«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

1821 Υπήρχαν Έλληνες παλικάρια!!! 2016 υπάρχουν μόνο δειλοί Ρωμιοί!

Η Ν.Τ.Π.  παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία Α

Το παζλ της στημένης χρεοκοπίας και το χρονικό της εισόδου της χώρας μας στο ΔΝΤ

14 Απρ 2016

ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Το χρονικό των γεγονότων μιας παγκόσμιας απάτης με στόχο την σωτηρία της Διεθνούς χρηματοπιστωτικής αγοράς – δηλαδή των τοκογλύφων!

Καμιά απάτη δεν θα είχε στηθεί στην πλάτη του ελληνικού λαού, ΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΗΤΑΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΔΗΛΑΔΗ, ΚΡΑΤΙΚΗ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ!

ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ…

ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…. ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Μοιραστείτε το!

1 comment to 1821 Υπήρχαν Έλληνες παλικάρια!!! 2016 υπάρχουν μόνο δειλοί Ρωμιοί!

  • «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας«,

    Ή θα βρούμε τον δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε

    =================================================

    ======================================

    =============================

    http://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/dromos101.jpg

    Το 1938, ενώ ήταν ακόμη φοιτητής, ο Σοϊτσίρο Χόντα, επένδυσε όλη την περιουσία του σε ένα μικρό εργαστήριο, όπου άρχισε να ασχολείται με την ιδέα των ελατηρίων εμβόλου. Σκοπεύοντας να πουλήσει την κατασκευή του στην εταιρεία Toyota, εργαζόταν σκληρά νύχτα μέρα, καλυμμένος με γράσο, και κοιμόταν στο εργαστήριο, πιστεύοντας πάντα ότι θα τα κατάφερνε. Έβαλε ενέχυρο ακόμη και τα κοσμήματα της γυναίκας του.
    Όταν τελικά κατασκεύασε τα ελατήρια και τα παρουσίασε στην Toyota, του είπαν ότι δεν πληρούσαν τα στάνταρ της εταιρείας. Επέστρεψε στη σχολή του για δύο χρόνια, όπου έπρεπε να ανέχεται συνεχώς τα ειρωνικά γέλια των καθηγητών και των συμφοιτητών του κάθε φορά που του έλεγαν πόσο ανόητα ήταν τα σχέδια του.
    Αντί, όμως, να εστιάσει σε αυτή την επώδυνη εμπειρία, αποφάσισε να εστιάσει στο στόχο του. Τελικά, ύστερα από δύο χρόνια, η Toyota πρόσφερε στον Σοϊτσίρο Χόντα το συμβόλαιο που ονειρευόταν. Το πάθος και η πίστη του απέδωσαν καρπούς, γιατί γνώριζε τι ήθελε, προσπάθησε να το πετύχει, διέκρινε τι είχε αποτέλεσμα και συνέχισε να αλλάζει την προσέγγιση του μέχρι που πέτυχε το στόχο του. Τότε, παρουσιάστηκε ένα νέο πρόβλημα.
    Η ιαπωνική κυβέρνηση προετοιμαζόταν για πόλεμο, κι έτσι αρνήθηκαν να του δώσουν το τσιμέντο που χρειαζόταν για να χτίσει το εργοστάσιο του. Μήπως τα παράτησε τότε; Όχι. Μήπως εστίασε την προσοχή του σε αυτή την αδικία και θεώρησε ότι το όνειρο του είχε σβήσει; Σε καμία περίπτωση. Αποφάσισε και πάλι να εκμεταλλευτεί αυτή την εμπειρία και κατέστρωσε μια νέα στρατηγική. Μαζί με την ομάδα του, ανακάλυψε μια νέα διεργασία παρασκευής τσιμέντου, έτσι κατάφερε να χτίσει το εργοστάσιο του. Στη διάρκεια του πολέμου, το εργοστάσιο βομβαρδίστηκε δύο φορές, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεων παραγωγής.
