«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σκλαβιά από τους Ρωμαίους, σκλαβιά από τους βυζαντινούς, σκλαβιά από τους βάρβαρους Τούρκους, 200 χρόνια συνεχιζόμενη σκλαβιά άλλου είδους, φιλική, από τους φίλους μας συμμάχους μετά την ηρωική απελευθέρωση το 1821!

ΚΕΛΤΗΣ ΘΟΡ

Μας λένε ότι μας χάρισαν πατρίδα, ξεχνάνε ότι οι Έλληνες είναι μοναδική φυλή, ανάδελφη!

Ξεχνάνε ότι οι Έλληνες οι οποίοι δεν πουλάνε την αξιοπρέπεια τους έζησαν σε σπηλιές, σε κορφοβούνια, σε καταράχια, διατηρώντας την φυλή αλώβητη και ζωντανή, για όταν έρθει η ώρα της ελευθερίας και σήμερα αυτά τα στοιχεία τα ξερνά η Γη, και αποκαλύπτονται τα βρόμικα ψέματα κατά των Ελλήνων, ποιους θεούς είχαν οι Έλληνες πριν 20.000 χρόνια; Πριν 10.000; Πριν 5.000 χρόνια;;;

Γιατί να θέλουν άλλους θεούς, αφού ήταν οι ίδιοι θεοί ολόκληρος ο ελληνικός λαός!

Σήμερα ο Έλληνας και η Ελλάδα αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο εχθρό και τον μεγαλύτερο κίνδυνο, τον ευτελισμό και αφανισμό της φυλής.

Ο Έλληνας είναι έτοιμος να δώσει ξανά το παρόν στην ανθρωπιά, στην ελευθερία, στον πολιτισμό, στην σωτηρία της ανθρωπότητας!

Λένε ότι όταν γράφεις  για την ανωτερότητα του Έλληνα ότι είσαι μισαλλόδοξος, εγωιστής, σοβινιστής, ρατσιστής.

Για να μπορείς να γράψεις και να καταλάβεις τον Έλληνα, πρέπει να τον ζήσης από κοντά, στον πόνο του, στην δυστυχία του, στην απελπισία του, εκεί θα καταλάβεις από κοντά την ανωτερότητα του!!!

Τον Έλληνα δεν τον αγγίζουν οι πρόσκαιρες ανώμαλες συνθήκες, όπως οι κίναιδοι, οι εφιάλτες πολιτικοί, οι αυτόκλητοι ανθρωπιστές, ειρηνοποιοί, ανθρωπιστές του συμφέροντος, οι ματαιόδοξοι, οι εαυτούληδες, αυτοί που μέσα τους δεν κοχλάζει το αίμα της γνήσια φυλής, αυτοί που είναι μπάσταρδοι, αυτοί που αυτό ανακηρύσσονται Έλληνες για να αισθανθούν πρόσκαιρα το μεγαλείο του αθανάτου Ελληνισμού, αυτοί που στα 400 χρόνια σκλαβιάς διάλεξαν να αλλαξοπιστήσουν, να τουρκέψουν για να μην χάσουν τα πλούτη τους και την βόλεψή τους, υπάρχουν οι λόγιοι και προύχοντες προεστοί που τούρκεψαν και αυτοί που έφυγαν στα πέρατα της γης και αυτοί που δεν λύγισαν και σφάχτηκαν.

Ο Τσίπρας είναι το τελευταίο απομεινάρι του σάπιου πολιτικού συστήματος,  με ότι βρόμικο έχει συσσωρευτεί μετά από την καπήλευση της Επαναστάσεις του 1821, Ο Τσίπρας ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ είναι και θα είναι το είδος ηγέτη ΚΑΙ ηγετών προς αποφυγή, διότι είναι η ταφόπλακα της ελπίδας, της αλήθειας, της ειλικρίνειας.

Ψυχορραγεί το θηρίο, αυτά περί Νέας τάξης, παγκοσμιοποιήσεις, νέα τάξη πραγμάτων, είναι για τους Έλληνες τρίχες κατσαρές!!!

Οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά να υπομένουν, αλλά ξέρουν και πότε θα κάνουν το μπαμ, ένα αίμα όταν βράζει δύσκολα μπορεί να κρατηθεί μέσα στις φλέβες, θα σπάσει και το αποτέλεσμα θα είναι η αρχή της ισορροπίας από όλη αυτήν την παγκόσμια ανωμαλία που δέρνει την παγκόσμια κοινωνία!

Σήμερα είναι ευτυχές για την Ελλάδα και τους Έλληνες που ξεβρακώθηκαν και οι κομουνιστές και οι δεξιοί και οι κεντρώοι και οι φασίστες εθνικόφρονες και μπορεί τώρα ο Έλληνας να αποφασίσει  χωρίς πολιτικές και θρησκευτικές παγίδες τι θα πράξει!

Έλληνες και Ελληνίδες σήμερα υπάρχουν μανάδες και πατεράδες που με αγωνία ψάχνουν μια ελπίδα φωτός μέσα από τις ιστοσελίδες, μην τους προδώσουμε, να τους πούμε ότι είμαστε μαζί τους στον πόνο στην αγωνία, στην δυστυχία της ψυχής τους, να τους πούμε ότι για να σωθούμε πρέπει να διαβάζουν την μεγαλοσύνη των Ελλήνων και τις δυνατότητες αυτής της φυλής σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς.

Το πρόβλημα δεν είναι ο καπιταλισμός ή ο σοσιαλισμός. Και τα δύο αποτελούν μέρος των λογιστικών της κοινωνίας. Οι οραματιστές τους ήταν λόγιοι άνθρωποι που είχαν άποψη για το πως μπορούμε να οργανωθούμε αποδοτικά και τα γράψανε. Είμαι σίγουρος πως το χουν μετανιώσει, ειδικά ο Λένιν καθώς η ψυχή δεν ησυχάζει όσο το κουφάρι διατηρείται. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε τόσο αφελείς ώστε αφήσαμε μερικούς “έξυπνους” να μας πείσουν να λατρέψουμε κομψούς τυφλοσούρτες σαν θεούς. Αυτά τα προβλήματα παρουσιάζονται κατά την σιδηρούν εποχή όπου οι πραγματικοί ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ του θείου την έχουν κάνει για διακοπές και υβριστές σφετερίζονται την κληρονομιά τους. Μην ανησυχείς όμως γιατί τώρα αυτοί γυρνάνε, σύντομα θα κοιτάμε αυτές τις, κατ’εμε ανούσιες, συζητήσεις και θα γελάμε. Ή θα κλαίμε, ή και τα δύο μαζί

Μας μιλάνε για τα 400 χρόνια σκλαβιά και για την πτώση της βασιλεύουσας!

Δηλαδή για τον Ελληνισμό και τους Έλληνες δεν ήταν σκλαβιά από την δολοφονική και εκβιαστική επιβολή του εβραιοχριστιανισμού, Ρωμαίοι, βυζαντινοί, χριστιανοί;

Ένα κομμάτι Ελλήνων δουλικών τα έκαναν πλακάκια με τους Ρωμαίους και έφτιαξαν το Βυζάντιο για να προλάβουν την παταγώδη πτώση της σαπισμένης  ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και όσοι Έλληνες δεν δέχτηκαν να αλλαξοπιστήσουν σφαγιάστηκαν με φρικιαστικούς τρόπους. Οι προδότες σε συνεργασία με τους Ρωμαίους έφτιαξαν το Βυζάντιο!

Οι αληθινοί Έλληνες ποτέ δεν απαρνήθηκαν την φυλή τους και διώκονται ανηλεώς έως και σήμερα, σε καμία άλλη χώρα δεν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει στους Έλληνες, να τους απαγορεύουν να επικαλούνται τους προγόνους τους και ιστορικά και θρησκευτικά!

Το μεγαλύτερο εγκληματικό λάθος που έκαναν οι Έλληνες κάτω από τον ανηλεή διωγμό και εθνοκάθαρση, το λεγόμενο σήμερα ελληνικό  ολοκαύτωμα 2.000 χρόνων,  είναι που αποδέχτηκαν έναν επαναστάτη Εβραίο,  διάδοχο του εβραϊκού θρόνου, που ξεσηκώθηκε κατά των Ρωμαίων κάτω από  την θρησκευτική ομπρέλα, γιατί μόνο η θρησκεία μπορούσε να έχει στρατό να υπερασπίζεται δήθεν τους πιστούς από τους ληστές και σαν επαναστάτη τον αποδέχομαι και καλά έκανε να απελευθερώσει τον λαό του!

