«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

07.04.2016

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Α

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ποια ειναι η Τουρκια του Κεμαλ του 1922, του Ετσεβιτ του 1974 και του μιγματος Ερντογαν και Νταβουτογλου του 2016, δηλαδη του ισλαμικου κομματος Δικαιοσυνης και Αναπτυξης (ΑΚP);

Ειναι η Τουρκια αυτη ενιαια και αρα και τα συμφεροντα της και σταθερη και αμετακινητη στην επεκτατικη της Στρατηγικη σε βαρος των γειτονων της;

Εχουν τα ιδια συμφεροντα π.χ.  οι τυπικα Τουρκοι και πρακτικα Κουρδοι και Αλεβιτες της Ανατολιας με τους τυπικα Τουρκους της Ανατολικης Θρακης και των μικρασιατικων παραλιων;

Οι τυπικα Τουρκοι καθε αλλο παρα Τουρκοι ειναι!

Πρωτη παρουσια του τουρκικου τουρανικου νομαδικου στοιχειου εμφανιζεται στην περιοχη του «Τουρκεσταν» κατα τον 6ον μ.Χ. αιωνα με την ονομασια «Σελτζουκοι», η δε προελευση αυτου, οπως ειναι ιστορικα εξακριβωμενο, ειναι απο τα τουρανικα βαθη της Μογγολιας. Περι τον 10ον μ.Χ. αιωνα πρωτοεμφανιζονται οι Τουρκοι-Τουρανοι και στις ανατολικες περιοχες της τοτε ανατολικης Ρωμα’ι’κης ‘η Βυζαντινης Αυτοκρατοριας, η οποια συρρικνωνεται με την παροδο του χρονου εμπρος στην συνεχως αυξανομενη τουρκομογγολικη πλημμυριδα.

 

Μετα την ηττα του Ρωμανου του Διογενη στο «Ματζικερτ» το 1071 μ.Χ. σημανε ουσιαστικα η αρχη του τελους της Βυζαντινης Αυτοκρατοριας.

Το 1453 μ.Χ. κυριευεται η πολιορκιθησα Κωνσταντινουπολη απο τον Μουαμεθ Β’.

Οι πολιορκητες κατα τον χρονικογραφο Φραντζην ηταν 258.000 απο τους οποιους μονο 70.000 ηταν Τουρκοι-Τουρανοι, 147.000  Ρωμιοι (Ρωμαιοι πολιτες = χριστιανοι ορθοδοξοι) και 41.000 Ζητιανοι, εμποροι και ληστες.

Για να δωθουν απαντησεις σε ορισμενες απο τις ως ανω ερωτησεις που αφορουν την σημερινη πραγματικοτητα, πρεπει να γινη μια συντομη ιστορικη αναδρομη:

Απο το μασονικο περιοδικο «Ακακια» της Θεσσαλονικης Οκτωβριου 1908 πληροφορουμεθα, οτι η ξενη μασονικη στοα με το ονομα «Μακεδονια» στην Θεσσαλονικη, ειχε ως διδασκαλο τον Ιταλοεβραιο Εμ. Καρασο, στην δικαιοδοσια του οποιου υπαγονταν τρεις ακομη ξενες μασονικες στοες της Θεσσαλονικης, στους κολπους των οποιων οι Οθωμανοι «Ταλαατ» και «Ενβερ» (οι κυριοι οργανωτες του αρμενικου και ελληνικου Ολοκαυτωματος στην εποχη κατασκευης της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινου-Βαγδατης μετα το 1915, υπο την καθοδηγηση του γερμανου βαρωνου Μαρσαλ και του στρατηγου Λιμαν φον Σανδερς), βρηκαν προσφορο εδαφος για να δημιουργησουν την Κινηση των Νεοτουρκων (Δημευτων) με μελη που αποτελουνταν εξ’ ολοκληρου απο Sabbatai-Zevi Dönmeh (Ντονμεδες = Αλλαξοπιστους) Τουρκοεβραιους της Θεσσαλονικης. Μεσα απο τους κυκλους αυτους αναδειχθηκε ο Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ, ο οποιος με την επανασταση των Νεοτουρκων το 1908 εξεδιωξεν τον Σουλτανο της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας Abdühlhamid II και ανακηρυξε την Τουρκικη Δημοκρατια και μετα τον 1ον Παγκοσμιο Πολεμο οργανωσεν και διακηρυξε την ισλαμικη ταυτοτητα της χωρας του.

