«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είμαι συγκινημένος διότι κοιμήθηκε για πάντα, ένας φίλος και συχωριανός μου 55 ετών.Καλό ταξίδι Σάκη!

“Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης Διονύσης Σταθόπουλος
  02/02/2016

ΣΤΕΦΑΝΗ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσήνης από την ξαφνική είδηση του θανάτου του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Διονύση Σταθόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επέστρεφε με λεωφορείο από ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακό επεισόδιο. Ήταν 55 ετών και καταγόταν από το Αριστοδήμειο του Δήμου Μεσσήνης.

 

 

Θρήνος και θλίψη στην κοινωνία της Μεσσήνης και την ευρύτερη περιοχή από τον αιφνίδιο θάνατο του δημοτικού συμβούλου Διονύση Σταθόπουλου.

“Εφυγε”  από καρδιακή προσβολή. Ηταν συνταξιούχος της ΔΕΗ και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της πλειοψηφίας του δημάρχου Γιώργου Τσώνη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 2:30 το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής του το Αριστοδήμειο.

Από την πλευρά του το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης συνήλθε εκτάκτως και εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεσσήνης κατά την έκτακτη συνεδρίασή του στις 02 -02 -2016 και με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεσσήνης Διονυσίου Σταθόπουλου, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το ακόλουθο ψήφισμα:

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος
Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος.
Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δήμου.
Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.

http://www.tharrosnews.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>