«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…… ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ «ΣΥΜΦΟΡΑΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ».

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
07.02.2016

 ΦΙΛΟΣ 1Α

Ολες οι γνωστες και μετα το 1974 εξουσιαζουσες οικογενειες στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ειναι βουτηγμενες μεχρι τον λαιμο στην διαφθορα και αποτελουνται απο κρατικοδιαιτους και ξεπουλημενους εβραιογενης αλητες Ρωμιους που ανεχονται χωρις καμμια αντιδραση πρωτοφανη εγκληματα σε βαρος του Ελληνικου Εθνους.

Ο υποκοσμος του μεσοπολεμου και οι δωσιλογοι της Κατοχης ειναι οι «γεναρχες» των εξουσιαζωντων προδοτων μετα το 1974. Τα εγκληματα αυτων ειναι τοσο μεγαλα, τα οποια δεν θα μπορουσαν να πραγματοποιηθουν απο μια μονο οικογενειακη ηγεσια, ακομη και εαν αυτη ηταν του ιδιου του Εφιαλτη.

Οι φαρες των Καραμανληδων, Παπανδρεου Αβουρηδων, Μητσοτακηδων, Παπαδημων, Πικραμενων, Σαμαραδων, Τσιπρηδων κ.α. με τους παρατρεχαμενους τους τυπου Τουρκουτσογλου, ανοιξανε «Θερμοπυλες», οι οποιες μεχρι σημερα κοστισαν στον ελληνικο λαο απωλειες πραγματικου πολεμου σε εμψυχο υλικο 10.000 περιπου Ελληνων νεκρων απο αυτοκτονιες και πανω απο 300.000 αιχμαλωτων απο την αποδημιαν στα στρατοπεδα της εσπεριας και υλικο κεφαλαιο που ξεπερνα τα 500 δισεκατομμυρια ευρω.

Ολα αυτα δεν θα υπηρχαν εαν οι ως ανω προδοτικες οικογενειες δεν προδιδαν και δεν παρεδιδαν τον Ελληνικο λαο στους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Οι προδοτες των ως ανω οικογενειων με τους παρατρεχαμενους τους μοιρασαν τους ρολους μεταξυ τους και εφεραν σε περας την μεγαλυτερη προδοσια με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ που εχει δρομολογησει εις βαρος του Ελληνισμου ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος.

Επρεπε η μια εξουσιαζουσα και προδοτικη οικογενεια να συμπληρωνη το εργο της αλλης και η καθε νεα προδοσια να σβηνη τα ιχνη της προηγουμενης.

 

 

Ολες οι ως ανω προδοτικες οικογενειακες φαρες της εξουσιας ειναι στενα συνδεδεμενες με τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, δηλαδη με αυτο που οι Ελληνες ονομαζουν «ξενο παραγοντα».

Ολα τα ως ανω καθαρματα αφου εβαλαν το 1967 την πατριδα μας στην «Χουντα» και εξαφανισθηκαν στην εσπερια, στην συνεχεια γυρισαν για να μας ξανασωσουν….Οι προδοσιες δρομολογηθηκαν
πολυ πριν φτασουμε στα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ.

Οι προδοσιες αρχισαν οταν ανοιξαν οι «Θερμοπυλες» και συνεχιστηκαν με την «Τρο’ι’κα» και με την
Γερμανια μεσα στα σπιτια και την ζωη των Ελληνων.

Οι Ελληνες επεσαν θυματα της αριστα προγραμματισμενης συκοφαντιας απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, η οποια υποβοηθηκε απο τις προδοτικες ως ανω οικογενειακες ηγεσιες και χρηματοδοτηθηκε απο τα ντοπια καθαρματα της διαπλοκης.

