«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αυτουργοί και διεθνείς δολοφόνοι κατηγορούν δήθεν τους Τζιχαντζιστές δολοφόνους, αφού είναι δικοί τους μισθοφόροι!!!

ΡΙΤΣΟΣ

Ζήτησα στρατιωτικό νόμο σε όλη την Ευρώπη σαν Έλλην πολίτης, διότι η Ευρώπη είναι Ελληνική και την κλέψατε, δεν σας ανήκει και πρέπει οι Έλληνες να την προστατέψουν!

Ας λέμε αλήθειες στους λαούς τέτοιες στιγμές!

Η πρόστυχη Αυστρία, αυτή η πρόστυχη ανθελληνική χώρα, η πανέμορφη Βιέννη με τα ωραία της σιντριβάνια και τα ωραία της καφενεία, αυτή η πρόστυχη χώρα είναι υπεύθυνη για τον Β παγκόσμιο πόλεμο με τους δυο Σέρβους που βρήκαν δικαιολογία να εφαρμόσουν τα σιωνιστικά σχέδια τον πατρόνων τους!

Αυτή η πρόστυχη ανθελληνική χώρα η Αυστρία πάλι ετοιμάζει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο σε βάρος κυρίως της Ελλάδος με συνεργάτες τους  μόνιμους εχθρούς της Ελλάδος στα Βαλκάνια, στα γνωστά της λημέρια!

Οι δολοφόνοι Γερμανοί που πάντα απομυζούν τον Ελληνικό λαό και είναι τίμιοι και πολιτισμένοι , έκαψαν την Ελλάδα,  σκότωσαν τα παιδιά της, πέθαιναν κατά χιλιάδες και τους πετούσαν με τα καροτσάκια στα φορτηγά σαν σκουπίδια, μας έκλεψαν τα αρχαία μας, κατέστρεψαν όλες τις υποδομές, μας πήραν τα λεφτά μας, μας κατάσχεσαν όλα τα χρυσαφικά ακόμα και τα δόντια από τους πεθαμένους και είμαστε η μόνη χώρα πους δεν μας αποζημίωσαν και συνεχίζουμε να τους χαϊδεύουμε και αυτοί συνεχίζουν  να μα φέρονται σαν δούλους τους!!!

 

Αυτός ο πολιτισμένος και τίμιος λαός που είναι πρώτος στον κόσμο στην κτηνοβασία με υποκρισία και διεθνή ανοχή και στήριξη  σε βάρος της Ελλάδος,  πάλι οικονομικά αφού λόγο της πτώσης του τοίχους τους αίσχους δεν εφάρμοσε τα οικονομικά μέτρα που επέβαλαν στην Ελλάδα!

Και το μεγάλο παραμύθι με  το τοίχος δεν το έριξαν διότι τους έπνιξαν τα φιλανθρωπικά τους αισθήματα, αλλά γιατί εκεί πείναγαν και θα δούλευαν για ένα κομμάτι ψωμί, δηλαδή για φτηνά εργατικά χέρια και εκεί ακόμα και σήμερα υπάρχει βοράς πλούσιος και φτωχός νότος!

Αυτή η βρομερή χώρα αφού μας διαμέλισε φεύγοντας συνεργάστηκε και μας παρέδωσε στην άλλη πρόστυχη την Αγγλία, τώρα άντε να εξηγήσεις σε λίγες γραμμές πως οι δολοφόνοι Γερμανοί συνεργάστηκαν υποτίθεται με τον μεγαλύτερο εχθρό τους την Αγγλία για να μας αποτελειώσουν;;;

Αυστρία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Γαλλία και άλλες χώρες με Ανθελληνικά αισθήματα συνεργάστηκαν και έπαιξαν τα ποιο αισχρά παιχνίδια σε βάρος του Ελληνικού  και Κυπριακού λαού, ακόμα και μετά τα πτώματα των Ελλήνων από την Μικρά Ασία τα κουβάλησαν με την συνεργασία των Γερμανών και Ολλανδών με καράβια  σε εργοστάσια  για να τα κάνουν μπανέλες και τσατσάρες.

Αυτές οι δημοκρατικές δολοφονικές χώρες που κατηγορούν ασύστολα την Ελλάδα σε όλη τη γη και μας μιλούν για θεσμούς και νόμους όπως τους συμφέρει προκλητικά ανέχονται  προκλητικά τον διαμελισμό και κατοχή της Κύπρου, μοιράζοντας τα  ιμάτια της, ξεκινώντας από την κατοχή της δολοφόνου Αγγλίας και μετά σε συνεργασία με την Τουρκία εξασφάλισαν κάτω από την κατοχή και Ελληνοκυπρίους προδότες να έχουν ιδιόκτητες βάσεις στην Κύπρο!!!

Εν συντομία αυτοί δεν είναι Ευρωπαίοι αλλά κατακτητές δολοφόνοι που καπηλεύονται την κλεμμένη Ευρώπη από τους Έλληνες!

