«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτοκτονούμε ή ….!

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Συνειδητά τους αφήνουμε πλέον, ως λαός και χώρα, να μας πάνε για φούντο στα βράχια. Μια συμμορία πρόστυχων ανθελλήνων ξαμολύθηκε από τους πατρόνους της ναζιστικής βαρβαρότητας για να καταστρέψει κάθε τι το Ελληνικό, το Ορθόδοξο και το Εθνικό. Είναι η «κυβέρνηση», η «αντιπολίτευση», τα ΜΜΕ, τα μεγάλα τζάκια και οι ορδές των σφογγοκωλάριων τους που έπεσαν, μηδενός εξαιρουμένου, σαν τις ακρίδες για να αποτελειώσουν τον τόπο μια και καλή και ή δυνατόν, μια ώρα αρχύτερα, επειδή τους έταξαν έξτρα „bonus» οι Γερμανοί.

 

Με ενεχυροδανειστήρια, παρανοϊκούς φόρους, υπέρογκες εισφορές, παράνομες απαιτήσεις τραπεζών, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και ξεσπιτώματα γίνεται η αφαίμαξη της κοινωνίας, την ίδια ώρα που το σύστημα της δημόσιας υγείας λειτουργεί ως νεκροθάφτης του φτωχού και του ανασφάλιστου που τόλμησε να αρρωστήσει. Ποιός τολμά να σηκώσει κεφάλι στην χώρα όπου το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής δεν είναι μόνο σε ισχύ αλλά εφαρμόζεται κιόλας με έναν ιδιαίτερα βίαιο τρόπο από τους συνεργάτες των Γερμανούν στις δημόσιες υπηρεσίες;

Ποιοί είναι επιτέλους οι πρέσβεις του πολιτισμού μας και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του εκείνα, που κρίνονται ικανά να αποτρέψουν τυχόν σύγκρισή μας με κτήνη ή βαρβάρους; Είναι μήπως η μόρφωση του Φίλη, ο πατριωτισμός του Καμμένου, η ανθρωπιά του Κουρουμπλή, τα τσιφτετέλια της Γεροβασίλη, τα Ελληνικά του Τσακαλώτου, η ηθική της Αυλωνίτου, οι απεργίες πείνας του Μιχελογιαννάκη, τα άπταιστα Γερμανικά του Μητσοτάκη ή η αλήθεια στον λόγο του Τσίπρα τα νέα ιδεώδη στα οποία προσβλέπει η κοινωνία μας; Στοιχειοθετούν τα καθημερινά δρώμενα και οι εικόνες που τα καταγράφουν στα νοσοκομεία, στα δικαστήρια, στις φυλακές, στις τράπεζες και στις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας τον πολιτισμό που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας;

Πού είναι ο Έλληνας με το όραμα, το σχέδιο, την τόλμη και την γενναιότητα, να ανατρέψει την τυραννία και να λευτερώσει την πατρίδα από τους Γερμανούς; Είναι μήπως μέλος της αντιπολίτευσης ή των νέων κινημάτων και κομμάτων που ξεπετάγονται τελευταία σαν τα μανιτάρια στα στέκια των δικηγόρων και δημοσιογράφων με την ευγενή χορηγία της πρεσβείας στην Καραολή και Δημητρίου 3;

Το χρέος σημαίνει σκλαβιά, τα μνημόνια είναι δεσμά και η Ελλάδα υπό Γερμανική κατοχή. Επί έξι συνεχή χρόνια βιώνουμε αδιαμαρτύρητα τη βίαιη αποκαθήλωση της εθνικής μας ταυτότητας, τον βιασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, τον καννιβαλισμό της γλώσσας, της ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τον ξεφτιλισμό της πίστης μας και την απαξίωση της Ορθοδοξίας αλλά ποτέ δεν αναρωτηθήκαμε για ποιόν λόγο.. Μήπως σκιαζόμασταν ότι αυτό θα είχε σαν επακόλουθο την υποχρέωσή και το καθήκον, να αντιδράσουμε;

Δεν πρόκειται να ξαναδούμε άσπρη μέρα σ’ αυτό τον τόπο όσο νοιώθουμε το βάρος της Γερμανικής μπότας κατάστηθα και τις δικτατορίες των Εφιαλτών να διαδέχονται η μια την άλλη. Την «αριστερή» χούντα των Τσίπρα-Καμμένου θα ακολουθεί πάντα η «δεξιά» του Μητσοτάκη και το τροπάριο θα συνεχίζεται έως τον αιώνα τον άπαντα. Είναι γελασμένοι όσοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα εκλέγονται δια της λαϊκής ψήφου. Διορισμένοι υπάλληλοι του Βερολίνου είναι όλοι τους και τα αποτελέσματα της κάλπης, μόνο ο νούς ενός Ντέϊβιντ Κόρπελφιλντ της Γερμανικής πρεσβείας είναι ικανός να τα διανοηθεί. Τα νέα «κινήματα» και κόμματα που «ιδρύονται» με τα λεφτά της πρεσβείας δεν είναι τίποτε άλλο παρά εφεδρείες του συστήματος σε φρέσκο αίμα και «τυράκι» στην φάκα που έχουν στήσει στην νοημοσύνη και στην υπομονή όλων μας.