Και οι μεν και οι δε ειναι Κολεγιοπαιδα….. Δεν ειναι μηπως Κολεγιοπαιδο και ο οικονομικος εγκεφαλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο συμμαθητης του Σαμαρα, του Παπανδρεου, του Δουκα, του Νανοπουλου, αλλα και του «σταλινομνημονιακου» και νυν ευρωβουλευτου Κυρτσου, ο οποιος κυκλοφορει ακομη ελευθερος στην Αθηνα ελεω Τρο’ι΄κας;

Σε λιγο και εντος του 2016 η Ελλαδα αλλαζει βασει σχεδιου «σελιδα»…… Το τσιπρικο κατασκευασμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αντικατασταθει απο το νεομητσοτακικο ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ…

Τα δυο αδερφακια απο την Κρητη θα μας σωσουν απο τον βαπτισμενο στην κολυμπηθρα των χαφιεδων της ΚΝΕ Τσιπραν ο οποιος εκτοπιζεται κατ’ εντολη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου απο τον γονο της αγιας οικογενειας του Αποστατη.

Ο πρωτος και δηθεν αριστερος πρωθυπουργος της πρωτης δηθεν αριστερης κυβερνησης ριχνεται απο τους ιδιους που τον ανεδειξαν, ως εκτρωμα, στην καιαδα του Τα’υ’γετου ορους…. Ο γυφτομαγκας αυτος των Εξαρχειων, το παιδι των τζακιων, των παρασκηνιων, των μυστικων υπηρεσιων και των κομματικων στανων εκτελεσε εντολες και διχασε τον λαο σε τεχνητα διπολα της Αριστερας και Δεξιας τα οποια βερνικιαζονται ηδη με το «Κεντρο» και μεταμορφωνονται σε κομματα της «Κεντροαριστερας» και «Κεντροδεξιας» που κορο’ι’δευονται απο τους ιδιοκτητες τους.

Ο γνωστος δεξιος κομματικος πολος νεοφιλελευθερων και σοσιαλφιλελευθερων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) συμμαχεισας με το ψευτοκομματιδιο ΔΗΜΑΡ, ο οποιος μας κυβερνησε απο το ξεσπασμα της οικονομικης κρισης και αγωνισθηκε για το καλο της επιχειρηματικης πρωτοβουλιας, μετα τις εκλογες της 25ης Ιανουαριου 2015 αντικατασταθηκε απο τον αριστερο πολο των φθαρμενων σοσιαλιστων
του ΠΑΣΟΚ και των σταλινικων του ΣΥΡΙΖΑ, συμμαχεισας με το ψευδοκομματιδιο ΑΝΕΛ.

Σε λιγο θα ζησουν οι Ελληνεσ το νεο σχημα της Κεντροδεξιας (ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ) το οποιο θα εκφραζει την ιδια θεμελιακη αρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δηλαδη την αρχη της παραμονης της Ελλαδος στην Ε.Ε., στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωζωνη.

Το ΠΟΤΑΜΙ δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα καθαρο προ’ι’ον του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και των εγχωριων ΜΜΕ, στελεχομενο απο τεχνοκρατες που διψουν για ευρεια κοινωνικη προβολη και τα συναδοντα προνομια χωρις να εχουν τιποτε αλλο να επιδειξουν απο την πληρη υποταγη στους δημιουργους τους.

Προκειται συνεπως και εδω για ενα αθλιο κομματικο κατασκευασμα οπως και το κατασκευασμα ΑΝΕΛ. Και το ΚΚΕ; Ποιος ειναι ο πραγματικος ρολος του κοκκινου αυτου κατασκευασματος
περαν απ’ αυτον της αναμονης για την σοσιαλιστικην επανασταση στην Ελλαδα και της αποτυχους προσπαθειας δημιουργιας ενος μετωπου κοινωνικης και εθνικης απελευθερωσης;

Μετα απο 38 χρονια νομιμοτητας που απολαμβανει το κομμα αυτο κανενας απο τους επιφανεις ηγετες του δεν εργασθηκε πουθενα, δεν εργαζεται μεχρι σημερα και δεν προκειται ποτε να εργασθη!

Ως πλρεξουσιοι διαχειριστες ηλεγχαν και ελεγχουν ομως δεκαδες κρυφους ‘η φανερους κομματικους τραπεζικους λογαριασμους εκατομμυριων ευρω.

Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι τοσο το ΚΚΕ οσο και οι ηγετες αυτου λειτουργουν ως εξειδικευμενοι μαγαζατορες του παρασιτισμου.

