«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένας λαός, μια οικογένεια, …. Έλληνες!

ΘΑΛΑΣΙ ΜΕ ΑΣΠΡΟ

Οι εικόνες από τα πάρτυ που κάνουν οι δουλέμποροι στα νησιά του ανατ. Αιγαίου, στην πλατεία Βικτωρίας και στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης μαρτυρούν ξεκάθαρα τι σόϊ μυαλά κουβαλούν στην κεφαλή τους οι πολιτικοί αυτού του τόπου, που ξεβράζονται κάθε λίγο και λιγάκι από τις κάλπες των “έντιμων” και “δημοκρατικών” εκλογών που διοργανώνουν κατά καιρούς οι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα, προς “νομιμοποίηση” των εγκλημάτων τους.

Συλλογική είναι η ευθύνη.

Από κοινού οι συμμορίες των δημοσίων υπαλλήλων, των κληρικών, των δημοσιογράφων, των επιχειρηματιών και των κομματόσκυλων διαπράττουν με τους επαγγελματίες πολιτικούς το εθνοκτόνο έγκλημα.

 

 

Συμμετοχή στην ευθύνη έχουμε και εμείς, οι “από κάτω”, που παραδώσαμε εαυτούς, ψυχή και πνεύματι, στο καθεστώς ώστε στο τέλος να καταντήσουμε συνεργοί, θύτες και θύματα στο ίδιο έγκλημα.

Τα τεράστια μεγέθη που εμφανίζονται εν είδει χρέους, ανεργίας, παρανομίας, ατιμωρησίας, διαφθοράς, φασισμού, φτώχειας, θανάτων, κατασχέσεων, διάλυσης των θεσμών και των υποδομών, ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, αφελληνισμού, εξισλαμισμού και βίαιου εποικισμού είναι μεν δυσανάλογα σε σχέση με τα τυχόν ωφέλη που αναμένουν να εισπράξουν οι δυνάμεις κατοχής, απόλυτα συμβατά όμως με τα σχέδιά τους, που θέλουν την χώρα διαμελισμένη.

Δεν έχει πια ελπίδα ο κόσμος αλλά τώρα ούτε και την ψευδαίσθηση, ότι μέσω των εκλογών, θα βρεθεί κάποιος από το πάνθεον των πολιτικών του, αρχής γενομένης από τους Κουτσούμπα και Μιχαλιολάκο μέχρι τους Αλέξη και Κούλη, με το όραμα, την ικανότητα, την μαρτυρία και το σθένος να βγάλει την χώρα από την κρίση. Αυτοί και οι ιδιόκτητες ΜΚΟ τους, δεν κυβερνούν πλέον τον τόπο αλλά απλά διαχειρίζονται, ως εντεταλμένοι κοτσαμπάσηδες, τα χρέη του, την φτώχεια του και το σκλαβοπάζαρο με τους μετανάστες. Την ώρα που καταργούνται στην χώρα, με ΦΕΚ και ελαφρά τη καρδία, τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ποινικοποιείται η φτώχεια, οι Γερμανογενίτσαροι έχουν πέσει με τα μούτρα στις μάσες και γλεντούν εις υγείαν των κορόϊδων.

Έχει παραταχθεί απέναντί μας ο εχθρός, υπό την ίδια ηγεσία, τη Γερμανία και με την ίδια σύνθεση, Αυστρία-Ουγγαρία-Κροατία-Σλοβακία-Σλοβενία, όπως ακριβώς τον πολεμήσαμε τότε, στους δύο παγκοσμίους πολέμους, όπου όχι μόνο τον νικήσαμε αλλά τον συντρίψαμε. Χιλιάδες είναι ήδη οι νεκροί μας, εκατοντάδες χιλιάδες τα πεινασμένα παιδιά μας και εκατομμύρια οι συμπατριώτες μας που ζούν μέσα στην φτώχεια και στην εξαθλίωση αλλά το ξενόδουλο κράτος των Αθηνών επιμένει να αδιαφορεί. Αν δεν υπήρχε η δυναμική της Ελληνίδας μάνας που καταφέρνει να κρατά την οικογένειά της ακόμη όρθια και αν οι φτωχοί και οι αδύναμοι της κοινωνίας δεν ήταν ιδιαίτερα αλληλέγγυοι μεταξύ τους, η κοινωνία μας θα είχε θρηνήσει πολλαπλάσιες απώλειες και πιθανόν η Ελλάδα να είχε ήδη “πέσει”.

