«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ

ΣΟΥΡΗΣ Γ
Αυτές τις ημέρες γίνεται πολύς θόρυβος για τη Συνθήκη Σένγκεν.
Προς ενημέρωση του Ελληνικού κοινού παραθέτουμε τα κάτωθι.
Η συνθήκη Σένγκεν είναι μια συμφωνία που υπεγράφη κατά καιρούς, από όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Η συνθήκη Σένγκεν συμφωνήθηκε τον Ιούνιο του 1985 δηλαδή προ 30 ετών, στο χωριό Σένγκεν του Λουξεμβούργου, από το οποίο έλαβε το όνομα.
Αρχικά η συνθήκη Σένγκεν συμφωνήθηκε από τα πέντε πρώτα ιδρυτικά κράτη-μέλη της Ε.Ε. (πρώην Ε.Ο.Κ.), δηλαδή τη Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, & Λουξεμβούργο.
Σκοπός ήταν η προοδευτική κατάργηση των ελέγχων στα κοινά σύνορα, για να μην ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι της Ε.Ε., την καθιέρωση ελεύθερης κυκλοφορίας για όλους τους υπηκόους των κρατών που υπέγραψαν τη συμφωνία, καθώς και την αστυνομική και δικαστική συνεργασία μεταξύ των κρατών-μελών της Ε.Ε.

Τον Ιούνη 1990 τα ιδρυτικά κράτη-μέλη της Ε.Ε. (Ε.Ο.Κ.) και της συνθήκης Σένγκεν, συμπλήρωσαν την αρχική συμφωνία.
Το 1990 Υπέγραψαν σύμβαση εφαρμογής της συνθήκης Σένγκεν, που ερμήνευε την αρχική σύμβαση.
Η συνθήκη Σένγκεν καλείται και Σύμβαση, ή συμφωνία Σένγκεν.
Γεωγραφικά και ταξειδιωτικά ορίζεται ως Ζώνη Σένγκεν.
Αργότερον μπήκαν στη συνθήκη Σένγκεν όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε.
Η Ελλάς μπήκε-υπέγραψε τη συνθήκη Σένγκεν το 1992.
Τα σύνορα των κρατών-μελών της Ε.Ε. –σύμφωνα με τη συνθήκη Σένγκεν- διαιρούνται σε δύο κατηγορίες.
1.- Εσωτερικά σύνορα, και
2.- Εξωτερικά σύνορα.
Τα εσωτερικά σύνορα είναι μεταξύ ομόρων κρατών-μελών της Ε.Ε. , δηλαδή μέσα στο εσωτερικό της Ευρώπης.
Τα εξωτερικά σύνορα είναι αυτά που οι χώρες-κράτη -μέλη της Ε.Ε. συνορεύουν με χώρες εκτός Ε.Ε. , ή με θάλασσες, πελάγη, & Ωκεανούς.
Παράδειγμα η θάλασσα της Μάγχης, η βόρειος θάλασσα, το Βισκαϊκό πέλαγος, ο Ατλαντικός Ωκεανός, το Αιγαίο Πέλαγος.
Αναφέραμε τη θάλασσα της Μάγχης διότι χωρίζει τη Γαλλία από την Αγγλία. Η Γαλλία είναι μια χώρα μέλος της συνθήκης Σένγκεν, ενώ η Αγγλία δεν είναι.
Αμφότερες όμως είναι μέσα στην Ε.Ε.
Αναφέραμε το Αιγαίο Πέλαγος διότι χωρίζει την Ελλάδα, μια χώρα-μέλος της συνθήκης Σένγκεν και της Ε.Ε., από την Τουρκία που είναι εκτός Σένγκεν & Ε.Ε.
Το κύριο χαρακτηριστικό της συνθήκης Σένγκεν είναι η κατάργηση των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα, και η ενίσχυση των ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα, λόγω εισβολέων λαθρομεταναστών στα κράτη της Ε.Ε.
Επίσης η συνθήκη Σένγκεν προβλέπει,
Κοινοί κανόνες περί ασύλου. (βλέπε πρόσφυγες).
Το δικαίωμα της αστυνομίας να καταδιώξει εγκληματίες, και έξω από τα σύνορα της χώρας όπου εγκλημάτισαν.
Διαχωρισμός στα αεροδρόμια σε «πτήσεις εντός Σένγκεν», και «πτήσεις εκτός Σένγκεν».
Λίστα χωρών των οποίων οι πολίτες χρειάζονται βίζα.
Κοινές προσπάθειες καταπολέμησης διακίνησης ναρκωτικών. κ.λ.π.
Οι πολίτες χωρών της Ζώνης Σένγκεν έχουν το δικαίωμα να ταξειδεύουν σε οποιαδήποτε χώρα-μέλος της Ζώνης, χωρίς την επίδειξη ταυτότητος ή διαβατηρίου. Καλόν όμως είναι να έχουν και τα δύο αυτά έγγραφα επάνω τους, διότι οι καιροί είναι πονηροί!!!
Ωστόσο θα χρειαστεί να επιδείξουν το διαβατήριό τους κατά την είσοδο σε χώρες της Ε.Ε. που δεν ανήκουν στη Ζώνη Σένγκεν. (όπως π.χ. Αγγλία-Ιρλανδία)
Στα θαλάσσια εξωτερικά σύνορα του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μέχρι το 2013 (εκτός από τις πολεμικές παραβιάσεις των Τούρκων), τότε που άρχισαν να έρχονται οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες κατά κύμματα, οπότε ενοχλήθηκαν οι Ευρωπαίοι «φίλοι», «εταίροι», & «σύμμαχοι», διαμαρτυρόμενοι για μη καλή φύλαξη των εξωτερικών θαλασσίων συνόρων του Αιγαίου.
