«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελληνική Γλώσσα

 26 Mar 2016
ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
> > Αλέξανδρος Φιλίππου καί οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων από των βαρβάρων των την Ασία κατοικούνταν!!!
Ελληνική γλώσσα
> > Η θεϊκή γλώσσα της αλήθειας ..που κρύβει σαν το μεδούλι ο σπόνδυλος, μέσα σε κάθε λέξη της ..την έννοια, το νόημα της αλήθειας που αντιπροσωπεύει… Η μόνη ρίζα που κρατά ακόμη όρθιο το δέντρο του Ελληνισμού κι αν μας την βγάλουν κι αυτή, που σκάβουν ήδη το λάκκο της με τα greeklish θα χαθεί για πάντα απ την ιστορία του κόσμου κάθε τι Ελληνικό…
> > Όπως χάθηκε η Ελλάς κι οι Έλληνες απ το 260 μΧ μέχρι και σήμερα όταν είπαν τη χώρα μας Grrrreece ..που ηχεί κι αντηχεί σα γρύλισμα λυσσασμένου σκύλου Grrreece ..κι εμάς Grrree..k σαν τέτοιου που χει πάθει λόξυγκα…. Grree..k!!!!!! Tι σχέση έχουν αυτά τα γρυλίσματα με τα μελωδικά ellas ki ellines;;;;;

> > Αφουγκραστείτε τα Έλληνες και δείτε την ιεροσυλία τους ..δεν άλλαξαν μόνο τη δική μας ταυτότητα αλλά και των αρχαίων μας προγόνων ..ancient greek τους αποκαλούν παντού σ’ όλον τον κόσμο και την πατρίδα τους ancient Greece!!!
> > Ντροπή μεγάλη για μας τους απογόνους τους, θα τρίζουν τα κόκαλα του Σωκράτη και του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη κι όλων των Αρχαίων σοφών Ελλήνων κάθε φορά που αντηχεί στις παρυφές του σύμπαντος για αυτούς .η λέξη Gree.. k και Greece.
> >
> > Αλλά και του Αλέξανδρου του πρώτου Μέγα της Ιστορίας που μετά την μάχη τού Γρανικού ποταμού, έστειλε στην Αθήνα καί κρεμάστηκαν στόν Παρθενώνα τις 300 πανοπλίες των ”βαρβάρων, με τό Ελληνοπρεπές επίγραμμα:
> > Αλέξανδρος Φιλίππου καί οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων από των βαρβάρων των την Ασία κατοικούνταν!!! Αδιάψευστος μάρτυς η ιστορία κι οποίος μπορεί να μας αποδείξει το αντίθετο τον ”προκαλώ” δημόσια να το κάνει κι εγώ δεσμεύομαι το ίδιο να γράφω στο χρονολογιο μου επί ένα χρόνο ότι είμαι πανηλιθιος ή ότι άλλο θέλει!!!
> >
> > Ενώ σε ελληνική αναλαμπή σκέπτομαι ποσό ανόητοι μπορεί να είμαστε όταν βγαίναμε και φωνάζαμε ”..η Μακεδονία είναι ελληνική” όταν εμείς δεχόμαστε εδω κι αιώνες να μας αποκαλούν Gree..k
> >
> > Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΛΥΣΗ
> >
> > Όλα αυτά με έκαναν να προβληματιστώ έντονα για το μέλλον το δικός μας, των παιδιών μας και του γένους μας και να δω ότι υπάρχει λύση, γιατί όπως έλεγε ο Ντον Μεσσιε το πιο μεγάλο πρόβλημα όλων των προβλημάτων και η μισή τους λύση είναι.. το να δει κάνεις ποιο είναι το πρόβλημα..
> >
> > Αν θέλουμε λοιπόν να ανατρέψουμε μια για πάντα τα σχέδια εκείνων που προσπαθούν αιώνες τώρα να αφανίσουν οτιδήποτε Ελληνικό, η λύση.. να απαιτήσουμε το αυτονόητο που δεν μπορεί να μας αρνηθούν
> > να μας αποκαλούν Έλληνας παντού σε όλες τις χώρες και την πατρίδα μας!!!!
> >
> > ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ
> >
> > Παράκληση το καλύτερο like είναι το ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ όπου μπορεί και μ όποιο όνομα θέλει ο καθένας στη σελίδα του ή οπουδήποτε αλλού, αυτό θαρρώ θα είναι ωφέλιμο για μας και την πατρίδα μας!!!
> >
> > Επιμέλεια : Νικηφορος Λαμπιρης