Όχι όμως και θεό των Ελλήνων, αυτό το τραγικό λάθος πληρώνουμε μέχρι σήμερα, όταν δεν προστατεύεις το σπίτι σου ή θα πέσει ή θα στο πάρουν!

Για αυτό οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις επέτρεψαν να επικρατήσουν οι βάρβαροι μετά το ξενόδουλο Βυζάντιο, φοβούμενοι ότι οι Έλληνες που κατάλαβαν τα λάθη τους, θα το διόρθωναν.

Το Βυζάντιο ήταν ένας ακόμα ενδιάμεσος σταθμός σκλαβιάς του Ελληνισμού, αφού για μια ακόμα φορά έβρισκε τους Έλληνες διχασμένους!

Οι Έλληνες κατάλαβαν γιατί κάνανε θεό έναν ξένο επαναστάτη;;; 

Δεν είχαμε δικούς μας ήρωες, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα, τον Λεωνίδα και χιλιάδες άλλους!

Οι παραπάνω ήρωες υπήρχαν, ήταν πραγματικότητα, με γραπτά  στοιχεία, ο Χριστός για 400 χρόνια ήταν ένας Εβραίος επαναστάτης, παντρεμένος με παιδιά, είχε σπουδάσει  την ελληνική γραμματεία, μίλαγε ελληνικά.

Και μετά από 400 χρόνια μερικά απόβλητα του κερατά ανακάτωσαν την ιστορία με ανύπαρκτα μυθεύματα και έγραψαν τα μεγαλύτερα ψέματα για να υποδουλώσουν μόνιμα τον ελληνισμό.

Οι Εβραίοι ταλαντούχοι στην ραδιουργία,  την επανάσταση του χριστού την έκαναν θρησκεία, δόγμα, οι Εβραίοι σαν το κακό σπυρί κολλά σε κάθε φυλή και σκοτώνει οτιδήποτε καλό, λαός άπατρις, συναγωνίζεται την λέπρα, το σχίσμα των εκκλησιών  ήταν μια σχεδιασμένη κίνηση μέσα στο ίδιο δόγμα,  έφτιαξαν τους βόρειους και τους νότιους, όντος έχοντας διαμοιραστεί σε πρώτη φάση  οι Κέλτες και μετά οι λεγόμενοι αγγλοσάξονες διασκορπίστηκαν σε όλη τη γη για να την μολύνουν, αφού είναι γνωστή  η δογματική τους κρυφή θρησκεία που λέει δεν μας ενδιαφέρει πόσους θα σκοτώσετε, πόσους λαούς θα αφανίσετε, αρκεί να επικρατήσει ο Εβραίος, ο σιωνισμός, όλοι είναι δούλοι κάτω από τους Εβραίους και μπορούν να σφαχτούν χωρίς έλεος! Αυτό τους είπε ο θεός τους κέλτης ΘΟΡ!

Σήμερα το βλέπουμε να γίνεται φανερά στο όνομα της νέας τάξης και η ανθρωπότητα είναι ναρκωμένη από τα καταναλωτικά αγαθά που μας μοίρασαν, όπως οι χάντρες που μοίραζαν στους Ινδιάνους!

Ο γράφων έχει όλα τα στοιχεία,  πως από επαναστάτης 400 χρόνια,  έγινε θεός,  έγινε δογματική θρησκεία, με το άγρυπνο βλέμμα των Εβραίων, που αν ήταν θεός δεν θα επέτρεπε τέτοια ραδιουργία κατά του ανθρώπου  της ανθρωπότητας και του ελληνισμού.

Οι Έλληνες απανταχού στην Γη πρέπει να διεκδικήσουν την αληθινή ιστορία τους και να την προσαρμόσουν στην σύγχρονη σημερινή παγκόσμια κοινωνία!

