«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ δε φοβάται !!!

Διεφθαρμένη συνουσία

Άνθρωποι και όντα υστερόβουλα
όλα στο συμφέρον τους υπόδουλα,
όλοι στηλιτεύουν και εκθειάζουνε
εύσημα στο τίποτα μοιράζουνε.

Ποιό κατεστημένο φέρνει όνειρα
πείτε μου εσείς μυαλά παμπόνηρα,
πάλι ένα ψεύτικο παράσημο
έκανε διάσημο τον άσημο

Σ” ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια,
έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.

Όλα μες στο ήθος τους ανήθικα
όσα μου χαρίσανε τ” αρνήθηκα,
ψίχουλα αλήθειας μου πετάξανε
να “ξερα σε ποιον Θεό με τάξανε.

Πόρνη το κορίτσι που αγάπησα
τ” όνειρο της μάνας μου δεν κράτησα,
άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε
όμως τα … θα πάρουνε

Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,
γίνανε προφήτες και κριτές.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.

Πήραν οι ασήμαντοι αξία
τίποτα δεν έχει σημασία,
τώρα πλέον ζούμε στην ουσία
μια διεφθαρμένη συνουσία.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ένας αληθινός ΈΛΛΗΝΑΣ δε φοβάται !!!

 • Εγώ, κυρία, είμαι μουσουλμάνος και η θρησκεία μου με υποχρεώνει να πολεμήσω στο πλευρό της Τουρκίας
  Sunday, March 13, 2016

  https://4.bp.blogspot.com/-dyauJ4dLKc0/VqPf8xEydII/AAAAAAAAG_0/GQZIBzoXvtI/s400/NAZI%2BXITLER%2BTACIA.jpg
  Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες.
  Στα ΕΠΑΛ υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς.
  Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην *αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο γενικό Λύκειο.
  Έτσι έχουμε αναγκαστεί να ρίξουμε τον πήχη πολύ χαμηλά και να σβήνουμε και απουσίες πολλές φορές. Υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα μέσα κι έξω από το σχολείο. Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, ότι οι αλλοδαποί μαθητές είναι οι καλύτεροι, σας λέω υπεύθυνα ότι αυτό οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στο ζήλο των Συριζαίων συναδέλφων να πριμοδοτούν με βαθμούς τα παιδιά αυτά, αδικώντας παράλληλα κάποια Ελληνόπουλα τα οποία βαθμολογούν αυστηρά ή κανονικά….

  Κατά καιρούς ρωτάω τους μαθητές μου, τι θα κάνουν σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία. Η απάντηση που παίρνω από τους Αλβανούς, Πακιστανούς και λοιπούς μαθητές είναι ίδια για όλους:
  – Εγώ, κυρία, είμαι μουσουλμάνος και η θρησκεία μου με υποχρεώνει να πολεμήσω στο πλευρό της Τουρκίας!
  Ισχύει και για κάποια Αλβανάκια που είναι βαπτισμένοι χριστιανοί.
  Κι αυτοί το ίδιο λένε, ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!
  Για να είμαι ειλικρινής τα ρώτησα κάποια φορά γιατί βαπτίστηκαν αφού δεν το πιστεύουν και μου απάντησαν:
  – Για να έχουμε επιπλέον βοήθεια από τη εκκλησία και για να κυκλοφορώ πιο άνετα στη χώρα σας. Προσέξετε τα λόγια παιδιού που είναι γεννημένο στην Ελλάδα: στη χώρα σας.
  Δεν την αισθάνεται δική του χώρα, αλλά ξένη!. Μου είπε ακόμα ότι όταν κυκλοφορούν στην Αλβανία, κρύβουν αυτά τα χαρτιά και παρουσιάζουν τα αληθινά!!!!! Μου είπε ότι έτσι κάνουν όλοι οι Αλβανοί!

  Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αρπαχτεί Αλβανοί μαθητές με Ελληνόπουλα.

  Το θράσος των Αλβανών δεν περιγράφεται. Πολλά περιστατικά φθάνουν μέχρι το γραφείο όπου οι Αλβανοί μαθητές ξεσαλώνουν. Μια μέρα μπροστά μας, κάποιος Αλβανός μαθητής είπε ότι η μισή Ελλάδα είναι αλβανική και θα επιστρέψει στην Αλβανία! Αν τα λέει αυτά παιδί που γεννήθηκε εδώ, φανταστείτε τι θα λένε οι γονείς τους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αλβανία.

  Ο διευθυντής μας τους ρώτησε από πού το ξέρουν αυτό κι αυτοί απάντησαν με άνεση ότι το ότι η Αλβανία θα αποκτήσει και την υπόλοιπη Ήπειρο αλλά όχι αμέσως, τους το έχουν εγγυηθεί Αλβανοί που ζούνε στην Ελλάδα και «έχουνε πιάσει θέσεις» χωρίς να κατονομάσουν κανένα, βέβαια, αλλά είπαν ότι αυτό θα γίνει, γι αυτό τα άτομα αυτά πασχίζουν χρόνια τώρα να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε Αλβανούς!!!!

  Το ότι η Βόρειος Ήπειρος ήταν 4000 χρόνια ελληνική, ούτε που τους ενδιαφέρει καθόλου.

  Αυτούς τους ανθρώπους θα κάνουμε Έλληνες πολίτες; Για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα – δήθεν μειονοτήτων – μέσα στην ίδια μας τη χώρα;

  Επίσης, τσακώνονται με Βορειοηπειρώτες μαθητές στους οποίους κάνουν φραστικές επιθέσεις με τα λόγια:

  – Ποιο πολύ μετράει ο δικός μου λόγος που είμαι ξένος από το δικό σου που είσαι Έλληνας!
  Με τα αυτιά μου το άκουσα.
  Το λειτούργημα που εξασκώ με υποχρεώνει να αντιμετωπίζω τα παιδιά όλα με τον ίδιο τρόπο, αλλά σκέφτομαι ότι αν οι Αλβανοί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας, τότε αυτά τα παιδιά που δεν αισθάνονται Έλληνες, μεθαύριο αν μπει η χώρα σε κίνδυνο, τι θα γίνει;

  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.

  Ιθαγένεια μόνο σε ομογενείς, σε κανέναν άλλο.
  https://3.bp.blogspot.com/-_GmzfdX1cqU/VuGgknpm3KI/AAAAAAAAHyM/ILgjtFrfpck/s640/02.jpeg

  http://diaggeleas.pblogs.gr/pages/6.html http://diaggeleas.pblogs.gr/pages/6.html
  http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/03/blog-post_885.html
  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/03/blog-post_31.html

  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ

  ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΟΟΟΛΟΙ ΤΟΥΣ …………….

  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…………..

  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ …………….

  ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;;;;;;;;

  ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ! !

  ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ !

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ………………

  ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ._

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΜΠΡΟΣ»: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ DEB ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

  Υποβλήθηκε Δευ, 12/07/2015

  Γράφει ο Γεώργιος Φράγκος

  Στα σκαριά βρίσκεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολίας, η δη-μιουργία κόμματος που θα εκ¬φράζει τους Αλβανούς εποικιστές στην χώρα μας, ύστερα κι από την επισημοποίηση των προ¬θέσεων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή του ισχύοντος εκλογικού νόμου. Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διεργασίες, εν αναμονή της κατάργησης του ορίου 3% που απαιτείται για την είσοδο ενός πολιτικού σχηματισμού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

  Κύκλοι των Τιράνων με την ενθάρρυνση και χρηματοδότηση της Τουρκίας, προχωρούν στην υλοποίηση ενός σχεδίου που η ύπαρξή του χρονολογείται στα τέλη του 2000, με αφορμή την γνωστή υπόθεση του τσάμη «Οδυσσέα» Τσενάι, που σε ηλικία 23 ετών και χωρίς να δώσει γραπτές εξετάσεις, αναγορεύτηκε σε σημαιοφόρο του σχολείου του από μια δράκα ανθελλήνων καθηγητών.

