«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες ζουν 2.000 χρόνια κάτω από θρησκευτική δικτατορία και σκλαβιά!

 

Τον  Δια τον αντικατέστησαν με ανώνυμο θεό παντογνώστη.  Αλήθεια γιατί;;;

Τους  12 Θεούς  που ήταν δημοκρατικά μοιρασμένοι στους ανθρώπους  6  Άντρες  6 γυναίκες, τους έκαναν  12 δογματικούς  μαθητές. Αποστόλους,  απορρίπτοντας την γυναίκα από την θεϊκή κατοικία  σαν μολυσμένη! Αλήθεια γιατί;;;

Και όμως εδώ είναι το παράδοξο, αυτήν την θρησκευτική δικτατορία κατά των γυναικών την στήριξαν μετά μανίας οι απόβλητες από τον εβραιοχριστιανισμό Γυναίκες!!!

θρρησ

Η άγνωστη Ελληνική γενοκτονία

Διογένης Κορίνθιος

Και αυτές με ανεξήγητη μανία την στηρίζουν την θρησκευτική χριστιανική δικτατορία!!! Άραγε γιατί;;;

Βάση με αυτήν την αποδοχή της θρησκευτικής δουλείας 2000 χρόνια, είμαστε σκλάβοι ψυχικά,  σωματικά και πνευματικά  και δεν λέμε να σηκώσουμε κεφάλι! Γιατί;;;

Αλήθεια αγαπητές φίλες, πατριώτισσες Ελληνίδες, σε τι σας  ενοχλούσε η θεά Άρτεμης του κυνηγιού, η Δήμητρα της γεωργίας, η Εστία της οικογένειας , η Αθηνά, η Ήρα ;;;

Όμως ας δούμε γιατί  και πως επιβλήθηκε η θρησκευτική δικτατορία;

Με τους 12 Θεούς οι τιμωρίες γινόταν επιτόπου εδώ στην γη!

Ενώ με την ξενόδουλη θρησκευτική δικτατορία  συγχωρούνται οι δολοφονίες οι βρομοδουλειές, οι κίναιδοι, οι προδότες, οι απατεωνες και η τιμωρία μετακόμισε σε άγνωστο τόπο και χρόνο!

ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ

Αυτήν την θρησκευτική δικτατορία την επέβαλαν για να μπορούν να απαλλάσσονται οι δικές τους δολοφονικές αμαρτίες στο διηνεκές και αόριστον παράδεισο και κόλαση!

Μόνο έτσι θα λυνόταν τα χέρια τους να διαπομπεύσουν ήθη και έθιμα και να κάνουν γενοκτονίες στο όνομα του ανύπαρκτου αναμάρτητου θεού τους!

Διότι ο Δίας μπορεί να έκανε κουτσουκέλες αλλά ταυτόχρονα κρινόταν και από τους θεούς και από τους ανθρώπους! Στο Όνομα του οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να κάνουν  αίσχη.

Ενώ με τον αναμάρτητο παντογνώστη, στο όνομά του μπόρεσαν και  μπορούν να κάνουν τα αίσχη, τις εθνοκαθάρσεις!

Με τους 12 θεούς είχαν αξία και σεβασμό τα ήθη και τα έθιμα, οι τίμιοι, οι ήρωες, είχε αξία άπλετο σεβασμό  η οικογένεια, οι θυσίες και επικλήσεις γινόταν με ισότιμη ευθύνη του άντρα και της γυναίκας, ισότιμα γιόρταζαν και προσεύχονταν άντρες και γυναίκες για την κακή συγκομιδή ή την καλή, μαζί γιόρταζαν τις εποχές και ισότιμα όλα τα μέλη της οικογένειας!  Την ίδια αντιμετώπιση και τιμωρία είχαν όλα τα μέλη της οικογένειας ενώπιον των θεών και ανθρώπων!

Τι ήθελε η εβραϊκή δικτατορική θρησκεία να επιτύχει και το επέτυχε;  Να διαλύσει την αγάπη, την μεγαλοσύνη της ελεύθερης ψυχής, την αλληλεγγύη, το σκέπτεστε και κρίνεται όλους και τα πάντα ελεύθερα, να μεταφέρει τον έλεγχο  και την τιμωρία της οικογένειας από το σπίτι  στην δικτατορική θρησκεία, να μπορεί να διαλύει όποιο μέλος ή όλη την οικογένεια ανάλογα με τα γούστα της και τις βρόμικες ανάγκες της, δηλαδή να μπει βρόμικα στην ψυχή της οικογένειας!

