«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E/Mail: chaziteo@t-online.de

19.02.2016

ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗ;

ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ

Ιστορικο:

Το υπαρχων οικονομικο και χρηματοπιστωτικο συστημα βρισκεται στην τελευταια φαση της ζωης του.

Στενα συνδεδεμενο με αυτο ειναι το δυτικο στρατιωτικο-βιομηχανικο συμπλεγμα, οι μηχανισμοι των μυστικων υπηρεσιων, το οργανωμενο εγκλημα μαζι με το εμποριο ναρκωτικων για την χρηματοδοτιση τρομοκρατικων και πολεμικων συρραξεων, το ανοιγμα των εθνων για ολοκληρωτικο ελεγχο (τα εθνη κατευθυνονται προς μια τετοια κατασταση φτωχειας ωστε να αλληλοτρωγονται μεταξυ τους), η απαγορευση του ρευστου χρηματος για την δημιουργια κοινωνικων ταραχων και η χρησιμοποιηση του φοντς σταθεροποιησης των χρηματιστηριων (ESF = Exchange Stabilisation Fund).

Ο μηχανισμος τoυ ESF ειναι ενεργος εδω και πολλες δεκαετιες στις ΗΠΑ κατω απο απολυτη μυστικοτητα και ειναι υποχρεωμενος να λαμβανη εντολες και να πληροφορει τον εκαστοτε προεδρο και υπουργον οικονομικων των ΗΠΑ και κανεναν αλλον.

Ουδεις ελεγχος επιτρεπεται να λαμβανη χωρα απο τα μελη του Κογκρεσου και της Γερουσιας των ΗΠΑ.

Στον μηχανισμο του ESF καταληγουν ολα τα αποθεματικα σε χρυσο και ασημι πολλων εκατονταδων τονων των κυβερνησεων που ανατραπηκαν πραξικοπιματικα απο τις μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ οπως αυτες π.χ. της Ουκρανιας, του Ιρακ και της Λιβυης.

Στο προσφατο παρελθον ο μηχανισμος του ESF διεθεσε τα κατασχεθεντα αποθεματα χρυσου και ασμιου απο τις ως ανω ανατραπεισες νομιμες κυβερνησεις της Ουκρανιας, Ιρακ και Λιβυης για την επαναγορα κρατικων ομολογων των ΗΠΑ αξιας ανω του ενος τρισεκατομμυριου των ΗΠΑ, δηλαδη ενα χρηματικο ποσο που δεν εμφανιζεται ουτε στα βιβλια της κεντρικης τραπεζας FED ουτε και στα βιβλια του υπουργειου οικονομικων των ΗΠΑ.

Προκειται για μια προσπαθεια διατηρισης εν ζωη «με εγλκηματικη βρωμια μεγιστου μεγεθιους» του θανατηφορα αρρωστου παγκοσμιου οικονομικου και χρηματοπιστωτικου συστηματος.

 

 

Επιπλεον και για τον ιδιο στοχο παραχαραττει η κετρικη τραπεζα των ΗΠΑ με την αποφαση της να σταματιση τις δημοσιευσεις της σε οτι αφορα τα ποσα κυκλοφοριας του ειδους Μ3, τις ημερομηνιακες καταθεσεις μεγαλων χρηματικων ποσων, τα συμβολαια τυπου RPs, τα ποσα σε ευρωδολαρια και το ΑΕΠ των ΗΠΑ.

Απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου Ωκεανου η ΕΚΤ και οι κεντρικες τραπεζες των μελων χωρων της Ε.Ε. με την συμφωνια «Anfa» (Agreement on Net Financial Assets) προδιδουν τους λαους τους μονο και μονο για να στηριξουν ενα θανατηφορα αρρωστο παγκοσμιο ποκονομικο και χρηματοπιστωτικο συστημα.

Δεν εχει καμμια θετικη επιδραση στην υγεια του ως ανω συστηματος οταν οι κεντρικες τραπεζες FED και ΕΚΤ ανοιγουν τους κρουνους των πιεστηριων των χαρτονομισμματων τους και ριχνουν στην κυκλοφορια ολο και περισσοτερο χρημα για να διατηρησουν σε αρνητικο επιπεδο των τοκισμο τους.

Με την διαδικασια αυτη ομως φουσκωνουν ολο και περισσοτερο οι φουσκες στα χρηματιστηρια του πλανητη μας.

Οι αγορες μετοχων επαψαν ηδη προ πολλου να ακολουθουν τους νομους της πραγματικης οικονομικης αναπτυξης και αυτους των οικονομικων θεωριων.

Οι τιμες των μετοχων στα χρηματιστηρια βασιζονται πρωταρχικα στις προσδοκιες μελλοντικων μανουβρων των αγορων απο τις κεντρικες τραπεζες) εως οτου αυτες καταγκρεμιστουν για να προωθηθουν εκεινες οι χρηματοπιστωτικες, οικονομικες και κοινωνικες καταστασεις που θα οδηγησουν και στην καταρρευση των ασφαλιστικων ταμειων.

Με την ετσι ονομασθεισα ελευθερη εμπορικη συμφωνια TTIP (Transatlantic Trade and Investment) προσπαθουν οι ΗΠΑ να υποταξουν τα εθνη του πλανητη μας οπως αυτες θελουν.

Θα αποφασηζουν για την τυχη των εθνων τα οικονομικα και επιχειρηματικα μεγαθηρια και οχι οι κυβερνησεις των λαων αυτων.

Η ασθενεια η οποια βασανιζει σημερα ολους τους λαους του πλανητη μας, ειναι μερος του σχεδιου της νεας μορφης «Επανα-αποικιοκρατιας».

Αντι κρατη και εθνη θα υπαρχουν στο μελλον μονο οικονομικες περιοχες.

Διαγνωση:

Δεν βοηθα σε τιποτε την βαση του θανατηφορα αρρωστου παγκοσμιου οικονομικου και χρηματοπιστωτικου συστηματος, οταν υπο την επιδραση του πανικου καταρρευσης, οι κυριωτερες κεντρικες τραπεζες ανοιγουν τα πιεστηρια τους για να τυπωσουν και να ριξουν στην κυκλοφορια νεο χρημα.