Η χώρα τελεί υπό ξένη κατοχή, εισάγει ξένο δίκαιο και θα συνεχίσει να αφήνει τις αξίες της ζωής να ξεφτιλίζονται μέχρι της πλήρους βουλγαροποίησης τους, την δε ύφεση, την ακρίβεια και την ανεργία να σπάνε από κοινού κάθε ρεκόρ για δυό δεκαετίες ακόμη, χρόνος αρκετός για να επέλθει και η γιουγκοσλαβοποίησή της. Η αναγκαστική μετανάστευση απομένει στον Έλληνα ως μόνη σανίδα σωτηρίας, που ναι μεν μπορεί να τον σώσει από την πείνα αλλά όχι και από την κοροϊδία του κόσμου ανά την υφήλιο και από τη ρετσινιά του άνανδρου επαίτη, που θα τον ακολουθεί παντού, όπου βρεθεί και σταθεί.

Αφελής και ανόητος καταντά πλέον όποιος πιστεύει ακόμη στη σωτηρία της πατρίδας μέσω κομμάτων, κινημάτων, μετώπων και συνελεύσεων που ξεφυτρώνουν, ως δια μαγείας, εκεί όπου σπέρνουν το μικρόβιο του “διαίρει και βασίλευε” οι επιδοτούμενοι “μεσσίες” της Γερμανικής και της Αμερικανικής πρεσβείας ή των ιδρυμάτων Σόρρος και Ρότσιλντ. Ας τελειώνουμε επιτέλους δια παντός και με τα παραμύθια τους περί κόκκινων γραμμών, σκληρών διαπραγματεύσεων και ισοδυνάμων που ισοσκελίζουν τα ελλείμματα μας σε ανθρωπιά. Αντ’ αυτών υπάρχουν οι αδιαπραγμάτευτες αξίες της εθνικής μας κληρονομιάς, τα κεκτημένα που αποκτήσαμε με ιδρώτα και αίμα και το δεδικασμένο όπου τόσο το εθνικό όσο και το διεθνές δίκαιο βρίσκουν την εφαρμογή τους.

Η ιστορία διδάσκει ότι ήταν πάντα λίγοι οι γενναίοι Έλληνες που αντέδρασαν και έκαναν τις μεγάλες ανατροπές σε περιόδους σκλαβιάς και ξενόδουλης δικτατορίας, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν μέχρι τέλους την έκβαση της μάχης, πριν συμμετάσχουν στα πανηγύρια. Το αυτό θα συμβεί και τώρα. Πεθαμένοι είναι πια οι αριστεροί, οι δεξιοί και οι κεντρώοι επαγγελματίες ιδεολόγοι ή οι μνημονιακοί και μη φωστήρες μας, που επί έξι χρόνια παλεύουν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Έλληνες υπάρχουν μόνο και ανθέλληνες και η λύση στην κρίση δεν θα έρθει στο τζάμπα αλλά μετά από αγώνα και σκληρή δουλειά.

Μια οικογένεια πρέπει να γίνουμε πάλι όλοι εμείς οι βιοπαλαιστές και οι οικογενειάρχες, που μάθαμε να αποκτούμε τα πάντα με κόπους και να ζούμε με την καρδιά και τα μυαλά του νοικοκύρη που δεν διατυμπανίζει τα αυτονόητα. Την ανθρωπιά του, την αξιοπρέπειά του και την αγάπη του για την πατρίδα.

Ανοίξτε την καρδιά σας και στείλτε το μήνυμα στους ανθρώπους που σέβεστε και εμπιστεύεστε, με την παρότρυνση, να ακολουθήσουν και αυτοί το παράδειγμά σας. Δημιουργείστε την δική σας “αλυσίδα”. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια, να σπαταλάμε και άλλο τον χρόνο μας.

Η οικογένεια των Φιλικών.

Νέα Φιλική Εταιρεία

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>