«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ (Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ)

Κίσινγκερ

ο Κίσινγκερ για τον Ελληνισμό είναι οι 10 πληγές του Φαραώ.

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1923, και μεγάλωσε στη Ναζιστική Γερμανία από Εβραίους γονείς.
Προτού ξεσπάσει ο Β! Π.Π. μετανάστευσε στις Η.Π.Α. Εκεί σπούδασε. Μετά το Β! Π.Π. ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα φυσικά στο ΑμερικανοΕβραϊκό Χάρβαρντ, παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες κυβερνητικές επιτροπές που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια των ΗΠΑ. Στην Αμερική είναι γνωστός ως «ΓερμανοΕβραίος».
Από εκείνα τα χρόνια το Εβραϊκό στοιχείο των ΗΠΑ είχε κατορθώσει να διεισδύσει στο κρατικό μηχανισμό των ΗΠΑ.
Άν και Γερμανο-Εβραίος, υπήρξε ΥΠ.ΕΞ. των Κυβερνήσεων NIXON & FORD. Σήμερα σε ηλικία 93 ετών είναι σύμβουλος και ΥΠ.ΕΞ. της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Δυστυχώς παρά την μόρφωσή του, μισεί τον άνθρωπον, και θέλει τον αφανισμό του. Ο Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος είναι μέσα στα σχέδιά του. Θέλει τη καταστροφή του πλανήτη, διότι πιστεύει ότι μέσα από την καταστροφή, μπορεί να προέλθει η Παγκόσμια Σιωνιστική Εβραϊκή Αυτοκρατορία.
Βραβεύθηκε με το βραβείο NOBEL ειρήνης, εις επιβράβευση των πολεχαρών και μισάνθρωπων επιδόσεών του.
Μη ξεχνάτε ότι γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε μέσα σε ένα Ναζιστικό κλίμα, μέσα σε ένα Χιτλερικό καθεστώς, και ο ψυχολογικός κόσμος των παιδικών του χρόνων επέδρασαν στον ψυχισμό του, με απάνθρωπα ψυχολογικά αισθήματα.
Είναι μέλος των παγκόσμιων Σιωνιστικών Λεσχών & Στοών, π.χ. Λέσχη Bilderberg, Illuminati, Μασόνοι, Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, Παγκοσμιοποίηση, κ.λ.π. και ότι εχθρόν και αισχρόν για την ανθρωπότητα, εστί και λέγειν…………..
Όποια πέτρα σηκώσεις, θα βρείς από κάτω τον Κίσσινγκερ!!!
Προ ημερών επεσκέφθη τον Πούτιν στο Κρεμλίνο για συνομιλίες επί φλεγόντων θεμάτων παγκοσμίου ενδιαφέροντος, ως εκπρόσωπος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι πρόγονοι του Κίσινγκερ ήταν εχθροί της επαναστάσεως των Ελλήνων του 1821, ήθελαν τους Έλληνες σκλάβους των Τούρκων. Αυτοί δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, και άλλους ήρωες της επαναστάσεως!!!
Όλα τα απάνθρωπα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δια την ανθρωπότητα, είναι έργα δικά του!!!
Εφαρμόζει πιστά επάνω στα άλλα Κράτη «τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Θέλει τα κράτη αποικίες και προτεκτοράτα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η πολιτική του είναι το «Διαίρει και Βασίλευε».
Εφαρμόζει το «Δόγμα του Σοκ» επάνω σε Έθνη & Λαούς.
Οι πολιτικοί Ευρώπης/Αμερικής τελούν υπό τη δική του έγκριση. Οι εταιρείες εκδόσεως εκλογικών αποτελεσμάτων, και εταιρειών δημοσκοπήσεων, τελούν υπό τη δική του καθοδήγηση. Μην πιστεύετε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, όλο τα ίδια και τα ίδια νούμερα, αρκεί να εκλεγούν πολιτικοί ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Μην πιστεύετε τα εκλογικά αποτελέσματα, είναι όλα μαγειρεμένα από το δίδυμο Kissinger +Brezinsky.