Εαν χαθει σε βαθος και διαρκεια η εμπιστοσυνη στο θανατηφορα ως ανω αρρωστο συστημα, δεν βοηθουν σε τιποτα τα πλεοναζοντα παγκοσμια δολαρια και ευρω.

Το χαρονομισμα σταματα να ειναι χρημα και μεταβαλλεται παλι σε εγχρωμο χαρτι μηδαμινης αξιας. Η Ψυχολογια., δηλαδη η διαθεση των συμμετεχοντων στις διαδικασιες της αγορας, ειναι σε θεση να ανατιναξη στον αερα τις αγορες μεσα σε μια μονο νυχτα!

Η διαγνωση της θανατηφορας αρρωστιας του παγκοσμιου οικονομικου και χρηματοπιστωτικου συστηματος δινει εμφανη χαρακτηριστικα στοιχεια της αρρωστιας: ασταθεια στο κινεζικο οικονομικο και χρηματοπιστωτικο συστημα, μη υγιης καταναλωτικη οικονομια στις ΗΠΑ και στην Ε.Ε., υπερβολικο πλεονασμα σε δολαρια και ευρω στις αγορες, πτωτικη ταση των τιμων των πρωτων υλων, κατανοηση του γεγονοτους οτι οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. δεν ειναι σε θεση να επιδρασουν θετικα στην αρνητικη πορεια του κυκλου της οικονομικης συγκυριας, αντιθετως επιδρουν αρνητικα, ενισχυση σε επικινυνο βαθμο των εθνικων οικονομικων ανισοτητων, καταπολεμιση των αντιπληθωριστικων δυναμεων στις βιομηχανικες χωρες με διογκοση των χρεων και πολλα αλλα στοιχεια.

Το μεγεθος του παγκοσμιου εμποριου π.χ. με παραγωγα το 1990 ηταν 5 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ, το 2010 ηταν 601 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ και το 2011 ξεπερνουσε ηδη τα 700 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ που σημαινει οτι μεταξυ 1990 και 2011 αυτο αυξηθηκε κατα τον παραγοντα 140.

Στο ιδιο χρονικο διαστημα αυξηθηκε σε αξια η παγκοσμια παραγωγη απο 22 σε 69 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

Οταν σπαση η φουσκα αυτη των περισσοτερων απο 700 τρισεκατομμυριων δολαριων των ΗΠΑ, δηλαδη του παραχαραγμενου χρηματος, τιποτε δεν θα μεινει ορθιο απο το θανατηφορα αρρωστο παγκοσμιο οικονομικο και χρηματοπιστωτικο συστημα.

Διοτι απεναντι απο το μεγεθος των περισσοτερων απο 700 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ απαιτησεων, στεκονται για αντισταθμιση μονο 69 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ αξιας προ’ι’οντων και υπηρεσιων.

Στην αποκτησιακη οικονομια υφισταται η ταση, πρωτα να παραχθη και να τεθη στην κυκλοφορια στις αγορες το χρημα και μετα με το δολωμα του χρηματικου κερδους να δραστηριποιηθουν ολες οι διαδικασιες φανταστικων μεγεθων των αναγκων προσφορας σε προ’ι’οντα και υπηρεσιες.

Η ποσοτητα του εις την κυκλοφορια ευρισκομενου χρηματος ειναι μονο ενα μεγεθος στην βασικη εξισωση της οικονομιας κεφαλαιου: Μ x V = P x Y.

Η εξισωση αυτη βασιζεται στο εξης γεγονος:

Παντοτε, εαν καποιος ξοδευει χρημα, καποιος αλλος το εισπραττει, δηλαδη αποκτα ενα εισοδημα.

Μας λεγει επισης, οτι το γινομενο απο την ποσοτητα του χρηματος (Μ) και της ταχυτητας κυκλοφοριας του (V) ισουτε με το γινoμενο απο το επιπεδο των τιμων (P) και τω ετησιων πραγματικα εσοδων (Υ).

Η ταχυτητα κυκλοφοριας του χρηματος (V) καταμετρα το ποσες φορες τον χρονο το χρημα αλλαζει τον ιδιοκτητη του.

Μια πηγη αντλησης για να κυκλοφορηση το χρημα ειναι π.χ. τα κρατικα ομολογα.

Το κρατος εκδιδει ομολογα, η κετρικη τραπεζα του κρατους που δεν ειναι δυστυχως κρατικη και ανηκει στους μεγαλοαπατεωνες ιδιωτες περνα ενα μεγαλο μερος των ομολογων στα βιβλια της και εμβαζει την αξια αυτων σε χρημα με τοκους στο κρατος.

Το κρατος τα περνα αυτα στα βιβλια του προ’υ’πολογισμου του.

Στην χειρωτερη περιπτωση το χρημα αυτο ειναι καλυμενο μονο απο την υποσχεση του κρατους στο μελλον να πληρωση τις υποχρεωσεις του δανειου του.

Με τον τροπο αυτο παραγεται απο χρεη χρημα.

Η διαδικασια αυτη ονομαζεται στο καπιταλιστικο οικονομικο συστημα, κρατικο ‘η δημοσιο χρεος.

Η μη υπαρξη στην απολυτη κρατικη κυριαρχια μιας κεντρικης τραπεζας αναγκαζει τους υπευθυνους πολιτικους του κρατους, για να εκπληρωσουν τις κρατικες τους υποχρεωσεις, να συσωρρευουν χρεη σε μεγαλα μεγεθη.

Τα χρεη αυτα σε μικρο χρονικο διαστημα με τους τοκους πολλαπλασιαζονται σε βαρος των φορολογουμενων πολιτων και σε οφελος των μεγαλοαπατεωνων σιωνιστων.

Καθε οικονομια παραλυει στον βαθμο που η ταχυτητα κυκλοφορια της ποσοτητας του χρηματος μειωνεται.

Η ποσοτητα κυκλοφοριας του χρηματος στην οικονομια ενος κρατους δεν υπολογιζεται απο τα στοιχεια της κεντρικης του τραπεζας αλλα απο τα μεγεθη Μ1, Μ2 και Μ3.

Το μεγεθος Μ1 μετρα περιπου το αθροισμα των σε κυκλοφορια ευρισκομενων χαρτονομισματων, των γραμματιων και τα διαθεσιμα στους λογαριασμους των πελατων των τραπεζων.

