«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

H ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΠΑΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

09.04.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης στην χρονικη περιοδο 2008-2016 βρισκεται σε παρομοια κατασταση στην οποια βρεθηκε στην χρονικη περιοδο 1941-1945 με την ληστεια των ακινητων για ενα πιατο φα’ι’ και στην χρονικη περιοδο 1933-1936 μετα την πτωχευση της κατα την οποια η μεγαλη αρπαγη ευλογουνταν απο την ιδια την κυβερνηση.

Το «κρατιδιο της Ρωμιοσυνης» (η εκαστοτε κατα εποχες πολιτικη εξουσια) και η «Βια» (η ψυχαναγκαστικη ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια), εχουν επαγγελματικους λογους να μισουν την προοδο και να υπακουουν πιστα και τυφλα στις διαταγες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Προκειται για αχθοφορους ξενων συμφεροντων.

Οι Ρωμιοι και σημερα, εξουσιαζοντες και εξουσιαζομενοι, συνεχιζουν με την πνευματικη αποχαυνωση που τους διακρινει, να παραμενουν «προβατα» και να περναν τον καιρο τους καταναλωνοντας αρειμανιως παλιους και νεους μυθους.

Τα «προβατα» αυτα δεν κατανοησαν, οτι με τα περιφημα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, ο αποκλειστικος στοχος των «ληστων της Ε.Ε.», με το αγγλικο δικαιο, με την ανευ ορων παραιτηση απο καθε ασυλια, με το ΤΑΙΠΕΔ και με πολλα αλλα  σκατοκατασκευασματα, ειναι «η δημοσια περιουσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και η ιδιωτικη περιουσια των Ρωμιων».

Οι ετσι ονομασθεντες εταιροι μας στην Ε.Ε. ειναι ταλαντουχοι παγιδευτες και ανταλλασουν «αχρηστα και εγχρωμα κωλοχαρτα», που τυπωνουν οταν και οσα θελουν, με δημοσιες υποδομες, επιχειρησεις παραγωγης  απαραιτητων για την επιβιωση των Ρωμιων προ’ι’οντων, τουριστικες δημοσιες  και ιδιωτικες επιχειρησεις, οικοπεδα, διαμερισματα, σπιτια, αγροτικη γη κ.α. πολλα.

Τα σχεδια των Μεγαλοαπατεωνων αυτων με την ακραια και δηθεν απαραιτητη για την οικονομικη αναπτυξη λιτοτητα, στοχευουν αποκλειστικα στην παραλυση της αμυντικης αντιδρασης και στην εξασθενιση της εξ αναγκης αιματερας επιθετικης  αντιστασης των Ρωμιων.

Η λιτοτητα, τα υφεσιακα μετρα και το νομικο πλαισιο, χρησιμοποιουνται απο τους «ληστες» σαν εργαλεια για την κλοπη καθε περιουσιακου στοιχειου που ανηκει στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης και στους Ρωμιους.

Κανουν τα παντα απο τα δηθεν χρεη που ειναι προ’ι’οντα πρωτογνωρης απατης, εμπραγματη ιδιοκτησια, για να την κλεψουν.

Με το περιφημο «ασφαλιστικο», οι ληστες επιδιωκουν, με την εισαγωγη εισοδηματικων κριτηριων για την καταβολη της κατωταξης συνταξης, την αλλαγη του πυρηνα του ασφαλιστικου συστηματος.

Η συνταξη των εργαζομενων 700.000 Ρωμιων στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, απο τον ιδρωτα των οποιων ζουν ολοι οι αλλοι κηφηνες, θα παυσει πια να ειναι δικαιωμα.

Γιατι στην σημερινη κρισιμη περιοδο οι Ελληνες δεν απαντουν καθολου, μα καθολου Οδυσσειακα;

Γιατι μεχρι σημερα δεν εγινε ποτε μια ελληνικη αντεπιθεση;

Γιατι οι Ρωμιοι ανεχονται τον καθε «Θερσιτη» που ασκει εξουσια, δεξιο, αριστερο ‘η κεντρωο, και ματαιωνει καθε προσπαθεια για ενα ενιαιο στρατοπεδο αντιστασης, ονομαζοντας τους Ελληνες (Ιλιαδα Β’ 212) «δειλους», «τυποτενιους» και «γυναικες»;

Που κρυβεται ο Οδυσσεας;

Που κρυβεται ακομη στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης το απελευθερωμενο ελληνικο πνευμα, συχνα βγαλμενο απ’ τους ιδιους τους ναους των θεων του Ομηρου, το οποιο διακηρυττε οτι ηρθε ανεπιστρεπτι ο καιρος για το υπεροχο κυνηγι της αιτιοτητας, της πλανητικης αυτογνωσιας, της ελευθερης φιλοσοφιας, κηρυττοντας ουσιαστικα την επισημη εναρξη της ιερης Γαιογνωσιας;

Η δημιουργικη ελευθερια των αρχαιων Ελληνων, η οποια θα παραδιδει αιωνιως μαθηματα φυσικης διαδοχης και εξελιξης στην πνευματικη ιστορια της ανθρωποτητας, ειναι διαμετρικα αντιθετη με την σημερινη πνευματικη  αποχαυνωση των Ρωμιων.