Εναν ολοκληρο στρατο παρασιτων αγωνιστων συντηρει το ΚΚΕ, προκειμενου να φερει σε περας τον ρολο του.

Ποιος χρηματοδοτει τον στρατον αυτον;

Μηπως τα φτωχα του μελη;

Ασφαλως οχι.

Ολοι οι σημερινοι ρουφιανοι και διαπλεκομενοι, που ρημαξαν την πατριδα μας, ηταν πρωτα «Αριστεροι» με την κομματικη «βουλα».

Ολοκληρη η «Αριστερα», ακομη και αυτη του ΣΥΡΙΖΑ ειναι «μολυσμενη» και «αρρωστη», γιατι το ΚΚΕ ελεγχεται ολοκληρωτικα και χρηματοδοτειται απο τον Αποστατη και Γκαντεμη και εξακολουθει να τροφοδοτη την Αριστερα με παθογονους «ιους», δηλαδη με ηγετες οι οποιοι επιλεγονται απο ξενες μυστικες υπηρεσιες, Ο ρολος του σιωνιστικοκατευθυνομενου ΚΚΕ ειναι οπως και των αλλων κομματικων κατασκευασματων καθαρα προδοτικος!

Οπως πολυ σωστα προβλεπει ο κ. Εμμανουηλ Σαριδης στο αρθρο του ημερομηνιας 03.02.2016 με τιτλο «Ο Αλεξης, ο Κυριακος και ο Ηγεμονας» στην ιστοσελιδα του «http://www. berlin-athen.eu», μετα την εκλογη του Κυριακου Μητσοτακη την 10.01.2016 σαν Προεδρου της Ν.Δ. και την γενικη απεργια της 04.02.2016, ο αερας που τον κλανει ο κωλος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου βρωμαει προωρες βουλευτικες εκλογες και αυτες οπως σχεδιαστηκε θα τις κερδισει η Ν.Δ. με αναθεση του εργου της εφαρμογης του Μνημονιου ΙΙΙ στον νεο προεδρο της.

Η εβραιογενης οικογενεια των Μητσοτακηδων τιμαριωτων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ξανατοποθετειται στην εξουσια.

Ποιος συνεπως ειναι ο Κυριακος Μητσοτακης ο οποιος θα εκτοπιση τον «γυφτομαγκα» των μαχαλαδων των Εξαρχειων της Αθηνας προς τα εκει απ’ οπου αυτος προηρθεν. Ειναι σιγουρο οτι ο γονος αυτος της οικογενειοκρατιας εχει αναλαβει να συνεχιση το ιδιο «συμβολαιο» θανατου της Ελλαδος, το οποιο εχει ξεκινησει απο την οικογενεια των Καραμανληδων και, μεσω ολων των αλλων,- με τελευταιο τον Τσιπρα – και θα το ολοκληρωσει.

Κατ’ αρχην ειναι γονος της οικογενειακης φαρας των Μητσοτακηδων η οποια βρισκεται παντα σε «οιστρο» Αφου ο περιφημος Αποστατης και Γκαντεμης της Ενωσης Κεντρου εβαλε τα δυο παιδια του μεσα στην Βουλη και τα εκανε κρατικοδιαιτα, επετρεψε στην κορη του, δηλαδη σε εν ενεργεια βουλευτινα, να κανη τον γιο της περιφερειαρχη Στερεας Ελλαδος, δηλαδη κατι που δεν γινεται ουτε σε μια χωρα του τεταρτου κοσμου.

Τελευταια με συγκαταθεση του ιδιου Αποστατη και Γκαντεμη προωθησε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος τον γιο του στην προεδρια της Ν.Δ. για να τον κανη Πρωθυπουργο.

Ο ως ανω Αποστατης και Γκαντεμης ξεκινησε πρωτος την πολιτικη του «καριερα» ως χαραμοφαης γονος του «εβραιογενους» Ελευθεριου Βενιζελου και κατεληξε σημερα η οικογενεια του να ειναι μια απο τις πλουσιοτερες πολιτικες οικογενειες της Ευρωπης.

