«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος είναι ο διάολος; Εσύ κατά εικόνα και ομοίωση!

κάτω από μια κυβέρνηση ενός κόσμου και μία παγκόσμια θρησκεία, όπου βασιλεύει ο ΣατανάςΚάποτε πριν χιλιάδες χρόνια ήμουν έτσι όμορφος, με είχε γεννήσει η ψυχή σας!

Η Ν.Τ.Π. παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία

Όμως κάποιοι ζήλεψαν την ομορφιά της ψυχής σας και σας την μόλυναν και έγινα έτσι!

ΒΑΤΙΚΑΝΟ-ΑΓΓΛΙΑ- ΟΥΣΙΚΤΟΝ

Εσείς με τρέφεται και ανάλογα το φαγητό που με ταΐζεται φαίνομαι.

Ο άνθρωπος δεν χρειαζόταν κανένα θεό, αφού ο ρόλος του είναι θεϊκός, συμπαντικός.

Οι μαύρες ψυχές όμως, που δεν ικανοποιούνται με τίποτα,  ανακάλυψαν τους παρακάτω!

 ΤΡΕΙΣ

 Όταν σαν κράτος απέτυχε να φερθεί ανθρώπινα με ισότητα, αγάπη, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, εφεύρε τις θρησκείες, κράτος εν κράτη!

ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΚαι εγώ, δηλαδή η ψυχή σας έγινα έτσι!

Πέστε μου ένα λόγο που χρειαζόμαστε θεούς, προφήτες, θρησκείες, χαραμοφάηδες, απατεώνες, σε βάρος της ψυχής μας;

ΙΑΝΟΣ 1Εσείς και ο ψυχικός σας κόσμος είναι ο θεός και ο διάολος!

Για δείτε προσεκτικά σε όλη τη γη,  ποιους συγχωράνε οι ψεύτο θεοί;

Τους ομοίους τους, τους απατεώνες, τους δολοφόνους, τους ψεύτες, τους απάνθρωπους, τους άδικους, τους ανώμαλους, τους προδότες, αυτοί μετανοούν ψεύτικα και τους συγχωρεί ο ψεύτικος θεός τους, δική τους ανακάλυψη είναι, εσύ ο καλός δεν χρειάζεσαι κανένα θεό, αφού αυτά που κάνεις αγάπη, ανθρωπιά, δικαιοσύνη, ισονομία, ισότητα,  είναι αυτά που λένε ότι κάνει ο ψεύτικος θεός, που δεν τα κάνει!

Και εσύ είσαι το πρόβατο, ο ηλίθιος της παρέας, ο τίμιος, αλλά βλάκας, ίσως και άτομο με ιδικά προβλήματα όταν τους κρίνεις,  το εύκολο θύμα τους!

Για ποιο λόγο τους ταΐζεις και τους συντηρείς;

ΔΙΠΡΟΣΟΠΟΣΚοιτάξτε προσεκτικά μέσα στην ψυχή σας και θα δείτε τον διάολο και τον θεό,  πιστό σας αντίγραφο!

Ο άνθρωπος σήμερα φέρεται σαν το μουλάρι με τις παρωπίδες, σαν τον ελέφαντα που είναι δεμένος με μια κλωστή και δεν τολμά από φόβο να την σπάσει!

3472

Ο άνθρωπος επέτρεψε να του φυτέψουν στην ψυχή του τον φόβο, το μίσος, την ζήλια και από όμορφος που ήμουν, δείτε πως με κάνατε!

ΟΜΟΡΦΟΣ 2Θα ξανά γίνετε όμορφοι όταν αγαπάτε όλα τα όντα, την φύση, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, τους γείτονες σας και τιμάτε τους προγόνους σας, αυτούς που θυσιάστηκαν για εσάς!

ΣΥΜΠΑΝΤΗΚΟΤΗΤΑΟ άνθρωπος είναι ο θεός επί της γης και έχει συμπαντική αποστολή να τροφοδοτεί την ύλη με καθαρή ύλη! Η οποία παράγεται από την καθαρή γέννηση, τον καθαρό θάνατο, με καθαρή ψυχή!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙςΣ 3ΤΖΙΧΑΤ

Αυτή τη φρίκη που βλέπουμε σήμερα στην γη, είναι διότι η πλειοψηφία των ανθρώπων λέρωσαν την ψυχή τους με ανικανοποίητες  και βρόμικες επιθυμίες!

ΚΑΛΟ ΠΕΣΑΧΟι συνήθεις θρησκευτικο-κοινωνικές γελοιότητες, τού  Πεσάχ τής Ρωμιοσύνης!

ΑΝΘΡΩΠΕ η σωτηρία σου δεν ειναι τα σκλαβοπάζαρα της ψυχής, η εκκλησία!

Αλλά η κοινωνική πλατεία!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

7 comments to Ποιος είναι ο διάολος; Εσύ κατά εικόνα και ομοίωση!

 • ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΟΥΣ

  ……………….
  Εστιάζει στην ατομική αλλά και την συλλογική ευθύνη, εστιάζει στην απευθείας επαφή της Ψυχής με τον Θεό.
  Πρόκειται για την συμμετοχή του ανθρώπου, η οποία είναι αναγκαία προϋπόθεση της θείας φροντίδας.
  ……………….

  http://4.bp.blogspot.com/-rqmGeeVozVQ/TfV4HbQoyMI/AAAAAAABPGo/AGo9DrU1mKs/s1600/the-gods-of-olympus.jpg

  Κάπου φαίνεται ότι υπάρχει μια υπόσχεση επιστροφής των Θεών μας.

  Ναι, υπάρχει. Βεβαίως υπάρχει. ….

  Υπάρχει τέτοια υπόσχεση

  (στον τελευταίο και αληθινό, όχι στον χαλκευμένο) χρησμό του Μαντείου των Δελφών κατά το 362 μ. Χ.:

  «ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ».

  Ναι, τώρα έφυγε ο Απόλλων, «απέσβετο και λάλον ύδωρ», εντάξει.
  Όμως «θα έρθει μέρα, που ο Φοίβος (Απόλλων) θα έρθει πάλι και τότε θα….μείνει για πάντα».

  Αυτή η προφητεία της Πυθίας Νικάνδρας δίνει (κατά τους αριθμοσοφιστές) τον αριθμό 3008, ο οποίος ισούται με την φράση «Δευτέρα Παρουσία Απόλλωνος»!

  Δεν είναι αυτό μία υπόσχεση; Είναι! Και δεν είναι μόνο αυτός ο χρησμός.

  Ο Ησίοδος, δύο χιλιάδες οχτακόσια τόσα χρόνια πριν, στο ποίημά του «Έργα και Ημέραι» προφήτευσε την επιστροφή του Δία και όρισε τα σημάδια.

  Κατά τον ποιητή, μετά το χρυσό, το αργυρό, το χάλκινο και το ηρωικό γένος κατά σειράν ήρθε το σιδερένιο γένος, το τελευταίο, αυτό στο οποίο ανήκουμε και εμείς.
  Για το γένος αυτό, πριν την έλευση του επόμενου γένους, του χρυσού που θα επιστρέψει, ο Ησίοδος καταγράφει την παρακμασμένη εποχή του (και την εποχή μας) και αναφωνεί:

  Και συνεχίζει: Ο Δίας λοιπόν – κατά τον Ησίοδο – θα κάνει επέμβαση για να τελειώσει η εποχή του σιδερένιου γένους, δηλαδή η εποχή του δικού μας γένους. Πότε; Όταν …;

  Όμως, πέραν αυτών, η πιο ενδιαφέρουσα (και κωδικοποιημένη) προφητεία βρίσκεται μέσα στο ίδιο το Ελληνικό αλφάβητο.
  Δεν είναι μόνο μια προφητεία. Είναι μια θεϊκή υπόσχεση. Και ταυτόχρονα μια προσευχή.
  Κάλλιστα στην θέση του «πάτερ ημών» μπορεί να βάλει ο Έλληνας την «αλφαβήτα» του για να προκαλεί κραδασμικές εκπομπές στο Σύμπαν.
  Εδώ που τα λέμε, αυτό το κάνει ο Έλληνας έτσι κι αλλιώς, διότι μιλά την Ελληνική γλώσσα, προφέρει τους θεϊκούς φθόγγους, έστω κι αν αυτή η γλώσσα που μιλά σήμερα είναι κουτσουρεμένη, βομβαρδισμένη, όπως ο λεηλατημένος Παρθενών, ο οποίος, παρά τα βαθιά τραύματά του, είναι μυστηριακά πανέμορφος!
  Σε μια πολύ προχωρημένη εκδοχή, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι, όσο υπάρχει ζωντανή η Ελληνική γλώσσα και μιλιέται, ο πλανήτης αποκλείεται να χαθεί, επειδή έχει την προστασία των «θεών».

  Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός για τους λεξαρίθμους του εκπληκτικός μαθηματικός Ελευθέριος Αργυρόπουλος, ο οποίος ακολουθεί την Πυθαγόρεια λογική, «η ίδια η Ελληνική γλώσσα είναι ο Θείος Λόγος» και αυτό αποδεικνύεται από την εξής ισοψηφία: Ο αριθμός 1242 ισούται με την φράση «η γλώσσα», ταυτόχρονα όμως και με την φράση «ο Θεός Λόγος εστί»!
  Αλλά ποια άλλη γλώσσα, πλην της Ελληνικής, διαθέτει μαθηματικές αποδείξεις, ότι «είναι ο Θείος Λόγος»; Καμία!

  Τάχα να γίνεται αντιληπτό πλέον τι σημαίνει να μιλάς Ελληνικά και όχι Αγγλικά;
  Να σημαίνει άραγε και ότι το «εν αρχή ην ο Λόγος», σημαίνει λογικά και ότι «εν αρχή ην ο Έλλην»;
  Τους δε φέροντες τον τίτλο «Έλλην» ή τους αρνούμενους να τον αποκηρύξουν, είναι γνωστό πλέον, ότι σφαγίασαν κατά εκατομμύρια οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες, με κορυφαίο εξ αυτών τον Θεοδόσιο, όταν γκρέμιζε «τα είδωλα» και επέβαλλε δια ροπάλου τον Παυλιανισμό στον Ελληνικό χώρο.
  Πόσοι σύγχρονοι Έλληνες γνωρίζουν και αξιολογούν ως ολετήρα του Ελληνισμού τον περίφημο Ιουστινιάνειο Κώδικα, (να σημειωθεί, ότι αποτέλεσε και την βάση της σύγχρονης νομικής επιστήμης) ο οποίος στερεί τα πολιτικά δικαιώματα από όποιον Έλληνα αρνείται να δεχτεί το «σωτήριον βάπτισμα» του Χριστιανού;
  Και δεν είναι μόνο αυτό! Απαγορεύει στον «αμαρτωλό» και τον «ειδωλολάτρη» Έλληνα να είναι ιδιοκτήτης κινητής ή ακίνητης περιουσίας, του αφαιρείται δια νόμου ό,τι έχει και δεν έχει, ο Νόμος τον εγκαταλείπει «εις την ένδειαν» και επιπλέον του επιβάλλονται οι «έσχατες τιμωρίες».
  Απαγορεύεται επίσης να διδάσκουν στις Σχολές της Βυζαντινής αυτοκρατορίας «όσοι πάσχουν από την νόσο και την μανίαν των ανόσιων Ελλήνων, ώστε να μη μπορούν πια να διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες» …;

  Λοιπόν, τα γράμματα του Ελληνικού αλφάβητου είναι 24, αλλά κάποτε ήταν 28.

  Στοιχεία των λέξεων και ταυτόχρονα στοιχεία της αρίθμησης.
  Υπήρχαν ακόμη τα γράμματα Στίγμα, δίγαμμα, Κόππα και Σαμπί.
  Η Ελληνική είναι μαθηματική γλώσσα. Γνωρίζοντας δε τα παραπάνω, γεννιέται το ερώτημα:
  Τάχα να γίνεται αντιληπτό στους «Έλληνες» ποια υπερεπιστημονική γνώση, ποια υπέρτατη σοφία αναδύεται από την ανά – γνωση ή την ομιλία της (πρωτογενούς και όχι της «εξελιγμένης») Ελληνικής γλώσσας;

  Δεν έχουμε την φιλολογική δικαιοδοσία να κάνουμε την γραμματολογική ανάλυση, θ΄ ασκήσουμε όμως το δικαίωμα να υιοθετήσουμε την ανάλυση που έκαμαν άλλοι, την οποία μπορεί ο καθένας να βρει για να κρίνει την αξιοπιστία της.
  Ας βρει ο καθένας την δική του απάντηση στο ερώτημα γιατί η «αλφαβήτα» μας είναι μια προσευχή των Ελλήνων για να επιστρέψουν οι «θεοί» ή γιατί ταυτόχρονα η «αλφαβήτα» μας αποτελεί την υπόσχεση των «θεών», ότι, αν και έφυγαν, θα επιστρέψουν.
  Και, αν δεν επιστρέψουν αυτοπροσώπως, θα επιστρέψει το πνεύμα τους, επειδή όλα όσα δοκίμασε στο μεταξύ η ανθρωπότητα είναι πλέον αυταπόδεικτο, ότι απέτυχαν ή παρήκμασαν, έφθασαν στον πάτο.
  Αφήνοντας στην ευθύνη και στο κέφι του καθενός την έρευνα για το πώς και το γιατί, εμείς θα μεταφέρουμε μόνο την αποκαλυπτική ερμηνεία του Ελληνικού αλφάβητου, την οποία οι εραστές της Ελληνικής γλώσσας ανακάλυψαν και με βάση την Ερμητική φιλοσοφία ερμήνευσαν.

