«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΡΩΜΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ ΕΛΛΗΝΑΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

24.02.2016

 ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑΖΙΟ

Ο Ελληνας, ο υιος του Αμφικτυονα, ο κατ’ εξοχην ταξιδευτης απο την πρωτη καταγραμμενη ιστορικη του παρουσια, δεν σταματισε να συνδιαλεγεται και να συναλλασσεται με αυτους που κατοικουσαν στον ευρυτερο χωρο της Μεσογειου θαλασσης.

Η μαγεια της αναζητησης νεων εμπειριων τον οπλισε με θαρρος για την ανακαλυψη νεων τοπων και ανθρωπων.

Η προβολη της αρετης, της ανδρειας, της αρμονιας και της ισορροπιας σαν παγιες αξιες της ζωης του, πιο περα ακομη και απο το καλο και το κακο, αναγουν τη δραση στον υπερτατο δρομο που οδηγει το νου του στην πληρη απελευθερωση απο το σκοτος.

Ο Ελληνας συνεπως διαθετει την πνευματικη δυναμη παραγωγης πολιτισμου και εχει το σθενος του αγωνα, δηλαδη διακατεχεται απο την πολεμικη αρετη.

Το Αρχαιοελληνικο μεγαλειο, πραγματοποιηθηκε μεταξυ Παρθενωνα και Μαραθωνα, μεταξυ φιλοσοφικων Σχολων και πεδιων μαχων, μεταξυ Σοφιας και Ανδρειας.

Ο ανδρειος Ελληνας επεδιωκε την δοξα, ο ηρωας Ελληνας το κλεος, ο ημιθεος Ελληνας την αθανασια, ο επαιωνας Ελληνας την γνωση, ο επιστημονας Ελληνα την θεωριαν της αληθειας και ο φιλοσοφος Ελληνας την σοφιαν.

 

 

Σε αυτον τον Ελληνα, που θα επιβληθη ξανα στην υποδουλωμενη σημερα πατριδα του και με εμπνευσμενη πολιτικη θα αγωνισθει για την ανορθωση, για την επανελληνιση των βυζαντινορθοδοξων ζητιανων Ρωμιων, που αν κρυφο-υπαρχη ακομη μεσα στην μαζα αυτων ‘η αν ερθη, απο την εσπερια οπου εχει αποδημησει, ως απεσταλμενος της Ειμαρμενης, η Ελλας αλλα και η υπολοιπη Ευρωπη των Πατριδων, οχι η σιωνιστικοκρατουμενη και σιωνιστικοκατευθυνομενη Ε.Ε., εναποθετουν σημερα στον Ελληνα αυτον τα παντα.

Ο Ελληνας ηταν αυτος, που με τις 300 τριηρεις του ενικησεν στα θαλασσια στενα της Σαλαμινας για την Ελλαδα και την Ευρωπη των Πατριδων τους Ασιατες εισβολεις.

Ο Ευρυβιαδης, ο υιος του Ευρυκλειδου, ο ναυαρχος και αρχηγος του ηνωμενου Ελληνικου στολου ηταν αυτος που διεφωνησε και υπεστηριξε με το περιφημο «Ου μενεειν εν τη Ευρωπη» (Ηροδοτος «Ιστορια» Η, 108), οτι αν αποκοψουν τους Ασιατες στην Ευρωπη θα κανουν κακο παρα καλο, διοτι αυτοι μη δυναμενοι να επιστρεψουν στην Ασια θα πολεμησουν αναγκαστικα και θα παραμεινουν ακομη και νικημενοι σε αυτην.

Μεχρι τα χρονια της κοσμοκρατοριας των Ρωμαιων το Ελληνικο πνευμα κατειχε τα σκηπτρα στην πορεια της ανθρωποτητας, ο δε ελληνικος αποικισμος ηταν πρωτα πολιτιστικος και μετα οτιδηποτε αλλο.

Σε αντιθεση με τα ως ανω, τα βασικα χαρακτηριστικα του βυζαντινορθοδοξου ζητιανου Ρωμιου, δηλαδη της χειριστης μορφης καταπτωσης του Ελληνα, ειναι: ιδεολογικα πιεζομενος και πλαθομενος μισει καθε ελληνικο αριστουργημα και θαυμαζει καθε βαρβαρικο σκουπιδι, δεν εχει καμμια ιδεολογικη αυτοπεποιθηση, ιστορικη συνειδηση και εθνικη υπερηφανια, κατατρυχεται απο βασανιστικα συμπλεγματα εθνικης μειονεξιας, συνεχιζει να παραμενει αναθεματιστης του ελληνικου πολιτισμου, εμφανιζει τους υβριστες καθε ηθικης σταθμης σαν ηγετες χαρισματικους και τους σκληρους δολοφονους της ελευθεριας του λογου και της σκεψης σαν υμνητες της δημοκρατιας, ζει στον ενδοξο τοπο που ψευδεπιγραφα ονομαζει πατριδα του μονο προς γεροντικη αναπαυση και αιωνιο υπνο και καρτερει υπομονητικα τον χαρο να τον παρη για να βωσκη ανενοχλητος στα πρασινα χωραφια της αλλης ζωης.