  Για το θέμα αυτό παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότη¬τα από τον πρέσβη της γείτονος χώρας στην Αθήνα Ντασνόρ Ντερβίσι, ο οποίος έχει έρθει ήδη σε επαφή με οργανωμένους συλλόγους συμπατριωτών του, από τους οποίους ζήτησε λίστες με ονόματα Αλβανών που είχαν λάβει την Ελληνική υπηκοότητα, όπως κι αυτών που είχε δρομολογηθεί η «ελληνοποίησή» τους.

  Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, έχει δώσει πολλαπλά δείγματα γραφής ότι προσπα¬θεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τις ελληνοτουρκι¬κές διαφορές, το λαθρομεταναστευτικό και την επιδεί¬νωση της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης στην χώρα μας.

  Η επικείμενη αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου από το ελληνόφωνο υπουργείο Εξωτερικών άνοιξε περαιτέρω την όρεξή του για μια Αλ¬βανία, που θα ξεκινά από την Πρίστινα και θα καταλή¬γει στην… Πρέβεζα.

  Δεν αποτελεί, επομένως, έκπληξη, η νέα συνάντηση που είχε προ ημερών στο προεδρικό μέγαρο των Τιράνων με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Χαλίντ Χαμπίμπογλου, που εδρεύει στην πόλη Λίπσταντ της Γερμανίας.

  Για όσους δεν το γνωρίζουν, το συγκεκριμένο πρόσωπο που υποτίθεται ότι είναι Έλληνας μουσουλμάνος, αλλά δηλώνει πως νιώθει πιο Τούρκος κι από τον ίδιο τον Ερντογάν, είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊ¬κών Εθνοτήτων (FΕΝ), που πριν μερικούς μήνες πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό της στην Κομοτηνή.

  Στην FUEN που εκπροσωπεί περίπου 90 «μειονοτικές οργανώσεις» από 32 ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες στην πλειοψηφία τους εκφράζουν αλυτρωτικούς σκοπούς, είναι μέλος και το γνωστό «Ουράνιο Τόξο», που δήθεν εκφράζει «τα δικαιώματα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα». Στο Λίπσταντ επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης των Τούρκων «Δυτικοθρακιωτών» είναι ο Αλπάι Αχμέτ, ο οποίος στην σελίδα του στο facebook είχε μέχρι πρότινος στην θέση της προσωπικής του φωτογραφίας έ¬να βρέφος σκεπασμένο από την μια πλευρά με την ημισέληνο και από την άλλη με εκείνη της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

  Όλες αυτές οι κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχει προγραμματισμός για την συντονισμένη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

  Η αρχή θα γίνει με την ανεξάρτητη κάθοδο δύο κομ¬μάτων του DEB (Κόμμα Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης) και του (Αλβανικού) κόμματος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως λέγεται ότι θα ονομάζεται, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

  Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να «υιοθετη¬θεί» η απλή αναλογική, κάτι που θα επιτρέψει την εκπροσώπησή τους στην Βουλή χωρίς τους σημερινούς, εκλογικούς περιορισμούς.

  Σε διαφορετική περίπτωση, θα τοποθετηθούν «συνεργαζόμενοι» υποψήφιοι σε συνδυασμούς «πρόθυμων» κομμάτων.

  Συνδυασμοί παντού.

  Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, θα είναι κοινός, κα¬θώς σκοπεύουν να κατεβάσουν συνδυασμούς σε όλη την Ελ¬ληνική Επικράτεια, από την Κρήτη μέχρι και τον Έβρο.

  Παράλληλα, καταβάλλεται προσπάθεια να υπάρξει συμ-φωνία στήριξης από τους διάφορους συλλόγους μουσουλ¬μάνων λαθρομεταναστών και ιδιαίτερα απ’ όσους έχουν αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα.

  Πράγματι, η χειραγώγηση του ισλαμικού στοιχείου θα δώσει επιπρόσθετες ψήφους στα δύο κόμματα και ειδικά στο DEB.

  Μην ξεχνάμε, άλλωστε, τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές το έντονο «πά¬ρε – δώσε» που είχε τον τελευταίο καιρό, με «σκληροπυρη¬νικά» αλβανικά στοιχεία της περιοχής Αχαρνών, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος των Ελλήνων Μουσουλμάνων, Ναΐμ Ελγαντούρ.

  Ο αιγυπτιακής καταγωγής Έλληνας πολίτης που απέκτη¬σε την ιδιότητα του «Έλληνα» μετά τον γάμο του με (πρώ¬ην) ακτιβίστρια της άκρας αριστεράς, είναι ανεπιθύμητος στην χώρα του Νείλου από το καθεστώς Σίσι, αφού είναι ση¬μαντικό στέλεχος της φονταμενταλιστικής οργάνωσης «Αδελφοί Μουσουλμάνοι».

  Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που όταν ο Μπιλάλ Ερντο¬γάν, γιος του Τούρκου (νεο)οθωμανιστή προέδρου, επισκέφτηκε την Θράκη τον Μάιο, έσπευσε να του φιλήσει το χέ¬ρι, αν και πολύ μεγαλύτερός του ηλικιακά, σε ένδειξη σε¬βασμού και υποταγής.

  Το ανησυχητικό είναι ότι στα ψηφοδέλτια του υπό σύστα¬ση κόμματος των αλβανοφώνων έχουν πεισθεί να συμμετάσχουν Αλβανοί δεύτερης γενιάς, πολλοί εκ των οποίων έχουν γεννηθεί στην χώρα μας, διαθέτουν την Ελληνική υπη¬κοότητα και μάλιστα κάποιοι απ’ αυτούς υπηρετούν στο Ελ¬ληνικό Δημόσιο και έκαναν την θητεία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

  Μεταξύ αυτών που θα επανδρώσουν τους συνδυασμούς των Αλβανών κατσαπλιάδων είναι και άτομα που έχουν διαπράξει σωρεία εγκλημάτων στην χώρα μας, ειδικά στα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής τους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εδώ και χρόνια στην γειτονική χώρα λειτουργούν «φάμπρικες» μαζικής αλλαγής ονομά¬των Αλβανών υπηκόων, που αποκτούν νέα διαβατήρια και επιστρέφουν στην Ελλάδα με φαινομενικά «λευκό ποινι¬κό μητρώο». Αρκετοί απ’ αυτούς, με βάση παλαιότερους νόμους για την χορήγηση της υπηκοότητας, πολιτογραφήθηκαν Έλληνες χωρίς κανείς να γνωρίζει το «αμαρτωλό» παρελθόν τους.

  Οι ίδιοι τόνιζαν ότι παρά τις προειδοποιήσεις τους προς τους εκάστοτε κυβερνώντες, ελάχιστες ενέργειες έγιναν, προκειμένου να διαπιστωθεί πού κατέληξαν τα 145.977 διαβατήρια παλιού τύπου, που πιστεύεται ότι βρίσκονται στα χέρια της αλβανικής μαφίας.