Στις ΗΠΑ απο το 1980 το μεγεθος Μ1 σε σχεση με το ΑΕΠ παρεμεινεν μεχρις σημερα περιπου σταθερο.

Εδω υπολογιζονται χαρτονομισματα και κερματα, δηλαδη το μεγεθος Μ1 και συμπληρωματικες προθεσμιακες τραπεζικες καταθεσεις εως δυο χρονια, οπως επισης και τραπεζικες καταθεσεις με συμφωνηθεντες χρονικες περιοδους ισχυος εως τρεις μηνες.

Στο Μεγεθος Μ2 περαν απο το μεγεθος Μ1 αθροιζονται προθεσμιακα χρηματα και καταθεσεις σε χρηματικα φοντς. Ενας χαρακτηριστικος δεικτης για τον ογκο των τραπεζικων δανειων ειναι το μεγεθος Μ3.

Ο δεικτης αυτος σε σχεση με το ΑΕΠ απο το 1989 εως σημερα στις ΗΠΑ διπλασιασθηκε. Περαν απο το μεγεθος Μ2 στον δεικτη Μ3 αθροιζονται και επιπλεον μεγεθοι που δεινονται απο το κεφαλαιακο οικονομικο ινστιτουτο (MFI) ως π.χ. διαπραγματευσεις-Repo, συμμετοχες σε χρηματικα φοντς και καταγραφες χρεων.

Ειδικα το μεγεθος Μ3 ειναι ιδιαιτερα ευαισθητο για οικονομικες κρισεις διοτι εξαρταται απο την ψυχολογικη διαθεση των συμμετοχοντων στις διαδικασιες των αγορων.

Αυτος ειναι και ο λογος που η ρυθμιση του μεγεθους Μ3 δεν ειναι δυνατη απο τις κεντρικες τραπεζες. Η εξελιξη της ποσοτητας χρηματος Μ3 σε ποσοστα σε σχεση με το ΑΕΠ επισης σε ποσοστα μεταξυ το 2000-2009 (2000 = 100 %) ειχε για τις ΗΠΑ (+86;+20), για την Μεγαλη Βρεταννια (+186; +18), για την Σουηδια (+86; +22) και για την ευρωζωνη της Ε.Ε, (+94; +24).

Το μεγεθος Μ3 στις ΗΠΑ καλυπτει περιπου το 80 % του ΑΕΠ, διοτι περαν απο την κεντρικη τραπεζα FED μπορουν και οι εμπορικες τραπεζες να εκδειδουν χρημα.

Με τον τροπο αυτο τοσο στις ΗΠΑ οσο και στην Ε.Ε. βρισκεται στην κυκλοφορια περισσοτερο χρημα απ’οτι εχουν εκδωσει αρχικα η FED και η ΕΚΤ.

Αυτος ειναι και ο λογος που με την κυκλοφορια παραχαραγμενου χρηματος συγκαλιπτονται οι απατες. Αυτος ειναι και ο λογος δηλωσης της FED την 10.11.2005, οτι απο την 23.03.2006 δεν θα δημοσιευει την σταθμη του χρηματικου μεγεθους Μ3.

Παραλλημα με τον περιορισμον αυτον περιοριζονται και οι δημοσιευσεις των μεγεθων των φοντς των χρηματαγορων και οι τραπεζικες ημερομηνιακες καταθεσεις σε μεγαλα μεγεθη (Δημοσιευσεις Ζ.1). Και οχι μονο αυτα.

Παραχαρατεται επισης στις ΗΠΑ και το ΑΕΠ.

Περαν απο τα πραγματικα εσοδα των πολιτων αθροιζονται σε αυτα και θεωρητικα εσοδα.

Το μεγαλυτερο μερος της απατης αυτης προκυπτει απο την ιδιοκατοικηση.

Περισσοτεροι απο το ημισυ του πληθυσμου των ΗΠΑ ειναι ιδιοκτητες κατοικιων.

Εδω απλα εκτιμαται, ποσα ατομα κατοικουν σε ενα σπιτι που τους ανηκει και ποσο ενοικιο θα πληρωναν εαν ηταν ενοικιαστες και οχι ιδιοκτητες.

Το θεωρητικο αυτο ποσο υπολογιζεται ως συμπληρωματικο εισοδημα και αθροιζεται στο πραγματικο.

Ετσι κατασκευαζεται τεχνιτα, δηλαδη παραχαρασεται, ενα υψηλο ΑΕΠ.

Η παγκοσμια καταρρευση του ως ανω θανατηφορα αρρωστου συστηματος θα προκυψει απο την χειραγωγηση των αγορων, απο την εξαπατηση των εθνων, απο την απαλλοτριωση των καταθεσεων των πολιτων, απο την εφαρμογη αντιποινων, απο την εφαρμογη βιαιοτητων και απο την καταφυγη σε μεσα που αναγκαστικα οδηγουν σε ενα νεο παγκοσμιο πολεμο.

Ο πολεμος κατα την γνωστη ρηση ειναι η συνεχεια της πολιτικης με αλλα μεσα, αλλα και η συνεχιση των αποδοτικων τραπεζικων συναλλαγων με αλλα μεσα.

Κινειται μια τραπεζα ταυτοχρονοα πανω σε πολλες πολεμικες γραμμες πολλαπλασιαζει αυτη τα κερδη της.

Η κεντρικη τραπεζα FED των ΗΠΑ και η ΕΚΤ της Ε.Ε. συνεργαζονται με εγκληματιες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, οι οποιοι εκτελουν τις εμπορικες τους εργασιες στο σκοταδι και βοηθουν προσωρινα και περαν απο την οπτικη γωνια των εθνων του πλανητη μας στην επεκταση της ζωης του θανατηφορα αρρωστου παγκοσμιου οικονομικου και χρηματοπιστωτικου συστηματος.

Η καταρρευση των νομιμων οικονομικων συστηματων και η αναδειξη των παρανομων δημιουργουν την βαση για την εξελιξη επαναστασεων, για την αποσταθεροποιηση εκλεγμενων κυβερνησεων και για την καταστροφη ολων των θεσμων.

