«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λέτε να είμαστε τόσο ηλίθιοι;;; Από το αίμα μας σπούδασαν Έλληνες πολίτες, κανένας δεν ειναι πατριώτης να τους ξεβρακώσει;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΔΝΤ εκβιάζει τον Τσακαλώτο για τα πρόσθετα μέτρα, με έγγραφο που φέρει την υπογραφή Σαμαρά

Posted by olympiada στο Απριλίου 27, 2016

11425181_987797777926511_3476102044774789250_n

Οι διαπραγματεύσεις, διάρκειας περίπου μισής ώρα, διακόπηκαν το βράδυ της Τρίτης με αποχώρηση του Τσακαλώτου… Ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε, ότι η ελληνική πλευρά δεν θα δεχθεί να περιληφθούν συγκεκριμένα μέτρα στο πακέτο των «προληπτικών» παρεμβάσεων ύψους 3,6 δισ. ευρώ.

Επισήμανε ότι «αυτήν την πρόταση την έχουμε απορρίψει», χωρίς ωστόσο να αποκλείσει να υπάρξει εμμονή από το ΔΝΤ στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων. Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, στη συνάντηση συζητήθηκε ένας «μηχανισμός δέσμευσης» της Ελλάδας για τη λήψη των πρόσθετων μέτρων των 3,6 δισ. ευρώ, εάν υπάρξουν αποκλίσεις ως προς τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας το ΔΝΤ εκβιάζει τον Τσακαλώτο χρησιμοποιώντας ως επιχειρηματολογία έγγραφο με την υπογραφή Σαμαρά από την έκθεση αξιολόγησης του Ιουν. 2014, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και 2 χρόνια , ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ» , Αυτά που δεν λένε οι παπαγάλοι…11 δισ. ευρώ ήταν τα μέτρα που είχαν υπογράψει οι Σαμαροβενιζέλοι.. , όταν η κυβέρνση της Ν.Δ υπέγραψε και δεσμέυθηκε για ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ μέτρα (Unidentified measures) ύψους 5,7 δισ. ευρω για τα έτη 2015 και 2016.

1111

Άραγε οι καλοί δημοσιογράφοι που κατακεραυνώνουν σήμερα την κυβέρνηση Τσίπρα…δεν διάβασαν ποτέ την έκθεση της 5ης αναθέωρησης της τρόικας του Ιουν. 2014..;;;

Tα μεγαλοκανάλια και οι όψιμοι σωτήρες οι Κούληδες δεν ήξεραν ότι η κυβέρνηση Σαμαρά..η κυβέρνηση της Ν.Δ που διαρρηγνύει τα ιμάτια της και μας προσφέρει «οξυγόνο» μας στραγγάλισαν υπογράφοντας ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ μέτρα 5,7 δισ..

https://olympia.gr/

Αξίζει να διαβάσετε τα σχόλια στο σύνδεσμο παραπάνω!

Μοιραστείτε το!

1 comment to Λέτε να είμαστε τόσο ηλίθιοι;;; Από το αίμα μας σπούδασαν Έλληνες πολίτες, κανένας δεν ειναι πατριώτης να τους ξεβρακώσει;;;

  • ΕΝΑΣ ΚΥΚΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ .

    ΟΛΟΙ ΚΟΡΑΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΥΠΟΣ, ΛΑΟΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ…………….

    ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΑ Η ΑΙΤΙΑ .

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

    Ο ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ.

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

    ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ

    ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ .

    ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΓΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ 2 – 3 ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ.

    ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ !

    ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ

    ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ .

    ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΛΥΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΕΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ

    ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΕΝΑΣ …………………..

    Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΣΤΗΡΙΚΤΗ

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΑΣΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ………….

    ……………………………………………………………………………

    ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…………………..

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ………………………

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>