  Τα τελευταία χρόνια, οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει εκατοντάδες Αλβανούς κακοποιούς που έχουν Ελληνική αστυνομική ταυτότητα και από την διασταύρωση των απο¬τυπωμάτων τους προέκυψε ότι ήταν από ληστές, εκβιαστές μέχρι και βιαστές.

  Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να δούμε προσεχώς στα βουλευτικά έδρανα κάποιον απ’ αυτούς τους εγκληματίες να προπαγανδίζει υπέρ των συμπατριωτών του και να μέμφεται το Ελληνικό κράτος

  «γιατί “σκοτώνει” τα δικαιώματα της αλβανικής μειονότητας».

  Πηγή (link is external)

  http://www.crete-news.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%82%C2%BB-%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-deb-%CE%BA%CE%B1%CE%B9#sthash.rStroYnx.dpuf%20%29

 • ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ

  ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

  …………………………………………………………………………………………………………….
  Μα εγώ είμαι Έλληνας Νότης Σφακιανάκης
  https://www.youtube.com/watch?v=CQBCFVPEl7Y
  …………………………………………………………………..

  ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 24/3/2016.

  Είναι ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ, όλων μας, να διώξουμε τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και όσους συνέβαλαν και εξακολουθούν να συμβάλουν στην Ισλαμοποιηση της Πατρίδας μας.

  ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

  Καλλιόπη Σουφλή

  https://1.bp.blogspot.com/-IdYnk0_S6C8/VuWptkDNjCI/AAAAAAAABlM/n3XwXYNeGOAAVrfHpkCkFaI1lDIjFKRCw/s640/afisa8%2Bjpg.jpg

  Εθνική Αντεπίθεση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδος
  και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot.

  Πέμπτη 24 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη,
  ώρα 18:00 το απόγευμα !

  Συγκέντρωση και πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και το τούρκικο προξενείο.
  (σημείο έναρξης πορείας: Γωνία Λαγκαδά – Αγ.Δημητρίου)

  Κεντρικός Ομιλητής: Νίκος Χειλαδάκης (Δημοσιογράφος, συγγραφέας, τουρκολόγος)

  195 Χρόνια από την επέτειο της παλιγεννεσίας του Έθνους μας

  δηλώνουμε την άρνηση μας να ξεπουλήσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  ΆΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

  https://4.bp.blogspot.com/-T96GFLBzXzU/VuVnwhqrQtI/AAAAAAAABjw/_h_b_F7AI9sq9kX-xtiqWkOD_lpkDn3BQ/s400/afisa3%2Bjpg.jpg

  Όχι Στην Μετατροπή της Πατρίδος μας
  σε Hot Spot!

  Η επεκτατική τουρκική πολιτική και η ενδοτικότητα των πολιτικών της πατρίδας μας, έχουν μετατρέψει την Ελλάδα μας σε ένα απέραντο Hot-spot.

  Άγνωστος αριθμός επικίνδυνων ισλαμιστών, στην πλειοψηφία τους νέοι και άρρενες, που κανείς δεν ξέρει ποιοι πραγματικά είναι και από που έρχονται, καμουφλαρισμένοι πίσω από δακρύβρεχτες ιστορίες που πλασάρουν εσκεμμένα τα ΜΜΕ, βρίσκονται παντού.

  Η Ελλάς, 195 χρόνια μετά την παλιγγενεσία του Έθνους μας κατά του βάρβαρου τούρκικου ζυγού, αντιμετωπίζει σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο σε εθνικό, πνευματικό, ηθικό και θρησκευτικό επίπεδο.

  – Ποτέ άλλοτε έως τώρα η τουρκική προκλητικότητα δεν είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο!

  – Ποτέ άλλοτε έως τώρα δεν υπήρχε ηθική, πνευματική και πολιτιστική κατάπτωση σε όλους του τομείς.

  – Οι στιγμές θυμίζουν τις μέρες πριν την Άλωση της Πόλης.

  Ποτέ άλλοτε έως τώρα,

  -με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων,

  -με τις εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις(=εγκλήματα κατά αθώων παιδιών),

  -με τις αυτοκτονίες των Ελλήνων λόγω της κρίσης

  -με την ανεργία που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και την μετανάστευση των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό,

  -και τέλος, με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση μουσουλμάνων από την Τουρκία προς την Πατρίδα μας,

  δεν αντιμετωπίσαμε τέτοιο εθνολογικό πρόβλημα που να αγγίζει τα όρια μια ιδιότυπης γενοκτονίας!

  Ως εκ τούτου καλούμε όλους τους πατριωτικούς, πολιτιστικούς και ορθόδοξους συλλόγους στην Εθνική Αντεπίθεση της 24ης Μαρτίου.

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

  Να μην μετατραπεί η Πατρίδα μας σε ένα απέραντο Hot Spot!

  ΟΧΙ στην ίδρυση τμήματος Ισλαμικών Σπουδών,

  ΟΧΙ στην κατασκευή τζαμιών,

  ΟΧΙ στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών-ισλαμιστών,

  ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση και στον αφανισμό της Ελλάδος.

  Να σταματήσει η υποχωρητικότητα στις τουρκικές προκλήσεις που το μόνο που πετυχαίνει είναι να αυξάνεται η επιθετικότητα των τούρκων.

  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα Ελληνόπουλα μας, αντάξιο των ονείρων και των προσδοκιών μας ως Έθνος.

  Θέλουμε μια Ελλάδα ισχυρή, ανεξάρτητη,που θα μας κάνει να νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι!

  https://1.bp.blogspot.com/-AQDvlJBmNUE/VuVMgghgc6I/AAAAAAAABfU/f_FmyL4rJM4QkcJPe99UL-TzgOlvu81ZQ/s400/afisa6%2Bjpg.jpg

  Στο κάλεσμα μας ήδη ανταποκρίθηκαν οι:

  Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας

  Δεσμοί Ελλήνων

  Πατριωτικός Σύνδεσμος “Ελληνοκρατείν”

  Ορθόδοξος σύλλογος Άγιος Βασίλειος

  Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες

  Ορθόδοξος Σύλλογος Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος Καβάλας

  Πατριωτική Κίνηση Θεσσαλονίκης

  Διαρκής ενημέρωση μέσα από το Facebook και το ιστολόγιο μας

  ierosloxos2012.blogspot.com

  Ευχαριστούμε τα παρακάτω ιστολόγια για την προβολή της πρωτοβουλίας (διαρκής ενημέρωση):

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/03/hot-spot-2432016_14.html

  http://www.efenpress.gr http://eleftheroiellines.blogspot.gr http://orthodox-voice.blogspot.gr http://katanixis.blogspot.gr http://www.crete-news.gr http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr http://sociologyalert.blogspot.gr http://ellinorthodoxia.blogspot.gr http://opaidagogos.blogspot.gr https://vimasaronikou.wordpress.com http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr http://www.elkosmos.gr http://koukfamily.blogspot.gr http://facebook.com/GalanolefkoSteki http://greekacropolis.blogspot.gr http://www.triklopodia.gr https://isxys.blogspot.com
  http://kerberos-hellas.blogspot.gr
  http://www.ksipnistere.com
  http://www.greekalert.com
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com
  http://kliktv.gr
  http://serresnews.blogy.gr
  http://www.augoustinos-kantiotis.gr
  http://makpress.blogspot.com

  https://3.bp.blogspot.com/-B9tiUUMm4bw/Vtyyiy2q-KI/AAAAAAAABd0/MyLiV7rY0Ss/s200/afisa2.jpg

  https://4.bp.blogspot.com/-prQnsh3DA5s/Vtyyeg3fq1I/AAAAAAAABdw/cgIB9pYDh4w/s200/afisa.jpg

  Πηγή : http://ierosloxos2012.blogspot.gr/

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/03/hot-spot-2432016_14.html

 • Κάποτε….. και τώρα….!

