«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στρατιωτικό δικαστήριο και κρεμάλα σε όλα τα πολιτικά σκουπίδια.

ΓΕΛΛΑΣ – 86

Εξαιρετικό…και είναι λίγη η λέξη…ίσως από τις πιο δυνατές πολιτικές πράξεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ρημαγμένη χώρα μας…οπως και όλα τα βίντεό σας..μας δίνετε κουράγιο…μας προβληματίζετε… και μας ανακουφίζετε, όταν τα παραπάνω τα κάνετε με χιούμορ μιας και έχει χρόνια να γελάσει το χειλάκι μας…

Ολοι οι ευρωλιγουρηδες ολοι οι γερμανοτσολιαδες με συνεργασια με τους ευρωπαιους μας εφεραν τα μνημονια και την φτωχεια. Η ευρωπη ειναι ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ να πεινανε ολοι οι απλοι ανθρωποι και να κερδιζουν αυτοι που κυβερνανε τα μεγαλα ονοματα ( Μερκελ Σοιμπλε Ολαντ Παπανδρεου Σαμαρας Τσιπρας ). Μονη λυση εξοδο απο το ευρω και την ευρωπη και επιστροφη στην δραχμη.

…………………………………………………

Βουλή, συζήτηση περί ”Δικαιοσύνης”: Θλιβερό θέαμα, που πιστοποιεί την ανικανότητα των πολιτικών-κομματικών ”συμμοριών” Ελλάδας

‘Οσοι ζούμε εκτός Ελλάδας γιά πάνω από μία δεκαετία και είδαμε τηλεοπτικά από το ”κανάλι της Βουλής” την ”συζήτηση περί Δικαιοσύνης, διαφθοράς, διαπλοκής”, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, συνειδητοποιήσαμε ότι οι πολιτικοί Ελλάδας, χωρίς εξαιρέσεις, είναι, όχι μόνο ανίκανοι αλλά και εξευτελιζόμενοι.

Με ”κοκορομαχίες” προσπάθησαν να εξαπατήσουν αφελείς, την ώρα που η Ελλάδα καταστρέφεται ολικά από τα ”μνημόνια” των ψευτών και απατεώνων. Μιλούσαν με αναμασήματα, επαναλαμβάνοντας γεγονότα ήδη γνωστά γιά διαπλοκή-διαφθορά, αλλά ουσιαστικά ΔΕΝ τις άγγιξαν, δεν τις αγγίζουν, επειδή ΟΛΟΙ συμπλέουν με αυτές, συμμετέχοντας στις διαχρονικές ανομίες και φοβούμενοι ποινικές ευθύνες. Λειτουργούν σαν τους ”μαφιόζους”, με τον ”νόμο της σιωπής”, εκβιάζοντας, παραπλανώντας. Οι χαμηλού επίπεδου και ικανότητας πολιτικοί, απόδειξαν ότι είναι επιζήμιοι γιά την Ελλάδα, ανίκανοι να κάνουν οτιδήποτε καλό γιά την χώρα.
Το γεγονός ότι, το πολιτικό-κομματικό σύστημα βρωμάει και κατάστρεψε την Ελλάδα, ”το ξέρουν και οι κότες”. Και αναρωτιόμαστε: ‘Ολοι ομιλούν γιά διαφθορά-διαπλοκή, αλλά ποιά κυβέρνηση τόλμησε να τα βάλει ουσιαστικά-αποτελεσματικά με την διαφθορά και την διαπλοκή τα τελευταία 30 χρόνια; Καμία, αφού ΟΛΕΣ οι ελληνικές κυβερνήσεις επίορκων, εξέθρεψαν την διαφθορά και ρήμαξαν το Δημόσιο. Ψηφίστηκαν νόμοι όλα αυτά τα χρόνια, από επίορκους εξαγoράσιμους βουλευτές, που απαλλάσουν από ποινικές ευθύνες την ”φάρα” τους και τους ”νταβατζήδες” τους, που ρήμαξαν την χώρα. Γιατί δεν τους κατάργησαν πριν, δεν τους καταργούν έστω και τώρα; Γιά ποιά Δικαιοσύνη ομιλούν; Την ανύπαρκτη, αυτή που ελέγχουν και συγκαλύπτει τις ανομίες;’Αρα, όλοι είναι ίδιοι, ευθυνόφοβοι, μετριότητες, που μας κάνουν να ντρεπόμαστε γιά τα αδιόρθωτα χάλια τους, όσοι ‘Ελληνες ζούμε εκτός Ελλάδας.
Το θλιβερό, απαίσιο θέαμα στην Βουλή, μας έπεισε ότι η Ελλάδα, με όλους τους αστείους-θεατρίνους ευθυνόφοβους νανο-πολιτικούς της, ΔΕΝ έχει μέλλον, δεν θα βγει από την κρίση. Η περίφημη συζήτηση περί ”Δικαιοσύνης” στην Βουλή γιά να ”φανατιστούν” οι ”οπαδοί” των κομμάτων γιά να ξεχνούν τα οικονομικά χάλια, δηλ. ο… ”σοφός λαός” που πληρώνει τώρα γιά τις διαχρονικές επιλογές του, έπεισε ειδικά τον απόδημο Ελληνισμό, ότι, η πατρίδα κινδυνεύει από το καταστροφικό, πολιτικό-κομματικό κατεστημένο της.
(Σημ.: Μία χώρα είναι διεφθαρμένη, όταν δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη. Kαι στην Ελλάδα, οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες, φρόντισαν να μην λειτουργεί η Δικαιοσύνη, αφού κατάντησε σαν κι αυτούς: Ελεγχόμενη και διαπλεκόμενη).

 

 

www.kalami.net   |   www.kalami.us   |   www.kalami.co

Μοιραστείτε το!

2 comments to Στρατιωτικό δικαστήριο και κρεμάλα σε όλα τα πολιτικά σκουπίδια.

  • Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=Wx8G8eRRbqw

    Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιαν 2016

  • ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ.

    ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΑ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ,

    ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ ,

    ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

    ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ .

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΕΣΗ ,

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ

    ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΤΥΠΟΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΥΡΩ ,

    ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ ΧΡΟΝΩΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ .

    ΟΜΩΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ,

    ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

    ……………………………….

    ………………………………

    ………………………………

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΟ

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ……………………..

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>