Θα ανεχονταν ο Ελληνας ποτε τα τουρκικα εγκληματα κατα του Ελληνικου Εθνους και θα συνεργαζονταν με τους Σελτζουκους Τουρκους;

Μονο περιπου 300.000 Σελτζουκοι Τουρκοι κατωρθωσαν να προσεταιρισθουν ολο το βυζαντινο χριστιανορθοδοξο προλεταριατο των 8 εκατομμυριων κατοικων Ρωμιων.

Απο τους 258.000 πολιορκητες της Κωνσταντινουπολης το 1453 μ.Χ. μονο 70.000 χιλιαδες ηταν Σελτζουκοι Τουρκοι! 147.000 βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι μαζι με 41.000 αλλους ζητιανους, εμπορους και ληστες συμπολεμησαν με τους Σελτζουκους Τουρκους για να πεση η Πολης..Το γεγονος αυτο αποκρυβεται συστηματικα απο την εβραιογεννη θρησκευτικη αιρεση που φερει ψευδεπιγραφα το ονομα «Ορθοδοξια» και πρεπει να ερευνηθη και να απαντηθη απο τους ιστορικους.

Η Ορθοδοξια υποταγμενη στη μοιρα της ηταν αυτη που συνδιαλεχθηκε πολυ γρηγορα μετα την πτωση της Κωνσταντινουπολης με το νεο Οθωμανο ηγετη για να σωση τα προνομια και την εξουσια της πανω στους εναπομειναντες ακομη βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους αλλα και συνεβαλλε αποφασιστικα και στον εκτουρκισμο των Ελληνων που την αρνιουνταν και την συχαινονταν.

Ετσι σε πολλες περιοχες της Ελλαδος, εμφανιζονται πληθυσμοι μουσουλμανικοι και δημιουργουνται «Τουρκοι», που η πλειονοτητα τους μιλα ελληνικα ‘η ελληνικα ιδιωματα της περιοχης που ζουν. Τετοιοι πληθυσμοι, περαν απο αυτους της Μικρας Ασιας, υπηρχαν στην Ευβοια, στη δυτικη Μακεδονια, στην περιοχη Εδεσσας, στην ανατολικη Μακεδονια και Θρακη, στην Κρητη, αλλα ακομη και στην Κυπρο.

Δυστυχως χαριν της Ορθοδοξιας, δηλαδη για να καλυφθη ο προδοτικος και εγκληματικος ρολος αυτης κατα του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας, εχουν γινει ελαχιστες και πολυ ελλειπεις μελετες προς την κατευθηνση αυτη.

Θα ανεχονταν ο Ελληνας ποτε, τα εγκληματα κατα των Ρωμιων τοσο των Τουρκων οσο και των Γερμανων απο την εποχη της κατασκευης της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινου-Βαγδατης και εντευθεν;

Μεχρι το 1887 η Τουρκια του Αβδουλ Χαμητ, οπως σημερα η Τουρκια του Ερντογαν και Νταβουτογλου, προσδεθηκε στο Γερμανικο αρμα.

Και τοτε οπως και σημερα το Γερμανικο χρημα ειχε επιδρασει στους Τουρκους κυβερνωντας.

Οι Γερμανοι χρηματιστες τοτε και τωρα ειναι αυτοι που ακομη και σημερα συσκεπτονται πως και με ποιον ασφαλεστερο τροπο να καταστρεψουν την Ελλαδα.

Τοτε και τωρα οι καφενειολογουντες εν Αθηναις Ρωμιοι πολιτικοι, ξυνουν τα αρχυδια τους.

Τα καθυκια αυτα και τοτε οπως και σημερα ποτε δεν μελετησαν την θεση του Εξωτερικου Ελληνισμου, ο οποιος ηταν και ειναι πνευματικα ανωτερος απο τους δηθεν ελευθερους βυζαντινορθοδοξους ξητιανους Ρωμιους.

Τριακοσιοι περιπου χιλιαδες Ελληνες εκδιωχθηκαν και δολοφονθηκαν απο τις παραλιες της Μικρας Ασιας και κατα μηκος της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινου-Βαγδατης στην Μικρα Ασια.

Και ολα τα κακουργηματα κατα των Ελληνων ελαβαν χωραν απο την στιγμη πολιτικης και στρατιωτικης Γερμανοκρατισης της Τουρκιας απο τον Γερμανου στρατηγου Λιμαν Φον Σανδερς.