  Κάποτε, μιλούσες γι’ αντιθέσεις….,
  ήσουνα αβόλευτος ακόμα….,
  τώρα, έχεις θέση….. κι άλλες ”θέσεις”…..
  και φανφάρες λες…., για την ‘’’κονόμα”….!

  Άλλαξες ”στρατόπεδο”…..
  κι είσαι σε ”ισόπεδο”…..
  και γελάς ”στην τρίχα” βολεμένος….,
  άει, βρε παραγκόπαιδο….,
  σπούδασες παλιόπαιδο….,
  ”ψείρα σε γιακά” κι ”αγορασμένος”….!

  Κάποτε, μιλούσες, και, για τέχνες….,
  έβλεπες ”πληγή”….. και δός του κλάμα….,
  τώρα, ”κολλητός” με λαομπαίχτες….,
  τζερτζελέ τραγούδια….. κι όλα ”θάμα”….!

  Ξέχασες τα άδικα…..
  και μες στα ”σκυλάδικα”
  σαν ντουντού χορεύεις τσιφτετέλι….,
  ”Τσίτα” στα ζουγκλάδικα….,
  μες στα ”Ελληνάδικα”….,
  άει, βρε…., στον ”Καιάδα”…., κατρακέλι….!

  Ποθώ….!

  Ως να προλάβεις τη χαρά…..
  η λύπη σε τρακάρει….,
  ως ν’ αγαπήσεις τη ζωή…..
  ο Άδης σε φλερτάρει….!

  Σκοντάφτω μια…., σκοντάφτω δυο….,
  μπροστά μου, πάντα, φράχτες….,
  κι είν’ η ζωή μου ρημαδιό
  από της Γης Τους Θάφτες….!

  Ποθώ να ζήσω…., να χαρώ….,
  λιγάκι ν’ ανασάνω….,
  τουλάχιστο, να αρνηθώ
  τους Θάφτες…., πριν πεθάνω….!

  Μα οι χαραυγές τις Κυριακές
  ξεφτούν, και, τ’ Όνειρό μου….,
  θανατοπούλια οι συννεφιές
  ντύνουν τον ουρανό μου….!

  Κάθε γιορτή μου ξεψυχά….,
  πριν η χαρά ανθίσει….,
  με μύρα μολυσματικά
  ποιες ”Μοίρες” μ’ έχουν χρίσει….!

  Κατάρα ποια με κυνηγά
  κι η νιότη μου αρρωσταίνει….,
  κουράστηκε, και, η καρδιά
  κι όλο βαριανασαίνει….!

  Θεέ μου….!

  Γύρω παλιούρια…..
  και δε χαράζει….,
  κλειστά τα παντζούρια…..
  κι η Νύχτα μοιράζει
  κλήσεις Θανάτου….!

  Στη γειτονιά μας…..
  φονιάς ο Χρόνος….,
  οι μέρες μακριά μας…..
  κι οι μέτοικες νύχτες
  μαυραγορίτες….!

  Φόβοι μας ζώνουν…..
  και δεν τολμάμε….,
  ‘’μόνους’’ κι ανίσχυρους,
  Θεέ μου, μας λιώνουν…..
  κι εσύ αργείς….!

  Πικρά τα στόματα…..
  και τα χαμόγελα
  παιδίσια πτώματα….,…..
  έτσι τα όνειρα
  και οι χαρές….,
  ‘’μοίρα’’ τους έχουν
  ‘’χωματερές’’….!

  Και την κραυγή μας
  δόλια σφίγγει
  Κράτος κατάρατο
  —- με το ‘’’Βαγγέλιο’’
  και το ‘’φραγγέλιο’’….. —-
  κι η μπαμπεσιά –τους….,
  αυτών που όρισαν
  να ‘ναι πνιγμένη
  μες στο λαρύγγι
  και μας κατάργησαν
  το ‘’Μέγα Σάββατο’’….!

  Τα ‘’Πτωχοπροδρομάκια’’….!

  Την πένα σας πουλήσατε,
  ρε ‘’Πτωχοπροδρομάκια’’….,
  και με τους μεν….. και με τους δε…..
  ‘’τα κάνετε πλακάκια’’….!

  Γίνατε, και, δικαιωτές
  της ‘’ζούγκλας’’….. σαν ‘μοβόρια….,
  πόρνες διανοούμενες
  και του λαού ‘’βαπόρια’’….!

  Κι αισχρά κι αν αναλάβατε
  έναν αχρείο ρόλο….,
  χαμπάρι το επήρανε
  και ‘’θα βρεθείτε σόλο’’….!

  Τζούφιος ο λόγος…., άσφαιρος….,
  Μαντάμ –σας Τρομοκράτος….,
  ό,τι καλό σας….. γι’ άλλοθι….,
  Πνευματοπαρακράτος….!

  Παρακράτος σε χαχόλους….!

  Κουρντισμένα ανθρωπάκια
  παίζουνε στημένους ρόλους….,
  άθλια μαριονετάκια….,
  παρακράτος σε χαχόλους….!

  Δήλωσαν ‘’αντιρρησίες’’
  και υποταγή στους ‘’νόμους’’….,…..
  κι είν’, κι αυτοί, Κράτους τερμίτες…..
  σ’ Εξουσιάς σικ ‘’υπονόμους’’….!

  Πλούσιο έχουν ‘’χαρτζιλίκι’’….,
  σατανοϋπαλληλίκι….,
  και….. ζωή….. ‘’ζωή και κότα’’….,…..
  σαν σιωπούν…., ‘’όταν δεν πρέπει’’….,
  γιούρια ‘’τα καλά’’ μπαξίσι….,…..
  και….. για ‘’πήδημα’’ λαού…..
  παίρνουν, και, ψυχοκαπότα….!

  Κι ‘’ούτε ψύλλος στον κόρφο –σου’’…., πια….!

  Στρωμένο Παιχνίδι….,
  —- ‘’ποιος τρώει ποιον’’….! —-
  Συνωμοσία….. και κλαμπ ισχυρών….,…..
  ‘’κάνε παιχνίδι’’…., ρε σπουδαρχίδη….,
  σου έχει γίνει συνήθεια
  να βουλιάζεις…., για κέρδος….,
  όποιο θύμα σου κράζει «Βοήθεια….!»….!

  Καλέ, ψιτ….., καλέ, ψιτ….,
  κι η Ζωή σου εκπέμπει το S.O.S…., απ’ το πάτο….,
  κι ‘’ούτε ψύλλος στον κόρφο –σου’’…., πια….,…..
  βρε, κανείς…., βρε, κανείς δεν τους πείθει
  πως ‘’πίσω έχει η αχλάδα την ουρά’’….!