Ο αδύνατος κρίκος και το εργαλείο που χρειάζονταν  ήταν η γυναίκα, που ήταν σωματικά ποιο αδύνατη από τον άντρα και τις έσπειρε φοβίες και ήταν και το εύκολο θύμα για προσηλυτισμό!

Η εβραιοχριστιανική  δικτατορική θρησκεία γνώριζε πολύ καλά δυο δυνατά εργαλεία που διέθετε η γυναίκα για να επιβάλει αυτό που θέλει, το ένα είναι η θηλυκότητα της, τα ερωτικά θέλγητρα, ο πολιορκητικό κλοιός του κάλους!

Και το άλλο η μητέρα, αυτή διαπαιδαγωγεί τα νέα πλάσματα που φέρνει στην ζωή και τα φροντίζει και τα προστατεύει, και τα παιδαγωγεί στον αρχικό τους βίο, αυτή τους λέει παραμύθια και ιστορίες για κακούς και καλούς θεούς, για καλούς και κακούς γενικά ανθρώπους,  και βιολογικά και νομοτελειακά ήταν και είναι ακόμα και θα είναι πάντα  ο διαμορφωτής της  αρχικής διαμόρφωσης του ανθρώπου.

Τι λέμε; Ότι τους προδότες μόλις κάνουνε την δουλειά τους  σκοτώνουν  για να μην κάνουν τα ίδια και σε αυτούς που τους χρησιμοποίησαν!

ΘΡΗΣΚΙ

Αυτό ακριβώς έκαναν και στην γυναίκα όταν ολοκλήρωσε άθελα της την οικογενειακή της προδοσία, της έδωσαν μια γερή κλοτσά και την στιγμάτισαν σαν μολυσμένη,  να μην έχει δικαιώματα, άρα να μην μπορεί να είναι ανάμεσά τους!

Για να μην παρεξηγηθώ ειδικά από τον γυναικείο πληθυσμό, θέλω να διευκρινίσω ότι και οι άντρες εκείνης της εποχής είχαν δεχτεί την είσοδο του εβραϊκού δολοφονικού στοιχείου και άρχισαν να είναι διχασμένοι μεταξύ φιλοσοφίας και θεών!

Με αυτήν την διχαστική  διαμάχη ασχολούνταν,  χωρίς να δουν το φίδι που είχε τρυπώσει στο σπίτι τους!

Παραπάνω έριξα την μεγαλύτερη ευθύνη στην Γυναίκα διότι είναι η αλήθεια, αυτή επέτρεψε να μπει το φίδι στο σπίτι της και το ζέστανε μέχρι να δαγκώσει  και δηλητηριάσει όλη την οικογένεια και στο τέλος να δαγκώσει την ίδια που το ζέσταινε!

Η μάνα τροφός, παιδαγωγός και δύναμη ασφάλειας του παιδιού,  ήταν το μεγαλύτερο εργαλείο του Εβραοχριστιανισμού, ήταν στην κυριολεξία ο δούρειος ίππος στην οικογένεια.

Σήμερα πάλι αυτές πρέπει να διορθώσουν το δικό τους διαχρονικό  λάθος, όχι με την έννοια της τιμωρίας, όχι ποτέ, μα ποτέ, αλλά με την ίδια έννοια που την εκμεταλλεύτηκαν, να γίνει όπλο ανίκητο και να τους σκοτώσει ηθικά, πνευματικά, για να σώσει τα παιδιά της και την πατρίδα της!

Όταν η γυναίκα και ο άντρας πουν,  εμείς και μόνο εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα παιδιά μας, για τι θα θέλουν με δική τους ελεύθερη επιλογή,  είτε για την θρησκεία, είτε για τις σπουδές, είτε για το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν μέχρι την νόμιμη ενηλικίωση τους που θα τα παραλάβει η πολιτεία να τα κάνει άντρες!

Ναι η γυναίκα έχει την μεγαλύτερη ευθύνη από την φύση της!

Ναι η γυναίκα με το κάλος της και με την ψυχική της υγεία μπορεί να κατευθύνει και τον άντρα με σωστό τρόπο να είναι γενναίος, μεγαλόκαρδος, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει γενναία τους εξωτερικούς εχθρούς!

Ναι η γυναίκα μπορεί να ανατρέψει αυτήν την πρόστυχη κοινωνία που μας επέβαλε η εβραιοχριστιανική δικτατορική θρησκεία!