    Πώς αντέδρασε ο Χόντα; Συγκέντρωσε αμέσως την ομάδα του και συνέλεξαν τις δεξαμενές καυσίμου που είχαν πετάξει τα αμερικανικά μαχητικά. Τις αποκαλούσε «δώρα του προέδρου Τρούμαν», επειδή του παρείχαν τις πρώτες ύλες που χρειαζόταν για τη διαδικασία παραγωγής – υλικά που εκείνη την εποχή δεν ήταν διαθέσιμα στην Ιαπωνία. Τελικά, αφού επέζησε απ’ όλα αυτά, ένας σεισμός ισοπέδωσε το εργοστάσιο του, κι έτσι ο Χόντα αποφάσισε να πουλήσει την εκμετάλλευση των ελατηρίων στην Toyota.
    Είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν πεισματικά αποφασισμένος να πετύχει. Είχε πάθος και πίστη σε αυτό που έκανε. Η στρατηγική του ήταν εξαιρετική. Έκανε τα αδύνατα δυνατά. Συνέχισε να αλλάζει την προσέγγιση του, αλλά ούτε τότε μπόρεσε να πετύχει το στόχο στον οποίο είχε αφοσιωθεί. Παρ’ όλα αυτά, εξακολούθησε να επιμένει.
    Μετά το τέλος του πολέμου, υπήρχε μεγάλη έλλειψη βενζίνης στην Ιαπωνία, και ο Χόντα δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητο του ούτε για να πάει να αγοράσει φαγητό για την οικογένεια του. Τελικά, μες στην απελπισία του, εγκατέστησε μια μικρή μηχανή στο ποδήλατο του. Ξαφνικά, οι γείτονές του άρχισαν να του ζητούν να τους φτιάξει ένα από τα «μοτοποδήλατα» του. Δεν προλάβαινε τις παραγγελίες, μέχρι που τελείωσαν οι μηχανές. Αποφάσισε, λοιπόν, να χτίσει ένα εργοστάσιο παραγωγής μηχανών για την καινούρια του εφεύρεση, αλλά, δυστυχώς, δεν είχε τα απαραίτητα κεφάλαια.
    Όπως και στο παρελθόν, αποφάσισε να βρει τρόπο πάση θυσία! Έτσι, απευθύνθηκε στους δεκαοχτώ χιλιάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων με ποδήλατα στην Ιαπωνία, γράφοντας προσωπικά στον καθένα. Τους είπε πως μπορούσαν να συνεισφέρουν στην αναδόμηση της Ιαπωνίας μέσω της δυνατότητας μετακινήσεων που θα παρείχε η ανακάλυψή του και έπεισε πέντε χιλιάδες από αυτούς να του προκαταβάλουν το κεφάλαιο που χρειαζόταν. Παρ’ όλα αυτά, οι μόνοι που αγόρασαν τη μοτοσικλέτα του ήταν οι πιο φανατικοί λάτρεις των ποδηλάτων, γιατί ήταν πολύ ογκώδης.
    Έτσι, έκανε μια τελευταία προσαρμογή και δημιούργησε μια πολύ πιο ελαφριά και μικρότερη εκδοχή της μοτοσικλέτας του. Την ονόμασε «Σούπερ Καμπ» και γνώρισε αμέσως τεράστια επιτυχία, γεγονός που του εξασφάλισε το Αυτοκρατορικό Βραβείο. Αργότερα, άρχισε να εξάγει τις μοτοσικλέτες του στην Ευρώπη και στην Αμερική την εποχή του μπέιμπι μπουμ, ενώ τη δεκαετία του ’70 άρχισε να εξάγει τα πασίγνωστα πλέον αυτοκίνητα του.
    Σήμερα, η εταιρεία Honda, απασχολεί πάνω από εκατό χιλιάδες υπαλλήλους σε Αμερική και Ιαπωνία και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ιαπωνία.

    Η επιτυχία της οφείλεται στο γεγονός

    ότι ένας άνθρωπος κατάλαβε

    τη δύναμη που έχει μια πραγματική απόφαση,

    αρκεί να πράττουμε συστηματικά σύμφωνα με αυτή, ανεξαρτήτως των συνθηκών.

    ……………………………………………………..

    Απόσπασμα από το βιβλίο του Anthony Robbins

    «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας«,

    Εκδόσεις Διόπτρα
    http://enallaktikidrasi.com/2015/05/i-tha-vroume-to-dromo-i-tha-ton-dhmiourgisoume/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>