«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έθνος με διεθνείς νταβατζήδες!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ!

Σαβ. 2/4/16

Μια πρόσθετη απαίτηση έβαλαν οι δανειστές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ελληνική πλευρά για το νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων, επιδιώκοντας να ελέγχουν ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια στην πώληση της δημόσιας περιουσίας.

Οι επικεφαλής των κλιμακίων κατέστησαν σαφές ότι, εκτός όλων των άλλων, θέλουν να μην έχουν καμία αρμοδιότητα η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί στον ορισμό των μελών των διοικήσεων των δημόσιων οργανισμών και φορέων που θα μεταφέρονται στο νέο ταμείο για πώληση ή αξιοποίηση. Ουσιαστικά, επιδιώκουν να έχουν αυτοί τον ”πρώτο και τελευταίο λόγο” στα ονόματα ων επικεφαλής των συγκεκριμένων ΔΕΚΟ, προκειμένουν, όπως αναέρουν, να μην παρουσιάζονται ”δυσλειτουργίες” κατά την πορεία της αποκρατικοποίησης τους.

Στον μακρύ κατάλογο των δημόσιων οργανισμών που θα οδεύσουν προς αποκρατικοποιήση, περιλαμβάνονται κατ’ αρχάς τα ΕΛΠΕ και η ΔΕΠΑ, αν και ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης δηλώνει ότι τα ”πακέτα” μετοχών της ΔΕΗ, των ΕΛΠΕ, και της ΔΕΠΑ ”θα περάσουν στον πυλώνα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας του νέου ταμείου που θα συγκροτηθεί, καθώς δεν είναι στον σχεδιασμό η ιδιωτικοποίηση τους”.

Στον συγκεκριμένο κατάλογο θα συμπεριληφθούν η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, ο ΟΛΘ, τα ΕΛΤΑ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η ΕΕΣΤΥ (Εταιρεία Συντήρησης Τροχαίου Υλικού), η ΓΑΙΟΣΕ, αλλά και πλήθος φορέων μη εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στους οποίους το Δημόσιο κατέχει το 100%. Επίσης, οι δέκα οργανισμοί των περιφερειακών λιμένων (με συμμετοχή κατά 100% του Δημοσίου) και συγκεκριμένα αυτοί της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου, της Ελευσίνας, της Ηγουμενίτσας, του Ηρακλείου Κρήτης, της Καβάλας, της Κέρκυρας, του Λαυρίου, της Πάτρας και της Ραφήνας.

Οι δανειστές έχουν διαμηνύσει στην κυβέρνηση ότι η συγκρότηση του νέου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων (Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας) αποτελεί βασική προϋπόθεση (μαζί με το ασφαλιστικό, φορολογικό και τα ”κόκκινα” δάνεια) για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει η ”Αγορά”, στο νέο ταμείο θα ενταχθούν το ΤΑΙΠΕΔ (που θα συνεχίσει πάντως τις ήδη προγραμματισμένες αποκρατικοποιήσεις, όπως το Ελληνικό ή το ”Ελευθέριος Βενιζέλος”), το ΤΧΣ (η συμμετοχή του Δημοσίου στις Τράπεζες), οι ΔΕΚΟ και τη Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Ήτοι, το σύνολο της κινητής και ακίνητης δημόσιας περιουσίας, με στόχο να συγκεντρωθεί από την, ουσιαστικά, εκποίηση της ποσό ύψους 50 δις ευρώ σε ορίζοντα 3ετίας.

Οι πιστωτές επέβαλαν τη θέση τους και σε ό,τι αφορά στη διοίκηση του νέου ταμείου. Τις αποφάσεις θα τις λαμβάνει το Εποπτικό Συμβούλιο, στο οποίο θα μετέχουν, 3 Έλληνες και δυο αλλοδαποί, με την προεδρία να αναλαμβάνει ένα από τα δύο μέλη που θα επιλέξει η τρόικα. Οι αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται με τέσσερις ψήφους, ήτοι οι δανειστές θα μπορούν κατά βούληση να παρακάμπτουν τις όποιες κυβερνητικές αντιρρήσεις για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Επίσης, θα αποφασίζουν για κάθε αποκρατικοποίηση ξεχωριστά στο που θα οδεύουν τα έσοδα. Βούληση των δανειστών είναι το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των εσόδων να χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση του χρέους και όχι για αναπτυξιακές και κοινωνικές δράσεις, όπως προέβλεπε η συμφωνία που ψηφίστηκε στη Βουλή τον Αύγουστο πέρυσι,

Το διοικητικό συμβούλιο του νέου ταμείου, στο οποίο διευθύνων σύμβουλος θα είναι Έλληνας, θα έχει λόγο μόνο για διαδικαστικά ζητήματα. Σύμφωνα με το σχέδιο των δανειστών, το διοικητικό συμβούλιο θα καταρτίζει το ετήσιο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, θα επιβλέπει την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και θα αναλαμβάνει την εύρεση νομικών και τεχνικών συμβούλων.

 Όμηρος Εμμανουλίδης

http://www.iskra.gr

Μοιραστείτε το!

5 comments to Έθνος με διεθνείς νταβατζήδες!

