«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όποιος, οι όποιοι επιτρέψουν κάτι τέτοιο, θα οδηγηθούν στην κρεμάλα. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

FT: Σχέδιο της ΕΕ για συνοριοφύλακες στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ

FT: Σχέδιο της ΕΕ για συνοριοφύλακες στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ
(Φωτογραφία: Associated Press )
Λεπτομέρειες για το σχέδιο αποστολής συνοριοφυλάκων και στρατιωτών στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα, σε μία προσπάθεια να μειωθεί η ροή των προσφύγων που εισέρχονται στη βόρεια Ευρώπη παρουσιάστηκαν το Σάββατο. Όπως σημειώνουν οι Financial Times, το σχέδιο έχει αποκτήσει δυναμική σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, ωστόσο συναντά την αντίδραση της Ελλάδας.

 

Περισσότεροι από 67.000 πρόσφυγες έχουν εισέλθει στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας και διπλωμάτες ανησυχούν ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, εξαιτίας του γεγονότος ότι η κατάσταση στη Συρία χειροτερεύει.

Αξιωματούχοι από διάφορες χώρες έχουν αναφερθεί στην πιθανότητα να στείλουν κράτη-μέλη της ΕΕ στρατιώτες στην σκοπιανή πλευρά των συνόρων, προκειμένου να ελέγξουν ή ακόμα και να «κλείσουν ερμητικά» τα σύνορα με την Ελλάδα, αναφέρουν οι Financial Times, επικαλούμενοι διπλωμάτες.

Οι FT χαρακτηρίζουν το σχέδιο αμφιλεγόμενο, καθώς φαίνεται ότι κράτη μέλη της ΕΕ είναι έτοιμα να δείξουν τη στήριξή τους στην ΠΓΔΜ που δεν είναι κράτος-μέλος της ΕΕ, έναντι της Ελλάδας που είναι κράτος-μέλος της ΕΕ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πέτερ Στσιτζάρτο είπε: «Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ανυπεράσπιστη από τα νότια».

«Εάν η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη ή ικανή να προστατεύσει την ζώνη Σένγκεν και εάν δεν δεχτεί βοήθεια ή συνδρομή από την ΕΕ, τότε χρειαζόμαστε μία άλλη γραμμή άμυνας» πρόσθεσε αναφερόμενος στην ΠΓΔΜ και την Βουλγαρία.

Οι Financial Times σημειώνουν ότι «διπλωμάτες στη βόρεια Ευρώπη βλέπουν θετικά την ιδέα να γίνει η Ελλάδα ένας de facto προσφυγικός καταυλισμός για την υπόλοιπη Ένωση, με τις αφίξεις να μοιράζονται στη συνέχεια στα κράτη – μέλη».

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας που έχει την προεδρία της ΕΕ για αυτό το εξάμηνο, προειδοποίησε ότι η προσφυγική κρίση δημιουργεί εντάσεις μεταξύ των κρατών των Βαλκανίων. Σημείωσε ότι υπάρχει μία αλληλουχία πράξεων, κατά τις οποίες διαφορετικά κράτη λαμβάνουν διαφορετικές αποφάσεις. «Τώρα πρέπει να εργαστούμε μαζί» σημειώνει.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500056517

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>