο ΟΛΘ, το Ελληνικό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, o Αστέρας Βουλιαγμένης, η Rosco, η Αφάντου Ρόδου, ο ΔΕΣΦΑ κ.α.)

* Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, στο οποίο περιλαμβάνεται η συμμετοχή του Δημοσίου στις ελληνικές τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν

* Την ΕΤΑΔ, η οποία διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο που αριθμεί περί τα 60.000 – 70.000 δημόσια ακίνητα, καθώς και το σύνολο των υπόλοιπων κρατικών ακινήτων, και

* Το σύνολο των ΔΕΚΟ και των εταιρειών στις οποίες το Δημόσιο έχει συμμετοχή.

Η δημιουργία ξεχωριστής “θυγατρικής” υπό το νέο υπερταμείο στο οποίο θα περάσουν όλες οι κρατικές εταιρείες, δείχνει να επαναφέρει το ζήτημα της αξιοποίησης των συμμετοχών του κράτους σε εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ, αλλά και η ΔΕΗ, εταιρείες δηλαδή για τις οποίες στελέχη και βουλευτές της κυβέρνησης έχουν κατά καιρούς ταχθεί κατά της ιδιωτικοποίησής τους.

Σε ότι αφορά στη διοίκηση του υπερταμείου, στη χθεσινή συνάντηση Τσακαλώτου-Σταθάκη και δανειστών συμφωνήθηκε οτι το μάνατζμεντ θα είναι ελληνικό και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται κοινή συναινέσει.

Επιπλέον, προωθείται η δημιουργία εποπτικού συμβουλίου (supervisory board), στην αρμοδιότητα του οποίου θα βρίσκεται η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και το οποίο θα απαρτίζεται από πέντε μέλη. Εξ αυτών, τρία θα διορίζονται από την ελληνική πλευρά και τα υπόλοιπα δύο – ένα, όμως από τα οποία θα είναι ο Πρόεδρος – από τους δανειστές. Κάθε απόφαση όμως, προκειμένου να αποφευχθούν διαφωνίες, θα λαμβάνονταν με ενισχυμένη πλειοψηφία, με την έγκριση δηλαδή των τεσσάρων από τα πέντε μέλη του.

Τέλος για το στόχο εσόδων ύψους 50 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις, έστω και σε βάθος τριών δεκαετιών, η ελληνική πλευρά για άλλη μια φορά τόνισε ότι είναι φιλόδοξος, χωρίς εν τέλει να υπάρξει σαφής τοποθέτηση των δύο πλευρών για το ακριβές ποσό, ούτε καν για 30 δις.ευρώ, όπως προκύπτει μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Επίσης, δεν φαίνεται να “προχωράει” το αίτημα της ελληνικής πλευράς, περί ευελιξίας στη διάθεση μέρους των εσόδων που θα συγκεντρώσει το ΤΑΙΠΕΔ από τις εν εξελίξει αποκρατικοποιήσεις όχι μόνο για την αποπληρωμή του χρέους, αλλά και για αναπτυξιακούς σκοπούς.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ 2016

Υπενθυμίζεται πως για το 2016 το υπουργείο Οικονομικών έχει τοποθετήσει τον πήχη των εσόδων από αποκρατικοποίησης στα 2 δισ. ευρώ, καθώς θεωρεί ότι θα ολοκληρωθεί σημαντικός αριθμός διαγωνισμών.

Ειδικότερα, αναμένεται ότι θα εισπραχθούν 95 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Αστέρα Βουλιαγμένης στο αραβικών συμφερόντων fund Jermyn Real Estate IV και 1,23 δισ. ευρώ από το οικονομικό κλείσιμο της ιδιωτικοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο Φθινόπωρο.

Ταυτόχρονα, η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ θα οδηγήσει στην καταβολή τιμήματος 280,5 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο τίμημα που ο κινεζικός όμιλος Cosco θα καταβάλει στο ΤΑΙΠΕΔ, σε πρώτη φάση οπότε θα αποκτήσει το 51% του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας. Στη συνέχεια μέσα στα επόμενη πέντε χρόνια θα πληρώσει επιπλέον 88 εκατ. ευρώ, γεγονός που θα οδηγήσει στην αύξηση του μεριδίου της στο 67% από 51%.

