«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πολιτικά μιάσματα, 300 προδότες, βδελύγματα του κερατά, γιατί σκοτώνετε τους ετοιμοθάνατους;;;

Κράτος δήμιος των αδυνάτων, των ανυπεράσπιστων, τον μη εχόντων!!!

ΑΣΤΕΓΟΙ 3

Χαμηλοσυνταξιούχοι και συνταξιούχοι του Δημοσίου οι μεγάλοι χαμένοι
Οι χαμηλο – συνταξιούχοι και οι συνταξιούχοι του Δημοσίου θα είναι βασικοί χαμένοι του ασφαλιστικού νόμου, σύμφωνα με την “αρχιτεκτονική” της εξοικονόμησης που πρέπει να προκύψει από φέτος μέχρι και το 2019.

Παράλληλα το 80% της απαιτούμενης εξοικονόμησης θα προέλθει από μειώσεις για δαπάνες συντάξεων και την κατάργηση του Επιδόματος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) και μόλις το 20% από αυξήσεις εισφορών (ασφαλιστικό χαράτσι 20%, αύξηση 1% στην εισφορά υπέρ επικουρικών), μιας και οι δανειστές υποβαθμίζουν τα έσοδα από τέτοιους πόρους. Εξάλλου, καμία πρόβλεψη για εξοικονόμηση δεν αναφέρει η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από τα μέτρα πάταξης της εισφοροδιαφυγής, τα έσοδα από διάφορα πρόστιμα ή την αξιοποίηση της περιουσίας των ταμείων. Δεν είναι τυχαίο πως οι διατάξεις για τις εταιρείες διαχείρισης της ασφαλιστικής περιουσίας… απαλείφθηκαν από το τελικό νομοσχέδιο.

Το συνολικό πακέτο μέτρων για το 2016 -2019 ανέρχεται σε 2,9 δισ. ευρώ και αν σε αυτό συμπεριληφθεί και η εισφορά 6% στις κύριες –επικουρικές συντάξεις που επιβλήθηκε τον Ιούλιο του 2015, το όλο πακέτο φτάνει τα 3,4 δισ. ευρώ για την περίοδο 2015 -2019.

Πιο αναλυτικά:

Το μεγάλο βάρος πέφτει στους χαμηλοσυνταξιούχους του ΙΚΑ και τους συνταξιούχους του Δημοσίου

Το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των εξοικονομήσεων των παρεμβάσεων στις συνταξιοδοτικές δαπάνες θα πλήξει αυτούς.
Του λόγου το αληθές:
· τα 900 εκατ. ευρώ από τα συνολικά 2,9 δισ. ευρώ τα οποία πρέπει να εξοικονομηθούν από την κατάργηση του κρατικά επιχορηγούμενου ΕΚΑΣ, το οποίο λαμβάνουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι, κυρίως του ΙΚΑ (30% συνολικής εξοικονόμησης).

· Από εκεί και πέρα, 331 εκατ. ευρώ πρέπει να εξοικονομηθούν από περικοπές σε εφάπαξ και μερίσματα συνταξιούχων του Δημοσίου (11% συνολικής εξοικονόμησης).

· Από εκεί και πέρα, δεδομένο πρέπει να θεωρηθεί πως στο επίκεντρο των άλλων περικοπών θα βρεθούν οι συνταξιούχοι του Δημοσίου. Και αυτό γιατί οι αναπροσαρμογές πχ στις επικουρικές συντάξεις που προβλέπονται στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο (365 εκατ. ευρώ ή 12,5% της συνολικής εξοικονόμησης) με μόνη ασπίδα τα 1300 ευρώ (άθροισμα κύριας και επικουρικής) θα πλήξουν κατά βάση τους απόμαχους δημόσιους υπάλληλους και εργαζομένους των πρώην ΔΕΚΟ, οι οποίοι –βάσει των στοιχείων του Υπ. Εργασίας- κινούνται εισοδηματικά σε αυτά τα όρια. Πχ ένας μέσος συνταξιούχος του Δημοσίου λαμβάνει 1030 ευρώ κύρια σύνταξη, 177 ευρώ επικουρική (από το ΤΕΑΔΥ –ΕΤΕΑ) και άλλα 138 ευρώ από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων. Σύνολο,δηλαδή, 1405 ευρώ, δηλαδή 105 ευρώ παραπάνω από τη “γραμμή άμυνας” των 1300 ευρώ.