Το πως ομως κατορθωσε ο εκ Χανιων Κρητης ορμωμενος φτωχοπροδρομος να γινη ενας Μεγιστανας του χρηματος, χωρις ποτε να ασχοληθη με οτιδηποτε αλλο εκτος απο την πολιτικη, παραμενει μεχρι σημερα ενα ανεξηγητο μυστηριο!

Δεν πρεπει να υπαρχη αθλιοτητα, που να συνεβη απο τον καιρο της απελευθερωσης απο τον γερμανικο ζυγο και εντευθεν, στην οποια να μην πρωταγωνιστηκεν….
Εγινε το «εργαλειο» του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για να μπη η Ελλαδα στον γυψο της Χουντας για μια επταετια.

Δραπετευσε στην Γαλλια για να επιστρεψη μετα ως «αντιστασιακος» λαμβανοντας «συγχωροχαρτι» απο την προδοτικη οικογενεια των Καραμανληδων.

Πολεμησε για το θεαθειναι την αλλη προδοτικη οικογενεια των Παπανδρεων, εκμεταλλευομενος το σκανδαλο Κοσκωτα την στιγμη που ο ανδρας της κορης του ηταν μεγαλο’υ’παλληλος του απατεωνα τραπεζιτη.

Ο αρχιεκδοτης αυτος του απατεωνα τραπεζιτη εγινε ψευδεπιγραφα «συμβολο» των αντιχουντικων αγωνων.

Πανω στο πτωμα του «συμβολου» αυτου εχτισε ο Αποστατης και Γκαντεμης ολοκληρο το πολιτικο του «αλλοθι» και την πολιτικη καριερα της κορης του.

Εξαιτιας του ως ανω Αποστατη και Γκαντεμη εγινε ο γιος του Κυριακος, οπως δειχνει το βιογραφικο
αυτου, το «μετρο» της αξιοκρατιας στην Ελλαδα και κερδισε τις εκλογες της Ν.Δ. για την αναδειξη στην προεδρια αυτης τον Ιανουαριο του 2016. Η σταδιοδρομια του στην Ελλαδα δρομολογηθηκε απο τον πατερα του.

Γυρισε απο τις ΗΠΑ με ενα πτυχιο κοινωνιολογιας, οπως εγινε και με τα αλλα παιδακια του Κολεγιου Αθηνων, που προετοιμασθηκαν απο τις μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ για την εξουσια, ορκιζομενοι να υπηρετουν πιστα την μεγαλη τους πατριδα και οχι την «Ψωροκωστενα».

Κατ’ εντολην ο Αποστατης πατερας του τον εβαλε Διευθυντη Επενδυσεων στην Εθνικης Τραπεζα.

Απο τον Μ;αρτιο του 2004 εως τον Σεπτεμβριο του 2007 υπηρξε βουλευτης της Ν.Δ. και λαδωμενος απο την SIEMENS της Γερμανιας και υπουργοποιηθηκε την 25.06. 2013 εως την 26.01.2014 επι κυβερνησεως της αλλης προδοτικης οικογενειας των Σαμαραδων, δηλαδη των γονων του εβραιγενους Μπενακη, του δολοφονου του Ελληνα πατριωτη Ιωανα Δραγουμην.

Ελληνιδες και Ελληνες!

Ειναι ο «Ελληνικος Λαος» ενας «Ασωτος Λαος» που δεν σωζεται με τιποτα;
Εφθασε ο Λαος αυτος στο σημειο απλα για να υπαρχη;

Επαψε η Ελλαδα να ειναι μια υπερηφανη χωρα;

Εγινε η «Ελληνικη Κοινωνια» οχι μονο ανικανη να αντισταθη αλλα και τελειως ακινδυνη;

Ειναι Αληθεια οτι οι Ελληνες δεν καταλαβαινουν ακομη και σημερα, τι ψηφιζουν στις εκλογες, δηλαδη οτι παντοτε ψηφιζουν αυτα που δεν θελουν;

Εχουν σκατα μεσα στο μυαλο τους;

Υπο τις ως ανω προ’υ’ποθεσεις, εαν θελεται Ελληνιδες και Ελληνες να επιβιωσεται στο μελλον, πρεπει να ριξεται στην «πυρα» οχι μονο τους «κλωνους» της οικογενειοκρατιας, αλλα και τις «ριζες» αυτης.