Ακόμη, σύμφωνα με τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2016, φέτος θα εισπραχθούν 188 εκατ. ευρώ από την πώληση του ΔΕΣΦΑ, 19 εκατ. ευρώ από την αξιοποίηση των εκτάσεων στην Κασσιόπη Κέρκυρας, 22 εκατ. ευρώ από την πώληση ακινήτων εκτός Ελλάδας και 277 εκατ. ευρώ από λοιπά περιουσιακά στοιχεία.

ΠΗΓΗ

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_7452.html

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΤΕ ! ΟΛΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ

 • Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

  ΑΡΓΑ – ΑΡΓΑ

  ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

  Οι ίδιοι οι δανειστές υπολογίζουν ότι το ελληνικό χρέος θα κατέβει στο 100% του ΑΕΠ το 2060 σε τι μπορεί να ελπίζουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας;

  Μεχρι τότε οι σγμερινές γενιές θα έχουν γίνει… αλοιφές και ούτε η επόμενη θα προλάβει να γευτεί την… ευημερία.

  Από την μεθεπόμενη και βλέπουμε, εκτός ένα μέχρι τότε οι γεωπολιτικές αλλαγές είναι τέτοιες που να επιτρέψουν την άνοδο του Ελληνισμού και την πτώση των δυναστών του.

  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

  ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ… ΑΝ

  Συμφωνία αλλά με ποιο κόστος; – Η Ελλάδα τα δίνει όλα και πληρώνει βαρύ τίμημα για αόριστα ανταλλάγματα και υποσχέσεις

  10/05/2016

  του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

  Η συμφωνία πρέπει να θεωρείται πλέον γεγονός αλλά με τι τίμημα: Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε για το πακέτο μέτρων των 5,4 δισ. ευρώ και θα νομοθετήσει και τον έκτακτο μηχανισμό («κόφτη δαπανών» τον έχει ονομάσει) για τη λήψη νέων μέτρων κάθε φορά που θα καταγράφεται απόκλιση από τον δημοσιονομικό στόχο για το ετήσιο πρωτογενές πλεόνασμα.

  Oι δανειστές αντίθετα δεσμέυτηκαν με πάρα πολλά… αν. Ελάφρυνση χρέους από το 2018… αν επιτευχθούν οι στόχοι. Πλέον η κυβέρνηση τα παίζει όλα για όλα σε ένα μόνο «στοίχημα».

  Στον κόφτη των δαπανών θα περιλαμβάνονται μισθοί και συντάξεις και όπως φαίνεται θα υπάρξει ένα «συμπληρωματικό μνημόνιο» κατά το Eurogroup.

  Σχετικά με τον μηχανισμό προληπτικών μέτρων, ο πρόεδρος του Eurogroup Γ.Ντάιζεμπλουμ ανέφερε ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του τις επόμενες εβδομάδες και πως η βάση συζήτησης θα είναι η ελληνική πρόταση.

  «To Eurogroup αποδέχτηκε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης για το μηχανισμό αυτόματης ενεργοποίησης μέτρων σε περίπτωση απόκλισης από τους στόχους, με κάποιες προσθήκες οι οποίες αφορούν τη δυνατότητα μέλλουσας αντικατάστασης των εφεδρικών δημοσιονομικών μέτρων με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ή μέτρα αύξησης εσόδων» είπε κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας της συνεδρίασης του Eurogroup.

  Ενώ για το χρέος δήλωσε «H απόφαση του Eurogroup δεν ισοδυναμεί με οριστική συμφωνία ότι το ελληνικό χρέος. Τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί μέχρι να συμφωνηθεί, όλα τα σενάρια θα μελετηθούν σε επίπεδο Euro Working Group και θα τεθούν εκ νέου στο τακτικό Eurogroup της 24ης Μαΐου.Tο ελληνικό ζήτημα θα συζητηθεί εκ νέου σε δύο εβδομάδες με στόχο την τελική συμφωνία», πρόσθεσε.

  Αποφασίστηκε ακόμη ότι το ΔΝΤ θα παραμείνει στο πρόγραμμα το οποίο σημαίνει ότι θα επιβλέπει το ίδιο το πως θα συνεχιστεί ο «βασσανισμός» των πολιτών.

  Τα ανταλλάγματα που πήρε η Ελλάδα είναι κυρίως υποσχέσεις για μια κάποια ελάφρυνση του χρέους μετά την λήξη του προγράμματος, δηλαδή το 2018 ή στις αρχές του 2019.

  Άλλωστε η Κ.Λαγκάρντ διαμήνυσε στους έταιρους δανειστές ότι «Αν επιμείνετε να επιβάλετε στην Ελλάδα την υποχρέωση να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018, θα σας στηρίξουμε προσωρινά. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα (in the long-run), θα πρέπει να αναδιαρθρώσετε το χρέος της χώρας σε βάθος τέτοιο, ώστε το πλεόνασμα να μην υπερβαίνει τον στόχο του 1,5% του ΑΕΠ, τον οποίο εμείς θεωρούμε ρεαλιστικό. Προκειμένου τώρα να επιτευχθεί ο στόχος του 3,5% πλεονάσματος για το 2018, θα πρέπει η Ελλάδα να λάβει πρόσθετα μέτρα ύψους 3,6 δις. Δεν αρκούν τα 5,4 δις, τα οποία, κατά τη γνώμη μας, ίσαμε που επιτυγχάνουν πλεόνασμα της τάξης του 1,5% του ΑΕΠ.»

  Το ωραίο είναι ότι οι εταίροι εγγυώνται στο ΔΝΤ την βιωσιμότητα του χρέους μας και μετά το πέρας του τρέχοντος προγράμματος, στο οποίο του ζητάνε να συμμετάσχει όχι μόνο συμβουλευτικά, αλλά και χρηματοδοτικά.

  Όμως το ΔΝΤ δεν μπορεί να χρηματοδοτεί μια χώρα όταν δεν θεωρεί βιώσιμο το χρέος της βάση του καταστατικού του.

  Οι Ευρωπαίοι εγγυώνται στο ΔΝΤ ότι θα διασφαλίσουν αυτοί την βιωσιμότητα του χρέους μας με μέτρα ελάφρυνσης που θα λάβουν αν χρειαστεί.

  Όμως και εδώ υπάρχουν περιορισμοί στις όποιες επεμβάσεις περί απομείωσης του χρέους. Η όποια απομείωση θα πρέπει να γίνει με βάση το Ενωσιακό Δίκαιο και το θεσμικό πλαίσιο του ESM και του EFSF.

  Με βάση αυτά όμως η Ελλάδα θα πρέπει να εκπληρώνει τις οφειλές της έναντι των δανειστών. Στην ουσία δεν υπάρχει κάτι καινούριο από την συμφωνία του Ιουλίου.

  Ως γνωστόν το ονομαστικό κούρεμα αποκλείεται και η όποια περίοδος χάριτος θα δοθεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα έχει πετύχει τους στόχους του τρέχοντος προγράμματος.

  Οι Ευρωπαίοι ζητούν πλεόνασμα 3,5% για το 2018. Θεωρούν ότι θα επιτευχθεί μέσω των μέτρων ύψους 5,4 δις.

  Για την εκταμίευση της δόσης, προαπαιτείται επιπλέον η ρύθμιση των κόκκινων δανείων και η θεσμοθέτηση του υπερταμείου.

  Όσο για τα προληπτικά μέτρα ύψους 3,6 δις, εν σχέσει με την απόφαση της 22ας Απριλίου το Eurogroup δεν φαίνεται να τα απαιτεί με συγκεκριμένη νομοθέτηση αλλά ζητάει να νομοθετηθεί η πρόταση της κυβέρνησης περί ενός μηχανισμού που θα «κόβει» δαπάνες.

  Δηλαδή απλά αλλάζουν οι ονομασίες.