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ελληνική Γλώσσα

 • “ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ!!!

  Να ευγνωμονείς την τύχη σου, αν συναντήσεις κάποιον στο δρόμο σου!!!

  ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;”

  http://2.bp.blogspot.com/-zszltojRLzg/VoSjBTrH7iI/AAAAAAAASjc/UF24NQdwi0E/s400/%25CE%25A6%25CE%25A9%25CE%25A33.jpg

  Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

  Τους βλέπουμε αλλά κάνουμε πως δεν τους βλέπουμε.

  Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεφύγει από το σύστημα.

  Τους ακούμε αλλά κάνουμε ότι δεν ακούμε.

  Υπάρχουν κάποιοι που πάντα ήταν ελεύθεροι.

  Τους νοιώθουμε, αλλά προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχουν…

  Αυτούς δεν θα τους δούμε στις θέσεις εξουσίας.

  Δεν θα τους δούμε τυλιγμένους σε σημαίες είτε αυτές είναι γαλάζιες είτε κόκκινες είτε μαύρες.

  Δεν θα τους δούμε να γράφουν αφοσιωμένα με πολυτονικό ή στην καθαρεύουσα. Δεν θα τους ακούσουμε να σπρώχνουν την ιδεολογία τους ή την θρησκεία τους σε άλλους.