  Να σημειωθεί και σε παρένθεση, ότι κακώς γίνεται λόγος για θεούς, είναι μια παρεξήγηση αυτό, θεός για τους πρωτόγονους μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε σύγχρονος, ακόμα κι ένας από μας!
  Φανταστείτε τι θα ήταν για τους πρωτανθρώπους της λίθινης εποχής ένας σύγχρονος ιδιοκτήτης ελικοπτέρου!

  Λοιπόν, όταν μιλάμε (καλά και όχι ανάπηρα) Ελληνικά ή απλώς εκφωνούμε την «αλφαβήτα» μας, στην ουσία κάνουμε την εξής κωδικοποιημένη προσευχή, δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες, δονούμε και τον κόσμο όλο:

  “Ήλιε Νοητέ, Εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γη. Κι Εσύ, ήλιε ορατέ, ρίξε τις ακτίνες σου στη λάσπη που ψήνεται. Ας γίνει ένα καταστάλαγμα, για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν και να σταθούν πάνω στη δονούμενη γη. Ας μην επικρατήσει η νύχτα που είναι το μικρόν και κινδυνέψει να σβήσει το απόσταγμα του πυρός μέσα στη λάσπη που κοχλάζει. Και ας αναπτυχθεί η Ψυχή που είναι το μέγιστο και το σημαντικότερο όλων».

  Η «προσευχή» αυτή περιέχει την συνθήκη της απόλυτης συμμετοχής του ανθρώπου σε κάθε έλευση του Φωτός, σε κάθε παρουσία του (Ενός) Θεού.

  Αποκλείει την εξ αποκαλύψεως αλήθεια ή τον «από μηχανής θεό», αποκλείει τους Μεσσίες, τους μεσίτες και τους Σωτήρες.

  Εστιάζει στην ατομική αλλά και την συλλογική ευθύνη, εστιάζει στην απευθείας επαφή της Ψυχής με τον Θεό.

  Πρόκειται για την συμμετοχή του ανθρώπου, η οποία είναι αναγκαία προϋπόθεση της θείας φροντίδας.
  Περιέχει επίσης την ελπίδα του ανθρώπινου γένους, περιέχει την λύτρωση του σιδερένιου γένους, αλλά και την (κρυμμένη) γνώση του (ίσον την προφητεία) της επανόδου των θεών, της εβδόμης αποστολής του Διός.
  Θυμηθείτε πάλι τι λέει ο Ησίοδος: «Δεν έχει επικρατήσει το κακό. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Άρα υπάρχει ακόμη ελπίδα. Όμως τα καλά είναι ανακατεμένα με τα κακά».
  Περιέχει, ναι, και την υπόσχεση, ότι θα επιστρέψουν τα ανώτερα εκείνα όντα, οι Έλληνες, οι δάσκαλοι της ανθρωπότητας, θα επιστρέψει το αρχαίο (προκατακλυσμιαίο) Ελληνικό πνεύμα και είναι κοσμική ανάγκη να γίνει αυτό, απόδειξη ότι το Ελληνικό αλφάβητο, πηγή και μήτρα όλων των γήινων γλωσσών, δεν είναι ανθρώπινη αλλά «θεϊκή» κατασκευή, άρα για τους ανθρώπους δοτή, άρα συμβόλαιο και υπόσχεση των «θεών», η οποία αποκλείεται ν΄ αθετηθεί.
  Τα σημάδια τα περιέγραψε ο Ησίοδος, ήξερε αυτός και από τα προηγούμενα γένη, άρα υπήρξαν οι «θεοί» και, αφού υπήρξαν, υπάρχουν, αφού δεν πέθαναν ποτέ, αφού δεν μάθαμε ποτέ για τον θάνατό τους, αφού υπάρχουν, θα επιστρέψουν, όπως ακριβώς το υποσχέθηκαν. Καθότι προφητεία, ο λόγος δηλαδή για το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν είναι άλλο από την γνώση για το τι έγινε στο παρελθόν.

  Κρατήσαμε για το σημείο αυτό μια ωραία σύμπτωση της Ελληνικής αυτής Διαθήκης μ΄ εκείνης των Μάγιας.
  Στον «κώδικα της Δρέσδης», στο ένα από τα τέσσερα γραπτά των Μάγιας που διασώθηκαν από τη μανία των Ισπανών Ιησουιτών (οι οποίοι τα θεωρούσαν δαιμονικά πράγματα κι έριξαν στην πυρά μια πολύτιμη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, ώστε σήμερα να έχουν οι κάποιοι την ευχέρεια να μιλούν για μυθολογία και όχι για ιστορία) απεικονίζεται ο θεός του κατακλυσμού, ν΄ ανοίγει τις πύλες του ουρανού και να πλημμυρίζει τον κόσμο σε ημερομηνία που (με το δικό μας ημερολόγιο) αντιστοιχεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012, λίγες μέρες δηλαδή πριν την ανατολή του 2013.
  Αυτή η παράσταση είναι η βασική αιτία που προκαλεί στους εσχατολόγους ανατριχίλα και τους κάνει να μιλούν για κατακλυσμό που θα προκαλέσει την συντέλεια του κόσμου.
  Θα μπορούσε όμως να είναι απλά το πανάρχαιο σύμβολο του Υδροχόου, στην εποχή του οποίου η ανθρωπότητα έχει ήδη εισέλθει αυτόν τον καιρό και στην διάρκεια της οποίας λέγεται ότι θα επανέλθει το ευγενές (χρυσό) πνεύμα (του Υδροχόου), ενώ θα υποχωρήσει η ύλη και ο υλισμός.
  Πάντα κατά την προφητεία των Μάγιας, η 21η Δεκεμβρίου 2012 θα είναι η μέρα που θα επιστρέψει ο Κουκουκλάν ή (για τους Αζτέκους) ο Κουετζαλκοάτλ (που σημαίνει «φίδι με φτερά») ο οποίος θα εξαλείψει τους μιαρούς, ώστε ν΄ αρχίσει μια νέα «Χρυσή Εποχή» ειρήνης και ευημερίας.
  Ο Κουκουκλάν είναι ο «θεός» που δίδαξε τους αρχαίους Μάγιας, διαθέτει δε όλα τα στοιχεία που αντιστοιχούν στον Ολύμπιο Ερμή. Και έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί ότι ένας κατ΄ εξοχήν αγροτικός λαός (δεν ήξεραν καν τον τροχό, χώρια που στην πνευματική παρακμή τους έκαναν μέχρι και ανθρωποθυσίες) διέθετε εντούτοις τέλειες αστρονομικές γνώσεις και ακριβέστατο ημερολόγιο, πολύ πιο ακριβές από το σύγχρονο, έτσι μπορεί να εξηγηθεί επίσης, ότι το συνηθέστερο σύμβολο στις πυραμίδες των Μάγιας – ω του θαύματος – είναι ο Ελληνικός μαίανδρος!

  Για το τέλος (και πέραν της θεϊκής «αλβαβήτας») κρατήσαμε τους υπολογισμούς των αριθμοσοφιστών, οι οποίοι λένε ότι η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο των Ολυμπίων, δηλαδή των ΕΨΙΛΟΝ.
  Όντως, αν προσέξει κανείς καλά την Ελληνική σημαία, θα διαπιστώσει ότι αναδύονται δύο αντεστραμμένα Ε, είναι το Δελφικό σύμβολο και (ταυτόχρονα) μια κωδικοποιημένη υπόσχεση επιστροφής των «θεών».
  Μην ξεχνάμε δε, ότι ο σταυρός είναι αρχαίο Ελληνικό σύμβολο και το φορούσαν οι ιερείς του Διός, ασχέτως αν υιοθετήθηκε από τους Χριστιανούς, δεν είναι άλλωστε το μόνο.
  Επίσης: Η Ελληνική σημαία έχει εννιά «φέτες», όσα και τα γράμματα της λέξης «Ελευθερία».
  Η φράση «Ελευθερία ή θάνατος» έχει εννιά συλλαβές.
  Η δε λέξη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ήταν γραμμένη στην «ούγια» ενός μεταλλικού θραύσματος «εξωγήινου» διαστημοπλοίου, που έπεσε στο Ρόσγουελ των ΗΠΑ το 1947 …;

  : Τρεις διαφορετικές (και κατά λογική σειρά) φράσεις ισούνται (η κάθε μία) με τον ίδιο αριθμό: 2990. Σύμπτωση; Κρίνετέ το εσείς:
  Φράση πρώτη: «Η αποκωδικοποίησις της Ελληνικής Σημαίας», (η οποία είναι), φράση δεύτερη: «Το σύμβολον της Ομάδος Ε», (η οποία «Ομάδα Ε» θα επιστρέψει), φράση Τρίτη: Το «έτος δύο χιλιάδες δέκα τρία μ. Χ.».

  Πεισθήκατε ή όχι; Θα επιστρέψουν οι «θεοί» (δηλαδή οι Ολύμπιοι) ή όχι; Και δη, θα επιστρέψουν κατά το τέλος του 2012, αρχές 2013 ή όχι;

  Η αποκωδικοποίηση των συμβόλων οδηγεί όντως σε μια υπόσχεση επιστροφής των «θεών» που κάποτε έφυγαν; Αλλά μήπως, επίσης, οι «θεοί» επέστρεψαν ήδη, όμως εμείς θα το καταλάβουμε στο τέλος του 2012, αρχές του 2013; Το λέμε αυτό, επειδή: ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΨΙΛΟΝ = ΚΩΔΙΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ = 1715.

  Ένα είναι σίγουρο: Θα είμαστε εδώ (χωρίς φόβο και πάθος) για να εξακριβώσουμε, αν τα «κινούμενα αστέρια» που ο καθένας μπορεί να δει στον έναστρο ουρανό κάποιες νύχτες (και είναι πολλοί που λένε ότι τα είδαν τελευταία) δεν είναι σμήνη πυραύλων ή αεροπλάνων ή δορυφόρων,

  αλλά οι αστροπολιτείες των «θεών» ή – κατά τον σοβιετικό ηγέτη Νικήτα Χρουτσόφ – «τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» που «περιπολούν» γύρω από την γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα της «αποκάλυψης».

  Έτσι κι αλλιώς θα έρθει μια μέρα (ας ελπίσουμε να είναι σύντομα) που ο άνθρωπος θα ελευθερωθεί οπωσδήποτε από τα δεσμά του, θα ξεφύγει από την αιχμαλωσία της βαρύτητας και θα πετάξει πάλι στον ουρανό, ανάλαφρα, σα «θεός».

  Στην ίδια την λέξη «άνθρωπος» βρίσκεται κωδικοποιημένη αυτή η θεϊκή «υπόσχεση επιστροφής», διότι, όπως αποκαλύπτει πάλι ο μαθηματικός Ελευθέριος Αργυρόπουλος, η φράση «ο άνθρωπος» έχει τον ίδιο λεξάριθμο (1380) με την φράση «η αντιβαρύτης», άρα ο άνθρωπος (και ποιος είναι άνθρωπος;) σύμφωνα πάντα με τις κρυμμένες πληροφορίες της Ελληνικής γλώσσας, είναι προσωποποίηση της αντιβαρύτητας,

  είναι δηλαδή ένας «θεός», ελεύθερος από τα γήινα δεσμά, επομένως ικανός «να πετάει ανάλαφρα στον αέρα», ασχέτως αν διανύουμε περίοδο παρακμής, η οποία αποδεικνύεται από μια άλλη αλήθεια: Ότι εις την Νεοελληνικήν γλώσσαν καταργήσαμε στο τέλος των λέξεων το Ν (που δηλώνει τον Νου) και το Σ (που δηλώνει την ολοκλήρωση ή την τελείωση, ή την τελειότητα ή το καταστάλαγμα ή το απόσταγμα) και με τον τρόπο αυτό διαφθείραμε την γλώσσα μας.

  Το άθροισμα όμως αυτών των δύο γραμματικών συμβόλων της αλφαβήτας μας, του Ν και του Σ, είναι ο αριθμός 250, ο οποίος – όλως τυχαίως, ε – είναι ίδιος με τον λεξάριθμο της λέξης ΠΑΡΑΚΜΗ …; «Έχει αποδειχθεί εις το εργαστήριον» γράφει ο Αργυρόπουλος, «ότι οι δονήσεις του ν και του ς, όταν αυτά ευρίσκονται εις το πέρας των λέξεων, παράγουν αρμονικούς ήχους, δια των οποίων μειώνεται η ψυχοσωματική έντασις (stress) του ανθρώπου»!

  Μοιάζει να έχει απλωθεί μία σκόνη που από την πολυκαιρία έγινε κρούστα πάνω από το σώμα της Ελληνικής γλώσσας και αυτή η κρούστα δεν επιτρέπει την θέαση του πανεπιστημονικού μεγαλείου της.

  Στην ουσία οι νεοέλληνες, μιλώντας Ελληνικά, παπαγαλίζουν.
  Διατυπώνουν σκέψεις σε λόγια, χωρίς να γνωρίζουν την αρχετυπική τους έννοια.
  Η πρωτογένεια των λέξεων έχει αξία και δεν την γνωρίζουμε. Προφέρουμε φωνήεντα και σύμφωνα, λέξεις, προτάσεις, στίχους, στήνουμε όρθιο το σώμα της γλώσσας, αλλά δεν κατανοούμε την ψυχή της.

  Είναι μια υποψία αυτό, αλλά είναι πλέον μία βάσιμη υποψία.

