«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χείμαρρος ο Στρατηγός Φράγκος για την Εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο: «Ήμουν και είμαι ο Στρατηγός για όλους τους Έλληνες»

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Συνέντευξη Χείμαρρος του Στρατηγού Φρ. Φράγκου που τα λέει όλα ! Για το Προσφυγικό και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ την Ιθαγένεια και τα Hot Spots και δίνει τις δικές του ρεαλιστικές προτάσεις …Ακούει κανείς ;

«ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Το ΝΑΤΟ το ΑΙΓΑΙΟ οι ΤΟΥΡΚΟΙ & η Απάντηση στον ΤΟΜΣΕΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Ανθελληνική Συνεργασία Ερντογάν-Μέρκελ… ΝΑΤΟ-Ποίηση του Αιγαίου και Γερμανοτουρκική Επικυριαρχία

ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ!!! Μετά την Πτώση του Ελικοπτέρου (ΠΝ) το ΝΑΤΟ (μαζί με Γερμανούς και Τούρκους) εισβάλει στο ΑΙΓΑΙΟ

Για το Προσφυγικό και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ

 

«Το Προσφυγικό, αυτών των αθώων, βασανισμένων υπάρξεων, δεν λύνεται από μία χώρα των 11 εκατομμυρίων, λύνεται από μία Ευρωπαϊκή Ένωση των 450 εκατομμυρίων, η οποία αν δεν αντέχει να απορροφήσει 1 και 2 εκατομμύρια, τότε πώς απαιτούν λοιπόν από αυτή την πατρίδα να απορροφήσει; Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να λένε «θα σας κλείσουμε και τα βόρεια σύνορα».

Σας είπα τι πρέπει να γίνει κατά την άποψή μου. Πρώτον, να σταματήσουν όλες αυτές οι παράλογες κινήσεις που έχουν γίνει με την Αραβική Άνοιξη και που ανοίξανε τον ασκό του Αιόλου και να σταματήσει πλέον, διότι τώρα στο Αλέπο, για παράδειγμα, σήμερα, το οποίο ο συριακός στρατός του Άσαντ προχωράει για να το ξαναβάλει υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων, έχει 2 εκατομμύρια, ήδη 250 χιλιάδες έχουν φύγει εκεί, 11 εκατομμύρια Σύριοι από τα 17 έχουν ξεσπιτωθεί.

Όλοι αυτοί προσπαθούν να διαφύγουν τον κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους και τα παιδιά τους και οτιδήποτε άλλο.

Η Τουρκία έχει 2 εκατομμύρια και 563 χιλιάδες, αυτή τη στιγμή, Σύριους μέσα στο έδαφός της. Το πρόβλημα μας δεν είναι η Τουρκία, το πρόβλημα μας είναι πώς το βλέπουν οι Σύμμαχοι και να σταματήσουν να παριστάνουν τους πονόψυχους.

Εάν δεν αποφασίσουν και δεν σταματήσουν την υποκρισία, (Ε.Ε και ΝΑΤΟ ) η ταυτοποίηση να γίνεται στο έδαφος της Τουρκίας, αυτοί οι άνθρωποι να μην επιβαίνουν σε καμία λέμβο, το ΝΑΤΟ να πάει να ελέγξει τα παράλια της Τουρκίας, να πάνε λοιπόν να τα σταματήσουν εκεί και να σταματήσουν αυτοί οι άνθρωποι να θαλασσοπνίγονται.

Η ταυτοποίηση και τα hot spots να γίνουν στο έδαφος της Τουρκίας. Εάν κάποιες προτάσεις έχουμε να κάνουμε είναι αυτές.

Ασφαλώς και έχει κινδύνους (η εμπλοκή του ΝΑΤΟ), διότι το επόμενο εξάμηνο ο Τούρκος ναύαρχος θα είναι επικεφαλής αυτής της δύναμης. Γιατί λοιπόν να τον βάλουμε τον κ. Τούρκο να μας διαφεντεύει εδώ τα σύνορα μας; (Πέστα Στρατηγέ !! )

Και σας είπα τι μπορεί να κάνει το ΝΑΤΟ. Με τις υπηρεσίες του να πιάσει τους διακινητές, να πιάσει τις συμμορίες αυτές, οι οποίες λυμαίνονται και παίρνουν αυτές τις αθώες υπάρξεις εκεί, την Τουρκία να τη βάλουν στη θέση της, να σταματήσει ο κ. Ερντογάν να απειλεί και να λέει «αν είχατε έναν Άυλαν, τώρα σε λίγο θα έχετε 10, 15 χιλιάδες πνιγμένους Άυλαν» – εννοώ το βρέφος που βρέθηκε πνιγμένο.