Τα πραγματικα αιτια απομακρυνσης του ως ανω Σουλτανου αποκρυβονται μεχρι σημερα.

Ο συνιδρυτης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου Theodor Herzl ζητησε απο τον Σουλτανο την παραχωριση της Ιερουσαλημ την οποια απεριψε ο Σουλτανος.

Γι’ αυτο εξεδιωχθηκε απο τους Ντονμεδες.

Με την βοηθεια των αδελφων του Εβραιων της εβρα’ι’κης μασονικης στοας της Θεσσαλονικης B’ nai B’ rith ο Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ συνετριψεν το 1922 τον Ελληνικο Στρατο στην Μικρα Ασια, αφου προηγουμενως το 1920 ο επισης Κρυπτοεβραιος και δηθεν Ελληνας Ελευθεριος Βενιζελος κηρυξε, αντι στρατιωτικης δικτατοριας εν καιρω πολεμου, εκλογες, για να τις χαση σκοπημα…. Η θρησκευτικη αιρεση αλλαξοπιστιας του Ιουδα’ι’σμου Sabbatai-Zevi Dönmeh ιδρυθηκε τον 17ον μ.Χ. αιωνα απο τον Ραββινο και Καβαλιστη Sabbatai Zevi, o οποιος πιστευε οτι ηταν ο Μεσσιας αλλα αναγκασθηκε να αλλαξοπιστηση στο Ισλαμ.

Οι ακολουθοι Κρυπτοεβραιοι του Ραββινου αυτου, γνωστοι ως Sabatäer (Σατανιστες) διακηρυτταν δημοσια την ισλαμικη τους πιστη αλλα εξασκουσαν μυστικα σε υβρηστικη μορφη τον Ιουδα’ι’σμο.

Ο Μουταφα Κεμαλ Ατατουρκ με τους Νεοτουρκους του παντοτε στηριξε τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και τις προσπαθειες αυτου για μια ιουδα’ι’κη πατριδα στην Παλαιστιμη, τοσο μετα τον 1ον Παγκοσμιο Πολεμο οσο και οι οπαδοι του κατα την διαρκεια της κυριαρχιας των Ναζιστων κατα την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου στην Ευρωπη.

Με την Συνθηκη της Λωζανης του 1923, δηλαδη με την λογιστικη νομιμοτητα μιας μοιρασιας,  ο Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ ξεφορτωθηκε νομιμα εναν μεγαλο συνεταιρο και συνιδιοκτητη αλλα και πληθος αλλων μικροτερων συνεταιρων απο την τεραστια Μικρα Ασια με αντιπαροχη που εδωσε στην Ελλαδα την δυτικη Θρακη και τα περισσοτερα νησια του Αρχιπελαγους του Αιγαιου…Στους μικροτερους συνεταιρους του ομως δεν εδωσε τιποτε.

Νομικα συνεπως δεν εδιωξαν οι Τουρκοι τους Ελληνες απο την Μικρα Ασια και οι Ελληνες τους Τουρκους απο τις λεγομενες Νεες Χωρες.

Με βαση την παραδοξη λογικη της συμφωνιας της Λωζανης, η ελληνικη Δυτικη Θρακη ειναι ενα αθροισμα εδαφων ελληνικης ιδιοκτησιας απο τον Ποντο, την Σμυρνη και την Ανατολικη Θρακη, ενω η Μικρα Ασια ειναι ενα αθροισμα εδαφων τουρκικης ιδιοκτησιας απο τα Ιωαννινα, την Θεσσαλονικη, την Αλεξανδρουπολη και βεβαιως και απο την Μικρα Ασια.

Πανω σ’ αυτην την λογικη εχουν κτισθει η Ελλαδα και η Τουρκια εκατερωθεν του Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Ο μεγαλος κερδισμενος της Συνθηκης της Λωζαννης ομως ηταν ο Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ.

Με την αντιπαροχη που εδωσε στην Ελλαδα δεν αποζημιωσε κανενα απο τους αλλους λαους της Μικρας Ασιας ως π.χ. Κουρδους, Αλεβιτες, Σι’ι’τες, Αζερους, Κιρκισιους, Καζακους, Ουζμπεκους, Ταταρους, Τσετεσνους, Φρυγες, Βιθυνιους, Καριους, Παφλαγονες, Ποντιους, Καππαδοκες κ.α.

