«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί μισούν τους Χρυσαυγίτες πατριώτες και ψευτοπατριώτες

Χρυσή Αυγή

Δεν είναι μεμονωμένο το φαινόμενο της υπάρξεως στην χώρα μας πατριωτών, σε πολλές περιπτώσεις ειλικρινών, αλλά και εθνικιστών, όπως αυτοί φαντάζονται τον εθνικισμό, οι οποίοι όχι απλά δεν ανήκουν, όχι απλά δεν στηρίζουν, αλλά μισούν κυριολεκτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους Χρυσαυγίτες.

Ας αρχίσουμε με αυτούς, οι οποίοι όντας ειλικρινείς πατριώτες έχουν σαφέστατες ιδεολογικές διαφορές με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αρνούνται με κάθε τρόπο την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα ή στην καλύτερη περίπτωση την θεωρούν “δευτερεύον” ζήτημα, ενώ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως γνωστόν αποτελεί δόγμα και αρχή. Όλοι αυτοί ευθυγραμμίζονται κατ’ ουσίαν με την ανθελληνική θεωρία του Φαλμεράιερ και όχι μόνον (βλέπε θεωρία Μαύρης Αθηνάς), ο οποίος ισχυρίζεται στο έργο του ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων. Έτσι και για τους κατά τα άλλα ειλικρινείς πατριώτες, που αγαπούν χωρίς αμφιβολία την Ελλάδα, δεν έχει σημασία η καταγωγή των σημερινών Ελλήνων. Μα ο Φαλμεράιερ δεν είπε ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν ομιλούν ελληνικά, είπε ότι δεν κατάγονται από τους Αρχαίους Έλληνες. 

Σε τι  διαφέρουν από τον Φαλμεράιερ, λοιπόν, όλοι αυτοί οι πατριώτες, που βλέπουν στην έννοια Ελληνισμός πολιτιστικό περιεχόμενο και όχι εθνικό και φυλετικό;

Δεν είναι όμως μόνον οι ιδεολογικές διαφορές. Οι λεγόμενοι πατριώτες και οι κατά δήλωσίν τους εθνικιστές είναι στην πραγματικότητα “βολεμένοι” με την εξουσία και τρομοκρατούνται στην ιδέα να ευθυγραμμισθούν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία δέχεται ολομέτωπη επίθεση από κράτος και παρακράτος. Εξασφαλίζουν σε όλες τις περιπτώσεις, λοιπόν, την ησυχία τους διαχωρίζοντας την θέση τους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Επιπλέον, στην μάχη των Ιδεών, όντας δειλοί και φοβισμένοι και ευρισκόμενοι υπό το κράτος της ιδεολογικής και πολιτικής τρομοκρατίας της αριστεράς των τελευταίων 40 χρόνων της μεταπολιτεύσεως, δεν τολμούν να πουν αλήθειες, οι οποίες ενοχλούν το σύστημα. Αλήθειες που τολμά να πει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, χωρίς να φοβάται την κόκκινη  χούντα των ΜΜΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολεμά με σθένος όλους τους μύθους του πολιτικού κατεστημένου και αυτό έχει το τίμημά του. Ένα τίμημα το οποίο δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι πατριώτες και οι ψευτοπατριώτες.

Φυσικά και δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την μεγάλη ιδεολογική και πολιτική σύγχυση η οποία επικρατεί. Στην Ελλάδα ως γνωστόν, είσαι ό,τι δηλώσεις, πράγμα το οποίο βλέπουμε και στις ημέρες μας, όπου όλοι όσοι περνούν τα σύνορα της χώρας μας δηλώνουν Σύριοι πρόσφυγες… Έτσι  φθάσαμε στο σημείο να βλέπουμε πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι στήριξαν με πάθος το μνημόνιο, να επιχειρούν να εμφανιστούν ως… αντιμνημονιακοί (!) και συνοδοιπόρους του φιλελευθερισμού και ακόμη της σοσιαλδημοκρατίας να θέλουν να δηλώνουν εθνικιστές, επιχειρώντας με αυτήν την πολιτική απάτη να πλήξουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι Ιδεολογικές διαφορές δεν σταματούν εδώ.

Ο Αληθινός Εθνικισμός, ο Λαϊκός Εθνικισμός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον διαφωτισμό, την Γαλλική Επανάσταση και τον φιλελευθερισμό, αλλά στηρίζεται κυρίως στην Παράδοση, στην Φυλή και την Αξιοκρατία. Πέρα απ’ όλα αυτά που αφορούν την μάχη των Ιδεών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολλά χρόνια πριν την θριαμβευτική είσοδό της στην Βουλή τον Μάιο του 2012 τόλμησε να δώσει την μάχη του πεζοδρομίου και να πραγματοποιήσει πορείες και συγκεντρώσεις με χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτήν την μάχη οι “καθώς πρέπει” πατριώτες και οι ψευτοπατριώτες δεν την έδωσαν ποτέ.