Ο χριστιανισμός είναι ο έμπολα κατά του ελληνισμού, είναι το ψυχικό χτικιό, είναι κατάρα, είναι η λέπρα που τρώει τις σάρκες του ελληνισμού, ο εβραιοσιονισμός μόνο τον αληθινό Έλληνα φοβάται, κανέναν άλλον, όλη η Γη τρέχει να έχει δεμένο τον Ελληνισμό,  ψυχή και σώματι!

 Γιατί δεν αναρωτιόσαστε για αυτήν την κουκκίδα στον χάρτη, ΓΙΑΤΙ σκοτώνονται αιώνες;;;;;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Δεν γίνεται να λες ότι θέλεις να μάθεις την αλήθεια και να διαβάζεις βιβλία γραμμένα από  χριστιανούς.

Υπάρχουν και άλλοι συγγραφείς αξιόλογοι που έγραψαν την αλήθεια και άλλοι διώχθηκαν, άλλοι εξαφανίστηκαν και άλλους τους σκότωσαν σε πολύ αληθοφανή  ατυχήματα!!

Δεν αναφέρω συγγραφείς και βιβλία διότι η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν κάνει διαφημίσεις και θα ανοίξω τους ασκούς του αίολου.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΌΣ

Μοιραστείτε το!

5 comments to Σκλαβιά από τους Ρωμαίους, σκλαβιά από τους βυζαντινούς, σκλαβιά από τους βάρβαρους Τούρκους, 200 χρόνια συνεχιζόμενη σκλαβιά άλλου είδους, φιλική, από τους φίλους μας συμμάχους μετά την ηρωική απελευθέρωση το 1821!

  • ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=uwOA-AJLETU

    Ανέβηκε στις 17 Απρ 2009

    ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ http://www.youtube.com/ippo

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ :

    6 9 3 0 3 2 0 3 0 3 ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

  • ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2035

    https://www.youtube.com/watch?v=o6jvPalYL8U

    Ανέβηκε στις 28 Απρ 2008

    Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ “ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2070”, ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟ 2070, ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 30 ΧΡΌΝΩΝ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ.

    ΥΣ.

    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

    ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ GOYPER ΤΟΥ 1940

    ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ

    ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΡΟ

    ΟΧΙ…………………………….

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ

    ΔΙΟΤΙ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ

    ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ

    ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ

    ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΑΙ ΠΙΚΡΑ

    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    • Ναι το νερό που ειναι μοναδικό και πρόσφατα στην Αμερική βραβεύτηκε πρώτο παγκοσμίως, τα ορυκτά που ειναι τα καλύτερα σε ποιότητα, τον ήλιο, τα μαγνητικά παιδεία που γιατρεύουν, και την μεσογειακή διατροφή που βγαίνει από ιερή γη!!!

      • ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ

        ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

        ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

        ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ

        ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ

        ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

        ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

        ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

        ΕΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ

        ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ

        ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΖΟΥΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ

        ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

        ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΣΑΝ

        ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

        ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΦΑΪ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ

        ΙΔΑΝΙΚΑ ΥΨΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ

        ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ

        ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;

        Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΙΣΧΑΤΩΝ ……………………..

        ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! ! !

        Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

  • ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ

    ……………..

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΡΌΤΣΙΛΝΤ !!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=cYqjuXS_8zk

    ………………………………

    …………………………..

    ……………………

    Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβ 2016

    περισσοτερα στοιχεια…

    ΕΔΩ http://elladapoyantisteketai.blogspot

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΡΌΤΣΙΛΝΤ !!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ….!!!

    Singular Logic: Το εκλογικό μονοπώλιο που κρατάει 34 χρόνια.

    http://koukfamily.blogspot.gr/2015/09

    Απίστευτη καταγγελία αποδεικνύει την καραμπινάτη εκλογική νοθεία…

    Πήραν ψήφους χωρίς να έχουν υποψηφίους και ψηφοδέλτια!!!!!!

    http://koukfamily.blogspot.gr/2015/10

    Σοβαρότατη καταγγελία για την πιστότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων

    απο καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών! Η εκλογική νοθεία πρό των πυλών….

    http://koukfamily.blogspot.gr/2014/04

    TO BLOG MOY http://elladapoyantisteketai.blogspot

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>