Επίσης ένας μέσος συνταξιούχος της ΔΕΗ λαμβάνει 1373 κύρια σύνταξη και 243 ευρώ επικουρική σύνταξη. Σύνολο, δηλαδή, 1.616 ή 316 ευρώ παραπάνω από τη “γραμμή άμυνας” των 1300 ευρώ.

Το 80% της εξοικονόμησης θα προέλθει από περικοπές σε συντάξεις –ΕΚΑΣ

Επιπλέον, κόντρα στις αρχικές δεσμεύσεις της, μόλις το 20% της εξοικονόμησης στο συνταξιοδοτικό θα προέλθει από μέτρα αύξηση εσόδων. Συγκεκριμένα, από τα 2,9 δισ. ευρώ τα οποία πρέπει να εξοικονομηθούν την περίοδο 2016 -2019, μόλις τα 621 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από την εισφορά 20% στο εισόδημα των αυταπασχολούμενων και των επιστημόνων και την αύξηση της εισφοράς για την επικουρική ασφάλιση κατά 1%. Τα υπόλοιπα 2,2 δισ. ευρώ ή 80% του συνολικού πακέτου θα προέλθουν από τις μειώσεις στις συντάξεις.

Αναλυτικά το πακέτο μέτρων του 2016-2019

Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από την εφαρμογή του ασφαλιστικού νομοσχεδίου το 2016 -2019 προβλέπονται οι ακόλουθες βασικές παρεμβάσεις:

· μείωση 900 εκατ. ευρώ από τις δαπάνες για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (σ.σ. σταδιακή μείωση των δικαιούχων του). Πιο συγκεκριμένα, η εξοικονόμηση που θα προκύψει ανέρχεται σε 168 εκατ. ευρώ το 2016 (18% συνολικής εξοικονόμησης), σε επιπλέον 401 εκατ. ευρώ το 2017 (σ.σ. 44% συνολικής εξοικονόμησης), σε 234 εκατ. ευρώ το 2018 (26%), σε 90 εκατ. ευρώ το 2019 (5,5%) κλπ.

· μείωση 361 εκατ. ευρώ από την αναπροσαρμογή των επικουρικών συντάξεων (με όριο προστασίας τα 1300 ευρώ ως άθροισμα κύριας και επικουρικής)

· μείωση 345 εκατ. ευρώ από τη δαπάνη για νέες συντάξεις (δηλ. για τις συντάξεις οι οποίες θα εκδοθούν μετά την δημοσίευση του νέου νόμου με βάση τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης)

· μείωση 204 εκατ. ευρώ από τις δαπάνες των μερισμάτων των συνταξιούχων του Δημοσίου (σ.σ. εκτιμάται γύρω στο 32,5% από φέτος)

· μείωση 187 εκατ. ευρώ από τη μη καταβολή αυξήσεων στους υφιστάμενους συνταξιούχους του Δημοσίου και του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)
το 2018

· μείωση 177 εκατ. ευρώ από τη δαπάνη για συντάξεις θανάτου (σ..σ ο επιζών σύζυγος θα δικαιούται σύνταξη θανάτου μόνο εφόσον έχει συμπληρώσει το 55ο έτος του)

· μείωση 127 εκατ. ευρώ από τις δαπάνες των εφάπαξ (σ.σ. κύκλοι του Υπ. Εργασίας την εκτιμούν γύρω στο 10%)

· μείωση 98 εκατ. ευρώ από τη δαπάνη για συντάξεις του Δημοσίου και του ΕΦΚΑ λόγω της εφαρμογής ανωτάτου ορίου σύνταξης (σ.σ. 2000 ευρώ για την ατομική σύνταξη και 3000 ευρώ για τις πολλαπλές)

· μείωση 76 εκατ. ευρώ από τη μη καταβολή αυξήσεων στους υφιστάμενους συνταξιούχους του Δημοσίου και του ΕΦΚΑ λόγω συμψηφισμού των αυξήσεων αυτών με τις αρνητικές προσωπικές διαφορές που θα προκύψουν από τον επαναϋπολογισμό των συντάξεων το 2019.

· Αύξηση εσόδων κατά 256 εκατ. ευρώ του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης λόγω της ασφαλιστικής εισφοράς 20% για κλάδο σύνταξης (από 1.1.2017)

· Αύξηση εσόδων κατά 365 εκατ. ευρώ του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών κατά 365 εκατ. ευρώ από την αύξηση 1% στις εισφορές υπέρ της επικουρικής ασφάλισης (από 1.6.2016).
http://www.capital.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to Πολιτικά μιάσματα, 300 προδότες, βδελύγματα του κερατά, γιατί σκοτώνετε τους ετοιμοθάνατους;;;

  • 35 ΔΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 6 ( ΕΞΙ ) ΧΡΟΝΙΑ

    ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ………………………

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    EINAI ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ !

    5 ΠΑΝΩ 5 ΚΑΤΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ! ! :

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ………….

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

    ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ,

    ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΤΑ ΥΛΙΚΑ ,

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 35 ΔΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 6 ( ΕΞΙ ) ΧΡΟΝΙΑ

    ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ………………………

    ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,

    ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΛΑΜΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ,

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ…………..

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ !

    ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΩΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ,

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ

    ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ …………………………..

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΛΟΓΟ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ! ! ! ! !

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ Η ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ._

    ( ΒΛΕΠΕ ) ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ

    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,

    ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ………….

    ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

    ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ

    ΕΝΩ Η ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ …………

    ΣΤΟ ΟΤΙ

    ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ……………..

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ.

    ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ! ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ !

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΤΠ

    ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ,

    ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΕΙ

    ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΤΑΔΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ………………..

    ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ

    ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ,

    ΧΩΡΙΣ ΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ,

    ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ…………….

    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ !

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ !

    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ – ΜΙΚΡΑ – ΜΕΓΑΛΑ…………

    ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !

    ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ !

    ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ !

    ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ 1

    ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΒΡΑΧΟ !

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ

    ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ,

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ.

    ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ,

    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,

    ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ .

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ……………..

    ΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ !

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

    ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ……………

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    • ΕΒΡΑΙΟΙ εγκρίνουν τα σχολικά βιβλία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

      Τι συμβαίνει με τη ΤΤΙΡ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που νομικά

      ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΕΙ την ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ

      ===========================================================

      ===========================================================

      (βίντεο)

      25|04|2016

      http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/04/ttip-740×431.jpg
      Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση:

      Διαβάστε παρακάτω και δείτε τι συμβαίνει ….

      Πρός το Ελληνικό Εθνος και πρός τους Gentiles

      (ΟΧΙ εβραίους)…

      Από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κονδυλάκη-Πυρηνικός Φυσικός

      Ι. ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

      ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

      ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ!! ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ & ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΔΗΣ

      ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…

      (Ακούστε το κατωτέρω Ιντερνετ βίντεο από το 2ο λεπτό του, για να μάθετε τα ονόματα τους…

      Ως γνωστό γίνεται Τεράστιος!!

      Καταστρεπτικός Πόλεμος εναντίων της Ελληνικής Νεολαίας μέσω της διδασκαλίας των σχολικών βιβλίων του

      Νηπιαγωγίου,Δημοτικού,Γυμνασίου,Λυκείου

      [π.χ. σχετικά είναι προηγούμενες επικοινωνίες του Ιωσήφ-Χρήστου Κ. Κονδυλάκη & Αλλων…] .

      ΗΤΟΙ ΙΣΧΥΡΩΤΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

      ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…Σ.Ο.Σ…

      ΙΙ. Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α. & ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ TTIP ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΑ!!

      ΟΙ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ!!

      ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ…

      Προωθήται η Μυστική!! Συμφωνία/Συνθήκη TTIP

      (Transatlantic Trade and Investment Partnership)

      μεταξύ Η.Π.Α. & Ευρωπα’ι’κής Ενωσης δια ψήφιση εις το Ευρωπα’ι’κό Κοινοβούλιο με την οποία ΝΟΜΙΚΑ!!

      επικυρώνεται η επικυριαρχία!!

      των (Εβρα’ι’κων) Πολυεθνικών ως Νομικά Ανωτερες!!

      από τα Εθνη…

      και για παράδειγμα ανοίγει νομικά ο δρόμος δια να γεμίσει με γεννετικά τροποποιημένα προ’ι’όντα και με επιβλαβής

      δια την υγεία ουσίες η Ευρώπη!!!,

      κ.α.,κ.τ.λ.,…

      Σ.Ο.Σ…Σ.Ο.Σ…Σ.Ο.Σ…

      BINTEO

      Η μυστική συμφωνία ttip που θα συντρίψει τα κράτη
      https://www.youtube.com/watch?v=BGYyxV2P_NY

      Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοε 2015
      Από την τηλεοπτική εκπομπή Αποκάλυψις στον ΕΟΕ ράδιο με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Ιωάννη Παπαζήση.
      ΑΠΟ ΤΟ 2013 Η Ε.Ε ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
      ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ
      ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ.