  Ο λόγος που δεν έγραφαν οι σοφοί, αλλά μόνο δίδασκαν, όπως ο Σωκράτης (αλλά και αμέτρητοι άγνωστοι σοφοί) ήταν ακριβώς αυτός: Ο Λόγος που εκφέρεται, ο προφορικός Λόγος, δονεί, άρα δημιουργεί, επειδή το φωτόνιο κινείται κυματοειδώς. Ο γραπτός λόγος δεν δονεί …;

  Είναι ένας ταπεινός μεταφορέας της σκέψης, είναι μόνο ένα εξωτερικό ερέθισμα για την αφύπνιση του εσώτερου και αρχαίου και κοιμώμενου εαυτού που διαθέτει ο χαμένος (μέσα στο πλήθος και το χάος) αναγνώστης.

  Γι΄ αυτό και η επαφή με το γραπτό κείμενο λέγεται ανά – γνωση, δεν λέγεται γνώση, η ανάγνωση (όπως και η συν – γραφή = συγγραφή) είναι ένα μικρό μέρος της γνώσης.

  Αλλά το αξίωμα ότι η Ελληνική Γλώσσα είναι Πανεπιστήμη και Σοφία, αποδεικνύεται από ένα μαθηματικό γεγονός: Ο λεξάριθμος (781) της φράσης «Η Ελληνική Γραφή» είναι ίδιος μ΄ εκείνον της λέξης «Σοφία»!

  Απόδειξη ότι η Ελληνική γλώσσα είναι Πανεπιστήμων και σοφή, βρήκαμε και στην αποκαλυπτική μαθηματική εξίσωση: ΦΩΤΟΝΙΟΝ = ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΩΣ = 1850.

  Πώς ήξερε η Ελληνική γλώσσα τις ανακαλύψεις της σύγχρονης Επιστήμης, πώς ήξερε ανέκαθεν, ότι το φωτόνιον κινείται κυματοειδώς και για τον λόγο αυτό δονεί, άρα δημιουργεί (κόσμους);

  Στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Αποδείξεις για την μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας» (που τυπώθηκε με την χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας) ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος στον πρόλογό του σημειώνει: «Η Ελληνική γλώσσα, σαν μαθηματική κατασκευή, γνωρίζει όλους τους νόμους της συμπαντικής δημιουργίας, γεγονός που γίνεται αντιληπτό μέσω της λεξαριθμικής θεωρίας».

  Κι αυτό που λέει, το αποδεικνύει, αλλά, θα πει ο μικρόψυχος, «είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό».
  Εμείς ωστόσο θα προσθέταμε, ότι η αποκωδικοποίηση της Ελληνικής γλώσσας μπορεί να μας αποκαλύψει όχι μόνο την Πανεπιστήμη, αλλά κάτι που θα γοήτευε και την κουτσή Μαρία: Την γνώση, τόσο του απωτάτου παρελθόντος, όσο και του κοντινού ή του μακρινού μέλλοντος! Και, αν είναι έτσι, τότε η γλώσσα μας η ίδια όντως αποτελεί θεϊκή «υπόσχεση επιστροφής». Των «θεών» ή του πνεύματος των «θεών», αδιάφορο!

  Αλλά και σ΄ εκείνο το γνωστό ρήμα που επίμονα προφέρει ο λαός στις δύσκολες στιγμές του, ότι «μας ξέχασε ο Θεός», υπάρχει μια κωδικοποιημένη υπόσχεση επιστροφής με την μορφή μιας αδημονίας ή ενός παραπόνου.

  Για να το διακρίνει κανείς, αρκεί να διαβάσει την παροιμία εννοιολογικά και όχι λεκτικά: Για να μας ξεχάσει κάποιος δικός μας άνθρωπος ή ο Θεός ο ίδιος, σημαίνει, ότι κάποτε μας θυμόταν, δηλαδή ήταν εδώ, μας αγαπούσε και μας προστάτευε.

  Κι αφού ήταν εδώ, αφού μας προστάτευε, σημαίνει ότι, αφού δεν μας προστατεύει πια, δεν είναι εδώ, δηλαδή (κάποια στιγμή) έφυγε.

  Όμως ποτέ δεν φεύγει ένας Θεός οριστικά.

  Είναι σαν τον δικό μας άνθρωπο, σαν τον ομοαίματο αδερφό.
  Ακόμα και να λείψει μια ολόκληρη ζωή, περιμένεις ότι κάποτε θα γυρίσει οπωσδήποτε.

  Και, όταν λες «μας ξέχασε ο Θεός», εννοείς στην πραγματικότητα, ότι «καθυστερεί πολύ να γυρίσει», έτσι δεν είναι; Η κουβέντα λοιπόν ότι «μας ξέχασε ο Θεός», είναι μια αυτονόητη υπόσχεση επιστροφής, μία δέσμευση, η οποία συνάγεται από την αθανασία του Θεού,

  διότι Θεός είναι ο τα πάντα πληρών,

  άρα δεν απουσιάζει ποτέ και από πουθενά,

  μόνο που δεν τον βλέπουμε αυτές τις μέρες και (πρέπει να καταλάβουμε ότι) φταίμε γι΄ αυτό εμείς, συνάγεται όμως και από εκείνο το «μας», που δηλώνει τον συλλογικό εαυτό, φως φανάρι, ότι αναγνωρίζεται απολύτως η καθολική ιδιότητα του Θεού, αλλά και το «συναμφότερον» του ανθρώπου.

  Μέσα σ΄ όλα αυτά όμως ενυπάρχει μια ανθρωπομορφική εννοιολογία, που σημαίνει ότι ο Θεός σ΄ αυτή την παροιμία δεν εννοείται με την καθολική, ούτε με την μοναδική του έννοια, εννοείται στον πληθυντικό του αριθμό, η παροιμία μιλάει για τους θεούς, τους άμεσους προστάτες του ανθρωπίνου γένους, αυτούς δηλαδή που μεσολαβούν ανάμεσα στον Θεό και τους ανθρώπους ή, μάλλον, αυτούς που καταχρηστικά οι άνθρωποι ονόμασαν θεούς παρασυρμένοι από τις ανώτερες ιδιότητές τους, ασύγκριτες μ΄ εκείνες των γήινων.

  Είναι ζήτημα λογικής ερμηνείας και πνευματικής εμβάθυνσης για ν΄ αποκαλυφθούν οι βαθύτερες έννοιες μιας παροιμίας.

  Ύστερα από αυτή την ιχνηλάτηση, αναρωτηθείτε, σύντροφοι: Όλα τούτα είναι συμπτώσεις; Κι αν δεν σας φτάνουν οι τόσες μαθηματικές ή φιλοσοφικές αποδείξεις, πάρτε ακόμα μία:
  ΕΨΙΛΟΝ = 5 + 700 + 10 + 30 + 70 + 50 = 865 = ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ = 5 + 30 + 5 + 400 + 200 + 10 + 200 + 4 + 10 + 1 = 865.
  Το Δελφικό Ε. Το σήμα των Ολυμπίων. Χαραγμένο ακόμα και στην μπάλα της καλαθόσφαιρας. Του μπάσκετ, αν έχετε ακουστά …;

  Κι αν δεν σας φτάνουν ούτε αυτά, ε, ψάξτε στο Internet με οδηγό την φράση «αποκωδικοποίηση της Ελληνικής σημαίας» και θα βρείτε ότι:

  ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ = 945 = ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

  Και, επίσης: Η ΟΜΑΣ Ε = 324 = ΑΓΝΟΣ = ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Ε, τώρα, τόσα πολλά παραδείγματα θα έπρεπε να σας πείσουν, ότι μπορεί να είναι όντως μια παλιά κωδικοποιημένη υπόσχεση για επιστροφή των «θεών

  Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

  http://strange-files.blogspot.com/

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_9030.html

  • Αγαπητή μου φίλη, δεν ειναι ο κατάλληλος χώρος να εκθειάσω τις εμπειρικές μου γνώσεις παραπάνω από την άποψή μου περί θεού, ή θεών. Η εμπειρική μου γνώση που αποκτήθηκε από βιώματα, από το πέρασμα από όλες τις θρησκείες παρατηρητικά και εδώ και στο εξωτερικό, με διδάξαν ότι ο άνθρωπος ειναι ο θεός και ο διάολος. Αφού ο άνθρωπος φτιάχνει ανθρώπους και ο ίδιος τους σκοτώνει, τι άλλο ψάχνει σήμερα ο άνθρωπος;;; Άλλωστε και ιστορικά όπου άνθισαν οι θρησκείες μέχρι και σήμερα, ο άνθρωπος κατέκτησε την φρίκη.

   • Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΚΤΥΣ ΔΡΟΜΟΣ

    ΑΛΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ

    Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

    ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΜΕΜΟΣ

    ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΞΗ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

   • Η Α Θ Α Ν Α Τ Η Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Τ Η Τ Α

    apolloneo03net2

    ‘Αν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μία ανθρωπότητα έστερημένη της
    ‘Ελληνικότητας ,

    η εικόνα που θα προέκυπτε θα ήταν εκείνη ενός κόσμου βυθισμένου

    στην αγνοία , την δυστυχία , την πείνα , την εξαθλίωση , την τυραννία , την αγριότητα

    ,και την παράνοια .

    Ό Έλληνικός τρόπος αντιλήψεως της ζώης

    Και του κόσμου

    εφαρμοζόμενος στο πνεύμα και στην πράξη

    ως διάλογος , έλεγχος , έρευνα , θεωρία , άπόδειξη ,

    με μία φράση :

    έλλογη προσέγγιση της πραγματικότητας

    είναι σήμερα περισσότερο ύπαρκτός και ίσχυρός ,

    όπου γής , άπό κάθε άλλη περιόδο .

    Μετά την ίστορική δολοφονία της , τον Μεσαίωνα ,

    τήν άβέβαιη έπανεμφάνιση της στην Άναγέννηση ,

    την δημιουργική της παρουσία στούς έπόμενους αίώνες ,

    ή Έλληνικότητα σήμερα ,

    στην έποχή των ήλεκτρονικών ύπολογιστών ,

    έδειξε με τον πιο έπιβλητίκο τρόπο ,

    ότι , ό,τι

    σπουδαίο διαθέτει ό άνθρωπος,

    τήν Έπιστήμη ,

    τήν Τεχνολογία ,

    την Δημοκρατία ,

    τον Στοχασμό και τόν Πολιτισμό

    είναι αποκλειστικώς

    τέκνα δικά της.

    Δώρο χωρίς άνταπόδοση της Έλλάδός

    πρός τήν άνθρωπότητα ήταν ή προσφορά αυτή ,

    άνθος πού φύτρωσε σε μία γωνιά του

    πλανήτη και έγονιμοποίησε με την

    γενεσιουργό γύρη του

    όλόκληρη την Γή.

    Αύτή ή γωνιά , πού έδαφικά συμπίπτει με το

    σημερινό κράτός ΄΄Ελλάδα΄΄ ,

    ΄΄άμείφθηκε΄΄ στην συνέχεια γιά άμέτρητους αίώνες

    μέ τό αίμα , την καταστροφή , τον βανδαλισμό ,

    την τυραννία , το σκότος , την ταπείνωση ,

    δηλαδή με το μίσος του Έξουσιασμού ,

    πού έδρασε έκληματικά και δρά άκόμη ,

    ως θρησκευτικός , κρατικισμός και

    κοινωνικο – οικονομισμός .

    Ή βαρβαρότης ώργίασε και άκόμη όργιάζει

    σ’ένα χώρο , πού είναι ίερός και άπαραβίαστος

    για όλη τήν άνθρωπότητα ,

    πού θάπρεπε να είναι τόπος προσκυνήματος ,

    πού θάπρεπε κυρίως καί πρωτίστως νά λειτουργή

    ώς οδηγός – δείκτης

    τού τί είναι άληθινό καί τί ψευτίκο ,

    τού τί είναι έλλογο καί τί παράλογο ,

    ένί λόγω τού τί είναι

    Έλληνικό καί τί μή Έλληνικό .

    Έτσι τό άρχαίο πανάκριβο δώρο

    τής Έλληνικότητας πρός τήν άνθρωπότητα

    θά άνηπαρήγετο συνεχώς καί δημιουργικά ,

    για να προσφερει νέα εύργετήματα και λύσεις

    στα προκύπτοντα άδιεξοδα ,

    άλλα και για να χρησιμεύη ως άποτρεπτικό

    της Έκτροπής που έπεχείρησαν και επιχειρούν

    οί έξ – ουσιαστές με την διαστρέβλωση ,

    ΄΄Ιδιοποίηση΄΄ , πλαστογράφηση και εκβαρβάριση

    του άπεφθώς Έλληνικού .

    Όσο γιγαντώνεται ή Έλληνικότητα

    στον κόσμο

    τόσο ή άνάγκη συνειδητοποίησεώς της

    γίνεται πιο έπιτακτικη .

    Δεν χρειάζεται να προσπαθήση κανείς ,

    για να πράξη η συνειδητοποίηση αύτή .

    Ή Έλληνικότητα ΄΄ λειτούργεί ΄΄

    με δικούς της νόμους :

    κανείς δεν την προπαγάνδισε ποτέ ,

    κανείς δεν την έκανε ΄΄ ίδεολόγημα ΄΄ ποτέ ,

    κανείς δεν αγωνίστηκε ποτέ για να κυριαρχήση αύτή

    πάνω στον πλανήτη .

    ‘ Επεβληθή ΄΄ άπό μόνη της ΄΄ χάρις στην τεράστια

    πνευματική δύναμη και άλήθεια που έγκλείει ’

    όπως μόνη της θα ΄΄ λειτουργήσει ΄΄ και στις

    συνειδήσεις των άνθρώπων ,

    αύτών πού ζούν και σκέπτονται έλληνικά

    χωρίς να το ξέρουν .

    Αύτοί θα βιώσουν αύτομάτως κάποια στιγμή

    Το γεγονός ότι αύτή

    είναί ή μονή και γνήσια

    πνευματική τους μητέρα

    Ή στιγμή άυτή πλησιάζει .