Να σταματήσουν να περνάνε αυτοί οι τσαμπουκάδες και να τους ανέχονται οι Ευρωπαίοι. Γιατί εμείς ανοίξαμε τα σύνορα, κάναμε ατυχείς τοποθετήσεις. Πάντα πρέπει να γίνονται διορθωτικές κινήσεις.

Ο νόμος περί ιθαγένειας των πέντε ετών, που δίνει (ιθαγένεια) σε οποιονδήποτε παραμείνει σ’ αυτή την πατρίδα το δικαίωμα να αποκτά την ευρωπαϊκή ταυτότητα ουσιαστικά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτό είναι ένας τρόπος έλξης να το εκμεταλλεύονται οι διακινητές και οι διάφοροι που εκμεταλλεύονται αυτή την πατρίδα.

Εγώ, ως πολίτης, ενδιαφέρομαι άμεσα για τα τεκταινόμενα και απ’ ό,τι ακούσατε, έκανα μία κριτική και η κριτική μου δεν ήταν για να χτυπήσω αυτούς, οι οποίοι κυβερνάνε ή τους προηγούμενους, οι οποίοι κυβερνούσαν. Ήταν για να τους πω «κύριοι, όταν κάνετε λάθος, να έχετε το πολιτικό θάρρος να κάνετε διορθωτικές κινήσεις», αυτό ήταν.

Το θέμα είναι να δώσουμε προτάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να διευκολύνουν. Και να σας πω και κάτι άλλο για τα hotspots: ο Ελληνικός Στρατός τα φτιάχνει, βοηθάει και μπράβο μας.

Εγώ θα έλεγα μία άλλη λύση: είναι 3 – 4 καράβια και τα hot-spots ήταν αμέσως έτοιμα. Στο ένα να γίνεται ταυτοποίηση, στο άλλο να γίνεται μεταφορά γι’ αυτούς που έχουν πάρει το άσυλο ή θεωρούνται πρόσφυγες να πάνε στα οδικά τέρματα και το άλλο να είναι για επανεισδοχή. Και να μην πληγεί ούτε ο τουρισμός, ούτε να γίνονται εντάσεις».

Για τη φημολογία περί ένταξής του σε δεξιό κόμμα, μετά τις δηλώσεις Μπαλτάκου

«Όσον αφορά τον κ. Μπαλτάκο, καλά κάνει. Ας κάνει όποιο θέμα θέλει. Εγώ όταν ήμουν στον Στρατό, αλλά και τώρα πίστευα και πιστεύω ότι δεν ηγούμουν, ότι δεν ήμουν ο ηγέτης, στο επίπεδο κάθε φορά που ήμουνα, μίας μερίδας Ελλήνων.

Εκπροσωπούσα το σύνολο των Ελλήνων, αυτούς διοικούσα και δεν θέλω κανένας να με περιθωριοποιεί, ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά. Είμαι με το σύνολο των Ελλήνων, ήμουν ο Στρατηγός και είμαι ο Στρατηγός για όλους τους Έλληνες.

Και για κανέναν δεν δίνω αυτό το δικαίωμα να με τοποθετεί σε θέσεις και σε κομματικές τοποθετήσεις, οι οποίες δεν με εκπροσωπούν. Θα ήθελα να ενταχθώ εκεί που θα πρέπει να βοηθήσουμε την πατρίδα. Να μαζευτούμε όλοι όσοι θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα κι εγώ να ‘μαι ένας απλός στρατιώτης, εκεί θα ήθελα να ενταχθώ».

Η συνέντευξη δόθηκε Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου (vimafm) και στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο!
https://hellasforce.com/2016/02/13/%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Χείμαρρος ο Στρατηγός Φράγκος για την Εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο: «Ήμουν και είμαι ο Στρατηγός για όλους τους Έλληνες»

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ

    ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ………………..

    ΥΠΟΨΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>