Εκλεγμενοι γκαγκστερ π.χ. στις χωρες μελη της Ε.Ε. αλλα και στα ιδια τα οργανα της Ε.Ε. ειναι πολυ ποιο υπακουοι στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και συμβαλλουν αποφασηστικα στην ποινικοποιηση της κοινωνιας, απο τους εκλεγμενους μη γκαγκστερ.

Κατα τον τροπο αυτο το ΔΝΤ με τα πασιγνωστα προγραμματα του κατασκευαζει παγκοσμια , ως καλυμενος διαχειριστης των μεγαλοαπατεωνων των μεγαλοτραπεζων, την βαση για την μεγενθοποιηση των παρανομων εμπορικων συναλλαγων και του πλυσηματος μαυρου χρηματος.

Οταν οι νομιμες οικονομικες υποδομες συστηματικα καταστρεφονται, παραμενουν αθεκτες ολες οι αλλες σκιωδεις και εγκληματικες οικονομικες υποδομες.

Ακομη και οι κατα διαστηματα εικονικες αντιδρασεις του ΔΝΤ με επιμυκηνσεις ξεπληρωμων των δανειων, με αναδιαρθρωση των χρεων ‘η ακομη με αποσβεσεις δανειων που ειναι αδυνατον να ξεπληρωθουν, εκπληρωνουν πολυ ψυχρα μονο εναν στοχο, δηλαδη, οτι ειναι καλυτερα να διευκολυνουν λιγο τους χρεωστες παρα να χασουν ολοκληρωτικα τα δανεικα τους, οταν οι χρεωστες δηλωσουν πτωχευση.

Βαση της εξουσιας πανω στα χρεη των χωρων ρεει απο τις φτωχωτερες χωρες περισσοτερο χρημα προς τις πλουσιοτερες απ’οτι αντιστροφα, γεγονος που οδηγει στην αφαιμαξη των φτωχωτερων, δηλαδη στην λεηλασια των πορων και των υποδομων των φτωχων χωρων οπως σημερα γινεται με την Ελλαδα.

Πριν απο 2500 χρονια το ειχε διατυπωσει ο Ξενοφανης: «Δεν φανερωσαν απο την αρχη οι Θεοι στους Θνητους τα παντα, για να βρισκουν αυτοι κατα την ροη του χρονου τα καλυτερα μονοι τους.

Βεβαιες αληθειες δεν μπορεσε να εντοπιση κανενας Θνητος και δεν προκειται να τις εντοπιση…». Παρ’ολα αυτα, πανω απο τον νομο της υπακουης στην εξουσιαζουσα ελιτ της Ε.Ε. στεκεται ο νομος της ηθικης και της αυτοεκτιμησης.

Εαν η Ελλας θελει να επιζηση, οφειλει να εγκαταλειψη το συντομωτερο δυνατον, οχι μονο την ευρωζωνη αλλα και την σιωνιστικοκατευθυνομενη Ε.Ε. Η ελληνικη οικονομια επεζησε 3000 χρονια και θα επιζησει χωρις την ευρωζωνη και την Ε.Ε. αλλα 3000 χρονια!

Ας μην αυταπατωμεθα!

Οτι μικροπροθεσμα φαινεται οτι ειναι προτιμωτερο μπορει μακροπροθεσμα να ειναι τελειως καταστροφικο.

Η Ε.Ε ως σιωνιστικο δημιουργημα δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια πολιτιστικη περιοχη με μεγαλο μεν δυναμικο, η οποια ομως δια της μπασταρδοποιησης των πληθυσμων της με τα μεταναστευτικα ρευματα απο την Ασια και Αφρικη, με τις κρατικες μικροτητες και οικονομικους ανταγωνισμους των μελων της και με την υπερκανονισμους της εξουσιαζουσας απο μια ανικανη και χωρις οραματα ελιτ δεν εχει καμμια πιθανοτητα για μια γεωπολιτικη εξελιξη και επιδραση στον ευρυτερο χωρο της ευρασιας. Θα παραμεινει εσαει ενα τυφλα πιστο οργανο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, εξουσιαζουσα απο φθηνους τιμαριωτες.

Οι τιμαριωτες αυτοι ευθυνονται για την μη υπαρξη της ευρωπης των πατριδων, της ευρωπης των γνησιων ευρωπαιων.

Αντ’αυτης οι τιμαριωτες του σιωνισμου και οι εχθροι της ευρωπης υπηρετουν πιστα ενα σιωνιστικοκρατουμενο και σιωνιστικοκατευθυνομενο κατασκευασμα με το ονομα Ε.Ε. που δεν γνωριζει τιποτε απο αυτα που λεγονται αρετες, αξιες, αρχες και ιδανικα, αλλα και οραματα και γιαυτο δεν εχει κανενα μελλον.

Θεραπεια (;):

Κατι το ριζοσπαστικα νεο, καποιες δυναμικες ιδεες που μπορουν να αρχισουν να εξοπλιζουν το μελλον ενος συλλογιστικου ευρωπα’ι’κου μηχανισμου και κωδικας ικανους να κατασκευασουν μια ικανη, ισχυρη, δημοκρατικη και δικαια μηχανη ενος ανωτερου ευρωπα’ι’κου επιπεδου εξελιξης που θα εκτοπισει μια για παντα απο την ευρωπη, το θανατηφορα αρρωστο παγκοσμιο οικονομικο και χρηματοπιστωτικο συστημα μαζι, με τους «Γεφυραιους» του, δηλαδη με την ετσι ονομασθεισα ευγενη ρατσα εκ χαριτος πνευματος, ειναι το ζητουμενο που θα προκυψει.

Κατι που θα εφαρμοσει απο αυτα που εφαρμοσε ο Σολων (640-560 π.Χ.) με την σεισαχθεια του στην Αθηνα, δηλαδη κατι που θα προωθησει την διαδικασια του κοινωνικο μετασχηματισμου πρωτα στην ευρωπη των πατριδων και μετα σ’ ολοκληρο τον κοσμο.

Με αλλα λογια οι ευρωπαιοι πρεπει να ξαναμαθουν να σκεφθονται κατα τροπο πολλες φορες παραδοξο και ακραιο, για να προσεγγισουν την ριζοσπαστικοτητα και την αυτονομια και να υπερβουν την σημερινη κατασταση της συγχυσης, που εδω και δεκαετιες μοιαζει να πληττει οσους τολμουν να ονειρευονται μια ευρωπη των πατριδων.