    Άς μη σας γελάη ή σημερίνη λύσσα

    του έβραϊκού Έξουσιασμού .

    Προσέξτε την μάχη που δίνει σε παγκόσμια κλίμακα :

    Είναι μάχη σπασμωδική ,

    ξετσίπωτη ,

    παιδαριώδης .

    Στηρίζεται , στο ψευδές το μυστικιστικό ,

    το παραδοξολογικό .

    Τα ΄΄ πνευματικά ΄΄ όπλα που χρησιμοποιεί είναι για γέλια .

    Άντί της εύτυχίας μιάς πολιτισμένης άνθρωπότητας

    προτείνει

    Μεσσίες ,

    Προφήτες ,

    Δόγμα ,

    Έξορκισμούς ,

    Θεοκρατία , και Μυστήριο .

    Είναι φανερό πλέον ,

    Ότι το ΄΄ συνταγολόγιο ΄΄ του . . .

    . . Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε !

    Και είναι βέβαιο , ότι αν οί ΄΄ συνταγές ΄΄ του

    αύτές ΄΄ έπιασαν ΄΄

    κάποτε στον κόσμο

    χωρίς έπιστημή ,

    χωρίς ηλεκτρονική τεχνολογία ,

    χωρίς έπαφή με το Διαστημά ,

    σήμερα είναι σαν να ζητά

    άπό τον σύγχρονο άνθρωπο

    να ξαναγυρίση στην πείνα ,

    το έρεβος και στην βαρβαρότητα ,

    άποκηρύσσοντας και αποβάλλοντας ό,τι

    καλό έχει κατακτήσει άφ’ότου ζή .

    Δεν ύπάρχει καμμία δύναμη ,

    που να μπορεί να αποτρέψη την αναγνώριση της
    Έλλάδος

    ως γενέτειρας του Πολιτισμού

    της έξελληνιζόμενης οίκουμένης .

    Ή έπερχόμενη άυτή πραγματικότης

    είναι το όραμα παντός πνευματικά
    Έλληνος .

    Προβλέπουμε έλλογα και

    άγγίζουμε χειροπιαστά το μέλλον μας .

    Όσο ο έβραϊκός έξουσιασμός

    θα συρρικνώνεται ,

    τόσο το έβραϊκό , ΄Ρωμαίϊκό κατασκευασμά

    ( κρατικισμός – θρησκευτικισμός – κοινωνικοοίκονομισμός ) ,

    που έπί 2.100 χρόνια συντήρησε

    την ήττα ,

    την άφελλήνιση ,

    την άγνοια ,

    το μίσος ,

    και τον σκοταδισμό ,

    πάνω στον ίερό μας χώρο θα ύποχωρή .

    Και αν ποτέ ( ξανά ) σκοτεινιάσει ο κόσμος

    Άπό καινούργιους βαρβάρους

    Και δεισιδαίμονες ,

    ή λεξή Ε Λ Λ Η Ν Α Σ

    θα εξακολουθήσει να σημαίνει

    έκείνον που κρατάει τη σκεψη του

    άφοβη , άδέκαστη και έλεύθερη ,

    γιατί μόνον ό έλεύθερος

    μπορεί να καταφάσκει στην τραγική ούσία

    της ζωής πεθαίνοντας άδεώς , χωρίς φόβο δηλαδή ,

    και γενναίως

    και το σημαντικότερο χωρίς άνταπόδοση

    σε άμφίβολης ευφυΐας ΄΄ Κήπους της Έδέμ ΄΄ .

    Γύρνα πίσω στο Φώς και την Σοφία

    τών Έλληνων Προγόνων σου ,

    ώς άρμόζει για να λέγεσαι και να είσαι

    Έλληνας .

    Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=ApdD6FY3Yp0

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

    http://www.arxaiaithomi.gr/2016/01/26/%CE%B7-%CE%B1-%CE%B8-%CE%B1-%CE%BD-%CE%B1-%CF%84-%CE%B7-%CE%B5-%CE%BB-%CE%BB-%CE%B7-%CE%BD-%CE%B9-%CE%BA-%CE%BF-%CF%84-%CE%B7-%CF%84-%CE%B1/#more-18495

   • ΒΙΝΤΕΟ

    Οι 12 ενεργειακές μορφές του Ανθρώπου

    https://www.youtube.com/watch?v=Kd8g1DiRBXU

    ……………………………..

    Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτ 2012

    Θεοί εν δυνάμει Άνθρωποι…
    …Άνθρωποι εν δυνάμει Θεοί

    Οι Έλληνες κατάφεραν

    να εξανθρωπίσουν τα στοιχεία της φύσης,

    με τις ιδιαιτερότητες,

    τα θετικά και τα αρνητικά,

    με τις ξεχωριστές λειτουργίες του κόσμου.

    Κατάφεραν επίσης να θεοποιήσουν τον άνθρωπο,

    φτάνοντας στο απόγειο της Γνώσης, της Τέχνης,

    του Πολιτισμού, της Επιστήμης, της Γλώσσας, του Έρωτα,

    του Κάλλους και του Πνεύματος.

    Να φτάσουν στην κορυφή του Ολύμπου

    και να κατέβουν ξανά μυημένοι

    ώστε να διδάξουν στην ανθρωπότητα

    τις υπέρτατες αξίες και ιδανικά.

    Πηγές: «Τα τραγούδια της Λάιον», Ελληνική Μυθολογία
    Μουσική: Two Steps From Hell, Future World Music, Immediate Music, Audiomachine

    ………………….

    ΥΣ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ

    ΕΥΧΗ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

   • Ο ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ ΠΥΡΗΤΟΣ ΕΛΕΑΤΗΣ

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!

    http://www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3.jpg

    Οι νεοέλληνες γνωρίζουν ελάχιστα για τον κολοσσό της φιλοσοφίας Παρμενίδη.

    Ο Παρμενίδης που των φιλοσόφησαν και εργάστηκαν στο φιλοσοφικό του έργο,

    όλοι οι επόμενοι φιλόσοφοι μόνο με θετικές απόψεις,

    όπως Πλάτων, Ηράκλειτος και πολλοί άλλοι κολοσσοί της φιλοσοφίας και της επιστήμης,

    ακόμα και δογματικοί των θρησκειών τον αναγνώρισαν,

    είπε ότι ο άνθρωπος δια του ορθού λόγου και της νόησης, της γνώσεις,

    έφτασε να κρίνει τους θεούς και για αυτό τον εξύψωσε σε ισόθεο,

    δηλαδή ο άνθρωπος και οι θεοί ή ο θεός είναι ίδιοι!

    Άραγε γιατί σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν αποσπασματικά και ελάχιστοι τον Παρμενίδη;

    Τι ειναι αυτό που τον έκανε να τον παραχώσουν με αμνησία στην διαδρομή της ιστορίας μέχρι και σήμερα;

    Απλά πήγαινε αντίθετα στο ρεύμα του ποταμού και κατάφερνε μετά από πολλές δυσκολίες να φτάνει στην πηγή του ποταμού!

    Αυτό σημαίνει ότι πήγαινε κόντρα στο σύστημα και τα καθιερωμένα που δεν είχαν αποδείξει την αλήθεια των λεγόμενών τους!

    Κοντραρίστηκε με τους κολοσσούς της φιλοσοφίας και τελικά αγαπήθηκε και αναγνωρίστηκε ανώτερος και όχι μόνο ισάξιος!

    Έκανε όμως επίθεση στο θρησκευτικό κατεστημένο που δεν συχωρά για να τον βάλουν στο χρονοντούλαπο μέχρι και σήμερα!

    Είπε αλήθειες που ανέτρεπαν τα πάντα, ότι οι θεοί και η θρησκεία ειναι μύθος και σαν μύθο τα έκρινε!

    Αρχικά έκρινε τον δωδεκαθεϊσμό και επεκτάθηκε στον ένα θεό!

    Μετά την επικράτηση του Χριστιανισμού, του λεγόμενου οικειοθελώς,

    μέσα από σφαγές και ολοκαύτωμα του ελληνισμού,

    έπρεπε ο Παρμενίδης να σβήσει από τα ιστορικά αρχεία και τις μνήμες,

    διότι τους χαλούσε όλη την θρησκευτική συσκευασία να αναδειχτούν σαν θρησκευτική εξουσία και να έχουν τους λαούς όχι με δικές τους σκέψεις Νόησης, γνώσεις,

    αλλά θρησκευτικά ζόμπι!

    Τελικά ο χριστιανισμός χωρίστηκε στα δυο διότι ήταν ποιο πολλοί οι φιλόδοξοι θρησκευτικοί ηγέτες!

    Έτσι είχαμε μέχρι σήμερα τον ανατολικό χριστιανισμό και τον δυτικό χριστιανισμό, τώρα πως κατάφερναν να λένε το ίδιο διαφορετικό, αυτό ειναι η μαεστρία της ψεύτικης θρησκείας μύθος!

    Εδώ έχουμε ένα παράδοξο που δεν γνωρίζουν οι λαοί, οι δυτική θρησκευτικοί ηγέτες αλλά και οι ηγέτες των λαών που επεκράτησε ο καθολικισμός έχουν το μαγαζί τους στο Βατικανό.

    Και οι ανατολικοί έχουν το μαγαζί τους στο άγιο όρος.

    Που ειναι το παράδοξο που ανέφερα παραπάνω;

    Και οι δυο αυτές θρησκείες έκρυψαν, προσπάθησαν να χώσουν στην αμνησία τον Παρμενίδη μόνο για τους λαούς!

    Οι ηγέτες των δυο θρησκειών που ξέρουν την αλήθεια σε αυτά που έλεγε ο Παρμενίδης

    τον διαβάζουν μυστικά στα μαγαζάκια τους, οι μεν στα υπόγεια του Βατικανού,

    οι δε στις σπηλιές του αγίου όρους!

    Όταν ο Παρμενίδης είπε για το ένα και μοναδικό (ον) ταρακούνησε το κατεστημένο,

    διότι δεν εννοούσε το (ον) θεό, αλλά το Σύμπαν,

    Είπε το (ον) Είναι άφθαρτο, ολόκληρο, σταθερό, αναλλοίωτο, χωρίς αρχή και τέλος και εννοούσε το Σύμπαν!

    Γνώριζε όλη την λειτουργία του Σύμπαντος, αστέρια, πλανήτες, ήλιο, σελήνη και άλλα!

    Όμως προχώρησε ποιο πολύ και τους ξεσκέπασε,

    λέγοντας ότι ο άνθρωπος κατακτώντας την νοήσει, δηλαδή την γνώσει, δια του ορθού και αληθινού λόγου έκρινε τους θεούς και έγινε ισόθεος, δηλαδή αφού έχει πει ότι οι θεοί ειναι μύθος ανέδειξε τον άνθρωπο σαν μοναδικό θεό!

    Αυτά όμως δεν τα συχωρούν τα κατεστημένα, οι θρησκείες, ούτε στην αρχαία εποχή, ούτε σήμερα, για αυτό και τον έριξαν στην λήθη,

    στην αμνησία, σε σκοτεινά δωμάτια, υπόγεια, σπηλιές

    για να τον διαβάζουν μόνο οι λίγοι που καταδυναστεύουν

    το μυαλό, την ψυχή και την γνώση του ανθρώπου.

    Ο Παρμενίδης σήμερα ειναι πάλι επίκαιρος, οι θρησκείες ξεβρακώθηκαν, αποκαθηλώθηκαν και έχουν κάνει το θεό τους πακέτο

    και τον μεταφέρουν με Κούριερ μεταφορική σε πανθρησκεια!

    Τώρα τι θεός ειναι αυτός που τον έχουν κάνει λάστιχο ανάλογα με τα συμφέροντά τους, θα το δούμε σύντομα;

    Ο Παρμενίδης αναφέρετε πολύ προσεκτικά σε θεές κόρες του ήλιου, την (θέμις και την δίκη) το έκανε για να δώσει έμφαση στα λεγόμενά του, που τα εξέφραζε ποιητικά!

    Θα προσπαθήσω ξεπερνώντας κάποια εμπόδια που φιμώνουν τον διαμοιρασμό της αλήθειας

    και της γνώσεις σε όλους τους λαούς,

    με τα πνευματικά δικαιώματα να ανεβάσω όλα τα κείμενά του.

    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    http://www.arxaiaithomi.gr/2016/02/21/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF/

 • ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ…
  Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015
  http://4.bp.blogspot.com/-FqM3HiPyrZ8/VS-dweLc8iI/AAAAAAADIqw/Wth_fQ-XdYE/s400/future.jpg

  το Δεκέμβριο του 2015! Κρατήστε το τουλάχιστον στο αρχείο και στα μηνύματά σας…

  Ένα άρθρο το οποίο κατατίθεται με πολύ μεγάλο ρίσκο και κατόπιν ισχυρής αναποφασιστικότητας γιατί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ!

  Ένα άρθρο το οποίο ετοιμάστηκε σε περίοδο 4 περίπου χρόνων και όχι σε μία μέρα, για να προλάβουμε τους χλευαστές, συκοφάντες, αντίθεους, άθεους, ‘’εργατικούς’’ κ.ά.,

  οι οποίοι — το γνωρίζουμε από τώρα — θα ισχυριστούν χιλιάδες προφάσεις εν αμαρτίαις για το χρόνο που διατέθηκε στη σύνταξη του άρθρου, το ‘’ποιόν’’ του γράφοντα, την αξιοπιστία του, τη φύση των γραφομένων κλπ.

  Ένα άρθρο που κατατίθεται ΑΠΑΞ σε δημόσια θέα μετά από περισυλλογή ακόμη και για το χρόνο που κατατίθεται (Απρίλιος 2015), γιατί οι πληροφορίες εδράζονται σε γεγονότα του άμεσου χρονολογικού ορίζοντα.