  • Μα γιατιεκπλησεσθαιχριστιανορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι και χριστιανοχομε’ι’νηδεs, αφου ηδη ειστε σβησμενοι απο τον καταλογο των εθνων;Τα Σκοπια γινονται Μακεδονια, η Κυπροs γινεται Τουρκια, το Αρχιπελογοs του Αιγαιου διεκδικειται απο τουs Νεο-Οθωμανουs που σαs θεωρουν ωs επαρχια τηs παλαιαs οθωμανικηs αυτοκρατοριαs που αποσχισθηκε και πρεπει να σαs ξανα-προσαρτησουν;Τι σκατα
    συμβαινει στα κεφαλια σαs; Μηπωs πασχεται απο την σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια; Εσειs δεν ειστε αυτοι που σε εποχεs θαλασσοταραχηs βαζεται στο πηδαλιο του πλοιου αντι για Ελληνεs θαλασσολυκουs, δεξιουs και αριστερουs μαγουs και χαρτοριχτεs τηs Ν.Δ.,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κ.α., δηλαδη τουs εχθρουs σαs εντοs των τειχων; Μετρηστε τιs διαφορεs στην εικονα του αρχαιου Ελληνα και του χριστιανορθοδοξου ζητιανου Ρωμιου! Μετρηστε τιs διαφορεs στην εικονα του γυπα καιτου κορακα, με την εικονα το γερακιου και του αετου! Μετρηστε τιs διαφορεs στην εικονα τηs αρχαιαs Ελληνιδαs με την εικονα τησ κουκουλωμενηs καλογριαs, δηλαδη τηs αλληs εκδοσηs του φερετσε τηs τουρκισαs! Αλλο πραμα η ημερα και το φωs, και αλλο πραμα η νυχτα και οι μαυροι βρυκολακεs! Αλλο πραμα ο υακινθοs και αλλο πραμα o βατοs!

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

  • ΚΥΡΙΕ Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ

    ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΛΙΣΟΝΤΑΙ

    ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΟΜΠΙ

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΕΛΕΟΣ …………

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΒΗΜΑΤΩΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΧΡΟΝΟ

    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

    • Αγαπητή Ελληνίδα γιαγιά πιστεύω να ξέρεις πόσο σε εκτιμώ! Δεν απαντώ εκ μέρους του κυρίου Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου, αν θα σου απαντήσει είναι δική του απόφαση. Όμως εγώ θα σου θυμίσω , αυτό που λέει (Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία)! Το τι αγώνες έχει κάνει και κάνει και με ποιο τρόπω θα το ήξερες αφού λες ότι τον έχεις διαβάσει, θα ήξερες ότι αγωνιζόμενος υπέρ της πατρίδος του μέσα στην Γερμανία σαν καθηγητής, διώχθηκε από το Γερμανικό καθεστώς ως εχθρός της Γερμανίας, δικάστηκε και αθωώθηκε υπερασπιζόμενος την πατρίδα του, χωρίς κανένας νεοέλληνας να τον στηρίξει, ούτε η Ελληνική πρεσβεία, ούτε κανένας ψεύτω πατριώτης. Για αυτό θα σε παρακαλούσα στην κρητική σου να είσαι ποιος σοφότερη, διότι και τους συγγραφείς και τους αναγνώστες τους έχω τσεκάρει κατά 90% και αν κρίνουμε ο ένας τον άλλον, μέσα σε αυτήν την πατριωτική ιστοσελίδα, τότε τι είναι διαφορετικός ο διχασμός;;; Κριτική ΝΑΙ, εφόσον γνωρίζουμε τον κρινόμενο και τους αγώνες του οι τις προδοσίες του, που είναι φυσικό ότι δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα. Δέχομαι την κριτική και την επιδιώκω, αλλά με σοφότερο τρόπο, που ξέρω ότι έχεις, δεν είναι δυνατόν να κρίνουμε επιβάλλοντας την δική μας άποψη ως σωστή σε αποδεδειγμένους πατριώτες. Εγώ παράδειγμα δεν αποδέχομαι κανένα σημερινό δικαστήριο, είτε ελληνικό, είτε διεθνές, διότι γνωρίζω ότι είναι όλοι πουλημένοι και αυτοί που λένε δεξιά και αριστερά ότι δεν είναι πουλημένοι πως το αποδεικνύουν, κριμένοι πίσω από τον προσωπικό κίνδυνο; Εδώ σε αυτήν την ιστοσελίδα κάνουμε επιθέσεις στους αναγνωρισμένους προδότες, όχι μεταξύ μας.

  • ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ !

    ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ,

    ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ

    ΑΓΩΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ

    ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…………

    ……………………………..

    …………………………….

    ……………………………

    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2

    https://www.youtube.com/watch?v=C6ySfjvjH7Q

    Ανέβηκε στις 23 Σεπ 2011

    Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv συνέντευξη

    του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή

    Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.

    …………………………………….

    …………………………………..

    …………………………………

    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 1/2

    https://www.youtube.com/watch?v=vxzV1FoNTa8

    Ανέβηκε στις 23 Σεπ 2011

    Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv συνέντευξη

    του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή

    Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.

    …………………………….

    …………………………….

    ………………………………

    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ

    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    …………………………………….

    …………………………………..

    ……………………………………

    Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    ΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ….

    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ…….

    ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…………………

    ……………………………….

    ……………………………..

    ……………………………..

    …………………………….

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ

    ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΒ ΤΕΛΟΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>