Ο Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ εριξε ολα τα βαρη της μη ολοκληρωσης των μεταρρυθμισεων που αρχισαν απο τον 19ον μ.Χ., στους ισλαμιστες και στους ουλεμαδες και εθεσε χωρις μεγαλα εμποδια σε εφαρμογη τις δικες του μεταρρυθμισεις.

Ο στρατος εκσυγχρονιστηκε και το επιπεδο παιδειας των πολιτων βελτιωθηκε.

Οι ισλαμικοι νομοι καταργηθηκαν και εγιναν λα’ι’κοτεροι, περιοριζοντας την εξουσια των Ουλεμαδων.

Απο την δημοκρατια ομως που ευαγγελιστηκε ο Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ το μονο που εμεινε, ηταν οτι στην θεση του Σουλτανου ανεβηκε ο ιδιος, που με δικτατορικο τροπο, ξεπερνουσε καθε φορα τα προβληματα που δημιουργουνταν.

Ετσι δεν ηταν καθολου παραξενο που μετα τον θανατο του για πολυ καιρο την σκυταλη της εξουσιας την πηραν οι στρατιωτικοι.

Δεν ειναι ομως πλατεια γνωστο οτι απο τοτε οι στρατιωτικοι δεν υπηρετουν αφιλοκερδως τα ιδανικα του κεμαλισμου.

Το κεμαλικο στρατιωτικο κατεστημενο κατοχυρωσε με πολυ αποδοτικο τροπο την αυτονομη οικονομικη του βαση με τον Συνδεσμο Αλληλοβοηθειας του Στρατου «ΟΥΑΚ» (πολυκλαδικος ομιλος ανω των 30 βιομηχανικων επιχειρησεων) και με το Ιδρυμα για την Ενισχυση των Τουρκικων Ενοπλων Δυναμεων «TSKGV» (επισης με ανω των 30 βιομηχανικων επιχειρησεων) ωστε να απολαμβανη μεγαλυτερη πολιτικη αυτονομια στις κινησεις του.

Ετσι με την απιστευτη σε εκταση λεηλασιας του δημοσιου πλουτου της Τουρκιας σφυρηλατειται και συντηρειται μια πολυ στενη διαπλοκη της στρατιωτικης ελιτ της Τουρκιας με τους κορυφαιους Τουρκους επιχειρηματιες.

Τα ως ανω ζωτικα οικονομικα συμφερονται του τουρκικου στρατιωτικου κατεστημενου δεν μπορουν να θιγουν σημερα απο το μιγμα Ερντογαν-Νταβουτογλου παρα μονο με την καταρρευση του συνολου της τουρκικης οικονομιας.

Βασει του περιεχομενου του βιβλιου του Τουρκου συγγραφεους Ergin Poyraz με τιτλο τα «Παιδια του Μωυση», ο νυν προεδρος της τουρκικης δημοκρατιας Ερντογαν και η γυναικα του, περαν απο φανατικοι μουσουλμανοι σουνιτες ειναι και Κρυπτοεβραιοι, οπως ηταν τα μελη της ετσι ονομασθεισης σατανιστικης οργανωσης των Sabbatai-Zevi Dönmeh της Θεσσαλονικης.

Ο Ερντογαν υπηρξε μια μαριονετα της κινησης του Ιμαμη του Ιουδα’ι’σμου Fethullah Gülen, δηλαδη της κινησης των πεφωτισμενων (Illuminaten), η οποια ελεγχεται απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και εθεσε σε κινηση την «Αραβικη Ανοιξη» στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη και στην βορεια Αφρικη, η οποια κατευθυνεται με ολα τα παρατραγουδα της απο την ισραηλινη μυστικη υπηρεσια Μοσσατ και απο Τουρκους Κρυπτοεβραιους.

Με αυτην αρχισαν οι βιεες κοινωνικες εκκαθαρισεις, δηλαδη οι αστοκαθαρσεις που στοχευουν στην αποψιλωση ολου του μορφωμενου εμψυχου δυναμικου των χωρων των περιοχων αυτων που θα γινονταν εχθροι του απειλητικου Ισλαμ.

Οι εγκληματιες του σχεδιασμου αυτου θελουν να αφησουν τους  λαους και τις κοινωνιες των ως ανω περιοχων, μετα την αποψιλωση των μορφωμενων, στα χερια των μουλαδων.

Για τον εαυτον τους θα κρατησουν τον ελεγχο του συνολου των στελεχων των παρακρατικων εθνικοσοσιαλιστικων καθεστωτων.