  Εξάλλου, υπάρχει και ο κίνδυνος να μεταφέρονται πληροφορίες που ίσως επηρεάσουν αρνητικά ορισμένους και ο γράφων να θεωρηθεί τσαρλατάνος, ψεύτης ή ‘’ψευδοπροφήτης’’…

  Το άρθρο αυτό απευθύνεται σ’ αυτούς που, τουλάχιστον, ακούν ή έχουν τουλάχιστον διάθεση να ακούσουν.

  Αν ακούσουν και πράξουν ανάλογα μετά την ανάγνωσή του, τότε το άρθρο θα έχει πετύχει το σκοπό του.

  Αν όχι, ο γράφων ζητά ταπεινά συγγνώμη για ό,τι προκάλεσε ή όχι.

  Ως γνωστόν, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

  Ειδικά στη χώρα μας, στην οποία κάθε υγιής άποψη βάλλεται από χλευασμούς, πικρόχολα σχόλια, ωχαδερφισμό, ανεγκέφαλη κριτική.

  Τόσες άκαρπες κυβερνήσεις επί δεκαετίες και ο ελληνισμός, χωρίς να ακούει καμία υγιή φωνή, ως άλλος σαδιστής, εκλέγει πολιτικούς αμφίβολης ποιότητας.

  Σε τι μπορεί να διαφέρει λοιπόν και το παρόν, που, πολύ πιθανόν, να αποτελέσει αντικείμενο κοροϊδίας;

  Δεν πειράζει.

  Τα πρόσωπα των χλευαστών τα βλέπουμε ήδη πριν δημοσιευθεί το άρθρο, αν του το επιτρέψουν να δημοσιευθεί!

  Καλύτερα να υπάρχει η προειδοποίηση όμως για να μην πει κανείς ότι δεν το διάβασε κάπου, δεν το άκουσε, δεν του το είπαν…

  Ακόμη και τα ιστολόγια-blogs-ιστοσελίδες που θα το δημοσιεύσουν ή ΟΧΙ, αποτελεί κριτήριο-βαρόμετρο για τις ειλικρινείς προθέσεις του ιστολογίου σχετικά με την ορθή ενημέρωση των συνανθρώπων μας.

  Ο γράφων γνωρίζει σε ποιους το έστειλε.

  Όπου το δείτε δημοσιευμένο είναι καλό σημάδι, όπου ΟΧΙ…

  ΑΡΧΗ ΑΡΘΡΟΥ

  Στα πεδία των μαχών αλλά και σε όλες τις μάχες της ιστορίας, από αιώνων τώρα, είτε σε στρατιωτικό, είτε σε πολιτικό, είτε σε οικονομικό επίπεδο, η γνώση των όπλων του αντιπάλου αποτελούσε μέγιστη ανάγκη και ο κάθε στρατιωτικός διοικητής, πολιτικός ηγήτωρ, εμπορικός διευθυντής κ.ο.κ., έπραττε τα πάντα προκειμένου να είναι γνώστης των τακτικών του αντιπάλου, του τρόπου λειτουργίας, των όπλων και μέσων, του προσωπικού του…

  Τα μέσα του εχθρού, τα όπλα και ο τρόπος ενεργεία τους, ήταν και είναι από τα μεγαλύτερα εφόδια στο οπλοστάσιο των φίλιων δυνάμεων.

  Ο εκάστοτε ηγήτορας εκτελεί την αποστολή του προσαρμόζοντας σε μεγάλο ποσοστό την τακτική του στα μέσα του αντιπάλου.

  Βέβαια, σημαντικότερο ρόλο παίζει η γνώση, η λειτουργία και χρήση των δικών μας όπλων.

  Προς τι η γνώση των όπλων του εχθρού αν δε γνωρίζω τα δικά μου;

  Εν προκειμένω όμως, θα ασχοληθούμε με τα όπλα του εχθρού γιατί η γνώση των δικών μας όπλων άπτεται στην προσωπική αναζήτηση του καθενός.

  Ζούμε σε χριστιανική χώρα και θεωρείται δεδομένο ότι ο χριστιανισμός εμποτίζει σε μικρό η μεγάλο βαθμό τους κατοίκους αυτού του γεωγραφικού χώρου των Βαλκανίων.

  Έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι, ο πόλεμος που διεξάγεται στις μέρες μας δεν είναι οικονομικός αλλά πνευματικός!

  Δυστυχώς η μειοψηφία το έχει καταλάβει ενώ η πλειοψηφία πελαγοδρομεί ακόμη σε συμβατικά μονοπάτια, ορθολογιστικά, ψάχνοντας μάταια απαντήσεις σε αναπάντητες απόψεις κομμάτων, μίζες, κυβερνητικές πολιτικές δεκαετιών, σκανδάλων κ.ά…

  Ωστόσο, ο αντίπαλος βιάζεται να εφαρμόσει ανηλεώς τα σχέδιά του και χρησιμοποιεί νυχθημερόν,

  αιώνες τώρα,

  κάθε υλικό μέσο για να επηρεάσει, κατευθύνει, φθείρει τους λαούς όλων των κρατών, χρησιμοποιώντας ως μοχλούς επίτευξης των σχεδίων του την οικονομία, το περιβάλλον, τις πηγές ενέργειας, τις τροφές, τα φάρμακα κ.α.

  Εν τούτοις — καθώς ο αντίπαλος δεν είναι… άνθρωπος αλλά πνεύμα –, σκοπεύει να κάνει χρήση πνευματικών όπλων, όταν κρίνει αυτός ότι είναι η κατάλληλη ώρα…

  Εξηγούμαστε:

  Οι πάντες προετοιμάζουν το δρόμο για την ανέλιξη στο παγκόσμιο προσκήνιο του Μαϊτρέγια!

  Ενός τύπου που θεωρείται η προσωποποίηση του Χριστού (για τους χριστιανούς),

  του Ιμάμ Μαχντί (για τους μουσουλμάνους),

  του 5ου Βούδα (για τους Βουδιστές),

  του Μεσσία (για τους Εβραίους)

  και του Κρίσνα (για τους Ινδουιστές).

  Επειδή μέχρι τώρα αυτά που διαβάσατε σίγουρα προκαλούν μειδίαμα από πάρα πολλούς, παρακαλείσθε σταματήστε να διαβάζετε εδώ.

  Αφήστε το κείμενο και σβήστε το τώρα.

  Αν όμως έχετε ανοιχτό πνεύμα και διάθεση να μάθετε, συνεχίστε και ανοίξτε καρδιά, μάτια και αυτιά…

  Κατόπιν συνεργασίας και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ όλων των παγκόσμιων ΜΜΕ — τα οποία θα παίξουν το ρόλο του σαλπιγκτή (αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της DIGEA που δεν έχει γίνει αντιληπτός:

  ψηφιακό σήμα για άμεση-ποιοτική σύνδεση με υπολογιστές και δορυφόρους και ταυτόχρονη μετάδοση της εικόνας του Μαϊτρέγια!) — η εμφάνιση αυτού του τύπου θα αποτελέσει, κατ’ αυτούς πάντα, τη λύση σε όλα τα (παγκόσμια) προβλήματα της ανθρωπότητας.

  Η εμφάνιση από το πουθενά αυτού του τύπου λαβαίνει χώρα μετά την οικονομική κατάρρευση των οικονομιών της Ευρώπης και της Αμερικής!

  Ενός οικονομικού κραχ που θα συμπαρασύρει όλες τις αποκαλούμενες ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης και της Αμερικής (ΗΠΑ-Καναδάς).

  Το κραχ δεν θα ομοιάζει στο ελάχιστο μ’ αυτό του 1929 αλλά θα είναι αφάνταστα καταστροφικότερο για τις ζωούλες των δυτικών.

  Ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά το κραχ αυτό προετοιμάζεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2015!

  Τι σημαίνει ένα κραχ και ποιες επιπτώσεις έχει στη ζωή μας έχει ήδη αναλυθεί σε άπειρα blogs και ιστοσελίδες, γι’ αυτό και δε θα αναφερθούμε σ’ αυτό.

  Ο σκεπτόμενος αναγνώστης ας εννοήσει, ας ψάξει και ας κάνει ό,τι θεωρεί αυτός ορθό για τον εαυτό του, την περιουσία του, την οικογένειά του και την… ψυχή του.

  Αρωγός της επιτάχυνσης του κραχ είναι η επιτυχής στερέωση του Κινέζικου νομίσματος (γουάν) ως το ΝΕΟ νόμισμα παγκόσμιων συναλλαγών, το οποίο προωθείται σταδιακά από τα μέσα του 2014.

  Ήδη πολλές χώρες έχουν εισχωρήσει στο νέο αυτό σύστημα εγκαταλείποντας το δολάριο.

  Ισχυρό βαρόμετρο της κίνησης αυτής είναι η Μεγάλη Βρετανία, που έχει εισχωρήσει στο νέο σύστημα παγκόσμιων συναλλαγών, όπως και η Αυστραλία, η Γαλλία, η Γερμανία (!), η Ιταλία κλπ.

  Με άλλα λόγια, χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (Common Wealth) και η ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ εισχώρησαν στο νέο σύστημα αφήνοντας τις ΗΠΑ έξω!

  ΓΙΑΤΙ άραγε;

  Τι ξέρουν και για ποιο λόγο αυτές οι τεράστιες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις σε γρήγορους-συνδυασμένους ρυθμούς;

  Άλλος δείκτης της κατεύθυνσης που παίρνουν οι εξελίξεις είναι και το γεγονός ότι, η Εκκλησία των Μορμόνων, η ισχυρότερη εκκλησία στις ΗΠΑ και η μόνη επίσημα αναγνωρισμένη Εκκλησία στην Κίνα (γνωστή για τις απαγορεύσεις στη θρησκεία), μετέφερε ΟΛΟ τον πλούτο της στην ΚΙΝΑ μέσα στο 2014!

  Οι γνώστες θα καταλάβουν τι σημαίνει αυτό…

  Οι φωνές που φωνάζουν εδώ και λίγα χρόνια στην Ελλάδα για συμμάζεμα της ζωής μας, αναδιάταξη και αναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων μας, περισσότερη πνευματικότητα, είναι ΟΡΘΕΣ 100%, πλην όμως πέφτουν σε ώτα ανηκέστως πληγωμένου και αποχαυνωμένου λαού.

  Ο Μαϊτρέγια θα είναι η φωνή όλων των φτωχών, των καταπιεσμένων λαών, των ανέργων, των ασθενών, των άστεγων, των αμόρφωτων, δηλαδή η φωνή υπεράσπισης όλων πλην της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των αγορών. Μαζί του θα συστρατευθούν περί τα 2-2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπων, δηλαδή ο πληθυσμός των χωρών BRICS, του νεοτεχθέντος οργανισμού εις αντίπαλον δέος των ΗΠΑ και ΕΕ, που περιλαμβάνει τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Ν. Αφρική.

  Μέγας υποστηρικτής του, προάγγελός του, πρόδρομός του και αγγελιοφόρος των ίδιων απόψεων-φιλοσοφιών

  – προς εξαπάτηση όλων των πληθυσμών και κυρίως των χριστιανών — είναι ο Πάπας Φραγκίσκος!

  Αυτομάτως ο Μαϊτρέγια κερδίζει τη συμπάθεια της πλειοψηφίας του πλανήτη αφού επαγγέλλεται (προσέξτε το ιδιαίτερα):

  -Ομοιόμορφη κατανομή πλούτου και πηγών ενέργειας και παύση της άνισης κατανομής σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Τα ίδια ακριβώς ΗΔΗ επαγγέλλεται ο Πάπας από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο ρόλος του οποίου, επαναλαμβάνεται, είναι πολύ σημαντικός στην άνοδο του Μαϊτρέγια.

  Μάλιστα, στις 8 Δεκεμβρίου 2015 ο Πάπας αναγγέλλει ΕΚΤΑΚΤΩΣ και εγκαινιάζει ένα Ιωβηλαίο (χρόνος ημερολογιακός) αφιερωμένος στην Ευσπλαχνία και το Έλεος.

  -Επαρκή τροφή για όλους — μέσω της παραπάνω κατανομής τροφών –, επεξεργασίας τους και δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου διανομής-κατανομής τροφίμων.

  -Επαρκή υγεία για όλους (από τις κυβερνήσεις).

  -Επαρκή στέγαση για όλους (από τις κυβερνήσεις).

  -Πρόσβαση σε μια κοινή δεξαμενή γνώσεων για μόρφωση όλων των παιδιών και φτωχών του πλανήτη.

  Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του νέου πολιτικού προγράμματος και της… νέας εποχής,

  όπου όλοι θα μοιράζονται τα πάντα.

  Δηλαδή, οι προηγμένοι και πλούσιοι (άτομα και έθνη) θα πρέπει να μοιραστούν όλο τον πλούτο τους με τους φτωχούς (άτομα και έθνη), προκειμένου να γίνει ο πλανήτης ειρηνικός, να ευημερήσουν όλοι οι λαοί, να παύσουν οι εχθροπραξίες, η εγκληματικότητα (που οφείλεται στα παραπάνω).

  Εδώ και λίγα χρόνια, ο ΟΗΕ έχει επεξεργαστεί σχέδια γι’ αυτό εν αγνοία των πληθυσμών.

