«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ θα γίνουν ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. Οργανωθείτε σε ομάδες ταχείας επέμβασης, διασπαρείτε ανά 50 μέτρα στο μέτωπο της συγκέντρωσης.

ΟΛΟΙ 1

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ άρχισε και μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα.

Μαζί με την επανάσταση κηρύσσεται και η ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΘΑ πουλήσετε τον αγώνα σας και όλους εμάς που σας στηρίζουμε.

Προσοχή θα προσπαθήσουν να στρέψουν ομάδες εργαζομένων την μία εναντίον της άλλης

Χρειάζεται ψυχραιμία αλλά και αγωνιστικότητα μέχρι να πεισθούν άπαντες να παραιτηθούν.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νίκησε και η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ και η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ τέλειωσε.

 

 

Δύο κατηγορίες Ελληνων υπάρχουν. Οι πατριώτες του Ωραίου του Μεγάλου και του Αληθινού και όλοι οι άλλοι. Έχουμε υποχρέωση να σώσουμε την Πατρίδα μας και τις αξίες της

Όλες οι Κυβερνήσεις είναι αντισυνταγματικές, όλα είναι ψέματα, η Πατρίδα μας ποτέ δεν έχασε την κυριαρχία της, οι Πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι Τραπεζίτες και τα ΜΜΕ έχασαν την ελευθερία τους, πουλήθηκαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ θα γίνουν ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. Οργανωθείτε σε ομάδες ταχείας επέμβασης, διασπαρείτε ανά 50 μέτρα στο μέτωπο της συγκέντρωσης.

Στη περιοχή Μοναστηρακίου και Αγίου Παντελεήμονα όπου υπάρχουν πολλοί ξένοι, πρέπει να τους μιλήσουμε ότι αυτό που γίνεται δεν είναι μόνο για τους ΈΛΛΗΝΕΣ, είναι για όλους μας. Εμείς σαν Λαός έχουμε χύσει άφθονο αίμα υπερασπιζόμενοι την ελευθερία μας, έχουμε χάσει δικούς μας και όταν οι μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν πνίγουν παιδιά στο Αιγαίο, οι ψυχές μας πονούν.

Φέρετε μερικά φαγώσιμα να φιλέψουμε τους αγρότες μας.

Ετοιμάστε πανό με τα ονόματα των προδοτών. Η Βαστίλη πέφτει.

Καλέστε όλους τους Έλληνες να έλθουν με ένα κερί να ζεστάνει τις καρδιές όλων των ανθρώπων, που η Νέα Παγκόσμια Τάξη του Κακού, του Μικρού και του Ψεύτικου τις έχει καταψύξει.

Μη ξεχνάτε το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, σε μας επαφίεται η τήρηση του.

Πληροφορίες φέρουν ότι άνδρες των ΜΑΤ παραδίδουν τον εξοπλισμό τους.

Τα συνθήματα των αγροτών μιλούν για την Πατρίδα και η Ευρώπη σηκώνεται από τον λήθαργο.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ σήμερα 12.00, Τόπος: Σας έχει δοθεί. Αν δεν τον γνωρίζετε στο 6944325056 όταν φτάσετε στην περιοχή.

Σήμερα θα ιδείτε ίδιοις όμασι αυτούς που μας εμπόδισαν πριν μερικά χρόνια να εισέλθουμε στη Βουλή

Στέργιος Σμυρλής

6944325056

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>