Αυτους θα κληρονομησουν οι ως ανω εγκληματιες, οπως κληρονομησαν μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο τους Ναζι της Γερμανιας, τους Ουσταζι της Κρουατιας, τους Δωσιλογους της Ελλαδος και θα τους βαλουν πισω απο τους μουλαδες να κατευθυνουν τις φανατισμενες μαζες των οφελιμων ηλιθιων εναντιον τεχνητων εχθρων.

Η Τουρκια σημερα για να γινη μελος της Ε.Ε. διαπραγματευεται απ’ ευθειας και ως μεγαλη χωρα  και μεγαλη δυναμη, το γεωπολιτικο της βαρος, με τις ηγεμονικες ευρωπα’ι’κες δυναμεις και πρωτιστως με την Γερμανια με στηριξη των ΗΠΑ και εχει το δικαιωμα αεναως να ειναι τελευταια στους οικονομικους δεικτες οταν σε λιγο θα γινει μεν μελος αλλα θα απαιτει στατους και συμπεριφορα των αλλων απεναντι της, ως ηγεμονικης δυναμης.

Ταυτοχρονα ειναι σε θεση να χαραξη πανω στην βαση των τετελεσμενων γεγονοτων τοσο στα ελληνοτουρκικα οσο και στο Κυπριακο την στρατηγικη της ετσι ωστε η Ελλας να συνεχιζη να υφισταται την μια μετα την αλλη ηττα.

ΑΥΤΟ

Θα επιτυχει την εναρξη των ενταξιακων διαπραγματευσεων στην Ε.Ε. χωρις να εχη προηγηθη η αποσυρση των κατοχικων στρατιωτικων δυναμεωων της απο την Κυπρο, χωρις να αναγνωριση την Κυπριακη Δημοκρατια, χωρις την αρση του Casus Belli και αλλων πολλων.

Μια τετοια διαπραγματευτικη ενταξη σηματοδοτει το πρωτο βημα ευρωπα’ι’κης νομιμοποιησης των παρανομων απαιτησεων της, αφου επισημως πλεον οι 28 χωρες μελη της Ε.Ε. θα αναγνωρισουν, οτι τιποτε απο τα ως ανω δεν θα εμποδιζει της ενταξη της.

Αυτο το γνωριζει σε αντιθεση με τους υπευθυνους ηλιθιους Ρωμιους πολυ καλα ο περιφημος Νταβουτογλου και γι’ αυτο στο προσφατο παρελθον δηλωσεν, οτι η Τουρκια θα συνεχισει να παραβιαζη και να καταπατα τα εθνικα κυριαρχικα δικαιωματα της Κυπρου και να θετη το πλαισιο της στις Κυπριατουρκικες και Ελληνοτουρκικες σχεσεις. Δηλαδη!

Πολιτικες και στρατιωτικες εντασεις, απειλες, παραβιασεις και καταπατησεις επιδρομικου χαρακτηρα και Δημιουργια τετελεσμενων γεγονοτων εκ μερους της Τουρκιας, εως οτου επιτυχει τους Στρατηγικους της στοχους.

Με αλλα λογια!

Οι Τουρκοι συνεχιζουν να θεωρουν την Ελλαδα ως κρατιδιο που δημιουργηθηκε πανω σε τουρκικα εδαφη και τους Ελληνες ως ενα μικρο μερος της μεγαλης τουρκικης οικογενειας.

Οι γεωπολιτικες ανακαταταξεις που βρισκονται σε εξελιξη στην γυρω περιοχη μας θα οδηγησουν εκ των πραγματων πλεον το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης σε πολυ δυσαρεστες καταστασεις.

Τα παντα αρχισαν απο τον προβληματισμο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ο οποιος ελεγχει και κατευθυνει απολυτα τις ΗΠΑ, σχετικα με το ποιος θα μπορουσε να γινη μετα την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης ανταγωνιστης του για την παγκοσμια κυριαρχια.

Ενω ο προβληματισμος αυτος ξεκινησε απο τις αρχες της δεκαετιας του 1990 πηρε χαρακτηρα χιονοστιβαδας απο τις αρχες του 21ου μ.Χ. αιωνα και υπο μορφη θεωριων επεκταθηκε σε πολλες δυνατοτητες π.χ. στο εαν ο αιωνας αυτος θα ειναι των ΗΠΑ, της Κινας, του Ισλαμ, της αναγεννημενης Ρωσιας μαζι με την Ε.Ε. ‘η της Ενωμενης Αφρικης.