  Έτερος μεγάλος πυλώνας της νέας τάξης πραγμάτων που επαγγέλλονται ο Μαϊτρέγια και ο Πάπας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η μείωση της θερμοκρασίας σε παγκόσμια κλίματα (θυμηθείτε τον Αλ Γκόρ) και ο περιβαλλοντισμός σε όλες τις εκφάνσεις του (ζώα προς εξαφάνιση, μείωση ρύπων κλπ.), για τον οποίο ξοδεύονται εκατομμύρια δολάρια και χρησιμοποιούνται αστέρες των σπορ ή άλλων χώρων για επηρεασμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης (Ντέιβιντ Μπέκαμ, Πρίγκιπας William).

  Αυτό όμως που ξαφνιάζει είναι η επισημοποίηση των χρεών των κρατών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και η… διαγραφή τους!

  Σε ελεύθερη μετάφραση τούτο σημαίνει πως τα χρέη αναγνωρίζονται ως ΝΟΜΙΜΑ και ως τέτοια πρέπει να χαριστούν, υπό το πρίσμα της Ευσπλαχνίας και του Ελέους του Πάπα Φραγκίσκου.

  Συνεπώς, η απάτη του χρήματος, των τραπεζιτών, των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών κέντρων ΔΕΝ θα αποκαλυφθεί ποτέ, ενώ η επιβολή των απάνθρωπων μέτρων και των θυσιών των λαών θα πάει στράφι, θα καλυφθούν όλα και θα εξαφανιστούν, αφού ο νέος τρόπος

  σκέψης/φιλοσοφίας πρέπει να σκεπάσει όλο τον πλανήτη…

  Η Ευσπλαχνία-Έλεος και το ξαφνικό Ιωβηλαίο γι’ αυτά που αποφάσισε ο Πάπας στα μέσα Μαρτίου 2015 είναι το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν όλα τα έθνη.

  Ευσπλαχνία και Έλεος για όλους.

  Έλεος ακόμη και για τα… χρέη των κρατών, τα οποία μέσα απ’ αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να… διαγραφούν (χαριστούν).

  Το αντίτιμο είναι ένα νέο,

  αδιάφθορο και τέλειο οικονομικό σύστημα

  για όλο τον πλανήτη,

  ένα καινούργιο σύστημα βασισμένο στη διαφάνεια

  μέσω της τεχνολογίας (!)

  το οποίο θα αντικαταστήσει

  το παρόν άρρωστο χρηματοπιστωτικό σύστημα

  με το οποίο γαλουχηθήκαμε γενιές και γενιές.

  Υπ’ αυτό το πρίσμα, όλα τα έθνη και όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να φανούν ευσπλαχνικοί και ελεήμονες,

  όπως ο Θεός στο Λόγο του (όπως λέει ο Πάπας).

  Ωστόσο, μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο ελλοχεύει μια πλάνη

  τεραστίων διαστάσεων που δεν έχει γίνει αντιληπτή

  και έχει ως δυνητικούς στόχους

  τους… πραγματικούς χριστιανούς.

  Όχι τους κάλπικους, τυπικούς ή κρύους χριστιανούς,

  αλλά τους ουσιαστικούς και αληθινούς!

  Η πλάνη πλανητικών διαστάσεων εμπεριέχει και τα παρακάτω:

  Ο Μαϊτρέγια επαγγέλλεται ότι είναι ο ίδιος ο Χριστός!

  Κατ’ αυτόν, ο Ιησούς που δίδαξε στο Ισραήλ 2.000 χρόνια

  πριν δεν ήταν ο Χριστός ο Υιός του Θεού,

  αλλά ένας δάσκαλος, ένα μέλος μιας πεφωτισμένης ομάδας

  (παγκόσμιων) Δασκάλων της Σοφίας (Masters of Wisdom),

  αρχηγός της οποίας και ανώτερο μέλος είναι ο Μαϊτρέγια.

  Μέλη αυτής της ομάδας πεφωτισμένων ήταν επίσης

  ο Βούδας, ο Μωάμεθ, ο Κρίσνα…

  Ο Χριστός, έμεινε μόνο 3 χρόνια στη γη γιατί οι άνθρωποι

  δεν ήταν έτοιμοι ενώ τώρα η ανθρωπότητα φτάνει

  σε ανώτερα εξελικτικά επίπεδα και είναι έτοιμη να υποδεχτεί

  έναν παγκόσμιο δάσκαλο που θα έρθει

  για να μείνει 2.500 χρόνια.

  Συνεπώς, ο Μαϊτρέγια ερχόμενος στο παγκόσμιο προσκήνιο επαγγέλλεται τη θεϊκή καταγωγή του

  (από τα βουνά του Νεπάλ, όπου κατοικούσε επί… 2.500

  χρόνια και τώρα αποφάσισε να κατέβει να βοηθήσει την ανθρωπότητα και να παραμείνει στην ηγεσία για τα επόμενα 2.500 χρόνια!),

  την παύση της δυστυχίας των εθνών, την ολοκληρωτική κατάργηση του σημερινού διεφθαρμένου χρηματοπιστωτικού συστήματος, της πλουτοκρατίας και της ολιγαρχίας.

  Στη θέση αυτών προτείνει την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κοινωνίας εθνών όπου όλοι θα είναι μέλη και αδέρφια του ενός θεού.

  Καθότι μέλη και αδέρφια του ενός θεού, δικαιούνται αυτοδικαίως ισονομία, ισοκρατία, δίκαιη κατανομή πλούτου, πηγών, μέσων, μόρφωσης και όλων των στοιχειωδών μέσων διαβίωσης.

  Κατ’ επίφαση, όλα όσα επαγγέλλεται ο Μαϊτρέγια, είναι υγιή, ορθά και δίκαια.

  Ποιος αρνείται ότι πρέπει να παύσει η φτώχεια, η πείνα, ο πόλεμος, η καταλήστευση των φυσικών πόρων και η εκμετάλλευση των λαών;

  Ποιος αρνείται ότι πρέπει να παύσει η κλοπή του ιδρώτα των λαών;

  Ποιος αρνείται να κλείσει τα σπλάχνα του στις φτωχές χώρες, στα φτωχά παιδιά του Τρίτου Κόσμου;

  Άλλωστε, ο Θεός των χριστιανών δεν έκανε τίποτα τόσα χρόνια (αφορμή για κατηγορώ εναντίον του Θεού των χριστιανών)…

  ΚΑΝΕΝΑΣ!

  Αυτός δε που θα πάει στο παραμικρό κόντρα στη θεωρία αυτή, αυτός που θα τολμήσει να εκφράσει κάτι διαφορετικό απ’ αυτά που επαγγέλλονται ο Πάπας και ο Μαϊτρέγια, αυτός που αμφισβητήσει τις αγνές προθέσεις,

  αυτόματα περιθωριοποιείται

  ως άσπλαχνος,

  κακός,

  αντιδραστικός,

  συντηρητικός,

  οπισθοδρομικός

  ή… τρομοκράτης!

  Αλήθεια, εσείς θα εκφράζατε ΔΗΜΟΣΙΑ την αντίθεσή σας σ’ αυτές τις επαγγελίες;;;

  Ας φανταστούμε μια εικόνα ενός ηγέτη από το πουθενά

  — προβεβλημένου έντονα από τα παγκόσμια ΜΜΕ –

  να κηρύττει την κατάργηση της πλουτοκρατίας και την ισόνομη εργασία, υγείας, μόρφωση και στέγη για όλους (Αφρικανούς, Ασιάτες, Ιρακινούς, Αφγανούς, Λίβυους, Αιγύπτιους, Ιταλούς, Γάλλους,

  …Έλληνες).

  Όταν μάλιστα όλ’ αυτά τα κηρύττει

  ο Νο 1 της Χριστιανοσύνης, ο Πάπας

  (ας μη γελιόμαστε, την Ορθοδοξία την έχουν καταπατήσει και ΔΕΝ είναι ο Βαρθολομαίος ο πρώτος των χριστιανών παγκοσμίως),

  η προώθηση και επιτυχία του ηγέτη αυτού είναι δεδομένη,

  η υποστήριξή του βεβαιωμένη και η ανέλιξη στην παγκόσμια ηγεσία σφραγισμένη.

  Αναφερόμαστε όμως σε μια ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ

  παγκόσμια πλάνη,

  την εσχάτη μέγιστη πλάνη, όπου οι θρησκείες

  — ιδίως η χριστιανική –

  θα βρεθούν αυτομάτως στο αντίπαλο στρατόπεδο.

  Ο Μαϊτρέγια, φαινομενικά και διακηρυκτικά,

  είναι υπέρμαχος της διατήρησης της θρησκείας (σου)

  και όχι της κατάργησής της.

  Επαγγέλλεται ότι μέσω αυτού, εσύ κι εγώ

  (είτε είσαι/είμαι χριστιανός, είτε μουσουλμάνος, είτε βουδιστής)

  φτάνουμε στην ύψιστη αυτοπραγμάτωση,

  στην τέλεια κατάσταση στην οποία πρέπει να φτάσει

  ο άνθρωπος, τη θέωση…

  αλλά χωρίς Χριστό,

  χωρίς Βούδα,

  χωρίς Κρίσνα,

  χωρίς Μωάμεθ.

  Βασικό κομμάτι του σχεδίου προώθησης του Μαϊτρέγια στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, είναι οι ΗΠΑ και η προεδρία της.

  Συγκεκριμένα, ο Μπάρακ Ομπάμα θεωρείται ο… τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, το τέλος της θητείας του οποίου θα σημάνει την (ταχεία) έναρξη των διαδικασιών προώθησης και εμφάνισης του Μαϊτρέγια ως άμεση και αναγκαία πολιτική-κοινωνική-οικονομική λύση των προβλημάτων της ανθρωπότητας.

  Αυτό σημαίνει και υπονοεί ότι

  — κρατήστε το καλά στο νου και το αρχείο σας –

  η επόμενη προεδρία των ΗΠΑ ίσως να μην είναι ένας Πρόεδρος αλλά μια ομάδα Σοφών ή ένας άλλος,

  άσημος, άγνωστος φιλόσοφος νεωτεριστής οικονομολόγος

  ή πνευματιστής από το πουθενά.

  Ακόμα και η Χίλαρι Κλίντον, ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι μέρος του παιχνιδιού.

  Είναι αδύνατον από ‘’ανθρωπάκια» σαν εμάς να προβλέψουμε τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ,

  αλλά παρακολουθείστε τις εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού γιατί μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας της νέας τάξης πραγμάτων είναι η ισχυροποίηση της γυναίκας, του γυναικείου τρόπου ζωής, του φεμινισμού, των γυναικείων χαρακτηριστικών και της γυναικείας κοσμοθεωρίας και φιλοσοφίας.

  Η δεύτερη θητεία του Μπάρακ Ομπάμα λήγει το Νοέμβριο του 2016, όταν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές.

  Ο ίδιος δε, δήλωσε ‘’χαριτολογώντας’’ ότι δεν θα ολοκληρώσει τη δεύτερη θητεία του!

  Το παραπάνω σενάριο είναι όντως σενάριο ή σχέδιο, ως τέτοια δε, υπόκεινται σε αλλαγές, διαφοροποιήσεις τελευταίας στιγμής, ανατροπής ή ματαίωσης.

  Αλλά, σύμφωνα με τα κομμάτια του πάζλ που διαρρέονται εντέχνως, ατέχνως, ατυχηματικώς και με πληροφορίες ειδικού τύπου, ο Ομπάμα αναμένεται να είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον των ΗΠΑ.

  Η εμφάνιση του Μαϊτρέγια και η προώθησή του στην παγκόσμια σκηνή, άπτεται στη γενικότερη κοινωνικο-πνευματική κατάσταση των κρατών, τη συνειδητότητα των λαών και το ευρύτερο κάλεσμά τους για αλλαγή.

  Δηλαδή, κατά πόσο επιθυμούν κάτι νέο…

  Από το στρατόπεδο του Μαϊτρέγια ανακοινώνονται επίσημα τα παρακάτω:

  @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  Η φοβερή αρρώστια της εμπορευματοποίησης των πάντων καταλήστεψε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, η εξάπλωση της πλουτοκρατίας ξερίζωσε κάθε υγιές συναίσθημα από τις καρδιές τους.

  Ο Μαιτρέγια επέλεξε αυτή τη στιγμή της ανθρωπότητας να εισέλθει στο προσκήνιο και να εκπληρώσει την αποστολή του.

  Αναδύεται στο προσκήνιο τώρα και το σημάδι της εμφάνισής του είναι ένα άστρο που φαίνεται σε πολλές χώρες του πλανήτη.

  Το αστέρι αυτό θα είναι το σημάδι της επίσημης εμφάνισής του στην παγκόσμια σκηνή.

  Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τηλεόρασης, θα δώσει συνεντεύξεις σε Αμερική, Ιαπωνία και πολλές άλλες χώρες.

  Θα μιλήσει εκ μέρους αυτών που δεν έχουν φωνή, δεν έχουν εκπρόσωπο.

  Θα καλέσει όλους τους ανθρώπους να μοιραστούν τα αγαθά και τον πλούτο της γης και να αγκαλιάσουν τους πάντες ως αδέρφια.

  Θα επιδείξει ότι ο μόνος τρόπος να επιτύχουμε την παγκόσμια ειρήνη είναι η εφαρμογή δικαιοσύνης σε παγκόσμια κλίμακα

  και η δικαιοσύνη επιτυγχάνεται

  μόνο με τη μοιρασιά και δίκαιη κατανομή των πάντων.

  Στο πολύ άμεσο μέλλον, όλοι οι άνθρωποι

  θα γίνουν μάρτυρες ενός θαυμαστού σημαδιού που παρόμοιό του εμφανίστηκε μόνο μια φορά στο παρελθόν,

  κατά τη γέννηση του Ιησού.

  Τότε, σύμφωνα με τη χριστιανική δοξασία, εμφανίστηκε ένα άστρο στον ουρανό που οδήγησε 3 μάγους από ανατολικές χώρες στον τόπο γέννησης του Ιησού.

