«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Εγώ θα έλεγα να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι 10 ή 30 ή 100 Έλληνες χωρίς αξιώματα για την Ελλάδα, γιατί αν έστω υπάρχει μέχρι σήμερα ένας Έλληνας ανάμεσα στους νοήμονες που να μην έχει καταλάβει ότι στην εξουσία του κράτους δεν έχουμε ηλίθιους, βλάκες, αλλά ορκισμένους εχθρούς τότε απλά βρίσκεται αυτό στην κοσμάρα του !
Μην περιμένετε από κανέναν ΤΙΠΟΤΑ !
Προτάσεις τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ;
Αυτά που γράφετε όλοι είναι σωστά αλλά μπορούν να γίνουν σε κυβερνητικό επίπεδο και η κυβέρνηση είναι εβραϊκή ίσως και θα είναι για τα επόμενα 1000 χρόνια αν δεν την πάρουμε στα χέρια μας !
Πως μπορούμε να ετοιμάσουμε υπόβαθρο παιδείας στους Έλληνες και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω στα χέρια μας ;;;;;;;;;;;

Σχόλιο:

Από τα πολλά μηνύματα που λαβαίνω ξεχώρισα το παραπάνω, εφόσον δεν το έστειλε στα σχόλια δεν μπορώ να αναφέρω το όνομά του.

Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, από το 2010 έχω κάνει πολλές προτάσεις, αλλά δεν είδα ανταπόκριση.

Αν σαν παράδειγμα πω ότι αναλαμβάνω την ευθύνη να κυβερνήσω, που σε διαβεβαιώνω μπορώ, θα εισπράξω από τους δούλους Ρωμιούς όλες τις ντομάτες της λαχαναγοράς, διότι είμαστε ποδοσφαιρικός λαός και σε αυτό μόνο θυσιάζουμε την ζωή μας και σκοτωνόμαστε, όχι για πατριωτικούς λόγους.

Για να σοβαρευτούμε, η πατρίδα μας αυτήν την στιγμή χρειάζεται μια 50 μελή επαναστατική επιτροπή διακυβέρνησης, αυτά τα 50 μέλη θα εκλέξουν ανάμεσά τους μια δωδεκαμελή εκτελεστική κυβέρνηση 6 μηνών, με μοναδικό σκοπό την στρατιωτική προστασία της χώρας μας και την δημιουργία ενός συντάγματος που θα δοθεί στον λαό σε δημοψήφισμα και θα γίνουν εκλογές με άτομα μη κομματικά βάση του καινούργιου συντάγματος.

Εγώ μπορώ να πρωτινό τουλάχιστον πέντε τίμιους ακομμάτιστους πατριώτες να αναλάβουν αυτήν την ευθύνη.

Περίμενε να δεις τι ανταπόκριση θα έχει η πρωτοβουλία μου;;;;

θα μπορούσα να σου πω για πρωτοβουλία στο στιλ της Φιλικής εταιρίας, αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι με αυτόν τον τρόπω θα φάμε δεκαετίες, φέξε μου και γλίστρησα.

Για να μαζέψεις 50 μέλη για επαναστατική κυβέρνηση, χρειάζεται να υπάρχουν άτομα από όλη την επικράτεια για να πετύχει, πως το ξεπερνάς αυτό το εμπόδιο;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

4 comments to ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>