Ολες οι θεωριες εχουν ως βαση τους την υπαρξη ενος ενιαιου δυτικου Κοσμου, ο οποιος περιλαμβανει τις ΗΠΑ και την Ευρωπη και οτι η κατασταση αυτη θα παραμεινει σταθερη και αμεταβλητη.

Απο τα μεσα της δεκαετιας του 2010, οταν η διαδικασια ενοποιησης της Ευρωπης  αρχισε να αποκτα ουσια και να επιταχυνεται, εμφανιστηκαν οι πρωτες φωνες που υποστηριζαν, οτι η Ευρωπη και οι ΗΠΑ ειναι δυο διαφορετικες γεωπολιτικες οντοτητες με συμφεροντα που δεν ταυτιζονται.

Ουδεις ομως τολμα μεχρι σημερα να υποστηριξη, οτι οι ΗΠΑ και η Ευρωπη θα μπορουσαν να βρεθουν στο μελλον σε τροχια συγκρουσης.

Αναφερονται μονο σε μια υποτιθεμενη αναδυομενη ισχυ της Κινας, του Ισλαμ και την απειλη που θα πηγαζει και απο τους δυο για την ασφαλεια του «Δυτικου Κοσμου».

Ανεξαρτημα ομως απο τετοιους προβληματισμους που εμφανιζονται απο διαφορους γεωπολιτικους αναλυτες στο προσκηνιο, οι σχεδιαστες της στρατηγικης των ΗΠΑ στο παρασκηνιο ασχολουνται σοβαρα με το προβλημα αποτροπης πασης θυσιας μιας «Ενωμενης Ευρωπης των Πατριδων» που υπο καποια μορφη θα μπορουσε να συνεργαστη με μια ισχυρη Ρωσια.

Εξεταζουν και τις δυνατοτητες που παρουσιαζονται για διαλυση ‘η εξασθενιση της σημερινης Ε.Ε., που ειναι ετσι και αλλως δημιουργημα τους, με επιστροφη των ΗΠΑ ως ηγετιδα-προστατιδα δυναμη. 

Για τον λογο αυτον η Ε.Ε. πρεπει να ζη κατω απο τον φοβο τρομακτικων επιθεσεων των φανατικων ισλαμιστων και χωρις επαρκεις δυναμεις αποτροπης να αντιμετωπιση τις απειλες αυτων και φυσικα χωρις δικη της ανεξαρτητη εξωτερικη πολιτικη για να παραλυση.

Τον ως ανω σχεδιασμο ενισχυουν οι ΗΠΑ με το προσφυγικο ζητημα, δηλαδη με την μετακινηση απειλητικων πληθυσμων μεσα στις χωρες μελη της Ε.Ε., που δρομολογησαν οι ιδεες, δηλαδη με την ισλαμοτρομοκρατια και ισλαμοφοβια.

Το προκλητικο Ισλαμ, με τα δολαρια απο το λαθρεμποριο ναρκωτικων και πετρελαιου ενισχυει με συγκαταθεση των ΗΠΑ και την τουρκικη μαφια των δουλεμπορων για την αποτελεσματικη μεταφορα απο καραβανια προσφυγων προς τα νησια του Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Ολες οι ΜΚΟ που εξειδικευθηκαν στην «λαθρομεταναστευση» ειναι βραχιονες εξαγορασμενων απο τις ΗΠΑ παρακρατικων οργανωσεων.

Το προκλητικο Ισλαμ συνεπως εχει ολα τα μεγεθη και τις διαφορετικοτητες που εχει αναγκη ο στρατηγικος σχεδιασμος των ΗΠΑ για να τρομοκρατηση την Ευρωπη…Εχει μεγεθη να  εμφανιζεται ως απειλητικος εχθρος στο εξωτερικο, αλλα και την δυνατοτητα να δημιουργη μονιμες καταστασεις και αναλλοιωτες πεμτες φαλαγγες στο εσωτερικο των κρατων μελων της Ε.Ε.

Το επικυνδυνο αυτο Ισλαμ των δογματικων μουλαδων που αντικατεστησε το φονταμενταλιστικο Ισλαμ της Αλ Κα’ι’ντα του Ουσαμα Μπιν Λαντεν, ειναι ο ποιος στενος συνεργατης ολων των μυστικων υπηρεσιων της Δυσης.