Η παρουσα οικονομικη κριση θα μπορουσε δυνητικα να λειτουργηση ως αιτιο ρηξης και να υποχρεωση τους ευρωπαιους πολιτες να αμφισβητησουν τα υποδειγματα των αναγκων ενος θανατηφορα αρρωστου παγκοσμιου οικονομικου και χρηματοπιστωτικου συστηματος.

Πραγμα που θα επετρεπε για πρωτη φορα στην ευρωπα’ι’κη ιστορια, την πραγματικη καθιερωση μιας ριζοσπαστικης εκτροπης, παρα την συνεχη συμπλευση με το γνωστο και ψευτικο σιωνιστικο οχημα της προοδου.

Στις σημερινες χωρες μελη της Ε.Ε. αλλα και στα ιδια οργανα της Ε.Ε. οι πολιτες οφειλουν να διακατεχονται απο συμπονια για τους δηθεν «δημοκρατικα εκλεγμενους πολιτικους» και δεν πρεπει να λησμονειται οτι σε αυτους ανηκει η τιμη που διατηρειται με την πιστη και υποταγη τους η ψευδης δημοκρατικη τους λαμψη.

Οσο καιρο δεν εθνικοποιηθουν κατα 100 % οι κεντρικες τραπεζες και δεν εκτοποπισθουν απο το οικονομικο και πολιτικο γιγνεσται οι Μεγαλοαπατεωνες ιδιοκτητες τους, δηλαδη οσο καιρο η ποσοτητα του χρηματος στην κυκλοφορια του στις αγορες θα μπορει κατα βουληση να αυξανεται και η αποδοση της εργασιας επισης κατα βουληση να μειωνεται, δεν θα μπορεσει ποτε η χρηματικη αξια καθε προ’ι’οντος και καθε υπηρεσιας να αυτοκαθωριζεται αυτοματα και να διατηρειτε μετα σταθερα.

Μονο οταν αλλαξη η επικρατουσα σημερα κατασταση δεν θα γινεται δυνατη, η απαραιτητη για παραγωγικες επενδυσεις χρηματικη αποταμιευση, να χρησιμοποιειται για κερδοσκοπικους στοχους και για να δανειζεται τοκιζομενο σε τριτους, να μετακινηται η οικονομια στην αταξια και συνεπως σε κατασταση εκμεταλλευσης απο πολιτικους για αυξηση της εξουσιαστικης τους δυναμης.

Για πρακτικους λογους μετα απο μια αναπαυλα στην παραγωγικη διαδικασια θα επενδυεται ξανα το χρημα στις διαδικασιες παραγωγης της πραγματικης οικονομιας.

Το σημερινο φαινομενο ειναι απαραδεκτο!

Οι χρηματαγορες δανειζουν υψηλοτοκα τα αποταμιευμενα χρηματα των φορολογουμενων πολιτων της Ε.Ε. που τους παρεχονται ατοκα απο την ΕΚΤ, στους ιδιους φορολογουμενους πολιτες και απο επανω τα ασφαλιζουν με τα CDS, δηλαδη με τα Credit Default Swaps αυξανοντας ετσι εικονικα και κατα το δοκουν τα μεγεθη των δανειων αλλα και των ασφαλιστρων.

Και ολη αυτη η παραλογια και η απατη ονομαζεται «χρηματοπιστωτικο συστημα»!

Με τον ως ανω εγκληματικο τροπο και λογω των στοιχηματων και τα CDS απο το 2007 και εντευθεν και εντος μονο τρειων μηνων φουσκωσαν εικονικα τα ειδεχθη χρεη της Ελλαδος κατα 500%.

Τα σιωνιστικα σχεδια OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ γενοκτονιας του Ελληνισμου φθανουν στις ημερες της διακυβερνησης της χωρας μας απο την εγκληματικη σιωνιστικης προελευσης σταλινικη αριστερα, στην τελικη τους ολοκληρωση.

Ο Σολων καθιερωσε με νομο στην Αθηνα την δυνατοτητα αποτειναξης των χρεων των μικρογεωργων και την απελευθερωση οσων απο αυτους λογω των χρεων σκλαβωθηκαν.

Η διακηρυξη του ηταν σαφης «Τα παντα με Μετρο».

Ηταν της γνωμης, οτι ευτυχισμενοι ειναι εκεινοι οι οποιοι καλυπταν τις αναγκες τους με μετρο και το περισευμα τους το διεθεταν μεγαλοψυχα για τους μη εχοντες, δηλαδη με τις ωραιες πραξεις τους ζουσαν ηρεμα και ευτυχισμενα.

Το εαν οι Μεγαλοαπατεωνες των ημερων μας ειναι σε θεση για παρομοιες πραξεις απεναντι στις υπερχρεωμενες χωρες, ειναι πολυ αμφισβητησιμο.

Η ζωη των καθαρματων αυτων καθοδηγειται απο την απληστια η οποια κυριαρχει επανω τους.

Υπαρχει σημερα και η υπονοια, οτι και το τοσο διαφημιζομενο ΤΤΙP απο τις ΗΠΑ δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα εργαλειο υποταγης των εθνων στις μεγαλοεπιχειρησεις που ελεγχει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος.

Ο Σολων με την σεισαχθεια του και οχι το ΔΝΤ με τα εγκληματικα του οικονομικα προγραμματα, ειναι το υποδειγμα μιας λυσης για τις φτωχες και υπερχρεωμενες χωρες του πλανητη μας.

Αλλως οφειλει, ο δρομος προς την υποδουλωση και τελικη καταστροφη, ο δρομος τον οποιον επιβαλουν στους λαους οι μεγαλοαπατεωνες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, να κλιση δυναμικα και αιματερα.

Ας μην αυταπατωμεθα!

Η ανατροπη της παραγωγικης ροης του κοινωνικου πλουτου στην ευρωπη, προ’υ’ποθετει την ανατροπη της ροης της οικονομικης και πολιτικης σημερινης εξουσιας της.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Και στα γερμανικά.
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
17.02.2016

DIE ZEIT DES NEUEN ERWACHENS KOMMT NÄHER!
IST DIE BASIS DES HEUTIGEN WELTWIERTSCHAFTS- UND FINANZSYSTEMS TODKRANK?