  Η άρχουσα κλίκα
  —- βρε…., ουστ…., πορδές….! —-
  βαμπιρολόι…., μαφιόζων ορδές….,…..
  θάψ’ –‘τους σε τρύπα…., ρε λαουτζίκα….,
  που αδρανείς, ρε μαζόχα….,
  τη ζωή –σου σαν παίζουν
  σάμπως νόμισμα πάνω στην ‘’τσόχα’’….!

  Του ‘’σημαδεμένου’’ ποιητή….!

  …..Στον πρώτο χιλιόκυκλο
  φρακάρουν τη φωνή μου….,
  το σήμα του κίνδυνου
  μου στέλνει η ζωή μου….!

  Αιχμάλωτο μ’ έχουνε….,
  σε φάκα με κλείνουν….,
  ‘’γραμμή’’ δεν ανέχομαι
  αρχόντοι να μου δίνουν….!

  Δηλώνω ανυπόταχτος….,
  τη ράχη δε σκύβω…..
  με χέρια δεμένα….,
  και τάφους ανοίγω….!

  Δηλώνω ανυπόταχτος….,
  ‘’στο λούκι δεν μπαίνω’’….,
  με σκέψη λευτέρια
  κάλλιο να πεθαίνω….!

  Πουλιά στο περιθώριο….!

  Πουλιά στο περιθώριο….,
  ξανά, μην κελαηδήστε….,
  τα θύματα τα δίποδα….,
  που δυναμώνουν θύτες τους….,
  τετράποδα…., αφήστε….!

  Αφήστε ‘τα στο χάλι τους….,
  που μοίρα –τους δεχτήκαν….,
  η νύχτα τους χαλάλι τους….,
  σ’ αυτήν το ‘’φως’’ τους βρήκαν….,…..
  γλιτώνετε το φτύμα τους….,
  τα «σταύρωσον….!» στο στόμα τους,
  Πουλιά, για σας βαλθήκαν….!

  Πουλιά στο περιθώριο….,
  σταυρούς για σας, βρε, φτιάχνουν….,
  τετράποδα και δίποδα….,
  στα μοιρασμένα πόστα τους….,
  ‘’τη βρίσκουν’’…., ‘’δεν την ψάχνουν’’….!

  Ακριβή που ‘ν’ η σιωπή….!

  Σου είπαν….: «Έλα πλάι –μας…..
  κι άσε τις αντιστάσεις….,
  μαζί –μας θα καλοπερνάς….,
  συνεξουσία θα κρατάς….,…..
  πούλα την ‘’πένα’’ –σου σε –μας…..
  κι άσ’ τις επαναστάσεις….!»….!

  Κι είπές –‘τους….: «Ναι….!»…..
  και υποτάχθης….,
  πλάι –τους συμπατατάχθης…..
  κι έγινες εξάρτημα….,…..
  έσπασες τα μούτρα –σου…..
  κι έγινε κι η κούτρα –σου
  Τρέλας –τους παράρτημα….!

  Τώρα…., σε άλλο μετερίζι….,
  εγώ εδώ….. κι εσύ εκεί….,…..
  —- ακριβή που ‘ν’ η σιωπή….! —-
  κι αστακό, βρε, τρως με ρύζι….,
  παρελθόν είν’ το τουρλού….,…..
  χάσου…., άει…., σπιουνομαϊμού….!

  Καλή καρδιά, πάντα, να λες….!

  Για τα δεινά σου, πια, μην κλαις….,
  μα να ‘σαι υπερήφανος
  για την αγνή καρδιά σου….,…..
  καλή καρδιά, πάντα, να λες….,
  αφού αξίζει στη ζωή
  σαν ήλιος η αγιά σου….!

  Κράτα ‘την την ψυχή σου
  μακριά απ’ τις βρωμιές –τους….,
  που τόσο υπομένεις….,…..
  τι πιο θεσπέσιο απ’ αυτό….:
  τίμια να ζεις….. και όρθιος,
  στολίδι, να πεθαίνεις,,,,!

  Κι αν κλαίει γι’ αυτά κι ο Ουρανός….,
  για σένα…., είν’ ευέλπιδος
  και γελολέει….: «Χαλάλι….!»….,
  χαλάλι που ‘χτισε τη Γη….,
  κι ας τη βρωμίζουν οι κακοί
  και έχει τέτοιο χάλι….!

  Κίρκη τους βαρά τα ντέφια….!

  Στης αρκούδας το σκοπό…..
  γκουβερνιάρηδες βαμπίροι
  στήσανε τρελό χορό….,
  Κίρκη τους βαρά τα ντέφια…..
  κι έχουν μεθυσμένα κέφια
  κι άρρωστο μυαλό….!

  Βλέπουνε καπνό αγνάντι…..
  και σαν θάλασσα το χώμα….,
  το μεθύσι –τους οικτρό….,
  τη ζημιά βλέπουν καζάντι….,
  η Ιθάκη είναι πτώμα….,
  ‘’πιάνουν Βατερλώ’’….!

  Σκοτοστέφανο στη Γη
  αρκουδιάρηδες χαράζουν
  Κρόνια, φριχτή, αυγή….,
  απ’ της Νύχτας –τους την πίστα…..
  δείχνουν ‘’προγραφές’’ και λίστα
  σ’ άγνωστη γραφή….!

  Εφ’ όρου της ζωής….!

  Τα πρόβατα της στάνης….,
  κι εκείνα της ‘’βοσκής’’….,
  ό,τι και να τα κάνεις….,
  ό,τι και να τα πεις….,
  θα είναι ‘’προβατάκια’’
  εφ’ όρου της ζωής….!

  Παντοτινά, βελάζουν…..
  και…., όσα κάνουν ‘’γαβ’’….,
  τα παίρνουν ‘’οι δασκάλοι’’….,
  ‘’τα στρώνουν….. ντο, μι, ρε…..’’….,
  στο πι και φι τα φτιάνουν…..
  και ξανακάνουν ‘’μπε’’….!

  Είν’ ‘’δώρο’’…., λεν….,’’θεούλη’’….,
  οπού ‘βαλε βοσκούς….,
  στο “Πάσχα του Χριστούλη”…..
  ελέω –του….. σ’ αυτούς….,…..
  κι ύστερα….. στην ‘’Ανάστα’’’…..
  να τα ‘χουν ‘’αναστούς’’….!

  Οι σταυρωτές πληθαίνουν….!

  Τα δέντρα πεθαίνουν…..
  να φτιάχνουν σταυρούς….,
  οι σταυρωτές πληθαίνουν…..
  κι αλί στους Χριστούς….!

  Ο Νόμος του κόσμου
  η ‘’εκπορνεία’’….,
  ληστές του υποκόσμου
  Γης Εξουσία….!

  Κι αθώοι πληρώνουν….,
  κι αφού δυο Χριστοί,
  να, σπάνια, πια, χώνουν
  στη μέση ένα ληστή….!

  Βάλτε στους κάλπικους ζουρλομανδύες….!

  Χριστήκανε του Φάρου σταυροφόροι…..
  κι ορίστηκαν τη Μέρα να στεριώνουν….,
  μα του φωτός κατάντησαν εμπόροι….,
  τη Μέρα με τη Νύχτα ζευγαρώνουν….!

  Το ηλιοφώς το φτιάχνουνε μαχαίρια….,
  γεμίζει η πλάση κόκκινη βροχή….,
  βουλιάζουνε στον Ουρανό τ’ αστέρια….,
  Πανωλεθρία του αύριο μια αυγή….!