  Δεν θα τους δούμε να πουλούν πνεύμα ή να εδρεύουν στις κορυφές της κοινωνίας. Δεν είναι ότι όλα αυτά είναι κακά εξ ορισμού, δεν είναι αυτός ο λόγος που τα αναφέρω. Θέλω να δείξω ότι όλα αυτά, σήμερα, ΔΕΝ είναι η ουσία. Δεν αρκούν τα φαινόμενα, αυτό που χρειαζόμαστε είναι οι ουσιαστικές ΠΡΑΞΕΙΣ!
  Αυτοί, ανεξάρτητοι στην ουσία, ανένταχτοι στην διάνοια, έχουν χαράξει τον δικό τους δρόμο. Αυτοί σε σέβονται, παρόλο που πολλοί τους θεωρούν γελοίους. Αυτοί, είναι η σπίθα που θα γίνει το άπλετο φως του μέλλοντος, είναι αυτοί που αποτελούν την απαρχή της ανόρθωσης. Αυτοί, δουλεύουν για σένα, παρόλο που εσύ τους φοβάσαι. Αυτοί, πήραν στα χέρια τους την παιδεία τους, πήραν στα χέρια τους την ζωή τους. Αυτοί, δεν χρειάζονται βεβηλωμένους θεσμούς, δεν έχουν ανάγκη την επικρότηση της κοινωνίας. Αυτοί, έχουν αποδράσει προ πολλού από το σύστημα, ήδη ζουν ελεύθερα. Αυτοί έκαναν τις θυσίες τους πριν καν χρειαστεί να τις κάνουν. Και θα τις κάνουν και πάλι.
  Έκαναν τις θυσίες τους, γιατί κατάλαβαν ότι χωρίς ελευθερία η ζωή δεν έχει νόημα και αξία. Θυσίες για τον εαυτό τους, θυσίες για τα παιδιά τους, θυσίες για την κοινωνία. Δεν τους φοβίζει το κατεστημένο, είτε αυτό εκφράζεται σε ιδέες, είτε σε πράξεις. Ο ριζοσπαστισμός τους ξεπερνά κάθε όριο της όποιας κλασικής προοδευτικότητας και γι αυτό πληρώνουν αδρά τις επιλογές τους.
  Η φιλία τους για την Ελευθερία τους, δεν έχει σχέση με τον φιλελευθερισμό των ξεπουλημένων και γι αυτό
  εισπράττουν την χλεύη της εξουσίας.
  Με τις επιλογές τους, θυσίασαν κάθε πιθανότητα ένταξης στην σημερινή κοινωνία, κάθε πιθανότητα αποδοχής από την σημερινή πλειοψηφία. Θυσίασαν την ευκολία μιας συμβατικής ζωής για να παραμείνουν σκεπτόμενοι, για να παραμείνουν ελεύθεροι.
  Όπως έκαναν θυσίες πριν, θα κάνουν θυσίες και τώρα, γιατί πολύ απλά γι αυτούς η θυσία είναι τρόπος ζωής. Όμως αυτοί, ανένταχτοι και σε κατάσταση εξορίας από τους πολλούς όπως είναι τώρα, αυτοί είναι ήδη προϊστάμενα μέλη της κοινωνίας του μέλλοντος.
  Όσο οι υπόλοιποι συμβιβάζονταν με το κατεστημένο, αυτοί πάντα έπαιρναν την θέση της λογικής.
  Όσο οι υπόλοιποι ακολουθούσαν τις επιλογές των δυνατών, αυτοί επέλεξαν να υπερασπιστούν τους πραγματικά αδύνατους.
  Όσο οι υπόλοιποι έπαιζαν το παιχνίδι τους, παριστάνοντας τους εθνοπατέρες, αυτοί ήδη έμπρακτα έκαναν πράξη τα λόγια τους.
  Η Πατρίδα γι” αυτούς δεν είναι ιδεολογία, ή απλά μια έντιμη ιδέα. Η Πατρίδα γι αυτούς, έχει ονοματεπώνυμο και την βλέπουν στα πρόσωπα των συμπατριωτών τους. Ο εργάτης γι αυτούς δεν αποτελεί μια φαντασία παρμένη από τις γραμμές ενός βιβλίου ή τις εικόνες μιας ταινίας. Ο εργάτης γι αυτούς είναι βίωμα, προσωπικό και διαπροσωπικό, εμπειρία δηλαδή που δεν επιδέχεται αλλοίωσης.
  Ο καπιταλισμός γι αυτούς και πάλι, δεν αποτελεί μια ιδέα ή μια απρόσωπη δύναμη τους σύμπαντος, που ως γνωστό δεν παλεύεται με συμβατικούς τρόπους. Αυτοί, βλέπουν τα πρόσωπα, βλέπουν τα συγκεκριμένα συμφέροντα που απομυζούν και την τελευταία ρανίδα αίματος και αξιοπρέπειας από τα θύματά τους.
  Ο αγώνας τους, δεν είναι θεωρητικός, δεν αποτελεί πάγια θέση. Ο αγώνας τους πάντα ήταν ουσιαστικός και πάντα προσαρμοζόταν στα νέα καθεστώτα και περιστάσεις της εποχής. Η Ιστορία αποτελεί γι αυτούς το μεγάλο κεφάλαιο συμβουλών και πεπραγμένων της ανθρωπότητας και αποτελεί ένα μεγάλο εγχειρίδιο γεμάτο από αποδεδειγμένους τρόπους δράσης. Η Ιστορία γι αυτούς δεν είναι κάτι που επιδέχεται αλλαγές κατά το δοκούν ή κάτι που μπορεί να χρησιμοποιείται για την διαστρέβλωση των πιστεύω του Λαού.
  Γι αυτούς, η αλήθεια δεν είναι κάτι τρομακτικό, αλλά ένα από τα όπλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση όλων, προσωπικά αλλά και συλλογικά. Αυτοί έχουν υγιή προσωπικότητα, δεν τους πειράζει η αποκάλυψη ενός λάθους, η παραδοχή του γίνεται με χαρά και χωρίς παράλογους εγωισμούς.
  Η Δημοκρατία γι αυτούς, δεν είναι κάποιο σάπιο πολιτικό σύστημα ή πολίτευμα. Η Δημοκρατία γι αυτούς είναι το μόνο πολίτευμα, που έμπρακτα δίνει εξουσία και αξία στον κάθε πολίτη. Και δεν τους ξεγελά η όποια ταμπέλα δίνεται στις υπάρχουσες δομές ή οι παραπλανητικοί θεσμοί που τις περιβάλλουν.
  Αυτοί ξέρουν φυσικά, αυτοί νοιώθουν έμφυτα, το ξέρουν πολύ καλά όταν ξεφεύγει το σύστημα από το ηθικό, το δίκαιο, το Δημοκρατικό. Δεν τους ξεγελούν οι ρητορείες των προδοτών ή τα ξεσπάσματα των ψυχοπαθών. Οι δικαιολογίες των δωσίλογων, τους φαίνονται γελοίες, γι αυτό, οι επιλογές είναι αυτονόητες.
  Όταν ο αδύναμος καταστρέφεται, η απάντηση είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Όταν η Πατρίδα δέχεται επίθεση, η αντίσταση είναι αυτονόητη. Όταν τα θεμελιώδη δικαιώματα καταργούνται, η αντίδραση είναι επί της ουσίας. Και όταν ο λαός εξολοθρεύεται, ο πόνος που νοιώθει δεν τον αφήνει να χαθεί μέσα στον πανικό, την κατάθληψη, το σοκ ή το δέος.
  Αντί αυτών, η αγάπη του για τον συμπολίτη του μεγαλώνει, η συμπόνια τους δυναμώνει, ο δίκαιος θυμός του γιγαντώνεται και η αντίσταση εν καιρώ, παίρνει διαστάσεις ολοκληρωτικού συναγερμού. Γι αυτόν, η ανατροπή έχει ήδη γίνει προ πολλού, μέσα του και αυτό που μένει είναι η πραγμάτωσή του για τους υπόλοιπους.
  Υπάρχουν λοιπόν όπως σας είπα, κρυμμένοι μέσα στα πλήθη, ριζωμένοι στα σπλάχνα του Λαού, που τώρα περιμένει το έναυσμα, την απαρχή της ανόρθωσης. Κρυμμένοι από την μάζα, κρυμμένοι από τις σιχαμερές εξουσίες του σήμερα, αλλά όχι από τους γύρω τους. Όχι από την γειτονιά, τον χώρο εργασίας, και ποτέ από αυτούς που θα τους ζητήσουν να τους πουν την αλήθεια.
  Η αφάνεια τους δεν είναι λοιπόν επιλογή τους. Είναι αποτέλεσμα της σημερινής κατοχής, της πολλών χρόνων εξουσίας των δυνατών και των συμφερόντων που έχουν στα χέρια τους την διακυβέρνηση της Χώρας. Η προσπάθεια τους, η καθημερινή τους έγνοια, μέσα σε όλα τα άλλα που κάνουν για την επιβίωσή τους, είναι η ανόρθωση της Πατρίδας και η αναγέννηση του Λαού σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.
  Ο πόνος που νοιώθουν, αναμεμειγμένος με μια άκρατη αγάπη προς τον Λαό της Πατρίδας μας την δικαιοσύνη και την Δημοκρατία, έχει πλέον μετουσιωθεί σε «έρωτα» και η μόνη τους σκέψη, νύχτα και μέρα, είναι το πως θα βοηθήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ευημερήσει αυτός ο τόπος και να γίνουμε όλοι μας πραγματικά ελεύθεροι…
  Όμως το ερώτημα μένει. Και το ερώτημα ΔΕΝ είναι:

  «Μα που είναι όλοι αυτοί που μας λες;»

  Όχι, δεν είναι, ούτε πρέπει να είναι αυτό το ερώτημά σου, φίλε αναγνώστη…

  ΕΝΑ ερώτημα μένει, μετά από όλα αυτά,

  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που πρέπει να μας διακατέχει όλους…

  Ρώτα λοιπόν τον εαυτό σου το εξής:

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

  ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ,

  ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

  Καλή Λευτεριά!

  http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/12/blog-post_392.html

 • Ορφεύς, Ορφικά Μυστήρια και Σύμπαν

  https://www.youtube.com/watch?v=Y_y6hu29nzA

  ……………………..

  Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβ 2013

  Ο Ορφεύς, τα Ορφικά Μυστήρια αλλά και οι Ορφικοί Ύμνοι,

  αποτελούν μέγιστες Γνώσεις για να κατανοήσουμε το Σύμπαν

  αλλά και να σκεφτούμε με ποια μέσα κατάφεραν να αναλύσουν

  τόσο πολύ το Διάστημα οι πρόγονοί μας.

  Διότι οι Ορφικοί είναι ύμνοι με υπόβαθρο δεκάδων χιλιάδων χρόνων.

  Ούτε τυχαία γράφτηκαν ούτε πρόχειρα.

  Είναι έρευνες και Γνώσεις

  που δεν συμβαδίζουν με τα όσα μας μαθαίνουν ως «Ιστορία» σήμερα.

  Το οπτικοακουστικό που παρουσιάζω αναφέρει

  απειροελάχιστα για τις γνώσεις των Ορφικών.

  Κάθε ύμνος και κάθε χειρόγραφό τους

  σηκώνει τεράστια ανάλυση γιατί κρύβουν κωδικοποιημένα μηνύματα.

  Προσπαθώ να δώσω το ερέθισμα στον καθένα

  να εξετάσει από πολλές οπτικές γωνίες τους Ορφικούς

  και θα μείνει έκπληκτος μ’ αυτά που θα ανακαλύψει.

  Ειδικά αν τα ταυτίσει με τις σύγχρονες έρευνες…

  ……………………………
  ………………………………………………………………………………………

  ~ Πνευματικά Δικαιώματα ~

  Κείμενα-Αναλύσεις: Δρ. Κίμων Ηλιόπουλος,
  Μάριος Δημόπουλος, Κώστας Θανασουλόπουλος,
  Κων. Β.Κουτρουβέλης, Άκρατος Αετός

  Μουσική: Βαγγέλης Παπαθανασίου, Brand X Music, Future World Music

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • Οι 12 ενεργειακές μορφές του Ανθρώπου

  https://www.youtube.com/watch?v=Kd8g1DiRBXU

  ……………………………………………………………………………………………….

  Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτ 2012

  Θεοί εν δυνάμει Άνθρωποι…

  …Άνθρωποι εν δυνάμει Θεοί

  Οι Έλληνες κατάφεραν να εξανθρωπίσουν

  τα στοιχεία της φύσης, με τις ιδιαιτερότητες,

  τα θετικά και τα αρνητικά,

  με τις ξεχωριστές λειτουργίες του κόσμου.

  Κατάφεραν επίσης να θεοποιήσουν τον άνθρωπο,

  φτάνοντας στο απόγειο της Γνώσης, της Τέχνης,

  του Πολιτισμού, της Επιστήμης, της Γλώσσας, του Έρωτα,

  του Κάλλους και του Πνεύματος.

  Να φτάσουν στην κορυφή του Ολύμπου

  και να κατέβουν ξανά μυημένοι ώστε να διδάξουν

  στην ανθρωπότητα τις υπέρτατες αξίες και ιδανικά.

  ………………………………………………………………………

  Πηγές: «Τα τραγούδια της Λάιον», Ελληνική Μυθολογία
  Μουσική: Two Steps From Hell, Future World Music, Immediate Music, Audiomachine

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>