  Σύντομα όμως, για άλλη μια φορά, ένας λαμπερός φωτοδότης σχήματος άστρου θα κάνει την εμφάνισή του σε όλο τον κόσμο.

  Τι σημαίνει αυτό και πως είναι δυνατόν;

  Η απάντηση είναι ότι, αυτό το μυστηριώδες αστέρι είναι σημάδι και αναγγελία του ερχομού και έναρξης αποστολής του Μαϊτρέγια.

  Αμέσως μετά την εμφάνιση αυτού του άστρου, ο Μαϊτρέγια θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε αμερικάνικα ΜΜΕ.
  Παγκόσμια εξέλιξη

  Σε όλες της χώρες, όχι μόνο στις ΗΠΑ,

  οι άνθρωποι παρουσιάζουν σημάδια επιθυμίας μιας αλλαγής. Πολιτικοί και οικονομολόγοι ονομάζουν την παρούσα κατάσταση ως ύφεση ή πτώση.

  Στην πραγματικότητα όμως αυτό που συμβαίνει είναι η πτώση ενός κόσμου, μιας παλιάς τάξης πραγμάτων.
  Εκατομμύρια ανθρώπων συναισθάνονται

  και συνειδητοποιούν πλέον ότι ο καπιταλισμός και το κέρδος δεν είναι τα μονοπάτια που πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει η ανθρωπότητα και ότι τέτοιες υλιστικές θεωρίες επέφεραν την παρούσα (οικονομική-κοινωνική) κρίση.

  Φυσικά, αρκετοί πλούσιοι και δισεκατομμυριούχοι υποστηρίζουν ότι, εφόσον επήλθε πτώση θα επέλθει και άνοδος, ως νόμος της αγοράς, προσπαθώντας να ενισχύουν γι’ άλλη μια φορά τις μέχρι τώρα ισχύουσες οικονομικές θεωρίες.

  Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι πλουτοκράτες ν’ αναγνωρίσουν στα μηνύματα του Μαϊτρέγια την αλλαγή;

  Χαμένοι μέσα στην αλαζονεία και αυτοπροβολή τους;

  Ίσως όχι, παρόλο που αρκετοί απ’ αυτούς χάνουν την πίστη τους στις υπάρχουσες θεωρίες και έχουν χάσει μέρος της αμύθητης περιουσίας τους…

  Οι λαοί όμως είναι έτοιμοι για αλλαγή,

  θέλουν την αλλαγή και μια ζωή με νόημα.

  Ο Μαϊτρέγια θα υπενθυμίσει στους ανθρώπους

  τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη,

  τις βασικές ιδιότητες δίχως τις οποίες δε μπορεί να υπάρξει πρόοδος στην ανθρωπότητα.

  Και ο μόνος τρόπος να υπάρξει Δικαιοσύνη και Ειρήνη είναι μόνο μέσω της δίκαιης ανακατανομής

  -μοιρασιάς πλούτου και πηγών.

  Όταν ο, έως τώρα, εκπρόσωπος του Μαϊτρέγια ρωτήθηκε σχετικά (σ.σ. αρχές του 2009!)

  για πιθανές κινήσεις του Προέδρου Ομπάμα, αμέσως μετά την εκλογή του και την πιθανή άφιξη μιας νέας εποχής

  μετριοπάθειας και ειρήνης παγκοσμίως, αυτός είπε:

  «Ναι, ίσως να μην αποσυρθεί άμεσα από Ιράκ ή Αφγανιστάν αλλά θα το κάνει το συντομότερο δυνατό,

  με ό,τι αυτό συνεπάγεται ή σημαίνει.

  Φαίνεται όμως ότι έχουμε να κάνουμε με έναν Πρόεδρο που δε μιλάει ή δρα ως ιδεολόγος δημαγωγός αλλά είναι μετριοπαθής και έχει να θεραπεύσει την άρρωστη χώρα του.

  Κι έχει επίσης κι αυτό στο πλευρό του, τον Μαϊτρέγια και το όραμά του, την ενέργεια και την αγάπη του.

  Τι τέλειο παράδειγμα γι’ αυτόν!»

  Ιδεολογία

  Όλες οι μεγάλες θρησκείες του κόσμου αναφέρουν την εμφάνιση ενός μελλοντικού Δάσκαλου.

  Οι χριστιανοί ελπίζουν στην επιστροφή του Χριστού,

  οι Βουδιστές προσδοκούν τον ερχομό ενός άλλου Βούδα (Lord Maitreya),

  οι Μουσουλμάνοι περιμένουν τον Ιμάμ Μαχντί,

  οι Ινδουιστές μια μετενσάρκωση του Κρίσνα,

  οι Ιουδαίοι τον Μεσσία.

  Οι γνώστες όμως και οι μύστες της Εσωτερικής παράδοσης θεωρούν τους παραπάνω ως διαφορετικά ονόματα ενός προσώπου, του Μαϊτρέγια, του Παγκόσμιου Διδάσκαλου, την Κεφαλή της Πνευματικής Ιεραρχίας των Δασκάλων και, προσδοκούν την επικείμενη επιστροφή του.

  Στην εσωτερική παράδοση, η λέξη «Χριστός» δεν είναι όνομα ενός συγκεκριμένου ατόμου αλλά ιδιότητα, θέση ή λειτουργία στην Ιεραρχία των Δασκάλων.

  Ο τωρινός κάτοχος της ιδιότητας αυτής, ο Μαϊτρέγια, ο Δάσκαλος όλων των άλλων Δασκάλων, είναι ο Χριστός εδώ και 2.600 χρόνια.

  Τον Ιούλιο του 1977, ο Μαϊτρέγια, εμφανίστηκε ξαφνικά και εξήλθε από την κατοικία του στα Ιμαλάια, όταν κανείς δεν το περίμενε, «ως κλέφτης εν νυκτί».

  Από τότε ζει στο Λονδίνο ως κοινός πολίτης, ασχολούμενος με τα σύγχρονα προβλήματα της πολιτικής ζωής, της κοινωνίας και της οικονομίας.

  Δεν είναι θρησκευτικός ηγέτης αλλά ένας εκπαιδευτής-δάσκαλος, με την ευρύτερη έννοια του όρου, δείχνοντας τις λύσεις για την έξοδο από την παγκόσμια κρίση.

  Σύμφωνα με την εσωτερική παράδοση, ο Μαϊτρέγια εμφανίστηκε 2.000 χρόνια πριν στην Παλαιστίνη

  όπου επισκίασε τον μαθητή του Ιησού, ο οποίος τώρα ονομάζεται και συγκαταλέγεται ως Δάσκαλος Ιησούς.

  Η κύρια ιδέα της πνευματικής διδασκαλίας του Μαϊτρέγια είναι η πρόθεσή του να μάθει η ανθρωπότητα

  την τέχνη της Αυτο-πραγμάτωσης,

  τα πρώτα βήματα της οποίας είναι η ειλικρίνεια του νου,

  η αγνότητα του πνεύματος και η συναισθηματική κάθαρση.

  Οι προτεραιότητες του Μαϊτρέγια σε κοινωνικό επίπεδο είναι:

  -Επαρκής χορήγησης της σωστής τροφής

  -Επαρκής στέγαση και κατάλυμα για όλους

  -Αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας για όλους

  -Αξιοπρεπής μόρφωση για όλους

  Το κοινωνικό του μήνυμα, εν ολίγοις,

  μπορεί να συνοψισθεί ως εξής:

  Μοιράσου και σώσε τον κόσμο.

  Οι προετοιμασίες για τη δημόσια εμφάνισή του έχουν ολοκληρωθεί. Από το 1991,

  ο Μαϊτρέγια εμφανίζεται συχνά.

  Στις 11 Ιουν 1988 όμως, αρχικά, εμφανίστηκε θαυματουργικά από το πουθενά σε μεγάλη δημόσια θρησκευτική συγκέντρωση στο Ναϊρόμπι της Κένυα.

  Φωτογραφήθηκε να απευθύνεται σε χιλιάδες ανθρώπων οι οποίοι τον αναγνώρισαν αμέσως ως το Χριστό.

  Παρόμοια συμβάντα έλαβαν χώρα σε άλλες περιοχές της γης, με αντίστοιχες μαρτυρίες.

  Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλο και περισσότεροι πείθονται για την ύπαρξή του και σύντομα, θα υπάρξει και ανταπόκριση ή ζήτηση από τα παγκόσμια ΜΜΕ.

  Ο Μαϊτρέγια ευελπιστεί ότι, μέσω αυτής της αναζήτησης θα έρθει η Μέρα της Διακήρυξης,

  όπου, μέσω παγκόσμιας τηλεόρασης, θα επισκιάσει νοητικά όλη την ανθρωπότητα ταυτοχρόνως.

  Ο καθένας από εμάς θα ακούσει τα Λόγια του εσωτερικά,

  τηλεπαθητικά, στη γλώσσα μας,

  και όλοι θα γνωρίσουν ότι ο Παγκόσμιος Δάσκαλος βρίσκεται τώρα μαζί μας.

  Δημόσια Εμφάνιση

  Οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη δημόσια εμφάνιση του Μαϊτρέγια δίδονται από τον μαθητή του, τον Μπέντζαμιν Κρεμ

  (Benjamin Creme), έναν Σκωτσέζο πρώην καλλιτέχνη, γεννηθείς το 1923, που ζει στο Λονδίνο.

  Ο Κρεμ συνεργάζεται στενά με ένα Δάσκαλο της Σοφίας,

  μαθητή του Μαϊτρέγια. Προϊόντος του χρόνου,

  ανέπτυξε τηλεπαθητική σχέση με τον Μαϊτρέγια

  και αποτελεί πλέον φερέφωνό του στον κόσμο,

  διαμηνύοντας τον επικείμενο ερχομό του…

  Σε συνέντευξη που δόθηκε το 1982 στο Los Angeles των ΗΠΑ,

  αποκάλυψε για πρώτη φορά τη θέση του Μαϊτρέγια.

  Μετά από μια ανακοίνωση του Κρεμ τον Αύγουστο του 1987 ότι ‘’τους επόμενους 3-4 μήνες ο Μαϊτρέγια θα ασχοληθεί έντονα για να φέρει μια επανάσταση στη διεθνή πολιτική σκηνή’’, ακολούθησε μια συμφωνία παύσης εξοπλισμών μεταξύ ΗΠΑ

  και (τότε) ΕΣΣΔ που κανείς δε θεωρούσε πιθανή.

  Μεγάλες και αθόρυβες αλλαγές ακολούθησαν εκ νέου,

  όπως το τέλος του Κρύου Πολέμου, η επανένωση της Γερμανίας,

  εγκαθίδρυση της δημοκρατίας στη Ν. Αφρική κλπ.

  Επιπλέον, αυξάνονται και τα σημάδια της παρουσίας του

  -καθώς και άλλων Δασκάλων-

  σε όλες τις χώρες και σε πολλές προσωπικές ή κοινωνικές δραστηριότητες.

  Θαυματουργικά φαινόμενα σχετιζόμενα με τον Μαϊτρέγια αυξάνονται συνεχώς.

  Για πολλούς, αυτά τα σημάδια διακηρύττουν τον ερχομό μιας νέας εποχής…

  Καθώς τα σημάδια αυξάνονται και οι ανεπαίσθητες αλλαγές που εμπνέει ο Μαϊτρέγια λαμβάνουν σάρκα και οστά,

  αυτός θα αναδύεται όλο και εμφανέστερα.

  Όταν η ανθρωπότητα απευθύνει την πρόσκληση, θα εμφανιστεί στο δημόσιο βίο 100%.

  Κατά τη Μέρα της Διακήρυξής του (Day of Declaration)

  θα εμφανιστεί παγκοσμίως μέσω τηλεόρασης.

  Οι λόγοι έμπνευσης που θα εξαγγείλει θα ακουστούν τηλεπαθητικά σε κάθε ανθρώπινο νου.

  Η ενέργεια της Αγάπης του θα εισχωρήσει σε όλες τις καρδιές των ανθρώπων, προετοιμάζοντας της ανθρωπότητα για τη σωτηρία της.

  Εκατοντάδες χιλιάδες θεραπείες ασθενειών θα συμβούν θαυματουργικά παντού ταυτόχρονα και έτσι όλοι θα μάθουν ότι αυτός, πράγματι, είναι ο Παγκόσμιος Διδάσκαλος για όλη την ανθρωπότητα.

  Στο κήρυγμά του, ο Μαϊτρέγια θα μας βοηθήσει να δούμε ότι, όλες οι τροφές του κόσμου, οι ακατέργαστες πρώτες ύλες και πηγές, η ενέργεια και οι τεχνολογικές πηγές/μέσα, ανήκουν σε όλους ανεξαιρέτως και πρέπει να μοιραστούν εξίσου σε όλους.

  Αυτές οι πηγές, δόθηκαν από θεία πρόνοια για τη συντήρηση της ανθρωπότητας και όχι τη χρήση/κατάχρηση λίγων εκλεκτών (συνήθως πλούσιων και ισχυρών).

  Θα προτείνει εντόνως μια ανακατανομή και αναθεώρηση των οικονομικών προτεραιοτήτων παγκοσμίως ώστε η επαρκής τροφή, η στέγαση, η μόρφωση και η υγεία, να καταστούν παγκόσμια δικαιώματα για τους πάντες, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων, γλώσσας.

  Διακηρύττει (κατά τον εκπρόσωπό του Μπέντζαμιν Κρεμ και με την τηλεπαθητική σχέση μεταξύ τους) τα εξής:

  -«Θα διαλέξω εγώ την ώρα εμφάνισής μου, χωρίς να ενοχλήσω κανέναν».