  Συνεπώς για να καταλήξουμε: Για το ζήτημα του χρέους μην περιμενουμε πολλά καθώς και αυτά τα λίγα που θα μας δοθούν θα απαιτούν επιπλέον προσφορά «αίματος» και θα πρέπει μέχρι το 2018 να μην υπάρξουν άλλα «ατυχήματα».

  Αλλού είναι το ζήτημα και έχει να κάνει με το θετικό κλείσιμο της αξιολόγησης, κάτι το οποίο ίσως ανακοινωθεί στο Eurogroup στις 24 Μαΐου όμως επί του πρακτέου τι σημαίνει αυτό για την χώρα;

  Ίσως την αρχή έλευσης επενδύσεων στην χώρα που παρά το άσχημο φορολογικό σύστημα που πλέον έχει, δεν παύει να είναι πολύ ελκυστική για επενδυτές διότι απλούστατα είνι οικονομικά κατεστραμμένη.

  Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται να κλείσει η αξιολόγηση. Εάν τώρα υπάρξουν και δεσμεύσεις γραπτές για την ελάφρυνση του χρέους έστω και το 2018 τότε ίσως η χώρα να μπορεσει να επιδιώξει την έξοδο στις αγορές για απευθείας χρηματοδότηση.

  Με μία αναδιάρθρωση προφανώς αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται. Αυτός σημαίνει και έξοδος στις αγορές αμέσως μετά τη συμφωνία ελάφρυνσης του χρέους; Είναι άλλο ένα ερώτημα που δεν έχει απάντηση δεδομένου ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν εν ισχύ στην Ελλάδα τα capital controls, τα οποία ουδείς γνωρίζει πότε θα αποσυρθούν.

  Μπορεί η έξοδος στις αγορές να συνοδευτεί από ένα νέο πακέτο μέτρων; Δηλαδή επισήμως οι δανειστές να αναγνωρίζουν πώς ανά πάσα στιγμή η ελληνική οικονομία μπορεί να εκτροχιασθεί και την ίδια στιγμή οι αγορές να δέχονται να σε δανείσουν; Και εδώ λοιπόν υπάρχει ένα μείζον θέμα.

  Διότι μέχρι τώρα οι Ευρωπαίοι επί έξι έτη συμπεριφέρονται σαν να ΜΗΝ θέλουν η Ελλάδα να ορθοποδήσει και να μπορεί να δανείζεται μόνη της από τις αγορές. Θέλουν να δανείζεται από αυτούς. Θέλουν ανα πάσα στιγμή να ελέγχουν ακόμα και την «αναπνοή» της.

  Κακά τα ψέμματα, ο φόρος «αίματος» που δώσαμε ήταν βαρύτατος, για να πάρουμε κυρίως αόριστες ελπίδες που ίσως όμως να μας δώσουν την ευκαιρία να συνέλθουμε.

  Αλλά όταν οι ίδιοι οι δανειστές υπολογίζουν ότι το ελληνικό χρέος θα κατέβει στο 100% του ΑΕΠ το 2060 σε τι μπορεί να ελπίζουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας; Μεχρι τότε οι σγμερινές γενιές θα έχουν γίνει… αλοιφές και ούτε η επόμενη θα προλάβει να γευτεί την… ευημερία. Από την μεθεπόμενη και βλέπουμε, εκτός ένα μέχρι τότε οι γεωπολιτικές αλλαγές είναι τέτοιες που να επιτρέψουν την άνοδο του Ελληνισμού και την πτώση των δυναστών του.

  – See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160510/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8D-%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1#sthash.yc2ldfPT.dpuf.

  ………………………………………………………………………….

  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ……………………..