Δεν θα απαλλαγεί ποτέ ο λαός από το χρέος, τα μνημόνια, την υποτέλεια, την φοροσφαγή, την ανεργία, την φτώχεια και την ανασφάλεια και επιπλέον, δεν θα επενδυθεί ούτε €υρώ και δεν θα δημιουργηθεί ούτε μία θέση εργασίας στον τόπο, όσο οι Γερμανοί παραμένουν στην χώρα και οι αληταράδες συνεργάτες τους στην εξουσία. Στην περίπτωση μάλιστα που υπάρχουν προβοκάτορες ή απλά ανόητοι αναμεσά μας που νοιώθουν την ανάγκη να ρωτήσουν, τον τρόπο με τον οποίον θα εκδιωχτούν οι γενοκτόνοι, η απάντηση είναι μία και μοναδική: «Με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει ο κάθε νοικοκύρης τον κλέφτη, τον εκβιαστή, τον βιαστή και τον δολοφόνο που μπουκάρει στο σπίτι του και απειλεί την οικογένειά του» Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετεί μόνο τους Ούννους.

Ελλάδα, Οικογένεια , Ορθοδοξία είναι οι ρίζες του Έθνους μας εδώ και 1500 χρόνια Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το τρίπτυχο, προσπαθούν να καταστρέψουν οι τύραννοι, Γερμανοί και Νενέκοι από κοινού, προκειμένου και επ’ ονόματι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να πετύχουν τον διαμελισμό της χώρας και τον αφανισμό του Ελληνικού DNA. Αυτές οι ρίζες κρατούν ακόμη την κοινωνία ενωμένη και την εθνική μας κληρονομιά ζωντανή. Αυτές είναι οι αξίες που οφείλουμε να προστατεύσουμε αν πράγματι θέλουμε να διασώσουμε την εθνική μας ταυτότητα και για τις επόμενες γενεές.

Εμείς, η οικογένεια των Φιλικών, έχουμε όραμα, σχέδιο και ανθρώπους ικανούς να τα υλοποιήσουν από την επόμενη μέρα. Τώρα όμως έχουμε άλλες προτεραιότητες, όπως:

Την απελευθέρωση της χώρας από τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους πολιτικούς.
Την επαναφορά της χώρας στη συνταγματική της νομιμότητα και την παράδοση της εξουσίας σε Έλληνες.

Καλοδεχούμενος είναι όποιος θέλει να αγωνιστεί δίπλα μας ως απλός στρατιώτης ή να συνδράμει στον αγώνα με τις δικές του δυνάμεις. Τους καπεταναίους μας εμείς τους σεβόμαστε, επειδή πάγια τακτική μας είναι, να τους αναγορεύουμε μετά το πέρας της μάχης.

Έλληνες, ένας λαός, μια οικογένεια.

Νέα Φιλική Εταιρεία
http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2016/02/blog-post_18.html

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αυτοκτονούμε ή ….!

  • ΒΙΝΤΕΟ

    Με λένε Ελλάδα… / My name is Greece…

    https://www.youtube.com/watch?v=cxIywbh6Cjk

    Ανέβηκε στις 6 Νοε 2011

    Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες!

    Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη,
    έχω όμως το καλύτερο “οικόπεδο” στον πλανήτη…!

    Διακρίνομαι για την Ιστορία μου…,

    τους Αγώνες μου…,

    την Αντίστασή μου…,

    την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου!!!

    Όλοι με ζηλεύουν…

    Πάντα με ζήλευαν γι αυτό και πάντα είχα εχθρούς!

    Πολεμούσα κι Αντιστεκόμουν με όλη μου την δύναμη…

    και στο τέλος τα κατάφερνα!!!

    Κι εκεί που όλα ήταν ήσυχα… μ αιφνιδίασαν και τρόμαξα!!!

    Ο εχθρός με χτύπησε εσωτερικά…

    Πονηρά και Ύπουλα…

    όχι όπως τις άλλες φορές…

    Ζούσε “σπίτι” μου, τον είχα με τα παιδιά μου αλλά…

    ήταν καλά καλυμμένος και δεν φαινόταν…

    Ξεγέλασε ακόμα και μένα!!!

    Προσπαθώ να τον αντιμετωπίσω αλλά…

    πολλά απ τα παιδιά μου τον υποστηρίζουν…

    κι αντιστέκονται σε μένα!

    την ίδια τους την μάνα…

    Έχουν φτάσει σε σημείο να με περιγελούν…

    να με κοροϊδεύουν…

    να με πουλάνε…

    να μην με αναγνωρίζουν…!!!

    Είμαι Πικραμένη…

    Τρομαγμένη…

    Εξουθενωμένη…

    αλλά δεν θα το βάλω κάτω!!!

    Με το κεφάλι Ψηλά θ Αγωνιστώ…

    και θ Αντισταθώ, όπως έκανα πάντα…

    Μπορεί να γονατίσω… αλλά θα παλέψω…

    και θα νικήσω!!!

    Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!,

    ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ αυτά…

    Δεν πρόκειται να Παραδοθώ…

    να Πουληθώ…

    και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός…

    ‘Άλλωστε…

    ποιά μάνα εγκαταλείπει το σπίτι και τα παιδιά της…

    Η Έλλάδα…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>