Οι Ρωμιοι σημερα περπατουν ζαλισμενοι στην συσκηνωση της εβραιορθοδοξης αρχαιογνωσιας , δηλαδη στο μονοπατι της ιερης χαλδαιοεβρα’ι’κης προγονολατρειας και διπλα απο τα λειψανα προηγουμενων γενεων Ελληνων, που παρεδωσαν την πολυτιμη ζωη τους στους αθανατους θεσμους τους. Η απατη ομως στη οποια υποκεινται ειναι μεγαλη!

Η αρχαιοεβρα’ι’κη προγονικη ιστορια, δηθεν διδασκει, εξαχνιζει και σωζει, ενω η ελληνικη προγονικοτητα μολυσματικα λερωνει…Σταχτη, σκονη, ασθενειες, ταφοι, ακαθαρσιες, εμπυο και σκουληκια, ειναι κατα τον Ιωαννην Χρυσοστομον των βυζαντινορθοδοξων Ρωμιων, τα διανοηματα των αρχαιων Ελληνων.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!

Ο Ελληνισμος καπου στην διαδρομη του, φαινεται πως εχασε τον αγρυπνο φυλακα αγγελο του, τον οδυσσειακο του εαυτο, τον  οδυσσειακο Γρυπα!

Τον αλαλο θησαυροφυλακα του με κεφαλη και φτερα αετου σε σωμα λεοντος! Τον ακοιμητο φυλακα των θε’ι’κων θησαυρων!

Μονον οταν ο Ελληνισμος τον ξαναβρει, θα μπορεσει να σωθη!

Αλλως θα πεθανει για παντα!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

1 comment to H ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΠΑΣ!

  • ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΤΕ :

    ==================================

    ==============================

    ======================

    ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ……

    ==============
    ==============
    ==============

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α …………..

    ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,

    ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ

    ΤΗΝ ΛΕΝΕ ( Β Α Π Τ Ι Σ Α Ν ) ΜΝΗΜΟΝΙΑ .

    ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,

    Η ΣΚΕΨΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .

    ΑΚΟΥΕΙ ΙΣΩΣ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΠΑΛΙ ΗΣΥΧΑΖΕΙ.

    ΟΤΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ Η ΛΕΞΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
    ===============================================

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ! ! !
    ======================================================
    ======================================================

    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

    ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ Α! Α! Α! Α! Α! Α! Α! Α! Α!

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ._

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝ ._

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,

    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

    ΤΑ Π Α Ν Τ Α ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    ———————————————————————————–
    ———————————————————————————–
    ———————————————————————————–

    ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

    ΕΛΛΑΔΑ Τ Ε Λ Ο Σ
    /////////////////////////////////
    /////////////////////////////////

    ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ………….

    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ

    ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ………..

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΜΑΣ

    ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΝ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΩΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΗΝΕΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ .

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ

    ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    ΕΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

    ΩΡΕΣ , ΜΕΡΕΣ , ΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΜΗΝΕΣ , ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ,

    ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ

    ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ

    ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ; ;

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ :

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΜΑΣ

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ

    ΩΡΕΣ, ΜΕΡΕΣ , ΒΔΟΜΑΔΕΣ , ΜΗΝΕΣ , 5 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ

    ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΕ

    ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

    ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΙΑ .

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΟΥΤΕ 6-8 ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ

    ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε ΞΑΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ

    ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

    ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ……………………………..

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ !

    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ
    ΠΟΙΟΣ

    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ; ; ;

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η

    ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .

    ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ

    ΧΑΡΤΙ

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!

    ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ

    ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ .

    ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ,

    ΟΛΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΙΖΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ………

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ .

    ΣΤΟ Υou Tube ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

    ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ .

    ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,

    ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ – ΑΓΝΟΟΥΝ

    ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ

    ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ

    ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    MH ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ ,

    ΩΡΕΣ – ΜΕΡΕΣ – ΜΗΝΕΣ – ΧΡΟΝΙΑ

    ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ , Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ

    ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ,

    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ,

    ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ

    ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ,

    ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ .

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

    ΣΕ ΧΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

    ΕΝΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

    ΠΕΣ – ΠΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

    ( ( < < > > ) )

    ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

    ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΕΟΣ ,

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ,

    ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΤΑΝΕ

    ΤΩΡΑ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 2050 ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ( ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ )

    ΟΣΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ! ! !

    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ! ! !

    ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ,

    ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΝ .

    ΕΓΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ

    ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ,

    ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,

    ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,

    ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ,

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΟΝΗ ΤΗΣ Ε Ε

    ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

    ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,

    ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

    ΣΑΝ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .

    ΕΝΩ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ .

    ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ,

    Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ,

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

    ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Σ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    ΥΣ.

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΤΗ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ,

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ,

    ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>