«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο αλήτης, ο προδότης ο Στουρνάρας έχει αναλάβει εργολαβικά να πουλήσει όχι τα σπίτια του λαού, αλλά την ίδια την Ελλάδα.

 ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ

Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν η προδοσία γίνεται εν χορό από τους προδότες πολιτικούς, τα πουλημένα ΜΜΕ και μια μερίδα δουλικών που κάνουν τα παπαγαλάκια μέσα στις κοινωνικές ομάδες σε τοπικό επίπεδο!
  Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί οι κακοπληρωτές, πότε έγιναν κακοπληρωτές;;;
  Εδώ μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησης και απόκρυψης της αλήθειας.
Πως να μην είναι κακοπληρωτές,  όταν αυτοί οι άνθρωποι επήραν δάνειο υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε που το πήραν, ξαφνικά αυτόν τον άνθρωπο τον διώχνεις από την δουλειά, του στερείς να βρει άλλη, του κόβεις και καμιά δεκαριά χαράτσια, του στερείς τα φάρμακα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τον λες κακοπλερωτή;;;;
ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Συνάντηση Στουρνάρα – δανειστών, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου το πλαίσιο για τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων

 

 

Η διαχείριση των «κόκκινων» δανείων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πηγές από την εγχώρια νομισματική αρχή, αποφασίστηκε μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου η οριστικοποίηση του πλαισίου για τις αδειοδοτήσεις εταιρειών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη διαχείριση των προβληματικών δανειακών χαρτοφυλακίων των τραπεζών.

Οι ίδιο κύκλοι αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ωστόσο ακόμη δεν έχουν υποβληθεί αιτήσεις.

Προσθέτουν δε ότι στόχος είναι μέσω αυτής της διαδικασίας να υπάρχει προσέλκυση κεφαλαίων για τη στήριξη των υπερδανεισμένων εταιρειών που θα κριθούν βιώσιμες.

Σε σχέση με τα θέματα που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία, από την εγχώρια νομισματική αρχή αναφέρουν πως υπάρχει νόμος, ο οποίος μαζί με τον κώδικα δεοντολογίας αποτελεί τον πιλότο για την αναδιάρθωση των στεγαστικών δανείων.

Εξάλλου, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει καταλήξει στην εταιρεία που θα αναλάβει τη διαχείριση των δανείων ύψους 9,5 δισ. ευρώ που έχουν μεταφερθεί στις «κακές» τράπεζες που δημιουργήθηκαν από την εκκαθάριση πιστωτικών ιδρυμάτων τα προηγούμενα χρόνια.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακτηθεί 700 – 800 εκατ. ευρώ από τους εκκαθαριστές, ωστόσο με την κεντρική διαχείριση αυτών των δανείων αναμένεται σημαντική αύξηση του ποσού αυτού.
Newsroom ΔΟΛ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>