Για οσο διαστημα οι «ριζες» αυτες δεν καταλυξουν στην φωτια μιας αιματερας ελληνικης κοσμογονιας, θα παραγουν «κλωνους» σαν την Λερναια Υδρα…Προκειται για «Θερσιτες», για αθλιους και πιστους τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Αυτοι πρεπει ως πρωτοι να εξαφανειστουν μια για παντα απο τον φλοιο της πατριδας μας.

Στην Ιλιαδα Β’,246-269 του Ομηρου ειναι χαρακτηριστικη η αντιδραση του Οδυσσεα στις προσπαθειες του «Θερσιτη» να διαιρεση το στρατοπεδο των Ελληνων κατα την πολιορκια του καστρου της Τροιας: «Θερσιτη ακριτομυθε, που με τα σουβλερα σου λογια δημαγωγεις, βουλωσε το.

Γιατι σου λεω απο σενα πιο προστυχος θνητος κανεις δεν ειναι απ’ οσους ως της Τροιας ηρθαν στο καστρο…Κι αν οπως τωρα παλι σ’ ευρω να φαφλατιζεις, δεν θελω η κεφαλη μου στους ωμους μου πια να στεκη, ουτε του Τηλεμαχου πατερα να με ξαναπουν, αν δεν σ’ αρπαξω και σε ξεγυμνωσω και ολα τα ρουχα σου με μιας σου βγαλω, απανωσκουτι, πουκαμισο, αλλα και της ντροπης το ρουχο, που τα κρυφα σου σκεπαζει κι αφου μ’ απρεπα σε δειρω χτυπηματα, κακοδαρμενο απο την συναξη, κλαιγοντας πισω στα καραβια να σε στειλω.

Ετσι ειπε και με το σκηπτρο του στους ωμους και την ραχοκοκαλια τον χτυπησε.

Αυτος πονεσε και κουβαριαστηκε, και κλαματα τον πηραν.

Απ’ το χρυσο ραβδι στην πλατη με μιας η σαρκα του βαθια αιματοκοψε κι επρησθη και τραβηξε να κατση δειλιασμενος, σαστιζοντας και απο τα ματια του σφουγγιζοντας το κλαμα».

Εαν ολες οι ως ανω οικογενειες εξουσιας με τους προδοτικους γονους τους δεν τελειωσουν τις ζωες τους μπροστα στα εκτελεστικα αποσπασματα και δη χωρις χαριστικες βολες, δεν δικαιουστε να ονομαζεσται Ελληνιδες και Ελληνες…Εαν οι αεργοι αυτοι, οι ανεπαγγελτοι, οι χαραμοφαηδες και οι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου δεν φυγουν με κλαματα απο αυτον τον κοσμο, τιποτε δεν προκειται να αλλαξη στην χωρα μας.

Ποιοι ομως θα δρομολογησουν την τοσο απαραιτητη «επανασταση» των Ελληνων εναντιον των τοκογλυφων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου;

Εδω κρυβεται το προβλημα των Ελληνων και η παγιδα στην οποια σπρωχνεται ο Ελληνικος Λαος!

Σε καμμια περιπτωση δεν μπορουν να δρομολογησουν και να κατευθυνουν τα «καθυκια».

Τα οποια χρωστουν την ελευθεριας τους στην Τρο’ι’κα και στις γερμανικες δυναμεις Κατοχης.

Πως συνεπως ειναι δυνατον αυτα τα «καθυκια» να δρομολογησουν μια «επανασταση», οταν αυτοι, οι οποιοι ειναι εχθροι του Ελληνικου Λαου, ειναι ειτε οι δικοι τους ευεργετες ειτε ειναι οι στενοι παιδικοι τους φιλοι;
Καποιοι προσπαθουν να παρασυρουν τους Ελληνες σε συγκρουση με τους λαους της Ε.Ε. που ομοια με τον δικο μας, λεηλατουνται.