Καλά θα ήταν να μην ξέρω για να μην πονώ, αλλά όταν ξέρεις και  βλέπεις τους αληθινούς δολοφόνους τους Αμερικανούς με τις μαριονέτες τους δήθεν Ευρωπαίους να κλαίνε για τα θύματα, παθαίνεις σχιζοφρένεια αφού δεν μπορείς να τους οδηγήσεις σε παγκόσμιο δικαστήριο.

Αν θέλουν να γίνουν Ευρωπαίοι ας το αποδείξουν, μπορούν σε 24 ώρες να το κάνουν, να διατάξουν την Τουρκία να αποχωρίσει από την Κύπρο αποζημιώνοντας τα θύματα.

Και να την διατάξουν με Ευρωπαϊκή δύναμη να κλίση τα σύνορά της με την Ευρώπη, για να μην την ισοπεδώσουν.

Έτσι σταματάς την τρομοκρατία αν θέλεις και δεν είσαι εσύ ο αληθινός τρομοκράτης!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι αυτουργοί και διεθνείς δολοφόνοι κατηγορούν δήθεν τους Τζιχαντζιστές δολοφόνους, αφού είναι δικοί τους μισθοφόροι!!!

 • ΘΕΪΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

  ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ἝΛΛΗΝ;;;

  Ξέρεις ἐσύ τί σημαίνει Ἕλλην;;;

  Ξέρεις βρέ ΑΤΙΜΕ ἐσύ, πού νυχθημερόν μᾶς γεμίζεις μέ ψέμματα;

  Μήπως ξέρεις τί σημαίνει Ἕλλην;;;

  Μήπως ἀντιλαμβάνεσαι τό τί σημαίνει Πατρίς;

  Μήπως σοῦ πέρασε άπό τόν νοῦ τό τί κρύβει ἡ λέξις Ἑλλάς;

  Ἤ μήπως πίστεψες πώς Ἑλλάς εἶναι αὐτό τό κάτι πού κρύβεται μέσα σέ λίγα τετραγωνικά μέτρα συνόρων;

  Μήπως ἡ Ἑλλάς ΔΕΝ εἶναι Φῶς; Μήπως ἡ Ἑλλάς ΔΕΝ εἶναι Ἀλήθεια; Μήπως ἡ Ἐλλάς ΔΕΝ εἶναι πρῶτα κι ἐπάνω ἀπ΄ ὅλα ὁ Ἄνθρωπος; Κι ὅμως…. Κάθε ἕνα ἀπὸ αὐτά, ἕνα ἕνα, κι ὅλα μαζύ, τὰ ΞΕΣΚΙΣΕΣ!!! Πάσχισες μὲ λάσπες νὰ καλύψῃς τὴν ἀλήθεια… Σκοτείνιασες τὶς σκέψεις τῶν ἀνθρώπων ποὺ σὲ πλησίασαν… Ἀκύρωσες τὴν Ἀνθρωπιὰ καὶ τὴν κοινωνία μας… Προέβαλες ἑαυτὸν σὰν κάτι σπουδαῖο κι ἄς ἤσουν ἕνα Μεγάλο …ΤΙΠΟΤΑ!!!! Καλύφθηκες πίσω ἀπὸ …λογικὰ ἐπιχειρήματα γιὰ νὰ κρύψῃς τὴν σκοτεινιά σου. Μετέθεσες σὲ ἄλλων τὶς πλᾶτες τὰ δικά σου λάθη. Ψέμματα, ἀτιμίες, σκευωρίες στὸ ὄνομα μίας ΒΙΑΣΜΕΝΗΣ ἀπὸ ἐσέναν Πατρῖδος!!! Μίας ἀκόμη βρωμιᾶς σου δῆλα δή…

  Λάθη… Λάθη πολλά… Λάθη ποὺ ἔφεραν κι ἄλλα λάθη, ἀκόμη περισσότερα… Καὶ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ γιὰ ἀκόμη μία φορὰ τὴν Ἑλλάδα, κρύφτηκες πίσω ἀπὸ τὸ δάκτυλό σου καὶ τὰ φόρτωσες σὲ ἄλλους. Μὰ ἦσαν ΟΛΑ δικά σου!!! ΟΛΑ!!!

  Μήπως θά μποροῦσες νά καταλάβῃς τό τί ΠΡΕΠΕΙ νά γίνουμε; Μήπως θά μποροῦσες νά αἰσθανθῆς τόν παλμό τῆς Ἑλληνικῆς σκέψεως; Ἤ μήπως θά τολμοῦσες νά δῇς τόν ἐαυτόν σου στόν καθρέπτη καί νά παραδεκτῇς τό ποιός εἶσαι;

  Ὄχι… Δὲν ξέρεις… Οὔτε ξέρεις μὰ καὶ ΟΥΤΕ καὶ θὰ μάθης ποτέ, διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! Δὲν τὸ …ἔχεις, ποὺ λέν, στὴν δική σου γλῶσσα!!!! Καί ξέρεις γιατί δέν μπορεῖς; Διότι ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΛΙΓΟΣ…. Γεννήθηκες ΜΙΚΡΟΣ… Γεννήθηκες ΒΡΩΜΙΚΟΣ…!!!

  Εἶναι κάτι ποὺ ΔΕΝ μπορεῖς νὰ ἀφήσῃς πίσω σου!!! Εἶναι κάτι ποὺ κουβαλᾶς οὔτως ἤ ἄλλως, ὥστε πρῶτα νὰ βγαίνῃ ἀπὸ μέσα σου ἡ ἀτιμία καὶ κατόπιν αὐτῆς νὰ ἀκολουθῇ κάθε τὶ ἄλλο!!!

  Δὲν μπορεῖς διότι εἶσαι πατριδοκάπηλος. Δὲν μπορεῖς διότι κατεχράσθης σύμβολα ἀρχαῖα, ἱερά, Ἑλληνικά!!! Δὲν μπορεῖς διότι τὸ ψέμμα σκεπάζει κάθε σου πράξιν, δράσιν, σκέψιν… Τόσο, ποὺ τελικῶς ἔχεις ἤδη πιστέψει τὰ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ψέμματα… Δὲν μπορεῖς διότι θέτεις ἐπάνω ἀπὸ τὸν θαυμασμὸ γιὰ τὸ ὡραῖο τὸν ΦΘΟΝΟ!!! Δὲν μπορεῖς διότι ἀπλῶς κι ἐσύ, ὅπως τόσοι ἄλλοι, θέλεις μόνον νὰ ἐξουσιάσῃς, μὲ τὸν δικό σου τρόπο, τὸν ἄδικο κι ἀνθελληνικό!!!

  Πῶς νά σοῦ τό ἐπιτρέψῳ;;;; Πῶς μπορῶ νά σοῦ τό ἐπιτρέψῳ;;; Πῶς μπορῶ νά ξέρῳ καί νά σιωπῷ;;; ΔΕΝ μπορῶ καὶ τὸ ξέρεις. Τώρα πιὰ εἴμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!! Καὶ δὲν λυπᾶμαι!!!

  Δὲν λυπᾶμαι διότι, κατὰ βάθος, ΜΕΣΑ μου, ἤξερα…!!!

  Φιλονόη

  Υ.Γ.1. Αὐτοί, γιὰ τοὺς ὁποίους ἔγραψα τὸ παραπάνω, καὶ γνωρίζουν ποιοὶ εἶναι καὶ ἀντιλαμβάνονται πὼς ἔως ἐδῶ ἦταν ἡ ὅποια δράσις τους. Ἕλληνες ΔΕΝ νοοῦνται. Ἄνθρωποι ΔΕΝ νοοῦνται. Νὰ μετανοήσουν ἀποκλείεται… …Συνεπῶς εἶναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ μαζὺ μὲ τοὺς ὅποιους δυνάστες μας καὶ τελικῶς ἐναντίον μας!!! Εἶναι ἐκεῖ ὡς …ἀνταλλακτικὰ τοῦ συστήματος, ἐλπίζοντας καὶ ἀναμένοντας νὰ λάβουν λίγα ψίχουλα ἐξουσίας. Μία ἀπὸ τὰ ἴδια …σκατὰ δῆλα δή!!!

  Υ.Γ.2. Ποιοί εἶναι; Εἶναι πολλοί!!! Εἶναι ΠΑΡΑ πολλοί!!! Εἶναι …ΟΛΟΙ ἐμεῖς. Ἄλλος περισσότερο, ἄλλος λιγότερο, κουβαλᾶμε κι ἀπὸ ἕνα μικρό, ἤ μεγάλο, ΚΑΘΑΡΜΑ μέσα μας. Ἤ θὰ τὸ τιθασσεύσουμε ἤ θὰ μᾶς καταστρέψη!!! Νὰ συνυπάρξῃ ὅμως τὸ ΚΑΘΑΡΜΑ αὐτὸ μὲ τὴν Ἑλλάδα, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Γιὰ νὰ φτιάξουμε Ἑλλάδα πρῶτα ἀπ΄ ὅλα πρέπει νὰ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ὅλα τὰ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ξεκινῶντας ἀπὸ τὸ ΚΑΘΑΡΜΑ ποὺ κουβαλᾶμε μέσα μας!!!

  Υ.Γ.3. Μποροῦμε νά ΠΝΙΞΟΥΜΕ τό ΚΑΘΑΡΜΑ;;; Ναί, μποροῦμε!!! Ἀπὸ ἐκεῖ ξεκινᾶμε γιὰ τὴν ὅποιαν πορεία!!!

  Υ.Γ.4. Μπορεῖ τό κάθε ΚΑΘΑΡΜΑ νά βλάψῃ τήν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ;;; Ὄχι, ΔΕΝ μπορεῖ!!!

  Μόνον νὰ ἀναδείξῃ ἀκόμη περισσότερο πὼς εἶναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ἡ ἀναζήτησίς της!!!

  http://destaolaedv.blogspot.gr/2014/11/blog-post_4.html?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>