Λογικό είναι όλοι αυτοί, λοιπόν, να τρέφουν έναν μεγάλο φθόνο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί τόλμησε και τολμά να κάνει πράξη αυτά τα οποία αυτοί ποτέ δεν τόλμησαν και την πολιτική δειλία τους την βάπτισαν “σωφροσύνη” και “πολιτική… σύνεση”. Άλλοι πάλι την πολιτική τους ανυπαρξία και ανικανότητα την θεωρούν μέσα στο θολωμένο τους μυαλό σαν… καθαρολογία και… συνέπεια!

Όμως ο φθόνος όλων αυτών εναντίον μας εξελίχθηκε. Έγινε πάθος ασίγαστο και μίσος αβυσσαλέο κυρίως και κατ΄ ουσίαν για έναν και μόνον λόγο: Λόγω της επιτυχίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία κατόρθωσε να κάνει τον λαϊκό και επαναστατικό εθνικισμό πρωταγωνιστή της δημόσιας ζωής.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο μισούν τους Χρυσαυγίτες. Γιατί οι αποτυχημένοι πάντα μισούν τους επιτυχημένους σε κάθε χώρα και σε κάθε εποχή.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Μοιραστείτε το!

1 comment to Γιατί μισούν τους Χρυσαυγίτες πατριώτες και ψευτοπατριώτες

  • Δημήτρης Λιαντίνης “Οι χριστιανοί ποτέ δε 8α μπορούσαν να πουν αυτό τον λόγο του Αριστοτέλη”

    “Οι χριστιανοί ποτέ δε Θα μπορούσαν να πουν αυτό τον λόγο του Αριστοτέλη.

    Γιατί έρχονται να διακονήσουν την αρρώστεια.

    Δεν έρχονται να στεφανώσουν την υγεία.

    Η πρόταση του Αριστοτέλη είναι ο λόγος ο φυσικός και ο ολόκληρος.

    Αντίθετα, το «αγαπάτε αλλήλους» των χριστιανών είναι η θέση η μισή και η αφύσικη.

    Γιατί ο άνθρωπος δεν αγαπά μόνο, αλλά εξίσου μισεί.

    Πράγμα που είναι και το φυσικό και το καθημερινά συμβαίνον…

    Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να μισήσει ποτέ,

    μοιάζει με τη σκύλα που δεν μάχεται τον λύκο,

    σαν έρχεται επίβουλα στο μαντρί,

    αλλά ζευγαρώνει μαζί του”.

    http://menomenosperastikos.blogspot.gr/2015/04/8.html

    ………………………………..
    ………………………………..

    “H φιλοσοφία θα πρέπει να είναι η κεφαλή της παιδείας.”

    http://3.bp.blogspot.com/-1YetkW7r8dc/VTnuqaxFfzI/AAAAAAAAGkc/cGYSssAkQBI/s1600/Filosofia.jpg

    “H φιλοσοφία, λοιπόν, θα πρέπει να είναι η κεφαλή της παιδείας.

    Για την φροντίδα του σώματος οι άνθρωποι εφεύραν δύο επιστήμες, την ιατρική και την γυμναστική.

    Η πρώτη του δίνει υγεία και η δεύτερη τον μπολιάζει με ευεξία. ..

    Όμως για τις αρρώστιες και τα πάθη της ψυχής το μόνο φάρμακο είναι η φιλοσοφία.

    Χάρη σε αυτήν και μέσω αυτής μπορούμε να γνωρίζουμε τι είναι καλό και τι αισχρό,

    τι είναι δίκαιο και τι άδικο,

    και γενικά τι επιλογές να κάνουμε στην ζωή και τι να αποφεύγουμε.

    Τι στάση να τηρούμε προς τους θεούς, προς τους γονείς, προς τους γεροντότερους,

    προς τους νόμους, προς τους ξένους,

    τους κυβερνήτες, τους φίλους, τις γυναίκες και τα παιδιά μας, τους δούλους.

    Ότι πρέπει να λατρεύουμε τους θεούς, να τιμούμε τους γονείς,

    να σεβόμαστε τους ηλικιωμένους,

    να πειθαρχούμε στους νόμους και τους κυβερνήτες, να αγαπάμε τους φίλους,

    να είμαστε συνετοί με τις γυναίκες, στοργικοί με τα παιδιά, και να μην φερόμαστε προσβλητικά στους δούλους.

    Και κυρίως, το να μην χαιρόμαστε υπερβολικά όταν όλα μας πάνε καλά,

    μήτε να μας πιάνει η θλίψη όταν μας τυχαίνουν συμφορές,

    μήτε να κάνουμε έκλυτη ζωή, μήτε να οργιζόμαστε και να γινόμαστε θηρία.

    Αυτά κρίνω πως είναι τα μεγαλύτερα αγαθά που έχει να προσφέρει η φιλοσοφία.”

    ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ- ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΩΓΗΣ

    http://menomenosperastikos.blogspot.gr/2015/04/h_24.html?spref=fb

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>