Dr. Georg Chaziteodorou

Anamnese:
Das bestehende Weltwirtschafts- und Finanzsystem befindet sich in seine
Endphase. Eng verbunden mit diesem ist, der westliche militärisch-industrielle Komplex, die Geheimdienstapparate, die organisierten Verbrechen einschließlich des Gebrauchs von Drogen zur Finanzierung von kriegerischen und terroristische Konflikten, die Öffnung der Nationen für die totale Kontrolle (die Nationen werden in einem solchen Ausmaß in die Armut getrieben, dass sie sich gegenseitig zerfleischen werden), der Bargeldverbot um sozialen Unruhen herbeizuführen, und die Benutzung des Börsenstabilisierungsfonds ESF (Exchange Stabilisation Fund). Die ESF arbeitet in den USA seit vielen Jahrzehnten unter allergrößter Geheimhaltung und ist auskunftspflichtig nur den US-Präsidenten und dem US-Finanzminister und sonst niemandem mehr. Eine parlamentarische Kontrolle durch den US-Kongress gibt es nicht. Bei der ESF landen alle geraubten Reichtümer der Nationen durch die US-Geheimdienste
gestützte Putsche wie z.B. die Gold- und Silberreserven der Ukraine, Libyens
und Iraks von mehreren hundert tonen. In der jüngeren Vergangenheit war der ESF mit den geraubten Reichtümer beim Rückkauf von US-Staatsanleihen im Wert von über 1 Billion US $ aktiv beteiligt, die weder in den Büchern der FED noch des US-Finanzministeriums auftauchen. Mit solchen «Schweinereien» versucht man das Todkranke Weltwirtschafts- und Finanzsystem unserer Zeit
ins Leben zu erhalten. Ferner wird bei der US-Zentralbank FED kräftig
geschummelt mit der Einstellung der Veröffentlichung der Umlaufmengen des Geldaggregats M3, der Termineinlagen in großer Stückelung, der Repurchase Agreements (RPs), der Eurodollars und beim BIP. Von der anderen Seite der Atlantik, die EZB und die nationalen Zentralbanken der EU-Mitgliedsländer, verraten die europäischen Völker durch das Abkommen «Anfa» (Agreement on Net Financial Assets) und stützen das Todkranke Weltwirtschafts- und Finanzsystem. Es nutzt die Gesundheit dieses Systems wenig, wenn die FED und EZB auf Dauer die Druckpressen in gang setzen, um mehr Geld in Umlauf zu bringen und den Zinssatz immer stärker in negatives Territorium zu erhalten.

Dadurch werden die Blasen an der Börsen der Welt weiter aufgebläht (die
Aktienmärkte haben sich bereits vollständig von der realwirtschaftlichen Entwicklung entkoppelt und folgen keine Wirtschaftstheorie mehr. Die Börsenkurse von Aktien basieren heute in erster Linie auf der Erwartung zukünftige Manipulation der Märkte durch die Zentralbanken) bis sie platzen, damit die geplanten finanzielle, wirtschaftliche und sozialen Folgen
eintreten die auch zu dem Zusammenbruch der Pensionskassen führen. Mit dem
so genannten freien Handelsabkommen TTIP (Transatlantic Trade and Investment) versucht die USA auch die EU-Mitgliedsländer total zu unterwerfen. Die Krankheit die fast allen Völker dieser Erde befallen hat, ist
Bestandteil des Plans und heißt «Re-Kolonisierung». Statt Länder und Nationen sollen nur wirtschaftliche Territorien existieren.

Diagnose:
Es nutzt wenig die Basis des Todkranken Weltwirtschafts- und Finanzsystems wenn die wichtigsten Zentralbanken dieser Welt auf Dauer die Druckpressen in gang setzten, um mehr Geld in Umlauf zu bringen. Wenn einmal das Vertrauen in dieser Todkranken Weltwirtschafts- und Finanzsystem nachhaltig erschüttert ist, würden auch die Weltwährungen US$ und Euro nicht mehr etwas erreichen können. Das Papiergeld hört auf Geld zu sein, und wird wieder zu Papier!
Die Psychologie d.h. die Stimmung der Marktteilnehmer, kann alle Finanzmärkten über Nacht kippen! Die Diagnose liefert eindeutige Hinweise: Labiles chinesisches Wirtschafts- und Finanzsystem, ungesunde Konsumwirtschaft der USA und der EU, Dollar- und Euroschwemme, fallende Rohstoffpreisen, die Erkenntnis dass die USA und die EU können nicht dem derzeitigen negativen Konjunkturzyklus positiv beeinflussen sondern bestenfalls verschlimmern, Verschärfung der wirtschaftlichen Ungleichgewichte der
Nationen in einem gefährlichen Ausmaß, Bekämpfung der deflationären Kräfte
durch Aufblähung der Schulden in den Industrienationen und vieles andere mehr. Der Handel mit Finanzderivate weltweit 1990 war 5 Billionen US4 Groß,
2010 war 601 Billionen US$ Groß und 2011 mehr als 700 Billionen US$ Groß d.h. zwischen 1990 und 2011 ist eine Zunahme um den Faktor 140 zu
verzeichnen. In der gleichen Zeit aber ist die Weltwirtschaft von 22 auf 69 Billionen US$ gewachsen. Platzt irgendwann die Blase von mehr als 700 Billionen US$ Falschgeld, ist das Todkranke Wirtschafts- und Finanzsystem so
sofort Tod. Denn, bei mehr als 700 Billionen US$ Ansprüche, stehen nur 69 Billionen US$ Waren und Dienstleistungen gegenüber.