Ο Κίσινγκερ δήλωσε για την Ελλάδα και τους Έλληνες,
«Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε την Ιστορία, τη γλώσσα, τη θρησκεία, το πολιτισμό, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, (Κύπρο), στη Μέση Ανατολή, (Συρία), σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς, για την πολιτική της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».
Ο Κίσσινγκερ αλλοίωσε τα ιστορικά μας δίκαια με την αναγνώριση της FYROM σαν Μακεδονία. Όλοι οι Ευρωπαίοι, Ασιάτες, Αφρικανοί, αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία».
Τη γλώσσα μας με τη βοήθεια των Σιωνιστών αριστερών, των ΜΜΕ, αλλά και των λαθρομεταναστών την τσάκισε.
Τη θρησκεία μας, με τη βοήθεια των Μουσουλμάνων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, την εξαφάνισαν.
Το πληθυσμό των Ελλήνων, με τους Μουσουλμάνους Άραβες λαθρομετανάστες, τον έκαναν μειονότητα.
Λαθρομετανάστες σημαίνει αλλαγή πληθυσμού της Ελλάδος!!
Το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον, των Ελλήνων, με τους λαθρομετανάστες τα εξάλειψεν ο Κίσινγκερ.
Γιαυτό σήμερα έχουμε κυβερνήτες Σημίτηδες-Σαμαράδες-Τούρκογλου-ΓΑΠ-Τσίπρες, Κυριάκους, κ.λ.π. πιόνια & μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και Κίσσινγκερ να μας κυβερνούν.
Τα «τσογλάνια»= (παιδιά για τα θελήματα) του Κίσσινγκερ, οι ΤΟΜΣΕΝ & ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ θέλουν μείωση συντάξεων των Ελλήνων γερόντων, για να κερδίζουν περισσότερα οι Εβραίοι δανειστές, η σπείρα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι επονομαζόμενοι από τους δούλους πολιτικούς, «Θεσμοί».
Όλοι οι φόροι που πληρώνουμε πηγαίνουν στο αφεντικό του Κίσινγκερ, τον Λόρδο-Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ενώ ο Κίσινγκερ θέλει το θάνατο του Ελληνισμού, ο Γάλλος Πρόεδρος δηλώνει,
«Η Ελλάδα είναι η Ιστορία μας, και ο Πολιτισμός μας»
Η δημιουργία του κράτους των Σκοπίων είναι έργο δικό του, θέλει να δώσει την Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους, διότι μισεί τον Μέγα Αλέξανδρο επειδή κάποτε στην Ιστορία είχε κατακτήσει το Ισραήλ.
Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είναι έργο δικό του.
Ο βομβαρδισμός της Σερβίας είναι ΄εργο δικό του.
Το Κόσοβο είναι έργο δικό του.
Η καταστροφή της Κύπρου είναι έργο δικό του. Είναι μισέλλην!!!
Ο Κίσινγκερ ανέτρεψε και δολοφόνησε το Μακάριο (με καρδιακό επεισόδειο), τον οποίο αποκαλούσε Κάστρο της Μεσογείου.
Ο Κίσσινγκερ δολοφόνησε τον Πρόεδρο της Κύπρου Τάσο Παπαδόπουλο (με καρκίνο), για περάσουν τα σχέδιά του στην Κύπρο!
Ο Κίσινγκερ οδήγησε τους Τούρκους στη Κύπρο.
Η καταστροφή του μισού Αραβικού κόσμου, είναι έργο δικό του.
Η καταστροφή Ιράκ-Λιβύης-Συρίας είναι έργο δικό του.
Η δημιουργία του κράτους των ISIS –Τζιχαντιστών είναι έργο του Κίσσινγκερ.
Ο Κίσσινγκερ πιέζει τις υπόδουλες κυβερνήσεις, να χρηματοδοτούν τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. για να φροντίζουν τους λαθρομετανάστες, και όχι μόνον.
Το Μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα είναι έργο δικό του.
Οι Τούρκοι, σε απόλυτη συναίνεση με τον Κίσσινγκερ, εκμεταλλεύονται το προσφυγικό, ώστε να αποσπάσουν χρήματα από τους αφελείς Ευρωπαίους, για τα έξοδα των πολέμων που διεξάγουν σήμερα.