  Ειρηνοκάπηλοι…., με μεθοδείες….,
  παίζουν το Πείραμα του Σατανά….,
  βάλτε στους κάλπικους ζουρλομανδύες….,
  πιστοί της Μέρας…., και τώρα…., ξανά….!

  Ψάχνουνε…., μα….!

  Ψάχνουνε, και, για χρυσάφι….,
  κάτω…., μες στης Γης τα βάθη….,
  μα οι ψυχές τους άψαχτες…..
  και σκούριασε κι η αγάπη….!

  Και….. υπόθεση πολύπλοκη η Ζωή…..
  κι ο Θάνατος υπόθεση απλή….!

  Κι αυτούς…., που ψάξανε, βαθιά,
  μες στην ψυχή και την καρδιά τους…..
  και βρήκαν θείο ουρανό….,
  ως κι ουδετερόχρωμο….,
  κι ηλιόγεννο χρυσάφι….,
  τρελούς τους είπανε….,
  —- φτου, ρε….! —- τους φτύσανε…..
  και τους αφήσανε….!

  ‘’Τρελό’’ τραγούδι….!

  Ντιχταρντά — ντιχταρντό…..
  να σε βλέπω στο ‘’χορό’’….,
  ντουμπουρντού — ντουμπουρντού…..
  να ψοφάς…., γυφτομαϊμού….!

  Το κορμάκι σου το σέρνουν….,
  την ψυχούλα σου τη γδέρνουν….,
  ήθελές ‘τα….. κι έπαθές ‘τα….,
  ‘’κι από πάν’’ ζητάς και ρέστα….!

  Μούρλια έκατσες στο ‘’λούκι’’….,
  να, ‘’παλούκι σε παλούκι’’….,
  άει…., ρε ‘’γέννα της Αβύσσου’’….,
  βρες μία θηλιά….. και πνίξου….!…..

  …..Ε…., ναι…., μαϊμού ψωρόκωλη….,
  αυτό που ζεις σ’ αξίζει….,
  το να ‘σαι αντικείμενο
  που Κύριος τ’ ορίζει….!

  Σου λέγαν, πάντοτε, σοφοί….:
  «…..στα ‘’λούκια’’….. τα ‘’παλούκια’’….!»….,
  μα, εσύ, εκεί…., Υποταγή….,
  μαζόχα στα χαστούκια….!

  Γι’ αυτό….. μην καταράζεσαι
  ‘’θεούς’’…., σε σένα πες ‘τα….,
  αυτό που ζεις….. το διάλεξες….,
  μαϊμού…., πάρε τα ρέστα….!

  Κι αν δεν αρέσω…., να, ρε…., σκασίλα….!

  Δεν τους αρέσω….,
  που δεν ψηφίζω….,
  δουλεύω λίγο…..
  με γλωσσοτρώνε….,…..
  δεν έχω ανάγκες
  φτιαχτές κι επίκτητες….,
  μήτε καριέρα….,
  μιλώ για ‘’όνειρα’’….,
  που δεν τα είδαν….,
  και φεύγουν πέρα….!

  Κι αν δεν αρέσω….,
  να, ρε…., σκασίλα….,
  τσου, ρε…., στη μπόχα –σας
  και τη νεκρίλα….,
  καρμπόν κοπάδια
  στα λασπονέρια….,
  όχλοι για ρόλους
  μες στη μιζέρια….!

  Δεν τους αρέσω….,
  που δεν τους μοιάζω….,
  σ’ αυγή χαράζω…..
  και τους ξενίζει….,…..
  δεν μου ταιριάζουν
  τ’ άσπρα καλούπια –τους….,
  μήτε ρολόι….,
  κρατώ τα ένστικτα…..
  να ‘ν’ της ψυχής μου
  ψηλό το μπόι….!

  Πάντα, τα ‘χουν περιθώριο….!

  Τους των φυτοφάγων λόγους
  φτύνουνε τα σαρκοφάγα….,…..
  θάβουν…., καίνε τα γραπτά –τους….,
  —- και δραχμή δε δίνουνε….! —-
  που τη Νύχτα γδύνουνε….!

  Μόνο, η σάρκα –τους τα νοιάζει….,
  λόγο….. ‘’Πτωχοπροδρομάκοι’’….,
  λόγος –τους σαν τ’ ανατρέπει….,
  πρόωρα τα τρων….. οι Δράκοι….!

  Τους των φυτοφάγων λόγους
  φτύνουνε τα σαρκοφάγα….,…..
  πάντα, τα ‘χουν περιθώριο….,
  σαν ‘’γραμμή’’ δεν παίρνουνε…..
  και τη Μέρα φέρνουνε….!

  Αέρα εμαγείρευε…., μη τρέχα….. και μη γύρευε….!

  Μπαίνουν σε Κόμματα….,
  ‘’καραβανάδες’’
  και κομματόσκυλα….,
  πατούν σε πτώματα…..
  και πλούσιοι να ‘τοι….,
  κομπινοχρήματοι….,
  στην Εξουσιόσκαλα….!

  Κι είν’ ανεξέλεγκτοι….,…..
  ποιος να ελέγξει
  σ’ αλάνα ξέφραγη….,…..
  σ’ Ελλάδα….. ανέλλαδη…..
  το ‘’πόθεν έσχες’’
  πρόστυχο μύθευμα…..
  κι η ‘’Θέμις’’ άπραγη….!

  …..Αέρα εμαγείρευε….,
  μη τρέχα….. και μη γύρευε….,…..
  άξια στα θυελλοβρόχια….,
  λαουτζίκια, ρε, μαζόχια….!

  Σηκώνομαι….. να ‘γδικηθώ σκληρά….!

  Μαρμάρωσαν το φως μου….,
  τα μάτια μου παράθυρα κλειστά….,
  σαν την κραυγή του κόσμου
  μετέωρη μ’ αφήκαν την καρδιά….!

  Πληγή η άνοιξή μου….,
  το πρώιμο φθινόπωρο φωτιά….,
  λεία κι η χαραυγή μου
  στης Νύχτας τα παράσιτα πουλιά….!

  …..Τους Γύπες θα ‘’ματώσω’’….,
  που τη ζωή μου σπάραξαν φριχτά….,
  αυγή μου, θα σε σώσω….,
  σηκώνομαι….. να ‘γδικηθώ σκληρά….!

  Του εξαιρετικού….!

  ‘’Ποτέ’’ –τους δεν τον άφησαν
  λεύτερο….. να πετάξει….,
  εμπόδια, ‘’πάντα’’, του ‘βαζαν…..
  στη ζήση –του μην φτάσει….!

  Κι αυτός…., για να τους ‘γδικηθεί….,
  λεύτερους τους αφήκε….,…..
  σαν τον εφτάσαν στο ‘’Αμήν’’….,
  το θάνατό –του βρήκε….!

  Αλλά…., σαν τον ξεπέρασε….,
  ‘’στ’ άστρο –του’’ γελοχάσκει….,
  κι εκείνοι, όλοι, έγιναν
  άψυχη μία λάσπη….!

  Πνίγομαι στην πατρίδα….!

  Πνίγομαι στην πατρίδα….,
  τσακίζει κι η ψυχή….,
  μια κίτρινη σελίδα
  μου την κάνουν τη ζωή….!