      Η Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων

      ή αλλιώς TTIP
      (Transatlantic Trade and Investment Partnership)
      είναι μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου
      και ελεύθερων επενδύσεων που αυτή τη στιγμή

      βρίσκεται στο στάδιο των –μυστικών– διαπραγματεύσεων
      μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ.

      Αξιωματούχοι και από τις δύο πλευρές δηλώνουν ανοιχτά

      πως ο κύριος στόχος του TTIP είναι να παραμερίσει

      τις κανονιστικές ρυθμίσεις που αποτελούν «εμπόδιο»

      στην κερδοφορία πολυεθνικών επιχειρήσεων

      στις δύο μεριές του Ατλαντικού.

      Στην πραγματικότητα, τα «εμπόδια» αυτά είναι

      τα πολύτιμα κεκτημένα μας και οι περιβαλλοντικές ρυθμίσεις,

      όπως για παράδειγμα τα εργασιακά δικαιώματα,

      οι κανόνες ασφάλειας για τα τρόφιμα

      (που συμπεριλαμβάνουν τους περιορισμούς σχετικά με τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα),

      οι κανονισμοί για τη χρήση χημικών τοξικών ουσιών,

      οι νόμοι για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

      στο διαδίκτυο, ακόμη και κάποιες από τις ρυθμίσεις

      για τις τράπεζες που είχαν στόχο να αποφευχθεί μια επανάληψη της οικονομικής κρίσης του 2008.

      Με δυο λόγια: σε αυτή τη διατλαντική συμφωνία διακυβεύονται πάρα πολλά.

      Εκφράζονται επίσης ανησυχίες ότι το TTIP ενδεχομένως

      να οδηγήσει σε υποβάθμιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων που θεωρούνται «φραγμοί»

      για το εμπόριο, όπως οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας,

      οι οποίες θα μπορούσαν να μπουν στο στόχαστρο

      διότι συνιστούν περιορισμό για το επιχειρηματικό μοντέλο

      του ανταγωνισμού –

      αυτό είναι μόνο ένα από τα παραδείγματα που παρατίθενται

      σε έκθεση για λογαριασμό της Ευρωπαϊ-κής Επιτροπής

      σχετικά με τα μέτρα που συνιστούν «κωλύματα»

      για τις συναλλαγές μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ.

      Επισήμως, αν και το κείμενο της συμφωνίας

      είναι άγνωστο ακόμη και για τους άμεσα ενδιαφερόμενους

      όπως τα κράτη μέλη της ΕΕ.

      Σύμφωνα με την Γερμανίδα δημοσιογράφο Ούλριχ Χέρμαν

      «Η TTIP εκτός από το ότι θα ενισχύσει τα λόμπι,

      προσβάλει ξεκάθαρα την εθνική κυριαρχία των κρατών.

      Δια της συμφωνιας αυτης οι ξένες εταιρίες μπορούν

      να μηνύσουν μια χώρα αν αντιληφθούν

      πως απειλείται η επένδυση.

      Η επένδυση μπορεί να απειληθεί από περιβαλλοντικούς όρους

      που την εμποδίζουν,

      από τον κατώτατο μισθό,

      από μέτρα για την προστασία των καταναλωτών,

      από τους όρους για την χρήση γης και άλλα.

      http://greeknewsondemand.com/2015/10/

      η-μυστικη-συμφωνια-που-θα-συντριψει

      http://www.makeleio.gr/?p=600839

  • Η ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    OXI ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝ….
    https://2.bp.blogspot.com/-UMwIGtqBzR8/Vwv6vfKb-kI/AAAAAAAA-Ec/dcqR3L5Is7MQBdmqQvXWybTutGCIhT_iQ/s320/Joan_of_arc_miniature_graded.jpg
    Δημοσιεύτηκε 11 Απριλίου 2016