  -«Ακόμη και όταν με δείτε, μη με κυνηγήσετε.

  Αν τρέξετε πίσω μου, θα με χάσετε.

  Αν με επιδείξετε φανερά, δεν ξέρετε ποιος πραγματικά είμαι.

  Δεν είμαι μονοπώλιο κανενός, ανήκω σε όλους»

  -«Δεν έχω έρθει για να κάνω μαθητές.

  Ο καθένας σας πρέπει να συνεχίσει να εξελίσσεται και αναπτύσσεται μέσα στα πλαίσια της δικής του θρησκείας.

  Σεβαστείτε τις θρησκείες σας, τις ιδεολογίες σας, εν ολίγοις, τη δική σας κοσμοθεωρία και τρόπο σκέψης, τότε θα γευθείτε εμπειρικά το Δάσκαλο»

  -«Δε θέλω να πιστέψετε σε μένα. Θέλω να με γευθείτε εμπειρικά».

  -«Αν κάνετε ένα βήμα προς εμένα, εγώ θα κάνω δύο προς εσάς. Θα σας δώσω δύναμη από τη δύναμή μου. Είμαι πάντα μαζί σας»

  Προτεραιότητες

  Η πλέον άμεση προτεραιότητα είναι να σωθούν τα εκατομμύρια των λιμοκτονούντων στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

  Θα προταθεί ένα γιγαντιαίο και δραστικότατο πρόγραμμα βοήθειας παγκόσμιας κλίμακας για άμεση ανακούφιση των πεινασμένων.

  Καθώς η ανθρωπότητα σταδιακά θα δέχεται και θα κατανοεί την Αρχή της Ανακατανομής και Αναδιανομής,

  κάθε χώρα θα κάνει μια καταμέτρηση-απολογισμό των διαθέσιμων πόρων της και αναγκών.

  Τα στοιχεία-στατιστικά αυτά, θα επεξεργαστούν κατάλληλα από αρμόδια Υπηρεσία του ΟΗΕ,

  οργανωμένη για το σκοπό αυτό, προκειμένου να εξαχθούν λογικά πορίσματα για δίκαιη ανακατανομή των παγκόσμιων πηγών.

  Αυτό που θα περισσεύει από κάθε χώρα και θα είναι πλεόνασμα, θα τίθεται στην άκρη γι’ αυτόν που δεν έχει.

  Τα σχέδια αυτά, που έχουν επεξεργαστεί από

  οικονομολόγους, βιομηχάνους και επιχειρηματίες

  εγνωσμένης αξίας, είναι ήδη υπαρκτά, περιμένοντας το πράσινο φως

  — ήτοι την απαίτηση της ανθρωπότητας –

  να τεθούν σε ισχύ και να εφαρμοστούν.

  Ένα σύγχρονο και πολυχρηστικό σύστημα συναλλαγών

  -δοσοληψιών θα αντικαταστήσει το ισχύον οικονομικό σύστημα.

  Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις από ορισμένους (πολλούς) προνομιούχους της υπάρχουσας καθεστηκυίας ολιγαρχικής-πλουτοκρατικής τάξης,

  οι οποίοι θα δουν να χάνονται προνόμια και περιουσίες.

  Αλλά η ανάγκη για αλλαγή θα είναι τόσο μεγάλη που αυτοί

  θα καταστούν ανίσχυροι μπροστά σε τόσο μεγάλο παγκόσμιο παλιρροιακό κύμα και δε θα μπορέσουν να το σταματήσουν.

  Άλλη σοβαρότατη προτεραιότητα είναι το περιβάλλον,

  μάλιστα, το θέμα της διάσωσης, διατήρησης και προστασίας του περιβάλλοντος θα είναι το σοβαρότερο του πλανήτη.

  Η ανάγκη αυτή θα επιφέρει αλλαγές στα οικονομικά συστήματα που πρέπει να προσαρμοστούν στην προστασία του περιβάλλοντος,

  σε αντίθεση με τα υπάρχοντα της κατάχρησης, μόλυνσης,

  υπερχρήσης και κατασπατάλησης των πρώτων πηγών.

  Με την προτεινόμενη μεταμόρφωση όλων των οικονομικών δομών, οι άνθρωποι όλων των κρατών της γης θα μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς.

  Οι πολυμελείς οικογένειες (με πολλά παιδιά) θα μειωθούν,

  ειδικά στον αναπτυσσόμενο κόσμο, όπου κυριαρχεί η αντίληψη ότι τα πολλά παιδιά

  είναι εξασφάλιση έναντι των γηρατειών.

  Ο πληθυσμός της γης θα μειωθεί σταδιακά σε περισσότερο λογικά-φυσικά επίπεδα…

  Το τέλος των δεσμών

  Όταν αναδυθεί στο προσκήνιο ο Μαϊτρέγια, θα αναζητήσει να εκπροσωπήσει και να εκφράσει τις ελπίδες εκατομμυρίων ανθρώπων που διαισθάνονται αυτές τις αλήθειες αλλά δεν έχουν φωνή πραγμάτωσής των.

  Σ’ αυτόν θα βρουν εκπρόσωπο, ευφραδή και ενεργητικό, όπως απαιτούν οι περιστάσεις.

  Μέσω αυτού, θα κάνουν γνωστές τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, ανάγκες όλων για ένα κόσμο ειρηνικό και δίκαιο…

  Η διαδικασία αυτή βρίσκεται ήδη σε ισχύ…
  @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  Όπως καταλαβαίνει ο αναγνώστης, επέρχεται (ή μάλλον σχεδιάζουν να φέρουν) μια άνευ προηγουμένου αλλαγή

  και πλάνη, πνευματικής φύσεως κυρίως,

  όπου οι θρησκείες θα μπουν στο περιθώριο,

  προκειμένου να προσαρμοστούν όλοι στη νέα τάξη πραγμάτων…

  Όπως καταλαβαίνει και διακρίνει ο αναγνώστης, χρησιμοποιούνται στοιχεία — ιστορικά και πνευματικά –

  από τα διδάγματα, τα λόγια και τη ζωή του Χριστού (π.χ. άστρο).

  Οι αδαείς και αστήρικτοι πνευματικά χριστιανοί,

  αλλά και άλλων θρησκειών, εύκολα θα πλανηθούν…

  Όπως διακρίνει ο αναγνώστης, όλα τα προβλήματα της σημερινής κρίσης ωθούν επιτακτικά την εξεύρεση άμεσων λύσεων.

  Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι:

  -Καταστρέφεται το σύστημα υγείας της Ελλάδας και άλλων κρατών.

  -Διαλύεται η παιδεία (ξεφωνημένο γεγονός πλέον) και σε πολλές χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ,

  δεν υπάρχει δυνατότητα μόρφωσης λόγω άσχημων οικονομικών της οικογένειας.

  -Οι τροφές ελέγχονται από πολυεθνικές και ομίλους εταιριών γενετικά τροποποιημένων τροφών.

  Καθόλου τυχαία δεν είναι και η παγκόσμια επιβολή του Κώδικα Τροφίμων Alimentarius, που επιβάλλει τροφές ελεγμένες και διανεμόμενες μόνο από τα καρτέλ τροφίμων, τροφές που αρρωσταίνουν παρά θεραπεύουν.

  -Τέλος, η προσπάθεια ξεσπιτώματος πολλών κατοίκων δυτικών χωρών (Ισπανία, Πορτογαλία, με άμεσα σχέδια και στην Ελλάδα) μέσω δυσβάστακτων χαρατσιών-φόρων στην ιδιοκτησία, θα επιφέρει άστεγους κατά χιλιάδες.

  Ο Τρίτος Κόσμος είναι επί μακρόν άστεγος, σειρά έχουν οι δυτικοί του πολιτισμένου κόσμου…

  Τα παραπάνω τεχνητώς διογκούμενα και επιδεινωμένα προβλήματα λόγω κρίσης,

  είν’ αυτά ακριβώς που θα αποτελέσουν το έρεισμα για τη διακήρυξη του Μαϊτρέγια!

  Θα εξαγγείλει λύσεις που θα λύνουν αυτά ακριβώς τα οποία διογκώνονται τώρα τεχνητώς.

  Υπόψη ότι, η παγκόσμια διάσκεψη κορυφής στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβριο του 2009 για το κλίμα

  (ξανά), δεν επέφερε καμία συμφωνία, κανένα αποτέλεσμα και καμία περαιτέρω ενέργεια.

  Τίποτα δεν έγινε τότε παρά μόνο ένα πράγμα,

  ΜΑΚΡΙΑ από τα φώτα της δημοσιότητας:

  ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις συμφώνησαν (τότε εκπροσωπούσε την Ελλάδα ο ΓΑΠ, ο οποίος βροντοφώναζε στην Κοπεγχάγη: We need a global governance, and we need it now) την έναρξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

  Ο Ευρωπαίος Βαν Ρομπαϊ, σε ομιλία του στον ΟΗΕ εκείνη τη χρονιά είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ότι,

  το 2009 ήταν ο πρώτος χρόνος της παγκόσμιας κυβέρνησης.

  Υπόψη ξανά ότι, η διεθνής διάσκεψη κορυφής για το κλίμα (ξανά!) στο Παρίσι, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015, κρύβει ανάλογα σχέδια για παραπέρα ενίσχυση της παγκόσμιας (δια)κυβέρνησης!

  Το κλίμα ΔΕΝ ενδιαφέρει κανέναν αλλά είναι το τέλειο κάλυμμα και πρόσχημα να μαζευτούν οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου χωρίς ν’ αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις τους.

  Στη διάσκεψη του Παρισιού, θα μιλήσει ο Πάπας, που θα απευθύνει έκκληση σε όλο τον κόσμο για λήψη μέτρων εναντίον της φτώχειας, της ισοκατανομής του παγκόσμιου πλούτου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

  Εννοήσατε;

  Τα αναφερόμενα στοιχεία είν’ απλώς ένα ερέθισμα.

  Είναι πληροφορίες επί πληροφοριών και σχέδια επί σχεδίων, τα οποία κατεργάζονται αιώνες τώρα.

  Αυτά που μαγειρεύουν πίσω από την πλάτη μας

  είναι ασύλληπτα

  κι εμείς οκνεύουμε,

  κοιμόμαστε τον νήδυμον,

  ασχολούμαστε ακόμα με το τι είπε ο ένας,

  τι είπε ο άλλος,

  τι είπε ο Σαμαράς ή ο Τσίπρας,

  τι έκανε η Μενεγάκη, πως μου μίλησε ο γείτονας,

  ο φίλος, τι κακός που είναι ο θείος μου,

  πότε θα πάω διακοπές, δε μου φτάνουν τα λεφτά για ipod,

  δεν έχω κάρτα στο κινητό, μου έκοψαν τον δώρο,

  μου μείωσαν το μισθό, το αφεντικό μου είναι στριμμένο…

  Σχεδιάζουν τον ολετήρα της ανθρωπότητας,

  χρησιμοποιώντας τρομακτικά μέσα και όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας (π.χ. Σχέδιο Blue Beam).

  Η πλάνη θα είναι τεραστίων διαστάσεων

  και οι ασταθείς πνευματικά θα πέσουν στην παγίδα

  που στήνεται τόσο έντεχνα και πονηρά

  ώστε όταν αποκαλυφθεί όλη η ανθρωπότητα

  θα μείνει με ανοιχτό το στόμα…

  Όπως αναφέρθηκε όμως προηγουμένως, όλα είναι σχέδια και σενάρια.

  Ως τέτοια, ανατρέπονται γρήγορα ή αναβάλλονται για κάποια αιτία ή καταργούνται.

  Κύριος ρυθμιστής των πάντων είναι ο Θεός, ο Ιησούς Χριστός, που καλεί τώρα όλους να μετανοήσουν… ξανά!

  Δύο χιλιάδες χρόνια καλεί σε μετάνοια και επιστροφή σ’ Αυτόν. Δε θα περιμένει για πολύ ακόμη όμως, θα’ ρθει κι Αυτός… Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι πνευματικά.
  Είναι μέγιστη ανάγκη να μελετήσουν όλοι το Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή, πρωτίστως την Καινή Διαθήκη. Να ομονοήσουν οι χριστιανοί και να συσπειρωθούν στον κοινό εχθρό όλης της ανθρωπότητας ο οποίος δεν είναι άλλος από το διάβολο.
  Ο αντίπαλος χρησιμοποιεί όπλα μέσα από το Λόγο του Θεού! Το διανοείστε;

  Η νουνέχεια πρέπει να μας χαρακτηρίζει σε ό,τι κάνουμε, οι νεφελοβάμονες

  πρέπει να εξαλείψουν από προσώπου την Ελλάδα

  (πρωτίστως)

  και κατόπιν την ανθρωπότητα.

  Η γνώση των όπλων του αντιπάλου είναι ωφέλιμη ως ενός σημείου.

  Το κυριότερο είναι η γνώση του δικού μας οπλοστασίου και μετά του εχθρού.

  Αν η άγνοια του δικού μας οπλοστασίου κυριαρχεί, τότε όλα όσα διαβάστηκαν στο παρόν άρθρο είναι μάταια.

  Ας μην ταράζεται κανείς με το παρόν, τα σχέδια είναι σχέδια, άλλος είναι ο Κυρίαρχος και άλλος είναι ο τελικός παίκτης.

  Κάτι που φαντάζει νομοτελειακό,

  είν’ απλά η γέννηση κάτι άλλου…

  Γιώργος Αθανασίου Λγός ε.α. georgeatha@rocketmail.com

  Το διαβάσαμε από το: ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/blog-post_765.html#ixzz46VfCjG4W

  ΠΗΓΗ

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/blog-post_765.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>