Δηλαδή λένε ότι παραβιάζουμε τη συνθήκη Σένγκεν.
Από τη μιά μας λένε να επιδεικνύουμε φιλοξενία και φιλανθρωπία με διάσωση, στέγαση, σίτιση, των λαθρομεταναστών, που τους «βάπτισαν» πρόσφυγες, και από την άλλη διαμαρτύρονται για μη καλή φύλαξη των θαλασσίων συνόρων. Τελικά τι θέλουν να κάνουμε;;;
Η λαθρομετανάστευση είναι έργο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Δηλαδή «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», λέει ο Λαός.
Οι Τζιχαντιστές πολεμιστές-ράμπο θέλουν να καταλάβουν την Ευρώπη, και βάζουν μπροστά στις φουσκωτές βάρκες τα γυναικόπαιδα για εμπροσθοφυλακή, βέβαιοι όντες ότι δεν θα πυροβολήσουμε τα γυναικόπαιδα, και έτσι θα εισβάλουν οι πολεμιστές του Χαλιφάτου ISIS.
Οι Ισλαμιστές δολοφόνοι πνίγουν τα παιδιά για να προκαλέσουν παγκόσμια συγκίνηση και πόνο.
Οι διάφορες Σούζαν Σάραντον είναι σταλμένες από τη διεθνή Ελίτ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής εξουσίας.
Γιατί όλοι αυτοί δεν πάνε στις Αραβικές χώρες που είναι πλούσιες, και είναι ιδίας εθνικότητος και Θρησκείας;;;
Ας έλθουν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να φυλάξουν τα εξωτερικά σύνορα, αφού είναι και δικά τους σύνορα, να έχουν αυτοί την ευθύνη για ότι ήθελε συμβεί.
Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα, προς δόξαν του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Η Τουρκία παρόλον ότι έλαβε από την Ε.Ε. 3 δις. ευρώ, για να κρατήσει εκεί τους πρόσφυγες, συνεχίζει να τους στέλνει εδώ, σαν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Η Ελλάς σύμφωνα με δήλωση αρμοδίου υπουργού, ξόδευσε 2 δις.ευρώ για στέγαση, σίτιση , περίθαλψη προσφύγων, και τώρα δεν έχει να δώσει συντάξεις στους Έλληνες.
Στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών θέλει την Ελλάδα η Ε.Ε. για να σωθούν αυτοί από τους Μουσουλμάνους εισβολείς.
Η συμφωνία Σένγκεν τέθηκε σε ισχύ το Μάρτιο του 1995, με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο (U.K.), και την Ιρλανδία.
Η Ισλανδία και η Νορβηγία, παρόλον ότι δεν είναι μέλη της Ε.Ε., υπέγραψαν το 1999 ειδική συμφωνία με την Ε.Ε. για τη σύνδεσή τους με τη συνθήκη Σένγκεν.
Σε περίπτωση σοβαρού κινδύνου για τη ασφάλεια χώρας-μέλους, εξουσιοδοτείται κάθε κράτος-μέλος να αποκαταστήσει τους ελέγχους στα σύνορά του εντός της Ζώνης Σένγκεν. Αυτό ισχύει τώρα για την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες από Τουρκία.
Να βάλουμε το Π.Ν. μαζί με το Λ.Σ. (Ακτοφυλακή), να φυλάττουν τα θαλάσσια σύνορα.
Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. ότι προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού, διότι όπως πάμε οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα καταλάβουν την Πατρίδα μας.
Τώρα οι Ευρωπαίοι πολιτικοί μας διώχνουν από τη συνθήκη Σένγκεν, διότι δεν φυλάττουμε τα σύνορά μας, και οι λαθρομετανάστες κάνουν τη χώρα μας, -μέλος της Ε.Ε. και της συνθήκης Σένγκεν- ξέφραγο αμπέλι.
Κάνουμε τον φιλάνθρωπο όπως θέλουν οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης- ΕΛΙΤ.
Στο τέλος θα χάσουμε την Ελλάδα μας, και θα μείνουμε με το ΒΡΑΒΕΙΟ NOBEL στο χέρι!!!
Οι υπεύθυνοι πολιτικοί που έφεραν όλη την άγρια δυστυχία και κακομοιριά της Μέσης Ανατολής & Αφρικής εδώ, ο ένας έγινε Αρχηγός του Κράτους, ο άλλος Πρωθυπουργός, και η άλλη η ζαρωμένη γνωστή γριά-γιαγιά έγινε υπουργός.
Η προδοσία αμοίβεται από τη Ελίτ της διεθνούς εξουσίας.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αμοίβει τους προδότες πολιτικούς, φτάνει να κάνει τη δουλειά του!!!
Έτσι δολοφονούν τους Έλληνες, και την Ελλάδα.
Διαχρονικά η Σιωνιστική Ελίτ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ χρησιμοποιεί τις Κυβερνήσεις ΗΠΑ & Ε.Ε. για να επιτύχει τους στόχους και σκοπούς της.
Πρέπει να το καταλάβουμε καλά, οι Κυβερνήσεις των υπόδουλων κρατών, δεν αποσκοπούν να διατηρήσουν την τάξη, αλλά να διαχειριστούν την αταξία, σύμφωνα με τις εντολές της Ελίτ της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
Ω! Ελλάς ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους έχεις τώρα;;; (Γεώργιος Σουρής)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής