«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απλά Πρακτικά Μαθήματα “Εφηρμοσμένης Αρπαχτής Οικονομίας” (Πάρε τα λεφτά και τρέχα).

 image003

Συμφωνώντας με το εξαίρετο άρθρο του κυρίου Κωνσταντακόπουλου σχετικά με την Λαθρομετανάστευση, διαπιστώνουμε ότι τα παλαιά αλλά και πάντα επίκαιρα «απλά πρακτικά μαθήματα» που ίσχυσαν στην οικονομία τώρα έχουν εφαρμογή και στη λαθρομετανάστευση.

Τρία εκατομμύρια κλιματιζόμενες σκηνές στη Σαουδική Αραβία και άλλες τόσες εστίες στην Ευρώπη παραμένουν κενές.

 

Η Ευρώπη βρήκε την ευκαιρία με τους λιλιπούτιους Έλληνες κυβερνήτες, τους Abbot και Costello, να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα για χωματερή ψυχών και τοξικών.

Οι επικεφαλής της ΕΕ έκλεισαν τα σύνορα με την Ελλάδα και εγκλώβισαν τους Λαθρομετανάστες, ενώ μοιράστηκαν πάνω και κάτω από το τραπέζι μερικά δις με την Τουρκία για να συνεχίσει την «προώθηση» των προσφύγων προς την Ελλάδα, εμπλουτίζοντάς τους με μυστικούς πράκτορες, τζιχαντιστές και στρατιωτικούς, ώστε με την πρώτη ευκαιρία να καταλάβουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σε δεύτερη φάση να αποσπάσουν την Θράκη.

Το ΝΑΤΟ κατέβασε πολεμικά πλοία δήθεν για να ανακόψει το ρεύμα της Λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα, στην ουσία τα πλοία βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα κύματα των Λαθρομεταναστών και για να συμβάλουν στον διαμελισμό του Αιγαίου.

Κρίμα τα χιλιάδες ξενύχτια επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων μας, των ζωτικών εδαφών μας, τα οποία ξεπουλήθηκαν από τους πολιτικούς εν μία νυχτί.

Προδότες, καταντήσατε τις Ένοπλες Δυνάμεις υπηρέτες των Τούρκων και των Ευρωπαίων αφεντικών σας.

Κύριοι της ΕΕ και του ΥΕΘΑ, την Λαθρομετανάστευση τη σταματάμε στα Ανατολικά σύνορα της Τουρκίας. Στη χειρότερη περίπτωση ο κύριος Αβραμόπουλος και ο κύριος Κωσταράκος θα έπρεπε να ζητήσουν όπως η επιτήρηση, για ανθρωπιστικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους, να διεξάγεται επί των ακτών της Τουρκίας.

Αντί των Τούρκων επιτηρητών που βρίσκονται στα νησιά μας, Έλληνες απόστρατοι θα μπορούσαν να είναι επιτηρητές στις ακτές της Τουρκίας.

Όλοι οι διακινητές ψυχών είναι γνωστοί, τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα. Το Λιμενικό που τους συνελάμβανε και οι Δικαστές που τους αθώωναν τους γνωρίζουν καλά.

Όλοι οι παραπάνω υπακούουν στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιδιώκει τον διαμελισμό της Ελλάδος, την πολτοποίηση και πνευματική υποβάθμιση της Ευρώπης, την δημιουργία σκλάβων εργατών που θα εργάζονται στις Ειδικές Οικονομικές ζώνες, την δημιουργία καλύτερης και ακίνδυνης γειτονίας για το Ισραήλ, την αρπαγή των υδρογονανθράκων του Ανατολικού Αιγαίου και το σημαντικότερο την εξαφάνιση του Ελληνισμού.

Σήμερα η Ευρώπη τελεύτησε, θέτοντας την Ιταλοαλβανική πολιτοφυλακή στα σύνορα Ελλάδος-Αλβανίας. Είμεθα σε χειρότερη θέση από ό,τι βρέθηκε η Σερβία επί Μιλόσεβιτς, όχι μόνο γιατί το ΝΑΤΟ αλλά και οι Βαλκάνιοι είναι εναντίον μας, κυρίως δε γιατί έχουμε διαβρωθεί μέχρι μυελού οστέων κατακερματίζοντας το πολιτικό τοπίο από ξενοκίνητα κόμματα.

Η ανάγκη άμεσης δημιουργίας μίας Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας είναι επιτακτική.

Την ύστατη τούτη στιγμή, «όσοι ζωντανοί», δηλώστε παρόντες. Οι καιροί «ού μενετοί!!!»

«Άνδρες πόλις και ού τείχη, ουδέ νήες ανδρών κεναί.» [η πόλη είναι οι άντρες και όχι τα τείχη ούτε τα άδεια πλοία.] Θουκυδίδης.

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220

http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

Στέργιος Σμυρλής

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

6944325056

Μοιραστείτε το!

1 comment to Απλά Πρακτικά Μαθήματα “Εφηρμοσμένης Αρπαχτής Οικονομίας” (Πάρε τα λεφτά και τρέχα).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>