  Σπιούνοι, και, της ‘’Σιωπής’’ μου
  ‘’ραδιογωνιόμετρα’’….,
  εκτρέφονται χαμέρπια,
  ‘δω πέρα, άμετρα….!

  …..Έβγαλα εισιτήριο…..
  χωρίς επιστροφή….,
  κάλλιο μια ξένη χώρα
  να μου είναι φυλακή….!

  Στα Εκπορνεία των ψυχών….!

  Πήραν στα χέρια τους κι οι πόρνες
  τα κρατικά μικρόφωνα….,
  και δη τα ιδιωτικά….,…..
  παράφωνα φερέφωνα
  ρουφιάνους λιβανίζουν….!

  Κι οι τέχνες συφιλιάρικες
  σε ‘’συνουσίες’’ σκοτεινές….,
  οι μέρες είναι κάλπικες
  και γνήσιες οι νύχτες….!

  Πήραν στα χέρια τους κι οι πόρνες
  τα κρατικά μικρόφωνα….,
  και δη τα ιδιωτικά….,…..
  μοιράζουν τα μεγάφωνα
  ‘’χασίς’’ και ψευδαισθήσεις….!

  Κορίτσι μελλοθάνατο….!

  Υγρό κελί και σκοτεινό…..
  και….. ένα επί δύο….,
  προθάλαμος θανάτου….,…..
  δυο μέτρα απ’ τ’ απόσπασμα….,
  μια πιθαμή απ’ το Θάνατο….,
  κορίτσι μελλοθάνατο….!

  Ιδέα, ήθος κι ηθική….,
  κι αγώνας για το δίκιο….,
  άγνωστες λέξεις…., ξένες….,
  για τ’ αμετάκλητα χαμέρπια….,
  …..του Ήλιου σεις αγγέλοι μας….,
  φτιάξτε, πια, τέτοια, κι άλλα
  κορίτσια — παλικάρια….!

  Ανάμεσα καρδιάς και νου…..
  παλμός της νιας τραντάζει….,
  πνοή αθανασίας….,…..
  στη Γη αγέρας φύσηξε….,
  απέλπιδη πατρίδα μας….,
  κορίτσι μας — ελπίδα μας….!

  Κι όλα….. ‘’με μια’’….!

  Άλλαξες τάξη….. κι όλα εντάξει….,…..
  σπίτι, δουλειά…., παραθαλάσσιο, πολύ παρά….,
  κι άλλα πολλά….,….. κι όλα….. ‘’με μια’’….!

  Από τους πρώτους ‘’μέσα στο ‘’λούκι’’…., πλάι στην ‘’Πηγή’’….,
  πρώτος παράγοντας, και, μες στο Κόμμα…..
  κι εργολαβιές απανωτές….,…..
  τι ήσουν ξέχασες, κι εσύ, στο χτες….:
  μικρομεσαίος…., ‘’σ’ άκρη μπουκάλα’’….,…..
  τώρα, ‘’Κουτάλα’’….!

  Καιροί αλλάζουν…., μαζί κι οι άνθρωποι….,
  μα…., σαν ‘’στο εισόδημα κατά κεφάλι’’
  γίνεται άλλαξη….,
  παθαίνει ο άνθρωπος σούπερ μετάλλαξη….:
  σατανοκάτθρωπος….!

  Θέλω να σε δω ανφάς….!

  Νύχτα μαγική
  ξυπνά στο μυαλό μας….,
  τον ‘’κάθετο’’ Νόμο
  νομοθετώντας….,
  τη ζήση τέμνει
  με χέρι Θανάτου….,
  κρατεί οριζόντια
  τα όρθια πουλιά….!

  Νύχτα φθαρτική
  σκορπούν τα κανάλια….,
  προγράμματα χίλια….,
  νυχτοσυχνότη’…..
  και δίχως ‘’ούγια’’….,
  στο άσπρο λιτότη’….,
  σπατάλη στο μαύρο…..
  και ‘’αλληλούια’’….!

  Άσπρο — μαύρο…., ντουμπλέ φας….
  Εξουσία δίχως στιλ….,
  θέλω να σε δω ανφάς…..
  κι όλο δείχνεσαι προφίλ….!

  Καίσαρες σεις και Πάπες….!

  Τ’ άσπρο το κυνηγήσατε….,
  Καίσαρες σεις και Πάπες….,
  μαύρο με μάσκα άσπρου,
  δόλια, καθιερώσατε…..
  και Χούντα εγκαθιδρύσατε….!

  Μια ζωή…., με ματσαράγκα….,
  γονατίζατε λαούς….,
  κι όλα….. για συνεξουσία
  και τα βρωμερά ‘’σας’’ φράγκα….,…..
  άντε, τώρα…., να, ο πάτος…..
  για καλούς και για κακούς….!

  ‘’Τ’ άλλο’’ τ’ απομονώσατε….,
  Καίσαρες σεις και Πάπες….,
  κι όποιον….. φορέα ‘’τ’ άλλου’’…..
  άνομο τον βαφτίσατε…..
  κι ύπουλα τον γκρεμίσατε….!

  Αν είσαι….!

  Αν είσαι’’ «απ’ άλλη πάστα»’’….,
  ‘’«εκ του Θεού»’’, λεν, Κάστα….,
  προνόμια και προνόμια….,
  π’ άλλα δεν έχει όμοια….!

  «Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίσα…..»….:
  μας είπαν Σατανοπροφήτες…..
  και, τάχατες, ‘’Θεόσταλτοι’’….,
  αγύρτες….. που μας φτύσαν….,…..
  βρε…., στείλτε στα τσακίδια….,
  στον ‘’κάδο’’ τα σκουπίδια….,
  που κι «Άγιους» τα βαφτίσαν….!

  Αν είσαι Κάστας γόνος….,
  Εξουσιοδέντρου κλώνος….,
  θα ‘χεις κληρονομία
  Δόξα και Εξουσία….!

  Πού σε πάν’…., πού πας….!

  ‘’Λογική’’ κονσέρβα…..
  και ελπίδα πρέζα….,
  —- πού σε πάν’…., πού πας….! —-
  φυλακή ο δρόμος….,
  σιγολιώνεις…., κι όμως…..
  δεν το ξεκουνάς….!

  Τ’ όνειρό σου βρόχος
  στην ψυχή σου…., μπόχος….,
  που τον προσκυνάς….,…..
  με ψευδαντιστάσεις….,
  ίδιες καταστάσεις….,
  μούμια…., δεν ξυπνάς….!

  Μια ζωή…., ζωή λες κι είναι….,
  να…., σε πάνε….. και σε φέρνουν….,
  χωρίς σκληρή σου αντίσταση….,…..
  κι από αλλού προσμένεις…., χάννε….,
  να σου έρθει Ανάσταση….!

  Σιγά….. μη σας ζηλέψω….!

  Τα πλούτη σας, ωρέ, μισώ….,
  σχαίνομαι τη ζωή σας
  και τη βοθροψυχή σας….,…..
  φτηνή ‘’νομενκλατούρα’’….,
  για γιούχα και για ούρα….!

  Σιγά….. μη σας ζηλέψω….,
  κλεμμένο σας το βιος….,…..
  αχ, να ‘ταν να το κλέψω
  το ‘’άπλυτό’’ σας χρήμα….,
  να δώσω ‘το….. και να ‘χει….,
  περίσσιο…., κι ο φτωχός….,
  που ο κάλλιος είναι τρόπος
  ‘’ξεπλύματος’’ αυτός….!