Ο Κίσσινγκερ διέταξε τον Εβραίο Σημίτη να υπερχρεώσει την Ελλάδα, και αυτός σαν δούλος των Σιωνιστών, το έπραξε.
Έλληνες!!! αφού δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, τιμωρήστε τον Εβραίο Σημίτη αυτοδικαίως όπου τον βρείτε, όπως και όλους τους προδότες πολιτικούς, στη μετά Σημίτη εποχή!!!
(Σύμφωνα με το άρθρο 120(4) του Συντάγματος).
Η Δολοφονία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου,(με καρκίνο), είναι έργο του Κίσσινγκερ, για να έχει η Ελλάς σαν ηγέτες πολιτικά ανδρείκελα, κοινώς πολιτικά «τσόλια», υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η εκλογή νέων Μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας, είναι έργο του Κίσσινγκερ, αρκεί αυτοί να στηρίζουν την επικράτηση της Σιωνιστικής Εβραϊκής Πανθρησκείας του Σολομώντα.
Οι άμυαλοι νέοι Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας έγιναν δούλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και Πανθρησκείας, με αποτέλεσμα να χάσουν τον Ορθόδοξο πληθυσμό της Ελλάδος, διά των Μουσουλμάνων προσφύγων, και Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, προκειμένου να γίνουν τα σχέδια του Κίσσινγκερ για Ν.Τ.Π.
Η εκλογή Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, υπόκειται στην έγκρισην του Κίσσινγκερ.
Η Ε.Ε. είναι δημιούργημα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με συμβούλους τους κυρίους Kissinger+Brezinsky, άρα εκ του πονηρού. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα ύστερα από 40 χρόνια.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ Στουρνάρας) δίνει δισεκατομμύρια ευρώ στους δανειστές της Ελλάδος, για να μας δανείζουνε-χρεώνουνε, και έτσι να μας κρατάνε χρεομένους και χρεοκοπημένους, προς δόξαν της πολιτικής του Κίσινγκερ-Ν.Τ.Π.
Ο εδαφικός διαμελισμός της Ελλάδος είναι στα σχέδια του Kisinger.
Τα Μνημόνια, δανειστές (Θεσμοί), δόλια χρεοκοπία, προσφυγικό & λαθρομεταναστευτικό, είναι δικά του έργα, και είναι ένα εκκρηκτικό μείγμα για την κοινωνική συνοχή, και την ύπαρξη του Ελληνισμού.
Θέλει την Ελλάδα χωρίς Έλληνες, και με διαφορετικό όνομα!!!
Η «Αριστερή» Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται επάνω στην εύνοια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. του Κίσσινγκερ.
Οι Κυβερνήσεις Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κατέστησαν την Ελλάδα αποικία της Γερμανίας, υπακούοντας στις εντολές Κίσσινγκερ.
Όλος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος – κατόπιν εντολών Κίσινγκερ- ετέθη στη διάθεση των Εβραίων δανειστών της κουστωδίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι του δολίου και επαχθούς χρέους της Ελλάδος.
Τα σχέδια για ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Ρωσίας, αρχίζοντας από το Αιγαίο, μέχρι Βαλτική, είναι σχέδια ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
Οι πολιτικοί αρχηγοί Τσίπρας+Κυριάκος, είναι σκεύη εκλογής Κίσσινγκερ, για να έχουν επιτυχία τα σχέδιά του κατά της Ρωσίας, αρχίζοντας από τον αποκλεισμό του Αιγαίου με το ΝΑΤΟ.
Ο Κίσσινγκερ στην Ελλάδα έχει ταυτιστεί με βρώμικα ανθελληνικά σχέδια. Εκείνος έφερε ΝΑΤΟ & Τούρκους στο Ελληνικό Αιγαίο!!!
Ότι αποφασίζουν οι αφελείς μαριονέτες πολιτικοί της Ε.Ε. είναι απόφαση Κίσσινγκερ.