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • ΤΟ ΧΡΕΟΣ Η ελληνική άρχουσα τάξη έφαγε τα δάνεια Και έφερε χρεοκοπία

  STRATFOR: “Η ελληνική άρχουσα τάξη “έφαγε” τα δάνεια & έφερε χρεοκοπία”

  16/11/2011

  Kόλαφο για την Γερμανία,
  τους άπληστους δανειστές της Ελλάδας,
  και την ελληνική … «άρχουσα τάξη»
  που συνεργάστηκε με την Γερμανία,
  αλλά και τεράστιες ευθύνες στο ευρώ
  για την καταστροφή του ελληνικού βιομηχανικού ιστού,

  αποδίδει μελέτη του STRATFOR

  για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

  Το γνωστό ινστιτούτο που στελεχώνεται με αναλυτές πρώην υπαλλήλους του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, της CIA και του Πενταγώνου και έχει μεγάλη επιρροή στο πολιτικό κατεστημένο στης Ουάσιγκτον,

  αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα εφεύρημα της Γερμανίας,

  η οποία μέσα από τις στάχτες του Β’Π.Π.

  βρήκε έναν άλλο τρόπο για να αναπτυχθεί οικονομικά

  η ίδια σε βάρος των των υπολοίπων κρατών μελών.

  Η ευρωζώνη εν συνεχεία αποτέλεσε έναν εξαιρετικό μηχανισμό

  της Γερμανίας για την ανάπτυξη του εμπορίου με τις χώρες-μέλη

  της ευρωπαϊκής περιφέρειας μέσω του ελευθέρου εμπορίου,

  το οποίο ασφαλώς ευνοούσε τις γερμανικές εξαγωγές

  και το εμπορικό ισοζύγιο αφού η Γερμανία πουλούσε φθηνότερα λόγω μεγάλης εσωτερικής αγοράς και παραγωγής!

  Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας,

  η οικονομική ολοκλήρωση μέσω του ευρώ έδωσε την ευκαιρία εισόδου στην ελληνική αγορά σε όποιον Ευρωπαίο το επιθυμούσε,

  με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι παραγωγικοί τομείς της οικονομίας

  της χώρας να βρεθούν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση λόγω χαμηλού

  κόστους εισαγωγών κάτι που οδήγησε σε μαρασμό και απώλεια

  χιλιάδων θέσεων εργασίας, κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

  Η Γερμανία, σύμφωνα με το STRATFOR, χειρίστηκε το ευρώ

  με έναν τρόπο ο οποίος οδήγησε την Ελλάδα

  σε τραγικό αδιέξοδο και το 2010 την ανάγκασε να επιβάλλει μέτρα

  λιτότητας στους Έλληνες πολίτες, για να σώσει ποιους;

  Τους άπληστους πιστωτές που δεν δίσταζαν να δανείζουν συνεχώς χρήματα στην Ελλάδα,

  παρά το γεγονός ότι οι οικονομικοί της δείκτες δεν δικαιολογούσαν

  τέτοιο δανεισμό και την ελληνική άρχουσα τάξη!

  Στην ανάλυση αναγνωρίζεται ότι από την Ευρωπαϊκή Ένωση,

  στα 20 χρόνια ευημερίας, ωφελήθηκε οικονομικά η ελληνική ελίτ

  και όχι ο απλός λαός, ο οποίος είναι άκρως αμφιλεγόμενο

  αν κέρδισε κάτι από τον Ε.Ε. και την ευρωζώνη

  σε σχέση με αυτό που θα κέρδιζε εκτός ευρωζώνης!

  Η οικονομική ελίτ κέρδισε από τον υπέρογκο δανεισμό.

  Και τώρα το ερώτημα που τίθεται από την πλευρά των πολιτών,

  γράφει η ανάλυση είναι «Ποιος θα σηκώσει το βάρος της κρίσης και της δυσλειτουργίας του συστήματος;

  Αυτοί που επωφελήθηκαν ή αυτοί που δεν είδαν κάποιο όφελος από αυτό»;

  Η ανάλυση καταλήγει σε ένα άκρως ενδιαφέρον συμπέρασμα το οποίο έχει «αριστερό» περιεχόμενο, αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακριβώς επειδή του λέει το STRATFOR:

  Τα οικονομικά «πακέτα» από τη Γερμανία που υποτίθεται θα βοηθήσουν στη σταθεροποίηση του συστήματος αφήνουν άθικτη επί της ουσίας την ελίτ,

  ενώ το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τους απλούς καθημερινούς εργαζόμενους,

  οι οποίοι υποφέρουν λόγω δραματικών απωλειών σε μισθούς, συντάξεις και καταστροφή της επαγγελματικής τους καριέρας!