Bei der Erwerbswirtschaft besteht die Tendenz, zuerst Geld zu produzieren und im Umlauf zu bringen und dann, durch den Geldgewinn verlockt oder angelockt, diesem Geld als Geldkapital durch entsprechende Ausweitung des imaginären Bedarfs und der dazugehörigen Güterproduktion zusätzlich Geltung zu

verschaffen. Die Geldmenge ist nur einer von vier Faktoren in der
fundamentalen Gleichung der klassischen Kapitalwirtschaft: M x V = P x Y. Diese Gleichung beruht auf einer einfachen Tatsache: Immer, wenn jemand Geld ausgibt, nimmt jemand anderes Geld ein, erhält also Einkommen. Sie besagt auch, dass das Produkt aus Geldmenge (M) und Umlaufgeschwindigkeit (V) gleich dem Jährlichen Realeinkommen (Y) mal dem Preisniveau (P), also dem Nominaleinkommen (P x Y) ist. Die Umlaufgeschwindigkeit V misst dabei, wie oft Geld in einem Jahr seinen Besitzer wechselt. Eine Quelle um Geld umlaufen zu lassen, sind z.B. Staatsanleihen. Der Staat gibt eine Anleihe heraus,
die Zentralbank die leider nicht dem Staate sondern privaten Hochgauner gehört,
nimmt Teil davon in ihre Bücher und überweist dem Staat mit Zinsen das Geld. Der kann es seinem Haushalt zuführen. Im Zweifelsfall ist das Geld nur durch das Versprechen des Staates gedeckt, in Zukunft seine Anleihen zu bedienen. So wird aus Schulden Geld gemacht. Dieser Prozess wird auch Kapitalisierung
der Staatsschulden genannt. Die Schaffung einer vom Staat unabhängigen und stattdessen von den Supergauner der privaten Geschäftsbanken in eigener Regie betriebenen Zentralbank, zwingt die gewählten Gangsterpolitiker zur
Aufhäufung immer gewaltigerer Schulden im Staatshaushalt, woraus ja die entsprechend riesigen Summen an Zinszahlungen resultieren, die durch permanente Steuererhöhungen aufgebracht werden müssen. Jede Wirtschaft lahmt genau in dem Maß, in dem sich der Geldumlauf verringert oder verlangsamt wird. Die in der Wirtschaft eines Staates umlaufende Geldmenge wird nicht die Geldbasis der Zentralbank bemessen, sondern durch die Größen
M1, M2 und M3. Dabei misst M1 in etwa die Summe der im Umlauf befindlichen Banknoten, Schecks und Sichteinlagen d.h. die Kontoguthaben bei den Banken. Seit 1980 ist in den USA M1 in Relation zum preisbereinigten BIP fast konstant geblieben. Darunter fallen Banknoten und Münzen sowie tägliche fällige Gelder d.h. M1 und zusätzlich Einlagen mit einer vereinbarten Laufzeit von bis zwei Jahren, sowie Einlagen mit einer vereinbarten Kündigungsfrist bis zu drei Monaten. Bei M2 werden weitere Termingelder und Einlagen in Geldmarktfonds hinzugezählt. Ein Indikator für das Volumen der Kredite ist die Größe M3 und in den USA in Relation zum preisbereinigten BIP ist seit 1980 mehr als verdoppelt. Bei diesen Indikator fallen M2 und zusätzlich bestimmte von der monetären Finanzinstitute (MFI) ausgegebene marktfähige Instrumente wie z.B. Repogeschäfte, Geldmarktfondsanteile und Schuldenverschreibungen.
Gerade M3 ist besonders anfällig für Wirtschaftskrisen und deshalb letztlich von denschwankenden Emotionen der Marktteilnehmer abhängig. Aus diesem Grund ist M3 von der Zentralbanken am wenigstens steuerbar, Die Entwicklung der Geldmenge M3 in % mit dem BIP in % (2000 – 2009, 2000 =
100 %) hat für einige Länder wie folgt: für die USA (+86; +20), für Großbritannien (+186;+18), für Schweden (+86;+22) und für die Eurozone (+94;+24).

Das Maß M3 umfasst schon fast 80 % des BIP der USA weil, wie die
Zentralbank FED, können in den USA auch die Geschäftsbanken Geld schaffen.
Damit ist in den USA und in der EU mehr Geld im Umlauf als von der Zentralbank FED ursprünglich geschaffen wurde. Deshalb wird bei dem
Geldumlauf in den USA kräftig vertuscht. Damit wird auch die statistische
Erklärung der Zentralbank FED von 10.11.2005, dass die FED ab 23.03.2006 die Veröffentlichung des Geldaggregats M3 einstellen wird, verständlich. Dazu
kommen noch dass die Veröffentlichung von institutioneller Geldmarktfonds
nur als Fußnote erfolgt und die Termineinlagen in großer Stückelung (Z.1
Veröffentlichung) nur wöchentlich bekannt gemacht werden. Nicht nur das. Auch beim BIP wird in den USA kräftig geschummelt. Neben den tatsächlich
verdienten Einkommen werden auch angenommene Einkommen hinzugezählt. Zu den größten Komponenten hier zählen angenommene Mieten für die
Hausbesitzer d.h. für mehr als die Hälfte der US-Bevölkerung. Dabei wird einfach geschätzt, wie viele Personen, die eigene Häuser bewohnen, als Miete
zahlen müssten, wenn sie zur Miete wohnen würden. Weiter wird angenommen, dass sie diese Summe an sich selber auszahlen würden.

Der weltweite Zusammenbruch wird also durch Manipulationen der Märkte, Täuschung der Nationen, Enteignung der Sparer, Repression, Gewaltanwendung und Rückgriff auf Mittel die zwangsweise zu einem neuen Weltkrieg führen,
angestrebt. Der Krieg ist nicht bloß die Fortsetzung der Politik mit anderen Mitteln, wie ja eine berühmte Definition lautet, sondern auch und vor allem eine Fortsetzung der profitablen Bankgeschäfte mit anderen Mitteln. Fährt eine Bank
auf allen Kriegsschienen gleichzeitig, vervielfacht ihre Renditen. Die FED und die EZB arbeiten mit zionistischen Verbündeten, die ihr zwielichtiges Geschäft im Dunkeln betreiben und dabei helfen, das Todkranke Weltwirtschafts- und Finanzsystem fern der Augen der Nationen dieser Welt künstlich am Leben zu erhalten. Der Zusammenbruch der legalen wirtschaftlichen Systeme und der Aufstieg der illegale, schaffen die Grundlagen für die Entwicklung von
Aufständen, für die Destabilisierung gewählter Regierungen und den Zusammenbruch von Institutionen. Gewählte Gangster z.B. in der Mitgliedsländer der EU sind aus offensichtlichen Gründen sehr gehorsam bei den internationalen politischen Zionismus und tragen erheblich bei, für die
geplante Kriminalisierung der Gesellschaften als gewählte Nicht-Gangster. Auf diese Weise schafft die IWF, als verdeckte Sachwalter der privaten Großbanken, mit ihren Programmen, die Grundlagen für das Anwachsen von illegalem Handel und Geldwäsche auf der ganzen Welt. Wenn die legalen Wirtschaftsstrukturen systematisch zerstört werden bleiben die Schatten- und kriminelle Wirtschaftsstrukturen übrig. Selbst gelegentlich unumgänglich werdende Stundungen, Umschuldungen oder gar Abschreibungen, Not leidender Kredite bei der IWF, sind einzig von dem eiskalten Bestreben diktiert lieber ein

