«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Περιορισμένος Πυρηνικός Πόλεμος 18 ημερών

Μετάφραση από αμερικανικό παροδικό ΓΣΙ.

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος

Η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή από την χρήση το τακτικών Πυρηνικών Όπλων για να υπερασπιστεί τη Συρία από χερσαία εισβολή που θα διαρκούσε 18 ημέρες, αφού οι Σαουδάραβες (και οι σύμμαχοι τους) στέλνουν 350.000 στρατιώτες, 20.000 άρματα μάχης, 2.450 στρατιωτικών αεροπλάνων και 460 ελικόπτερα από 25 χώρες που θα συγκεντρωθούν στο βόρειο τμήμα της Σαουδικής Αραβίας για να εισβάλουν στη Συρία.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ουαλίντ αλ-Μουαλέμ προειδοποίησε το Σάββατο «οι επιτιθέμενοι που θα εισέρχονταν στη χώρα θα επιστρέψουν στην χώρα τους σε ξύλινα φέρετρα» Η Ρωσία έχει προειδοποίηση «κάθε χώρα που στέλνει χερσαίες δυνάμεις στη Συρία χωρίς την άδειά της θα θεωρηθεί κήρυξη πολέμου». Χιλιάδες στρατιώτες από τις περιφερειακές χώρες που θα συμμετάσχουν σε αυτό που “ονομάζεται στρατιωτική άσκηση” τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Σαουδικής Αραβίας ανέφεραν ότι θα λάβουν μέρος υπό την ηγεσία Σαουδικής Αραβίας στο Hafer αλ-Batin , στο βόρειο τμήμα της Σαουδικής Αραβίας.

Η τεράστια στρατιωτική συγ΍ έντύ ωση, “άσκηση”, που ονομάστηκε “Βόρειος Θενταρ” είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει 18 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα κλείσει ο εναέριος χώρος πάνω από τη βόρεια Σαουδική Αραβία. Δημοσιεύματα των ΜΜΕ αναφέρουν οτι έχουν κάνει έρευνα οπου παρόμοια στρατιωτική δύναμη δεν εχει συγκεντροθή ποτέ για “άσκηση”. Είναι προφανές ότι η «άσκηση» είναι προσχηματική και θα επιχειρηθεί εισβολή, και αυτό θα σημάνει πόλεμο. Η Αίγυπτος, το Σουδάν, το Πακιστάν και τα αραβικά κράτη του Περσικού Κόλπου είναι μεταξύ των 25 χωρών που θα λάβουν επίση ς μέύ ος στις «ασκήσεις».

Σε μια ευαίσθητη στιγμή , η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την προθυμία της να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε χερσαία εισβολή στη Συρία, εάν η αμερικανική ηγεσία αποφάσιζε να ξεκινήσει μια τέτοια επιχείρηση. (τι σύμπτωση ?). Η Σαουδική Αραβία είναι μέλος της αμερικανικής συμμαχίας που διεξάγει αεροπορικές επιδρομές στο εσωτερικό της Συρίας.

Οι αεροπορικές επιθέσεις συνεχίζονται χωρίς καμμία άδεια από τη συριακή κυβέρνηση, ή εντολή του ΟΗΕ, από τον Σεπτέμβριο του 2014. Η Σαουδική “άσκηση” πιστεύεται πως ειναι προετοιμασία για πιθανή χερσαία εισβολή στη Συρία. Ο Pavel Krasheninnikov, αναπληρωτής πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, έχει προειδοποιήσει τη Σαουδική Αραβία ότι οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση εισβολής στο έδαφος της Συρίας, χωρίς την συγκατάθεση της Δαμασκού θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου.

Ο εμφύλιος πόλεμος που έχει καταστρέψει τη Συρία τα τελευταία αρκετά χρόνια, έχει χρηματοδοτηθεί και υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Όταν η Ρωσία άρχισε να βομβαρδίζει τους αντικαθεστωτικούς / ISIS προστατεύοντας την σύμμαχό της την Συρία, το Χαλέπι απελευθερώνεται από τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας και οι αντάρτες καταρρέουν , αφού το Χαλέπι ήταν προπύργιό τους. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Σαουδική Αραβία δήλωσε δημοσίως την «προσφορά» της για την διάθεση 150.000 χερσαίες δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ για να εισβάλει στη Συρία για την καταπολέμηση της ISIS ???. Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ash Carter απάντησε δημοσίως ότι οι Σαουδάραβες έχουν μια καλή ιδέα και θα την συζητήσει με τους συμμάχους του. Αλλά το Χαλέπι και η Ρακκα έπεσαν, ο εμφύλιος πόλεμος έχει τελειώσει.