Ο Κίσσινγκερ χαρακτηρίζεται από τους Έλληνες σαν η «αλεπού» της εξωτερικής πολιτικής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όσα συμβαίνουν σήμερα στο Μακεδονικό-Σκόπια, Προσφυγικό, Αιγαίο, Κύπρο, δείχνουν ότι τα σχέδια που επεξεργαζόταν ο πανίσχυρος και παμπόνηρος υπουργός εξωτερικών της Ν.Τ.Π. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Τέτοια Βουλή από υπαλλήλους του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ δεν τη θέλουμε.
Η Δημοκρατία μας είναι κάλπικη, γεμάτη από πολιτικούς δούλους & ορντινάντσες του ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
Αυτά τα ολίγα, για να γνωρίζουν οι νεο- Έλληνες τον καταστροφέα του Ελληνισμού!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

1 comment to ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ (Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ)

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Ξέχασες να πεις ότι όλα τα πολιτικά ανδρεικελα (πρώην και νυν)πρωθυπουργοι, υπουργοί ή ανήκουν σε διάφορες λέσχες ή είναι μασονοι ή είναι απ την περιουσια φάρα ή έχουν ρίζες από μάνα ή πατερα απ αυτήν. Πχ τσιπρας, Μητσοτάκης, Σαμαράς, γαπ, τουρκογλου, Σημίτης, (κοεν ,η χρυσοχοιδης) (Λουερτη ή Λοβέρδος) ,(Χάνα Νταλάρα ή Λουερτη, ξαδέρφη του προηγουμένου. Καραμανλής, ατελείωτα ονόματα όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στοις τέχνες στο θέατρο στο τραγούδι και όπου αλλού θέλετε. Και πάντα κρυφή, αλλάζοντας ονόματα, θρησκεία, πιστεύω, κλπ κλπ . αλλά πάντα πιστή σε ένα σκοπό την καταστροφή τον εκφυλισμό των Ελλήνων. Ρίξτε μια ματιά στην ιστορία μας και καταλάβετε τη θέλω να πω. Δεν μπορεί να είναι πάντα τυχαία η εκλογή τους σε όλους τους τομείς. Και το μέγα πρόβλημα παραμένει (ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ, ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΑΙ;;;;ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΨΥΧΉ) και πολιτισμένη. Δώσαμε τα πάντα όλα στην ανθρωπότητα και δεν ζητήσαμε τίποτα .Κλέψετε τα πάντα τα οικιοποιηθικατε και τα λανσάρεται για δικά σας. Από εκεί μπορεί να καταλάβει ο καθένας την κοινωνία που δομητε πάνω σε ψέμα και απάτη , διότι μόνο γι αυτό είστε άξιοι. Ένα έθνος ένα λαό που τον χτυπάτε 2175 χρόνια προσπαθώντας να τον καθηλωσεται και αντιστέκεται πεισματικά έπρεπε να υποκλιθείτε μπροστά του και αμιτοι άλλο να συνεργαστείτε μαζί του για την ευημερία τοις ανθρωπότητας. Αλλά δεν σας ενδιαφέρει οι ανθρωπότητα αλλά μόνο οι επιβολή εξουσίας με τους ποιο βάρβαρους τρόπους (βλ.παγκ. πόλεμοι, επαναστάσεις, γενοκτονιες, ανατροπές κυβερνήσεων, ίντριγκες, ΜΚΟ, αντιφα, ανθρωπιστικες οργανοσης ΝΑΤΟ, ΕΕ, και ένας σιφερτος, με τέτοια τερτίπια διοίκησης των ανθρώπων. Και σεις πάντα στην σκιά στα κρυφά πάντα να κινείται τα νήματα. Το έχω πει και το ξαναλέω. Ο Έλληνας και ο Ελληνικός τρόπος σκέψης είναι στο DNA του κάθε ανθρώπου επί της γης. Εάν δεν το κατανοηται τότε ένα συμπέρασμα βγαίνει. Δεν είστε άνθρωποι ή προσπαθηται να γκρεμισεται ένα τοίχο πετώντας αυγά. Αλαξτε ρώτα διότι κάπου τέλος οι συμβιβασμοί και οι υπομονή του κόσμου.