    Το νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνει το καθεστώς Τσίπρα – Καμένου για να εξασφαλίσει την αιώνια δουλεία των Ελλήνων υπηρετώντας τη διεθνή μαφία.
    Την επιμήκυνση των δανείων σε όλο τον 21ο αιώνα και το αιώνιο σούρσιμο στην ιστορία αποτελούν το διακαή πόθο των κυβερνώντων σε αντάλλαγμα διατήρησης του σηψαιμικού κοινωνικού ιστού τους.
    Ο Αλέξης Τσίπρας και ο πνευματικός του καθοδηγητής που τον δημιούργησε ξοδεύουν ένα – ένα τα χαρτιά των εκβιασμών χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο κέρδος τους ο χρόνος και η απογοήτευση των Ελλήνων. Σε αυτά ποντάρει ο Έλληνας Γκιουλέν και η Όλγα της Λωζάννης για να σύρουν την Ελλάδα μέχρι τις αμερικανικές εκλογές και την ανατίναξη του παγκόσμιου χωριού. Φρούδες ελπίδες για μία άλλη Μακεδονία, ένα νέο ανθελληνικό Βυζάντιο, μία διάλυση της Ελλάδας.
    Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα υπογράψει και δεν θα ψηφίσει τίποτα. Θα ταξιδέψει σε Κίνα και Ρωσία για λίγα μετρητά μέχρι το Νοέμβριο. Να ρίξει την μπάλα στην κερκίδα, στους χιλιάδες οπαδούς του που του φωνάζουν όλοι μαζί: « Η Παράγκα να κερδίζει και η Ελλάδα να εκφυλίζεται». Αν χάσει η Παράγκα να πέσει και η Ελλάδα. Χάσει κερδίσει ό,τι και να έρθει η Ελλάδα να διαλυθεί.
    Η Ελλάδα είναι επίσημα πλέον ο παγκόσμιος ανεξέλεγκτος δίαυλος πάσης φύσεως λαθραίων. Αγαθών, ψυχών και ιδεών. Η διώρυγα Σουέζ της άσπρης σκόνης που εξαγοράζει Υπουργούς στα σοκάκια της Μυκόνου και δυναμιτίζει την υφήλιο. Ένας λαός αμετανόητος που ακόμα νοσταλγεί την προ Lehman Brothers εποχή να ξανάρθει. Θυμίζει κάτι Ρώσους κομμουνιστές που με κονκάρδες στα παγωμένα πεζοδρόμια νοσταλγούν τον Στάλιν να ξανάρθει. Μέχρι να πεθάνουν όλοι και να καταλάβουν οι νεώτεροι ότι νέα Χούντα δεν θα γίνει ποτέ.
    Το σχέδιο Τσίπρα και Καμένου για την καταστροφή της Ελλάδας είναι ανόητο και αυτοκαταστροφικό. Ακόμα και ο Τσαουσέσκου είχε καλύτερο. Σύντομα θα σκιστεί στα δύο και θα πεταχτεί στο καλάθι αχρήστων της ιστορίας. Μία νέα Ελλάδα, μία νέα Ευρώπη θα γεννηθεί από πραγματικούς Έλληνες που δεν ελέγχονται από το δίκτυο Γκιουλέν και τη διεθνή μαφία υποδούλωσης των λαών. Οι ντυμένοι Λεωνίδας Εφιάλτες θα χαθούν και νέα παλληκάρια που δεν πέφτουν στα τέσσερα για προκοπή θα αυγατίσουν τον τεράστιο ελληνικό πλούτο που θα φέρει την ευημερία μας.
    Μέχρι τότε όλοι οι σάπιοι ελληνικοί θεσμοί θα εξευτελιστούν όσο ποτέ άλλοτε μέσα στην ταραχή τους. Το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπό τους θα αποκαλυφθεί και χαθεί. Μία μόνο στιγμή φτάνει για την αποκάλυψη. Ένα δευτερόλεπτο είναι ικανό ν’ αλλάξει την ιστορία ενός λαού.
    Τρία γράμματα αρκετά. Ένα μικρό ΟΧΙ στο καθεστώς του Έλληνα Γκιουλέν, ένα μεγάλο ΝΑΙ στην αδούλωτη Ελλάδα της φωταγωγημένης Ευρώπης.

    Σε λίγο θα σημάνουν οι καμπάνες και θα είναι η 20ή Ιουλίου…

    ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

    http://www.analystsforchange.org/2016/04/blog-post_976.html

  • … ένα τηλεφώνημα και… ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.
    27 Απρ 2016

    “Όποιος γλυτώνει από ένα δάκρυ έναν άνθρωπο, υψώνει ένα μέτρο, το μπόι της ανθρωπότητας.”

    Γιάννης Ρίτσος

    https://4.bp.blogspot.com/-DSrCWm_CpCw/VyD8aDKMwEI/AAAAAAACD-w/WHcMeuPtsH0z1f35tgkyr9lP2EGP0KGRQCLcB/s640/fgthybbjyuhnScreenshot_1.png

    Σας χρειάζομαι…

    Είναι η πρώτη φορά, που θα ζητήσω την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων σας και καθενός ξεχωριστά.

    Γύρω μας, καθημερινά, διαδραματίζονται ανθρώπινα δράματα.