Τα τουρκικα εκληματα που ακολουθουν, τον Μα’ι’ο του 1941 σε 20 ελληνικες κοινοτητες με την μεθοδο «ταγματος καταναγκαστικων εργων», τον Νεοεμβριο του 1942 με την φορολογια Varlik Vergisi σε βαρος των Ελληνων της Τουρκιας, με τους μεγαλης σε εκταση διωγμους την Ελληνων της Κωνσταντινουπολης την 06.09.1955, με την υπονομευση 1963-1076 της Κυπριακης Δημοκρατιας, με την μονομερη αποκυρυξη της συνθηκης για Εμπορικη και Ναυτιλιακη συνεργασια του 1930 μεταξυ Βενιζελου-Ατατουρκ, με κλεισιμο το 1964 των ελληνικων σχολειων στα νησια Ιμβρο και Τενεδο, με τους βανδαλισμους το 1967 στο χωριο Αγριδια της νησου Ιμβρου, με De facto αμφισβητηση μεταξυ 1973 και 1974 των ελληνικων κυριαρχικων δικαιωματων στην υφαλοκρηπιδα του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, με De facto αμφισβητηση του Ελληνικου αναεριου χωρου των 10 ναυτικων μιλλιων το 1974 για πρωτη φορα απο το 1930 και απο τοτε μεχρι σημερα το 2016, συνεχων και μαζικων παραβιασεων του Ελληνικου εναεριου χωρου με αμφισβητηση του FIR Αθηνων, με στρατιωτικη εισβολη στις 20.07.1974 στην Κυπριακη Δημοκρατια και κατοχη απο τοτε περιπου 40 % την μεγαλονησου, με παρανομη νομοθεσια το 1989 για την ερευνα και διασωση σε θαλασσια εκταση πανω απο το μισο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, με την αποβιβαση τουρκων στρατιωτων την 31.01.1996 στην βραχονησιδα Ιμια, δηλαδη σε αναποσπαστο μερος της Ελληνικης Επικρατειας, με την ανανδρη δολοφονια τον Αυγουστο του 1996 δυο διαδηλων Κυπριων και τον τραυματισμο 40 αλλων, με απειλη τον Φεβρουαριο του 1997 εισβολης και κατακτησης των ακομη ελευθερων περιοχων εαν τοποθετηθουν στην Κυπρο οι πυραυλοι S-300 και πολλα αλλα, παρεμειναν μεχρι σημερα απο τις διαφορες αχρηστες ηγεσιες των βυζαντινορθοδοξων ζητιανων Ρωμιων χωρις καμμια απαντιση.

Το ιδιο συμβαινει και με τα σημερινα μεταναστευτικα ρευματα που σκοπημα διοχετευονται κατοπιν στρατηγικων σχεδιασμων απο την Τουρκια στα νησια του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου.

Ολα τα κακα στο σημερινο Ρωμαιικο κρατιδιο προκυπτουν απο την αγνοια των βυζαντινορθοδοξων ζητιανων Ρωμιων…Αγνοια ορων ανεπιτρεπτη για μια πολιτισμενη κοινωνια, η οποια θεωρητικα εκπαιδευει μαζικα τα μελη της. (η εκπαιδευση, η οποια ειναι και πολιτικη αφορα την αγωγη του πολιτη)…Αγνοια ανεπιτρεπτη για την Δημοκρατια, η οποια θελει να προστατευεται απο τους απειρους εχθρους της…..Αγνοια οτι με τα σχεδια OVERKILL και Φαιδωρα εχει αποφασισθει απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο με συνεργεια παλι της Γερμανιας η ολοκληρωτικη αυτη την φορα εξαφανιση του Ρωμαιικου κρατιδιου.

Εαν υπηρχε Ελληνας στις Ενοπλες Δυναμεις και στα Σωματα Ασφαλειας θα εγραφε το ΝΑΤΟ και την Γερμανια στα αρχυδια του και θα χτυπουσε, οπως ο Ευρυβιαδης και ο Θεμιστοκλης τους Ασιατες στην Σαλαμινα, τους Τουρκους με τον στολο και την αεροπορια στην Ιωνια της Μικρας Ασιας για αποκτηση στρατηγικου χωρου για τον επαναπατρισμο των εκατομμυριων Ασιατων που μας τροφοδοτησε η Τουρκια.

Εαν σε ολη την ιστορια του εσταθη ο Ελληνισμος και εθριαμβευσε, οφειλεται, στο οτι παντοτε απεδειξε «εμπρακτα» την πολεμικη του δυναμη και την πολιτιστικη του ικανοτητα. Περι αυτου καμμια αμφιβολια δεν υπαρχει.

Εμπρος λοιπον ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας.

Δεν υπαρχει αλλος δρομος για την υπαρξη του Ελληνικου Εθνους, για την Ελληνικη Αναγεννηση, παρα η αναπτυξη των πολιτιστικων ικανοτητων του Εθνους σε συνδυασμο με την εξαρση στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου των πολεμικων του αρετων!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΡΩΜΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΗ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  • ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,
    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ,
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ,
    ΕΝΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ
    ΖΗΝΩΝ Ο ΣΤΩΙΚΟΣ Ή ΚΙΤΕΥΣ
    Κιτίο Κύπρου
    336 – 264 π.Χ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    …………………………………………………………
    ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
    ………………………………………………………
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΟΛΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ
    ………………………………………………………
    ΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    …………………………………………………………
    ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    …………………………………………………………
    Η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
    …………………………………………………………
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΝΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ: ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ
    …………………………………………………………
    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ
    Έφεσος
    περ. 540 – 475 π.Χ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>