«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει το αγροτικό πάρτι στο σύνταγμα;;;;;;;; Ναι θυμήθηκα τους αγανακτισμένους της κατσαρόλας!!!!

ΜΠΟΥΤΑΣΓια ποιον αγροτικό αγώνα μιλάμε και μιλάτε;;;

Για τους αγρότες που παλεύουν με τα θεριά την φύσης;;;

Με τους αγρότες που ξημεροβραδιάζονται μέσα στο κτήμα, μέσα στους βούρκους, με πάγους, χαλάζια και θεομηνίες;;;

Με τους αγρότες που τους παίρνουν το εισόδημα λιγότερο από το κόστος εκβιαστικά;;;

Με αυτούς που δηλητηριάζονται με τα φυτοφάρμακα;;;

Όχι αυτοί δεν είναι στο πάρτι στους δρόμους και στο σύνταγμα.
Ξέρετε ποιοι αγρότες κάνουν πάρτι, ποιοι βασανίζουν τον λαό κλείνοντας τους δρόμους και ξεκληρίζουν ότι μικρό βιοτέχνη έχει απομείνει, αντί να στραφούν στους δολοφόνους μας;
Αυτοί οι αγρότες που έκαναν την αγροτική τους παρέλαση στην κομματική πασαρέλα, είναι αυτοί που έπαιρναν δεκαετίες πριμοδοτήσεις με εικονικά στρέμματα, είχε 10 και δήλωνε εκατό, τα λεφτά τα χάλασαν όχι στον αγροτικό τομέα, αλλά αγόραζαν μέχρι πολυκατοικίες, τα έπαιζαν στο χρηματιστήριο, και νύχτα και μέρα πρέφα στο καφενείο!!!
Αυτοί οι κομματικοί τεμπελχανάδες αγρότες αφού μάζεψαν τη σοδιά της εποχής, είπαν να κάνουν και μια αγροτική πασαρέλα κατά εντολή και επίβλεψη των εργατοπατέρων και κομματαρχών για να εκβιάσουν να μην φορολογηθούν!

Αλήθεια γιατί να μην φορολογηθούν όπως όλος ο λαός;;;
Άμα δεν φορολογήσουν τους αγρότες να μην πληρώσω και εγώ φόρο και όλοι οι Έλληνες πολίτες.
Κάτι τέτοιες λογικές μας έχουν φέρει στο χείλος τους γκρεμού.
Όχι ότι αυτή η κυβέρνηση σκέπτεται τον υπόλοιπο λαό, αλλά της δίνουμε το δικαίωμα να το παίζει ως δίκαιος δούρειος ίππος εκπροσωπώντας τους νταβατζήδες τοκογλύφους και Έλληνες ολιγάρχες!!!
Το ξανά έχω γράψει αν οι αγώνες που έχουν την δύναμη να είναι δυναμικοί δεν έχουν την συμπαράσταση του λαού, γίνεται για το θεέ Αθήναι:
Ο λαός είχε την ελπίδα ότι θα έκαναν και ένα καλό οι αγρότες αυτής της κατηγορίας, να ξεσηκώσουν όλα τα επαγγέλματα, όλο τον λαό να συμπαρασταθεί μαζί τους, πως όμως θα το πετύχαιναν αυτό, μόνο με ένα τρόπο, κλείνοντας όλους τους προδότες μέσα στην βουλή με τρακτέρ γύρω, γύρω και δεν θα άφηναν να βγει κανένας προδότης από τους 300 αν δεν ψήφιζαν ολονυχτίς, έξω από το ευρώ, έξω από την Ευρώπη, έξω από το ΝΑΤΟ. Και παύσει αυτής της βουλής με την επίβλεψη του στρατού, με προσωρινή κυβέρνηση για στάση πληρωμών στους νταβατζήδες, κλείνοντας τα σύνορα ακόμα και για τα κουνούπια, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα και την πολιτοφυλακή, για την αποφυγή του διχασμού και εμφυλίου! Παύσει των υπαρχόντων κομμάτων και δημιουργίας νέων κομμάτων με απλή αναλογική και άρση της ασυλίας, με την αναθεώρηση του βιασμένου συντάγματος!
Αυτός θα ήταν λαϊκός αγώνας με αρχηγούς και μπροστάρηδες τους αληθινούς αγρότες, που έχουν κάλους στα χέρια και όχι που είναι θαμώνες στα καταστήματα πουστρέ, περιποιήσεις νυχιών!
Τώρα παρακολουθούμε μια από τα ίδια, είδαμε την πασαρέλα της κατσαρόλας του Σόρρος, τώρα παρακολουθούμε την πασαρέλα των τρακτέρ του ΜΠΟΥΤΑ!!!
Τα θύματα κύριοι ξέρετε ποιοι είναι;
Όχι οι υπεύθυνοι δολοφόνοι, αλλά ο απλός λαός, οι μικροί επαγγελματίες βιοτέχνες που με τα κάπιταλ κοντρόλ που τινάχτηκαν στον αέρα!
Τώρα μετά από την πασαρέλα στο σύνταγμα λένε θα ξανά γυρίσουν στα μπλόκα ξανά για να βασανίσουν όσους την γλύτωσαν και να αποτελειώσουν όσους δεν αποτελείωσαν!!!!
Όταν το κράτος κυβερνιέται από εγκάθετους κατοχικούς εντολοδόχους βουλευτές και ηγέτες γενίτσαρους και στρατιωτικούς με στριγκάκι και δικαστές σχιζοφρενείς, τέτοιες θεατρικές παραστάσεις θα παρακολουθούμε, παραστάσεις φρίκης κατά του λαού και μόνο, από αγανακτισμένους της κατσαρόλας και από αγρότες της απάτης!
Καληνύχτα ελληνικέ λαέ σπείραμε το σκοτάδι, με τα ατομικά μικρό συμφέροντα σε βάρος του ίδιου μας του εαυτού, των παιδιών μας, των εγγονιών μας και της πατρίδος μας και τώρα θερίζουμε, πόνο, δυστυχία, και προδοσία!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει το αγροτικό πάρτι στο σύνταγμα;;;;;;;; Ναι θυμήθηκα τους αγανακτισμένους της κατσαρόλας!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>