    Όπου και να στρέψουμε τα μάτια μας, τα δούμε πρόσωπα σκαμμένα από πόνο και απογοήτευση…

    Από τη μια πλευρά, σφίγγεται η ψυχή μας με τα δράματα των συμπολιτών μας και από την άλλη ξεχύνεται η οργή, για την κυβερνητική συμμορία, που προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο των εβραιοσιωνιστών, μετέτρεψε την Ελλάδα μας, σε ξέφραγο αμπέλι, εκατομμυρίων ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

    Για όλους αυτούς τους αυριανούς δολοφόνους και βιαστές μας, έχει στηθεί ένα γαϊτανάκι διαπλοκής, με ΜΚΟ που εισπράττουν εκατομμύρια που κανείς δεν ξέρει ποιές τσέπες τα παντελονιάζουν, με λαθρολάγνες πόρνες στην ουσία και λαθρολάγνους ανώμαλους που το παίζουν “αλληλέγγυοι”, για να ικανοποιήσουν τα ζωώδη ένστικτά τους (και ελάχιστους λοβοτομημένους ευαίσθητους που τους εκμεταλλεύονται τα τσακάλια), με την Εκκλησία, ΑΠΟΥΣΑ σε κάθε ανθρώπινο δράμα ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, με τους πολιτικούς, να παίζουν στην πλειοψηφία τους βρώμικα παιχνίδα σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Και μέσα σ΄ όλον αυτόν τον βόθρο, γιατί για βόθρο πρόκειται, κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, βιώνουν δράματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

    Πριν λίγες μέρες, είχα κάνει μια ανάρτηση, για μια γυναίκα, η οποία χήρα και άνεργη, προσπαθεί να ζήσει και να αναθρέψει ένα παιδί με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, ζητούσε την βοήθειά μας… την βοήθεια των ΕΛΛΗΝΩΝ. ( εδώ)

    Εχθές, αιφνιδίως, δέχθηκα στο κινητό μου, ένα τηλεφώνημα…
    Αυτή η γυναίκα, έψαξε και με βρήκε, καθώς την ενημέρωσαν κάποιοι, που επικοινώνησαν μαζί της, ότι τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν κάνει μια ανάρτηση που την αφορούσε…

    Ήθελε να μου εκφράσει το “ευχαριστώ” της… (τελικά, το αυτονόητο της ανθρωπιάς, μοιάζει να γίνεται κάτι ξεχωριστό…), για την ανάρτηση… και να ευχηθεί για την Λαμπρή…

    Μιλήσαμε αρκετή ώρα…
    Αυτά που μου μετέφερε, ήταν συγκλονιστικά…

    Από τα δεκάδες τηλέφωνα που δέχθηκε, στην πλειοψηφία τους, αυτοί που τηλεφωνούσαν, της ζητούσαν … ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!

    Ήταν και λίγοι, που της έστειλαν κάποια ελάχιστα χρήματα…
    Η… “εκκλησία” της έδωσε μια τσάντα με λίγα τρόφιμα και … 5 ευρώ…

    Προσπάθησα να τιθασεύσω την οργή μου και να μην εκφραστώ έτσι όπως ένοιωθα… το ίδιο προσπαθώ και τώρα…

    Όταν γύρω μας, ακόμα και τώρα, κάποιοι τρώνε με χρυσά κουτάλια και συνάνθρωποί μας υποφέρουν, η σκέψη με τρελλαίνει…

    Αυτή η γυναίκα και το παιδί της, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ… ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΑΝ … ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

    Είναι η πρώτη φορά, που ζητώ την βοήθεια όλων σας και καθενός ξεχωριστά…
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ αυτή, δεν ζητεί την ελεημοσύνη σας…

    Ζητά την συμπαράστασή σας, προκειμένου να βρει μια δουλειά και κάποια χρήματα για να θρέψει, να γιατρέψει το παιδί της, από την σοβαρή ασθένεια που έχει και να πληρώσει το ενοίκιο σ’ ένα σπίτι, από το οποίο τον Μάιο θα την πετάξουν έξω…

    Μέρες που είναι, σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ… ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ…

    Την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, είναι η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…

    Ας μην Τον αφήσουμε Εσταυρωμένο…

    Ας Τον Αναστήσουμε μέσα μας, με μια πράξη θεϊκή, που λέγεται ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

    Καλλιόπη Σουφλή

    http://attikanea.blogspot.gr/2016/04/blog-post_589.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>