  Aν τα λέει αυτά το STRATFOR τότε νομίζουμε

  ότι ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης

  για Αλέκα Παπαρήγα και Αλέξη Τσίπρα.

  Των οποίων τα κόμματα π ο υ

  ηγούνται, σε τελική ανάλυση δεν έχουν τολμήσει ακόμα

  να κάνουν μία σοβαρή ανάλυση

  για την αποβιομηχανοποίηση της χώρας,

  ειδικά από την εποχή που αυτή μπήκε στο ευρώ.

  Και έρχεται το STRATFOR και τα λέει όλα αυτά…

  © pronews.gr 2015 – Ροή ειδήσεων RSS – Επικοινωνία: info@pronews.gr
  – See more at: http://www.pronews.gr/portal/o/27544#sthash.GVmMTi1S.dpuf

  http://www.pronews.gr/portal/o/27544

  ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΙ

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • Τράπεζες

  Το ξεπούλημα των ανακεφαλαιοποιημένων από το Ελληνικό Δημόσιο(ΤΧΣ) Τραπεζών σε “Ξένους Επενδυτές”

  27 Οκτ 2015

  Δηλαδή οι Τράπεζες, περνούν σε… ιδιωτικά χέρια;;;;

  ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΝΑΝ ΚΑΠΝΟΣ;;;

  ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΑΝ;;;;;

  Καλλιόπη Σουφλή

  http://3.bp.blogspot.com/-tW3z4wON9Zw/Vi_lT030SNI/AAAAAAAB4QM/wAj-_Yi2PjE/s640/mortgage-bankers-association.jpg

  Από το 56,3% η συμμετοχή του ΤΧΣ, θα πέσει στο 27%.
  (Σενάριο όπου προκρίνεται ο
  ιδιώτης μέτοχος)

  Εκτιμήσεις

  Ποσοστά του ΤΧΣ πριν και μετά την ανακεφαλαιοποίηση
  Σενάριο όπου προκρίνεται ο ιδιώτης μέτοχος

  Τράπεζες

  Συμμετοχή ΤΧΣ (Πριν τις ΑΜΚ)

  Συμμετοχή μετά τις ΑΜΚ
  Εθνική

  57,2%

  35%
  Πειραιώς

  66,9%

  32%
  Eurobank

  35,4%

  9%
  Alpha bank

  66,2%

  35%
  Σύνολο

  56,3%

  27%

  Ο πίνακας είναι από εδώ

  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
  http://attikanea.blogspot.gr/2015/10/blog-post_427.html

 • Η Επανάσταση του `21 δεν έχει τελειώσει ακόμη

  ==============================================

  ==============================================

  ==============================================

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

  Καταιγισμός αποκαλύψεων από τον ιδρυτή των AegeanTimes κ. Γιώργο Αδαλή,

  σε ζωντανή εκπομπή του «TV Εγνατία»

  Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

  http://4.bp.blogspot.com/-1oPDmngj5yQ/UWG48d1ZOqI/AAAAAAACHro/6B4CAE9_4Ow/s200/adalis.jpg

  «Μετά από τρία χρόνια αυτό-εξορίας από την Ελληνική Τηλεόραση,

  αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόσκληση του TV Εγνατία,

  γιατί θεωρώ ότι ο οικονομολόγος δεν είναι sportscaster

  που περιγράφει ποδοσφαιρικούς Αγώνες.

  Αν είναι για να βγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε ,

  είδατε που σας τα έλεγα, δεν κάνει καλό στην κοινωνία.

  Σκοπός ήταν να εισακουστούν όσα έλεγα

  από το 2007 περί πτώχευσης της Ελλάδας.

  Μετά δεν είχε κανένα νόημα να βγω και να περιγράφω …

  αυτά που έλεγα χρόνια πριν ότι θα συμβούν.

  Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 δεν έχει τελειώσει ακόμη…»

  είπε ο ιδρυτής των AegeanTimes κ.Γιώργος Αδαλής,

  στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από τον Μάρτιο του 2010 ,

  όταν είχε προβλέψει με ακρίβεια την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ,

  το δάνειο-μαμούθ καθώς

  και την κατάσταση που θα επακολουθούσε στην Ελλάδα!

  O κ.Αδαλής, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις

  του παρουσιαστή της εκπομπής, οικονομολόγου κ.Γιώργου Πηλήτσου

  αποκαλύπτωντας στους τηλεθεατές,

  παντελώς άγνωστες πτυχές της δανειακής ιστορίας

  του Ελληνικού Εθνους,

  αφήνοντας ομολογουμένως για άλλη μια φορά πολύ καλές εντυπώσεις!

  Στο βίντεο (επάνω στη σελίδα) που δημοσίευσε εχτές το TV Εγνατία,

  υπάρχει όλη η Εκπομπή, διάρκειας 1 ώρας και 25λεπτών

  και μπορείτε να απολαύσετε για άλλη μια φορά τον άνθρωπο

  που πρόβλεψε και μίλησε από πολύ νωρίς

  για την κατάσταση που ζούμε τώρα!

  Αποκαλύπτει ιστορικά στοιχεία από το 1821

  και κυριολεκτικά αφήνει άναυδους

  ακόμη και τους ίδιους τους παρουσιαστές της εκπομπής,

  αφού υποστηρίζει με στοιχεία ότι η Επανάσταση του `21

  δεν έχει τελειώσει ακόμη και καταθέτει ντοκουμέντα

  σύμφωνα με τα οποία έχουμε πληρώσει στους Τούρκους

  ακόμη και την απόκτηση της … Θεσσαλίας!

  Στο τρίτο μέρος της εκπομπής,

  αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η άποψη του,

  με την οποία προκαλεί τον σημερινό υπουργό οικονομίας

  να μειώσει την φοροκλοπή και να αυξήσει τα έσοδα του κράτους

  ρίχνοντας τον ΦΠΑ από το 23% στο 7% ,

  στηριζόμενος στην θεωρία

  του μεγάλου Αμερικανού Οικονομολόγου Αρθουρ Λάφερ!

  Προσωπικά ,

  υποστηρίζω ότι πρέπει να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

  του οικονομολόγου κ.Γιώργου Αδαλή

  και μάλιστα να την δείτε μαζί με τα παιδιά σας,

  διότι πρόκειται από τις σπάνιες περιπτώσεις που ακούγονται αλήθειες

  και αποκαλύπτονται σοβαρότατα ιστορικά ντοκουμέντα,

  στην Ελληνική Τηλεόραση!

  Και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο στον κύριο Πηλήτσο όσο και στο TV Εγνατία,

  που κατάφεραν και έκαμψαν τις αντιστάσεις του κ.Αδαλή που εδώ και καιρό έχει σωπάσει !

  Σε σημείο μάλιστα που να γράφει πάρα πολύ σπάνια ακόμη και στο δικό μας portal, που ο ίδιος έχει ιδρύσει!

  Αφήνω τα λόγια λοιπόν και σας αφήνω να απολαύσετε

  τον κ.Γιώργο Αδαλή

  σε ένα ρεσιτάλ αποκαλύψεων και αλήθειας…

  ……………………………………….

  ΒΙΝΤΕΟ

  ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

  https://www.youtube.com/watch?v=Ft5s-I8JM5g

  ………………………………………………………………

  Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοε 2014

  Ομιλεί ο οικονομολόγος Γεώργιος Αδαλής.Η εκπομπή έγινε στις 28-03-2013

  aegeantimes

  πηγη

  Το διαβάσαμε από το: ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγισμός αποκαλύψεων από τον ιδρυτή των AegeanTimes κ. Γιώργο Αδαλή, σε ζωντανή εκπομπή του «TV Εγνατία» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/aegeantimes-tv_7.html#ixzz48PD0G72B

  ΞΥΠΝΑΤΕ Ε Λ Ε Ο Σ !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>