Όταν η οικογένεια διδάξει με αγάπη ότι ο άντρας χωρίς την ισότιμη ύπαρξη της  γυναίκας είναι η μισή ομπρέλα που από κάτω θα βάλουν το παιδί τους να μην βραχεί, τότε η κοινωνία θα μεγαλουργήσει στα μονοπάτια του σύμπαντος που είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του!

ΘΡΗΣΚ

Η Ελλάδα είναι 2.000 χρόνια σκλαβωμένη  πολιτικά και θρησκευτικά, για να ελευθερωθεί πρέπει να αρχίσει από την σάπια θρησκευτική δικτατορία. Όχι με αυτές τις πολιτικές πουστιές βγάζοντας τον σταυρό από την σημαία, η τα θρησκευτικά μαθήματα από τα σχολεία, η από το στρατό, αλλά από ένα νέο σύνταγμα με εθνοσυνέλευση που θα αφαιρέσει την  θρησκεία από το σύνταγμα!

Δεν είμαι δοδεκαθεϊστής, είμαι Έλληνας και θέλω πίσω την δική μου αρχαιοελληνική κληρονομιά και εγώ σαν ελεύθερος Έλληνας θα αποφασίσω σε τι θεούς ή θεό θα πιστεύω!

Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι θα μας τρομάξουν με τα ψέματα, θα τους πω να διαβάσουν μερικά βιβλία σαν αρχη από όλα που έχω διαβάσει να ανοίξουν τα στραβά τους και να ξυπνήσουν για να ελευθερωθούμε!

1 η καταγωγή του χριστιανισμού του ROBERT AMBELAIN O ΓΟΛΓΟΘΑΣ, και τα βαριά μυστικά του, Ιησούς η το θανάσιμο μυστικό, προχριστιανική εποχή, τα χειρόγραφα της νεκρής θάλασσας, οι αντιφάσεις της καινής διαθήκης, οι προφήτες, ο Ιουδαϊσμός σαν πρόδρομος του χριστιανισμού κ.α.

2 Η ιερή προϊστορία της Ελλάδος του Νικολάου Β. Λίτσα.

3 Όλοι αντέγραψαν τους Έλληνες, του Λεωνίδα Μπιλλη.

4 ΕΛΛΗΝΕΣ Η αληθινή προϊστορία (Λαπίθες-Περραιβοι του Πριάμου-Χρηστιδου Χριστίνα .

5 ΙΕΡΑ ΕΛΕΥΣΙΣ η αληθινή ιστορία του Αναστασίου Στάμου.

Αν θέλετε και άλλα να σας γράψω, εγώ τα έχω διαβάσει όλα, όταν τα διαβάσετε τα λέμε ξανά.

Υστερόγραφο:

Επειδή σέβομαι τους αναγνώστες μου, τίποτα δεν γράφω χωρίς έλεγχο και διασταύρωση, για αυτό έχω στα χέρια μου ένα πολύ παλιό βιβλίο που μπορεί να ειναι μοναδικό, σκέτη βόμβα, αναφέρετε με λεπτομέρειες ονόματα, χρονολογίες για τον χριστιανισμό και τους προεστούς και τα χρυσόβουλα και τον προδοτικό ρόλο τους τα 4οο χρόνια σκλαβιάς, λέγετε τα συμβόλαια στα 4οο χρόνια σκλαβιάς, σε επόμενο άρθρο μου θα αρχίσει το ξεβράκωμα, του χριστιανισμού και για τις μαύρες ρόμπες της εκκλησίας!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Οι Έλληνες ζουν 2.000 χρόνια κάτω από θρησκευτική δικτατορία και σκλαβιά!

  • Αναγνώριση της Έλληνικής γενοκτονίας τώρα
    =============================================
    ===============================
    ======================

    Η άγνωστη Ελληνική γενοκτονία

    https://www.youtube.com/watch?v=O_s9_v-X0Lg

    ==============================

    Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐ 2012

    Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να γνωρίσουμε την ιστορία μας
    και να μάθουμε επιτέλους για τους προγόνους μας
    ώστε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να αξιωθούμε

    και εμείς ως Ήρωες όπως αυτοί.

    Το συγκεκριμένο είναι μονο λίγα

    στα γεγονότα της Ελληνικής γενοκτονίας

    που αναφέρονται πολύ περιληπτικά

    με την υπόσχεση στο μέλλον να ασχοληθώ εκτενέστερα

    και ακόμα ποιο λεπτομερώς με αυτό το θέμα

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>