Με την μεθοδο αυτη δημιουργουν οι ΗΠΑ στα σπλαχνα ενος πιθανου μελλοντικου τους αντιπαλου, δηλαδη της Ε.Ε., την «πεμτη φαλαγγα», η οποια θα ενισχυσει τους μηχανισμους των τεως «σταλινικων» οι οποιοι ελεγχονται απο τις ΗΠΑ και ασκουν εξουσια στις περισσοτερες χωρες μελη της Ε.Ε.

Απο τον πρωτο πολεμο του Ιρακ, ο οποιος ανοιξε τους διαδρομους για την μαζικη μετακινηση των Ισλαμιστων προς την Ευρωπη, μεχρι τον σημερινο διαμελισμο και την σφαγη της Συριας, τα παντα λαμβανουν χωρα βασει του στρατηγικου σχεδιου γεωπολιτικων ανακαταταξεων των ΗΠΑ.

Ο στοχος του δευτερου πολεμου του Ιρακ ηταν μεταξυ αλλων και και η επισημοποιηση μιας ψυχροπολεμικης εποχης με δημιουργια της καχυποψιας και του φοβου μεσα στις ευρωπα’ι’κες κοινωνιες μεταξυ χριστιανων και ισλαμιστων.

Με την ετσι ονομασθεισα «Αραβικη Ανοιξη» αρχισαν στην πραγματικοτητα στις χωρες της Εγγυς- και Μεσης Ανατολης αλλα και της Βορειας Αφρικης οι βιεες κοινωνικες εκκαθαρισεις, δηλαδη οι αστοκαθαρσεις που στοχευουν στην αποψιλωση ολου του μορφωμενου εμψυχου δυναμικου των ως ανω περιοχων που θα γινονταν αντιπαλο δεος του απειλιτικου Ισλαμ.

Οι ΗΠΑ επιθυμουν να αφησουν τις κοινωνιες των λαων των ως ανω περιοχων στα χερια των μουλαδων.

Επαναλαμβανουν την ιδια τακτικη.

Θα κληρονομησουν τα παρακρατικα εθνικοσοσιαλιστικα καθεστωτα που οι ιδιοι τα δημιουργουν, οπως κληρονομησαν μετα τον 2ον Παγκοσμιο Πολεμο τους Ναζιστας της Γερμανιας, τους Ουσταζοι της Κρουατιας, τους βενιζελικους ενθικοσοσιαλιστες δωσιλογους της Ελλαδος και αλλους πολλους και θα τους βαζουν πισω απο τους μουλαδες να κατευθυνουν τις φανατισμενες και αγραμμματες μαζες εναντιον τεχνητων εχθρων.

Δηλαδη θα επαναλαμβανουν δοκιμασμενες αρχες οπως εβαλαν στον ελληνικο εμφυλιο πολεμο τους δωσιλογους πισω απο τους συντηρητικους να κυνηγανε τους πατριωτες Ελληνες… Γι’ αυτο αλλωστε και επειδη μισει την αστικη ταξη, το χαφιεδομαγαζο των ΗΠΑ στην Ελλαδα, το ΚΚΕ, συνεργαζεται σημερα με τους φανατικους ισλαμιστες.

Γι’ αυτο πανε χερι-χερι με τους ισλαμιστες στην πλατεια Ομονοιας και παρακολουθουν με ευλαβεια τις προσευχες τους σε δημοσιους χωρους. 

Ο διαμελισμος και η σφαγη της Συριας ειναι ενσωματομενα στα σχεδια δημιουργιας απο τον  διεθνη πολιτικο σιωνισμο του «Μεγαλου Ισραηλ» και του «Μεγαλου Κουρδισταν».

Οι ισλαμιστες του Ιρακ και της Συριας ειτε απευθειες ειτε μεσω της Τουρκιας εχουν εξοπλιστει απο τις ΗΠΑ μιας και η  ΙSIS ειναι δικης τους δημιουργια οπως ηταν και η Ελ Κα’ι’ντα του Οσαμα Μπιν Λαντεν.

Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις, οτι η Τουρκια για το σχεδιασθεν «Μεγαλο Κουρδισταν» θα αποζημειωθει απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, ο οποιος ελεγχει και κατευθυνει απολυτα το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, με την δυτικη Θρακη και τα νησια του Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Οι «σταλινικοι» του ΣΥΡΙΖΑ και οι δηθεν ανεξαρτητοι Ελληνες της ΑΝΕΛ δεν θα φερουν καμια αντιδραση….θα εκτελεσουν απλα εντολες. 

                               ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!                                                                                                    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>