klein wenig zurückzustecken, als das ganze prächtige Schulden-System unnötigerweise einem universalen Bankrot zu opfern. Infolge der
Schuldenherrschaft des Todkranken Wirtschafts- und Finanzsystems fließt stetig mehr Geld aus den armen in die reichen Länder als umgekehrt, was einer regelrechten finanziellen und wirtschaftlichen Aussaugung und Austrocknung der Staaten, wie heute Hellas, und ihrer unglücklichen Völker gleichkommt.
Vor 2500 Jahren hatte es Xenophanes ausgesprochen: «Nicht vom Beginn an enthüllten die Götter den Sterblichen alles, aber im Laufe der Zeit finden wir suchend das Bessere. Sichere Wahrheit erkannte kein Mensch und wird keiner erkennen…».Trotzdem, über dem Gesetz des Gehorsams bei der EU-
Führung steht das Gesetz der Moral und der Selbstachtung! Wenn Hellas überleben will muss nicht nur die Eurozone sondern auch die EU verlassen. Die hellenische Volkswirtschaft hat 3000 Jahre lang überlebt und wird die nächste 3000 Jahre ohne die EU auch überleben. Machen wir uns es nicht vor! Was auf kurze Frist vorteilhaft erscheint, kann langfristig enorm schädlich sein. Die EU ist nichts anderes als eine Kulturregion von ungeheurem Potential, die
aber durch die Uniformierung (Bastardisierung!), durch die Kleinstaaterei, Eifersüchteleien und Überregulierung, an der vorgenommenen geopolitischen
Entfaltung gehindert werde. Das ist zurückzuführen auf einem Bündnis aus
kurzsichtigen Politikern die als treue Vasallen des internationalen politischen Zionismus nur Befehle gehorchen, aus wirtschaftlich naiven Beamten und aus unfähigen Finanzexperten. Diese Vasallen und Feinden Europas, haben das zionistisch geprägte Projekt EU, sklavisch und treu den Forderungen von dem Todkranken Weltwirtschafts- und Finanzsystem unter zu werfen, gefolgt.

Therapie(?):
Etwas radikal Neues, das man bislang nur in seinen Umrissen erahnen kann, muss an der Stelle des Todkranken heutigen Weltwirtschafts- und Finanzsystem entstehen. Hauptvoraussetzung jedoch ist, dass die so genannte Adelsrasse von Geistesgnaden bzw. der Hochfinanz entmachtet werden soll und zuerst man das tut was Solon (640-560 v. Chr.) in Athen gemacht hat. Die ergänzend wirkende politische Prinzipien (das unifrormistische und das aristokratische) die die Supergauner heute anwenden, d.h. die durch die Einwanderungsströme
Uniformierung der breite Masse der Völker der EU damit diese dadurch problemlos beherrschbar werden und die befähigten Eliten der Völker zur Herrschaft an die Macht bringen, müssen ersatzlos zunichte gemacht werden.
Die Herrscher hinter den Kulissen wählen alle politischen Kandidaten selber
aus. Nicht bloß die Kandidaten natürlich, sondern auch deren Politik. In der
Mitgliedsländer der EU, aber auch in alle führenden Organe der EU selbst,
sollte man Mitleid für die «demokratisch gewählten» Politiker empfinden.
Immerhin kommt ihnen das Verdienst zu, den schönen demokratischen Schein weitaus treu zu wahren.

Solange die Zentralbanken nicht der Hochfinanz gehören und deshalb nationalisiert werden müssen d.h. von der Supergauner entkoppelt werden und
damit solange weder die umlaufende Geldmenge willkürlich erhöht noch die
fortwährend geleistete Arbeit willkürlich reduziert wird, wird sich der Geldwert einer jeden Waren und Dienstleistung rasch von selbst einstellen und konstant halten. Das Geld wird nicht wie heute gespart, um auf Kosten anderer zu
spekulieren, um es anderen gegen Zins auszuleihen, um damit die Wirtschaft gezielt in Unordnung zu bringen, um damit hintergründig politischen Macht auszuüben, und vieles anderes, sondern lediglich, um es mit einer gewissen, aus
praktischen Gründen unumgänglichen Verzögerung wieder in den Wirtschaftskreislauf einfließen zu lassen. Damit Handel und Tausch richtig funktionieren können, bedarf es eines freien Marktes, in dem der Wettbewerb für Kommunikation und Information zwischen allen Marktpartner sorgt und Machtmissbrauch durch Interessengruppen verhindert.

Solon verfügte seinerzeit in Athen per Gesetz, dass die Kleinbauern ihre Schulden abschütteln konnten und wer wegen seiner Schulden zum Sklaven geworden war, wurde vom Staat losgekauft. Sein Wahlspruch war «Alles mit Maß». Er meinte, glückselig seien diejenigen, die, mit äußeren Gütern mäßig bedacht, die schönsten Taten verrichten und besonnen handeln und leben. Ob die Supergauner der zionistischen Hochfinanz besonnen leben und von Gier
befreit werden können, ist anzuzweifeln. Der Verdacht ist verstärkt dass auch
bei TTIP nicht um freien Handel, sondern um Unterwerfung geht. Die Verfügung von Solon aber und nicht die verbrecherische Programme der IWF, bleibt heute eine vernünftige Lösung für die Rettung der armen und hoch
verschuldete Länder. Anderenfalls soll der Weg zur Knechtschaft der Nationen durch die Hochfinanz, gewaltsam begegnet werden,

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>