Από 10 Φεβρουαρίου, 2016 το Χαλέπι απέκοψε κάθε ανεφοδιασμό του ISIS .

Οι Σαουδαραβία, Κατάρ, Τουρκία και οι ΗΠΑ μπορούν να ελπίζουν για την προστασία του ISIS μόνον εάν εισβάλουν στην Συρία.

Είναι όμως προβληματισμένοι, διότι η Ρωσία έχει ως δόγμα την χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Η χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων είναι επιβεβλημένη, δεν υπαρχή άλλη επιλογή σε περίπτωση εισβολής.

Το ΝΑΤΟ γνωρίζει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει 20.000 άρματα μάχης και αρκετές χιλιάδες στρατιωτική δύναμη εισβολής, και οι Ρώσοι το γνωρίζουν πολύ καλά. Και οι Ρώσοι θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν τακτικά πυρηνικά, προκειμένου να προστατεύσουν τη Συρία.
Από τη στιγμή που τα στρατεύματα και τα άρματα μάχης αρχίσουν να περνούν στην Συρία, οι ρώσικοι πύραυλοι S-300 και S-400 θα αρχίσουν να καταρρίπτουν τα 2.450 στρατιωτικά αεροπλάνα και 460 ελικόπτερα. Τα S-400 είναι τα πιο προηγμένα αντι-αεροπορικά συστήματα στον κόύ μο κ αι τα επιτιθέμενα αεροσκάφη θα πέφτουν σαν τις μύγες. Αλλά όταν οι 350.000 στρατιώτες και 20.000 άρματα μάχης αρχίσουν την παραβίαση των συνόρων, η μόνη λύση για τους Σύριους και τους Ρώσους θα είναι να χρησιμοποιήσουν τακτικά πυρηνικά όπλα

ΓΙΑΤΊ ΤΏΡΑ?

Η κυβέρνηση στις ΗΠΑ, και αυτές στην Ευρώπη, χρειάζονται να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση….
Αυτή τη στιγμή, οι τράπεζες σε όλη την Ευρώπη βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης από επισφαλή δάνεια, την κερδοσκοπία και τη διαφθορά τους. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, Deutsch Bank έχει περισσότερο από πενήντα τοις εκατό (50%) μειωθεί η αξία των μετοχών της, με το 40% της εν λόγω πτώσης από τον Ιανουάριο 2016. Οι πολίτες αποσύρουν τα χρήματα τους μαζικά. Οι τράπεζες γίνονται ασταθείς.

Εάν (ή όταν) η Deutsch Bank καταρρεύσει, θα είναι εκτεθειμένη σε «παράγωγα» αξίας $ 50 τρισεκατομμύρια, και τότε θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες τράπεζες, πολλές από τις οποίες θα καταρρεύσουν.

Στις ΗΠΑ, το “too big to fail” οι τράπεζες είναι πλέον στα πρόθυρα κατάρρευσης διότι, αντί να αλλάξουν μεθόδους μετά την διάσωσή τους το 2008, κράτησαν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι έκαναν ! Τώρα το χρέος είναι τεράστιο !

Οι κυβερνήσεις δεν έχουν πλέον χρήμα για να διασώσουν τις τράπεζες και πάλι, έτσι οι τράπεζες θα καταρρεύσουν. Οι κυβερνήσεις πρέπει να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από το γεγονός ότι οι οικονομίες μιας ζωής και τα χρήματα συνταξιοδοτήσεις έχουν χαθεί; έτσι ένας «περιορισμένος πυρηνικός πόλεμος” είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να μετατοπίσουν την προσοχή των πολιτών.

Υσ . Σ’ αυτά να προσθέσετε και τα περίπου 57 πολεμικά πλοία που μαζεύτηκαν στην Μεσόγειο (και προσχηματικά) του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει μετά, και τί ευθύνες θα μοιράσουν οι ιστορικοί τόσο παγκοσμίως όσο και για την Ελλάδα. Πάντως, σε ένα τέτοιο εφιαλτικό τοπίο-μετά δεν θάθελα να ζω ! aristarhos

aienaristeyein.com

https://youtu.be/RAFbEHKPx_8
Από Στέργιο

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>