Πιστη στους τοκογλυφους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και υπευθυνη για την καταστροφη της ελληνικης οικονομιας, αλλα και υπευθυνη για την επερχομενη καταστροφη, με τα μεταναστατευτικα ρευματα, των λαων της Ε.Ε., ειναι αποκλειστικα η διεφθαρμενη Γερμανια της SIEMENS και της VOLKSWAGEN και αυτοι που κρυβονται απο πισω της και μπηκαν με το «αλλοθι» του Ευρωπαιου Εταιρου στην πατριδα μας και διελυσαν τα παντα.
Αυτοι πρεπει να γινουν ο κυριος στοχος μιας ελληνικης επαναστασης, κατευθυνομενης απο ενα «οδυσσεακο ιερατειο».

 Αυτο συντομα πρεπει να γεννηθη εντος των Ενοπλων Δυναμεων.

Το γιατι αυτο δεν το απεκτησε ακομη η Ελλας με τους τοσους αμυθητους θησαυρους προς φυλαξη, παραμενει ενα οδυνηρο ερωτημα.

Το ιερατειο αυτο θα χρησιμοποιει τους δολους του Οδυσσεα με μια δικη του κωδικα τιμης, δηλαδη με μια δικη του αισθηση συνεσης και μετρου και θα προετοιμασει την «αντεπιθεση» που μεχρι σημερα δεν εγινε ποτε!

Οπως τουλαχιστον φαινεται απετυχε μεχρι σημερα ο Ελληνισμος να αντιληφθη, οτι με τον ιδιο τροπο που συσπειρωνεται κανεις στις επαλξεις, οταν αντιμετωπιζει μια δια των οπλων επιθεση, αντιστοιχα οφειλει να αντιδραση και στις επιμονες κοινωνικο-ιδεολογικες επιθεσεις.

Παντου στην Ελλαδα της
σημερον πρεπει να δημιουργηθουν οδυσσειακα παραρτηματα αντιμετωπισης της ολοφανερα πλεον επερχομενης απειλης.

Μπροστα στην ογκουμενη απειλη δεν ανιχνευθηκε ποτε η δυνατοτητα δημιουργιας εντος των Ενοπλων Δυναμεων κεντρικου πυρηνα διαβουλευσεων ενος οδυσσειακου ιερατειου, δηλαδη διευθυντηριου αντιμετωπισης των ιδεολογικων αντιπαλων εντος της Ε.Ε. και περιξ της Μεσογειου θαλασσης.

Ποιος απο τους σημερινους Ρωμιους θα μπορουσε ποτε να υποθεση, οτι πισω απο την σημερινη τραγικη κατασταση της πατριδας μας ειναι δυνατον να κρυβονται αρχαιοι εθνοδιαμελιστικοι ορκοι;

Μεχρι σημερα, ελαχιστοι ψυχραιμοι ιστορικοι εκτιμητες καταφεραν να ξεκολλησουν την προσοχη τους απο το παγιδευτικο «γλυκισμα» των αγαπητικων λογων της Ορθοδοξιας και να διαισθανθουν, τουλαχιστον απο τα αποτελεσματα, οτι ο χριστιανισμος ως ιουδα’ι’κη αιρεση υπηρξε το ισχυροτερο οχημα μεταφορας των αβρααμικων εθνο-διαμελιστικων φιλοδοξιων στον Ελληνομεσογειακο χωρο και επεκεινα σε ολοκλητρη την σημερινη Ε.Ε. και στον υπολοιπο κοσμο.

Το Ελληνικο Εθνος θα γινει ξανα και θα παραμεινει τοσο καιρο πετυχημενο στην διεθνη σκηνη, οσο αρτιοτερη γινει η συνθεση του.

Ζητειται συνεπως στις Ενοπλες Δυναμεις ενας Οδυσσεας!

Μπορει μεν αυτος να ειναι μια μονο προσωπικοτητα, θα σηκωσει ομως επανειλλημενα και αποφασιστικα το παραστημα του για να ξαναφτασουν οι Ελληνες τα ιστοριο-μυθολογουμενα απο τον Ομηρο, δηλαδη στο συγκεκριμενο νικηφορο τελος!

