«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στα πρόθυρα τεράστιας εθνικής ήττας στο Αιγαίο

Οι «χαριστικές βολές» Συμμαχίας- Τουρκίας και η επικίνδυνη κυβέρνηση!

Σάββας Καλεντερίδης

Σάββας Καλεντερίδης
Μετά την οικονομική καταστροφή και το ξεπούλημα των ελληνικών τραπεζών, που είναι αποτέλεσμα του κλεισίματος των τραπεζών και των κεφαλαιακών ελέγχων που επιβλήθηκαν, εξέλιξη που οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην τραγικά αναποτελεσματική πολιτική της κυβέρνησης και στη δήλωση για τη διεξαγωγή του προδομένου και εξ αντικειμένου προδοτικού δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, τώρα η πατρίδα μας έρχεται αντιμέτωπη με τα καταστροφικά αποτελέσματα άλλης μια τραγικά αναποτελεσματικής πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ, τη φορά αυτή στο Προσφυγικό.

Ειδικά οι αναγνώστες της «δημοκρατίας» και συγκεκριμένα της στήλης αυτής δεν πρέπει να παρασύρονται από σταλινικού ή βορειοκορεατικού τύπου απόπειρες παραπλάνησης και προπαγάνδας που προσπαθούν να παρουσιάσουν το πρόβλημα, το οποίο έλαβε εφιαλτικές διαστάσεις για την Ελλάδα, ως πρόβλημα της Ευρώπης, του κόσμου και του πλανήτη γενικότερα.
Εμείς έγκαιρα κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου προς όλες τις κατευθύνσεις και ιδιαίτερα προς την παρούσα κυβέρνηση για τις συνέπειες των πράξεών της. Και αναφερόμαστε στις ανεύθυνες και εγκληματικές δημόσιες δηλώσεις της π. υπουργού κυρίας Χριστοδουλοπούλου περί ανοιχτών συνόρων, ότι ο φράχτης του Εβρου πρέπει να πέσει, στο κλείσιμο των κέντρων κράτησης μεταναστών, στην αδρανοποίηση του Λιμενικού, στην ανοχή της προκλητικής δράσης εκατοντάδων μη κυβερνητικών οργανώσεων και όλα αυτά στην πλάτη της Ελλάδας.

Το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό είναι ένα ούτως ή άλλως υπαρκτό πρόβλημα, το οποίο όμως πήρε εφιαλτικές και ανεξέλεγκτες διαστάσεις μετά την εφαρμογή της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ. Με άλλα λόγια, άλλης φύσεως και τάξεως ζήτημα ήταν το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη πριν από τις 25 Ιανουαρίου του 2015 και άλλης φύσεως και τάξεως είναι σήμερα.

Σήμερα η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν υπολογίζεται πλέον ως ρυθμιστικός παράγοντας αλλά ως μέρος του προβλήματος και ως χώρα που έχει αδυναμία να ελέγξει τα σύνορά της, ενώ η Τουρκία έχει κερδίσει τον τίτλο της χώρας-κλειδί για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Με άλλα λόγια, η Ελλάδα, που είναι ένα από τα παλιά μέλη της Ε.Ε., κυρίως εξαιτίας των δικών της λαθών, περιθωριοποιήθηκε, παρακάμφθηκε και οι Βρυξέλλες προσπαθούν πλέον να λύσουν το πρόβλημα απευθείας με την Αγκυρα.

Και επειδή οι πολιτικές εξελίξεις και η στάση χωρών και διεθνών οργανισμών δεν καθορίζεται από το πόσο δίκαιο έχει η μία ή η άλλη χώρα, η Τουρκία, που είναι η χώρα η οποία από τη μία δημιούργησε το κύμα προσφύγων, λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου που έπαιξε στην καταστροφή της Συρίας, και από την άλλη άνοιξε τις πόρτες σε όλες της χώρες της Αφρικής και της Ασίας, βρήκε την ευκαιρία να μας δώσει τη χαριστική βολή ή, μάλλον, τις βολές.

Η πρώτη ήλθε με τη ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Τουρκία λίγο μετά την πτώση του ελικοπτέρου Agusta Bell 212ASW/EW του Πολεμικού Ναυτικού στο νησί Κίναρο, μεταξύ Λέρου και Αμοργού, και ζητάει από τα ελληνικά πλοία έρευνας και διάσωσης να ενημερώνουν τις τουρκικές Αρχές, τη στιγμή που είναι διεθνώς καθιερωμένο και αποδεκτό ότι τα όρια του FIR είναι και τα όρια της περιοχής ευθύνης για την Ερευνα και Διάσωση για κάθε χώρα.

Η δεύτερη χαριστική βολή ήλθε από το NATO, με την ομόφωνη απόφαση -κάτι που σημαίνει ότι συναίνεσε και η Ελλάδα- να αναλάβει ναυτική δύναμη της Συμμαχίας, στην οποία θα συμμετέχει και τουρκικό πολεμικό πλοίο, τις επιχειρήσεις ελέγχου των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο, με δακρύβρεχτες δικαιολογίες, όπως αυτή του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ, κ. Κάρτερ, ο οποίος μίλησε για «ένα εγκληματικό δίκτυο που εκμεταλλεύεται τους φτωχούς αυτούς ανθρώπους, πρόκειται για δίκτυο μαζικής λαθραίας διακίνησης ανθρώπων», το οποίο θα αντιμετωπίσουν οι φρεγάτες του ΝΑΤΟ!!!
Και αναρωτιέται κανείς: Δεν βρέθηκε ένας από τους άλλους ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ να του πει ότι

το εγκληματικό δίκτυο όντως υπάρχει, όμως αυτό δεν βρίσκεται στα ύδατα του Αιγαίου, αλλά εδρεύει στην Αγκυρα, στην Κωνσταντινούπολη, στη Σμύρνη, στην Αλικαρνασσό, στο Κουσάντασι, στο Σεφερίχισαρ και το Αϊβαλί,
ότι απαρτίζεται από στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης και του κράτους και διάφορους διακινητές, ενεργούμενα του κράτους,
ότι κερδίζει δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και
ότι για να αντιμετωπιστεί η δράση του πρέπει να γίνουν περιπολίες ξηράς στις ακτές της Τουρκίας και όχι στο Αιγαίο, όπου η Τουρκία έχει απαράδεκτες βλέψεις και διεκδικήσεις, οι οποίες διευκολύνονται από τη συγκεκριμένη απόφαση του ΝΑΤΟ;

Οι Ελληνες πρέπει να αντιληφθούμε επιτέλους ότι αυτή η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τα εθνικά μας συμφέροντα!
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/02/blog-post_491.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+%28InfognomonPolitics%29

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>