«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΥΡΩΠΗ: ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ

Η Δύση με την ιμπεριαλιστική και ληστρική πολιτική της σε βάρος του 3ου Κόσμου έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες .

Τα πλούσια έθνη του ΟΗΕ (Αμερική , Ευρώπη , Ιαπωνία, Καναδάς, Αυστραλία κ.α) δεν φρόντισαν να εφαρμόσουν μια ισόρροπη ανάπτυξη συνολικά όλου του κόσμου μέσω της συνεργασίας , της τεχνολογίας, του εμπορίου, των επενδύσεων και της τεχνογωσίας, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησαν τον Τρίτο κόσμο σαν την παχιά αγελάδα για εύκολο πλουτισμό .

Σαν να μην έφθανε η ληστρική αποικιακή και μετα-αποικιακή επιδρομή πριν και μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης άρχισε με επιδρομές στις ισλαμικές χώρες της Μ. Ανατολής Ασίας και Αφρικής για την διαρπαγή του μαύρου χρυσού και των πρώτων υλών .

Επέτρεψαν να εγκατασταθεί το Ισραήλ στα Παλαιστινιακά εδάφη και έκτοτε να κάνει την μεγαλύτερη γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού . Το στρατοκρατικό και θεοκρατικό Ισραηλινό κράτος που ρίζωσε παράνομα δεν φρόντισε τουλάχιστον να συνεργασθεί με τους Παλαιστινίους . Τα μαρτύρια και οι διωγμοί του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού δεν έχουν τελειωμό και η Δύση ένοχα σιωπησε .

Αφ’ ότου ρίζωσε το κακόηθες τούτο καρκίνωμα – σαν προγεφύρωμα των ΗΠΑ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής -άρχισε αναταραχή, τοπικοί πόλεμοι, διωγμοί, σφαγές, διχόνοια και τέλος οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ( Ιράκ , Αφγανιστάν, Συρίας, Λιβύης κ.α)

Ο αρχιτέκτων του διεθνούς σιωνισμού και σφαγέας λαών Χένρι Κίσινγκερ κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου και πριν από την πτώση της ΕΣΣΔ έκανε το μέγα έγκλημα να εγκαινιάσει τον «πόλεμο των πολιτισμών» του άλλου Εβραίου Samuel Huntington . Προς τούτο στρατολόγησε Αφγανούς πιστούς στο Ισλάμ, τους εξόπλισε και τους πέρασε την πιο εξτρεμιστικού Ισλαμική ιδεολογία , προκειμένου να πολεμήσουν κατά των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν. Αυτοί οι μαχητές του Ισλάμ δεν κατέθεσαν τα όπλα μετά την απομάκρυνση των Σοβιετικών αλλά παρέμειναν μισθοφόροι της CIA και Mossad για την εκτέλεση βρώμικων πολέμων , προβοκατόρικων ενεργειών , τρομοκρατικών αποστολών-συχνά και σε βάρος της Δύσεως-στην περιοχή της Μ. Ανατολής, Αφρικής , ΗΠΑ και Ευρώπη.

Μέσα σ’ αυτό το γκρίζο τοπίο αναπτύχθηκε και ανδρώθηκε το εξτρεμιστικό και άκρως φανατικό Ισλάμ σαν κατακτητική θρησκεία, ένα όχημα κατάλληλο για κρατική εκμετάλλευση . Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ με την υψηλή καθοδήγηση της Βρετανίας ανέλαβαν τις ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις κάτω από διάφορα ονόματα (Ταλιμπάν, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα κλπ ) Την υψηλή όμως κατεύθυνση και έλεγχο έχει η CIA και Mossad . Η Τουρκία δεν άργησε να διαπιστώσει ότι το «Τζιχάντ» ήτο χρήσιμο για τα επεκτατικά της σχέδια στη Συρία και Ιράκ και ανέλαβε την εκπαίδευση και εξοπλισμό των τζιχαντιστών. Τώρα δέχεται τα επίχειρα της κακίας της.

Οι Ευρωπαίοι σαν ουραγοί πάντα των ΗΠΑ στήριξαν τον ολέθριο πόλεμο των θρησκειών χωρίς να αντιλαμβάνονται οι κρετίνοι ότι ένα εξτρεμιστικό Ισλάμ είναι μια φοβερή βόμβα στα θεμέλια της Ευρώπης. Αντίθετα έριξαν τον Μουαμάρ Καντάφι που ήταν κυματοθραύστης του φανατικού Ισλάμ, με αποτέλεσμα να βγουν από μέσα τα αυγά του φιδιού. Αγκάλιασαν την ισλαμική Τουρκία επειδή οι ΗΠΑ την θεωρούν σαν στρατηγικό εταίρο εναντίον της καθόδου της Ρωσίας στη Μεσόγειο και αντιμετώπισαν εχθρικά την Ρωσία.

Αντί να συνεργασθούν με τη Ρωσία η οποία αντιμετωπίζει τον ίδιο κίνδυνο, οι Ευρωπαίοι επέβαλαν κυρώσεις στη Ρωσία και ενίσχυσαν τους τζιχαντιστές- κατά του μετριοπαθούς Ασαντ, ο οποίος είναι ο εγγυητής μιας κοσμικής Συρίας.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί όλα αυτά τα χρόνια στήριζαν τις αντιλαϊκές , νεοφιλελεύθερες και ιμπεριαλιστικές κυβερνήσεις των χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι είναι υπόδουλες στον διεθνή σιωνισμό, γενεσιουργό αιτία της σημερινής αποτρόπαιης καταστάσεως του κόσμου . Σε λίγο είναι έτοιμοι να μας βάλουν μέσα στον Πυρηνικό Αρμαγεδδώνα. Και πάλι είναι έτοιμοι να μπουν.

Το σιωνιστικό ιερατείο(13 επικυρίαρχοι) έχουν αναλάβει με το μεταναστευτικό ρεύμα να ισοπεδώσουν κράτη –έθνη και να πολτοποιήσουν λαούς . Και πάλι οι Ευρωπαίοι σαν στρουθοκάμηλος έβαλαν το κεφάλι μέσα στο χάος της Ελλάδος και την θυσίασαν σαν νέα Ιφιγένεια.

Εμείς τι σχέση έχουμε με τούτη την Ευρώπη;

*Αμφικτύων

22/3/2016

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>