Ενα τετειο ιερατειο μιας ολιγομελους ομαδος σοφων Ελληνων Αξιωματικων πασης βαθμιδος εντος των Ενοπλων Δυναμεων θα μπορουσε με μια αντεπιθεση να ανατρεψη αρδην τον σημερινο καταστροφικο για τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα ρουν της ιστοριας!!!

Κατα τον «Μενανδρον» ισχυει: «ο γραμματων απειρος ου βλεπει βλεπων»!

Για να γνωρισουν οι Ελληνες την Αληθεια, πρεπει πρωτα να αποτιναξουν τα δεσμα των ποικιλων εγχωριων και ξενων εξουσιαστων, που τους αφηνουν να αντιλαμβανονται, βασει της αλληγοριας του σπηλαιου του Πλατωνα, μονο τα αντιγραφα και τις απατηλες σκιες της πραγματικοτητας.. Δεν ειναι συνεπως «αληθινα» οσα δειχνονται επι 24ωρου βασεως στους Ελληνες απο τα διαβρωμενα και ξενοκινητα ηλεκτρονικα ΜΜΕ!

Αυτα αναγορευουν ως αντιπροσωπευτικα δηθεν Ελληνικο, οτιδηποτε περιθωριακο, λα’ι’κο, δεισιδαιμονικο και ξεπεσμενο κυκλοφορει στον απανταχου ελληνοφωνο ρωμαιοκρατουμενο κοσμο….Αυτο αντιμετωπιζεται μονο με μεθοδικη ερευνα στα αρχεια της αντιπαλου ιδεολογιας. Στους διαλογους του Πλατωνα, Φαιδων 95 Ε 9-96 Α 9 διαβαζουμε: «περι γενεσεως και φθορας την αιτιαν διαπραγματευσασθαι…τας αιτιας δε εκαστου ειδεναι, δια τι γινεται εκαστον, δια τι απολλυται και δια τι εστι».

Οι περρισσοτεροι Ρωμιοι αρνουνται να δεχθουν οτι η Ορθοδοξια, τουλαχιστον στην εξουσιαστικη της διασταση, υπηρξε και ειναι ακομη ο Δουρειος Ιππος του Ιουδα’ι’σμου.

Ειναι τελειως ανικανοι να διακρινουν το απλο’ι’κο τεχνασμα της μετονομασιας του
Ιουδαιουθρησκευτικου επεκτετατισμου, απο Παλαια σε Νεα Σιων!

Ο Παλαιο-Σιωνισμος ειχε σκληρες φυλετικες δομες.

Ο Νεο-Σιωνισμος δεχεται λειτουργικα στους κολπους του καθε καλοπροαιρετο αλλοεθνη που δεχεται να τον υπηρετηση, με το αζημειωτο βεβαια!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…… ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ «ΣΥΜΦΟΡΑΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ».

  • πολυ σωστα αυτα που γραφεις………..
    αλλα ετοιμασου για μια νεα κυβερνηση με Δραγασακη πρωθυπουργο και με την στηριξη του Κ.Μητσοτακη….
    η ΖΗΜΕΝΣ κυβερναει εδω και πολλα χρονια την χωρα……ανθρωπος της και ο Σαμαρας….και ο Δραγασακης και ο Κυριακουλης………αστα να πανε………..
    εμεις παντως σημερα στα Διαβατα Θεσσαλονικης πετυχαμε με αγωνα μια νικη……ανεσταλησαν οι εργασιες του κεντρου λαθρομεταναστων……….αδελφια αγωνα για να σωσουμε την πατριδα

    • Χαίρομε για τον πετυχημένο αγώνα, δυστυχώς βρισκόμαστε σε ένα λεωφορείο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και μέσα δεν έχει τίποτα για να πιαστούμε, ούτε χειρολαβές, Η μόνη σωτηρία είναι ένας στρατηγός να πεταχτή από το πουθενά και να τους εκτέλεση, να μην τους βρούνε μπροστά τους τα παιδιά μας. Ξέρω θα μου πεις ότι είναι ουτοπία, εμείς οι Έλληνες κάνουμε αυτό που οι άλλοι βλέπουν ουτοπία, αρκεί να μην αργήσει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>