  Το Βάθρο σας, ωρέ, δε φτω….,
  Βάθρο και βοθρομνήμα….,
  μη λερωθεί το φτύμα….,…..
  τη μέρα….. λαομπαίχτες….,
  τη νύχτα….. θεομπαίχτες….!

  ‘’Θέμιδα’’ ‘’τρύπια’’….!

  Ένας ο νόμος….,
  δυο οι παράνομοι….,
  δύο οι κλέφτες….,…..
  ένας δικάζει….,
  μα την απόφαση
  άδικη βγάζει….!

  Ο πρώτος κλέφτης
  μικρό κλεφτρόνι….,
  κλοπή του άσημη….,…..
  ‘’τον βάζει μέσα’’….,
  λεφτά δεν έχει
  να εξαγοράσει,
  και, την ποινή του….,…..
  ‘’σχολειό’’ η ‘’στενή’’ του….!

  Κι ο άλλος ‘’Σούπερ’’….,
  Κλέφτης με μέσον
  και ‘’σικ’’ τερτίπια….,…..
  και, δικαστή του
  εξαγοράζει…..
  και μένει έξω….,
  να συνεχίζει
  ‘’«τ’ άγιο –του έργο…..»’’….,…..
  ‘’Θέμιδα’’ ‘’τρύπια’’….!

  Οι ‘’στενές’’….. για τους ‘’στενούς’’….!

  Τρύπιους νόμους, να, θεσπίζουν
  οι της ‘’Θέμιδος’’ Μαντάμες….,
  μα….. ιδιόμορφες οι τρύπες….,
  που χωρούν, μόν’, τους ‘’χοντρούς’’….,
  τους καθελογής αλήτες…..
  κι όχι τους λογής ‘’στενούς’’….!

  Λεν…., «Η αλήθεια και το λάδι,
  πάντα, βγαίνουν από πάνω…..»….,
  μα, ‘δω, να, ‘’τη βγάζουν λάδι’’
  οι μαφιόζοι κι αρχικλέφτες…..
  κι έξω, πάντα, παραμένουν….,
  ‘’τίμιοι….. ‘δω και σ’ ουρανούς’’….,…..
  οι ‘’στενές’’….. για τους ‘’στενούς’’….!

  Έχουν ‘’μέσα’’….. κι είναι έξω….,
  τα γκουβέρνα είν’ δικά –τους….,
  που ‘’τους βγάζουν’’ τα ‘’Κανάλια’’….,
  που ‘χουν ιδιοκτησιά –τους….,
  κι όχι, δα…., στις εκλογές….,
  οι λαοί…., που ‘ν’ να τους κλαις….!

  Εμένα μη με κλάψετε….!

  Εμένα μη με κλάψετε….,
  τους όρθιους δεν τους κλαίνε….,
  γω τη ζωή μου χάρηκα
  μποέμικα…., κιμπάρικα….,
  ντουνιά, ρε, αχυρένιε….!

  Τα δάκρυα σας κρατείστε ‘τα
  γι’ αυτούς που ζήσανε προκάτ….,
  σ’ αφέντες δεκανίκια….,
  που τη ζωή τους στήσανε
  σκυφτή…., σαν ‘’τους τη στήσανε’’….,
  και τρώνε τα καζίκια….!

  Εμένα μη με κλάψετε….,
  που έζησα αιώνες….,
  γω τη ζωή μου διάλεξα
  και στη ‘’σιωπή’’ μου μάζεψα
  χαρές μου διαχρόνιες….!

  Η ανθρωπιά κι η κατθρωπιά….!

  Είσαι αυτό που διάλεξες….,
  ‘’κυνηγός’’ και σπουδαρχίδης….,
  φοράς στο στήθος σου σταυρό….,
  ‘’σταυρούς’’ φτιάχνεις τις νύχτες….!
  Είσαι αυτό που διάλεξες….,
  το κακό ν’ αναπαράγεις….,
  σκυλί ταγμένο στο Κακό….,
  σαπρούς Θύτες φυλάγεις….!

  Η ανθρωπιά κι η κατθρωπιά
  είναι, να, θέμα επιλογής….,
  φανφάρες ό,τι άλλο πεις….,…..
  η ανθρωπιά κι η κατθρωπιά
  είναι οι δυο δρόμοι της Ζωής….,
  δρόμος Κακίας κι Αρετής….!

  Είμαι αυτό που διάλεξα….,
  ‘’αλητάκος’’ και ‘’σπουργίτης’’….,
  εγώ φενάκες δε φορώ….,
  δηλώνω τους κοπρίτες….!
  Είμαι αυτό που διάλεξα….,
  το καλό ν’ αναπαράγω….,
  πουλί ταγμένο στο Καλό….,
  γω θύματα φυλάγω….!

  Ο Μήτσος…., που έγινε….. ο Ντίμι….!

  Έβοσκε τα κατσίκια του…., ‘’τούβλο’’ στα βουνοπλάγια….,
  δεν ήξερ’ από ‘’Κλαδικές’’…., μόν, από δεντροκλάδια….!

  Κι έβριζε, και, τη Μοίρα του…., «Μοίρα….. παλιογυναίκα….!»….,
  τρεις του το παίρναν το κιλό….. και το πουλούσαν δέκα….!

  Μπήκε…., μετά…., σαν ‘’έπιασε….. το νόημα…..’’…., ο ‘’βλάχος’’….,
  στην ‘’πράσινη’’ την ‘’Κλαδική’’…., δεν ήταν, πια, μονάχος….!

  Κι απόκτησε και γνωριμιές…., στο Κόμμα…., που ‘ταν ‘’Κράτος’’….,
  με δάνεια ‘’χαριστικά’’…., τυρέμπορας…., βρε, να ‘τος….!

  Και ταξική συνείδηση….. έχει και ‘’έξω βρέχει’’….,
  άλλαξε τάξη και σταθμά…., ως και ‘’Κανάλι’’ έχει….!

  Λάδωσε τ’ αντεράκι του…., λίγδωσε κι η ψυχή του….,
  καπιταλίστας σοσιάλ…., κέρδος πρωτοαρχή του….!

  Δεν πάω….. όπου με πάν’….!

  Πολλές φορές με λάβωσαν
  τ’ αχάριστα τα χέρια….,
  κι αντί να πέσω…., να χαθώ….,
  ή, έτσι, να παραιτηθώ….,
  οι ‘’Μοίρες’’ μου μ’ ανέβασαν
  στα παναγής τ’ αστέρια….!

  Δεν πάω….. όπου με πάν’….,
  αυτοί….. που απ’ το Τίποτα είναι κάτι….,
  γιατί ‘μια κάτι απ’ το Παν….,
  κάτι που τα Παζάρια –τους γκρεμίζει….,
  που η τιμή μου δε μετριέται με τα μέτρα –τους….,
  σαν την τιμή μου η τιμή μου καθορίζει….!

  Έγινα στύλος…., στύλωσαν
  πάνω μου…., κι ήταν νάνοι….,
  μα…., σαν δυνάμωσαν…., εχθροί….,
  για το συμφέρον…., οι φτηνοί….,
  σταυρό μου φτιάξαν κι ούρλιαξαν….:
  «Σταύρωσον…., να πεθάνει….!»….!

  …..Γειά και χαρά….: Στέργιος (Αλέξανδρος) http://www.stergios888.gr

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>