Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
Όταν έχουν λόγο για βίζιτες οι δήμαρχοτουρκοπερσόνες, πως να διορθωθεί αυτός ο τόπος; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γιάννης Μπουτάρης: Γουστάρω τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

29|01|2016
Γουστάρω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τσίπρας παλεύει με λάθος τρόπο και καλώς ματαιώθηκαν τα εγκαίνια της Agrotika είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιάννης Μπουτάρης.
Επιπλέον ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι τον απογοήτευσε η Φώφη Γεννηματά, το Ποτάμι πρέπει να ενταχθεί σε κάποιον κομματικό σχηματισμό, ο Βασίλης Λεβέντης είναι «τυχαίο γεγονός» και για τον Πάνο Καμμένο είπε ότι εξακολουθεί να έχει πολύ κακή εικόνα, ως πρόσωπο, αλλά αναγνωρίζει πως στηρίζει μια κυβέρνηση, που καμιά άλλη δεν τολμούσε να φέρει τέτοια μέτρα.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε απολύτως σωστή την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, να ματαιώσει τα εγκαίνια της έκθεσης AGROTICA, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος έκανε λόγο για «αγροτοπατέρες» που δημιούργησαν επεισόδια και «εκβιασμό καταστάσεων», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM».
-Να πάνε στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούν
«Δεν μπορεί να υποκύψει καμιά κυβέρνηση στον κόσμο, να αποσύρει πρώτα το νομοσχέδιο και μετά να μιλήσουν μαζί της οι αγρότες» είπε ο κ. Μπουτάρης και αποκάλυψε ότι χθες το απόγευμα μίλησε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και του ζήτησε να ματαιώσει και όχι να αναβάλει τα εγκαίνια της AGROTICA, όταν είδε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην πόλη με τις διαδηλώσεις των αγροτών. «Είχε αποκλειστεί όλη η πόλη. Τι θα κερδίσουν οι αγρότες αν διαλύσουν την AGROTICA; Δική τους έκθεση είναι. Να πάνε στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούν, δεν παίρνονται εδώ οι αποφάσεις, πάνε να εκβιάσουν καταστάσεις. Είναι κόλαφος σε αυτούς τους αγροτοπατέρες που δημιουργούν τα επεισόδια».
-Δεν είμαι ο Αλέξης Τσίπρας
Σε ερώτηση τι θα έκανε αν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε: “Δεν είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε έχω σκεφτεί ποτέ τι θα έκανα, αν ήμουν ο Αλέξης Τσίπρας. Παλεύει ο Τσίπρας, αλλά δεν παλεύει με τον σωστό τρόπο. Δεν έχει βρει τον τρόπο- μπορεί να το θέλει, να ζητάει τη συναίνεση- αλλά δεν έχει βρει τον τρόπο να συνδιαλλαγεί με τους αντιπάλους του. Δεν είναι δυνατό να χωριζόμαστε ακόμα σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς”.
-Τον γουστάρω τον Μητσοτάκη
Για τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε: «Τον γουστάρω τον Μητσοτάκη. Εγώ νομίζω ότι έχει πάρα πολύ καλές θέσεις κι αυτές οι σαχλαμάρες ότι είναι νεοφιλελεύθερος, είναι τρίχες».
-Με απογοήτευσε η Φώφη
Για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τόνισε: «Με απογοήτευσε η Φώφη Γεννηματά διότι όταν λέει σε αυτή τη φάση ότι μας χωρίζει άβυσσος (σ.σ. εννοεί είναι τη δήλωση της μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη), ότι δεν θέλεις να μιλήσεις μαζί του Δεν είναι δυνατόν μέχρι πριν από λίγο συγκυβερνούσατε παιδιά και τώρα μας χωρίζει άβυσσος, πως γίνεται αυτό το πράγμα; Δεν πρέπει να αντιληφθεί το ΠΑΣΟΚ ότι έκλεισε το κεφάλαιο ΠΑΣΟΚ και πρέπει να γίνει ένα νέο ΠΑΣΟΚ;»
-Για τον Σταύρο Θεοδωράκη
Για τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη είπε: “Ο Σταύρος δεν έκανε κόμμα ποτέ. Είναι μια κίνηση πολιτών ουσιαστικά. Αναγκαστικά αυτή η κίνηση πολιτών κάποια στιγμή θα ενταχθεί σε ένα κομματικό σχηματισμό”.
Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το προσφυγικό
Σχετικά με το προσφυγικό, ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως υπάρχει από τον Αύγουστο διαδημοτική συνεργασία στη Θεσσαλονίκη, για ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορα και να «μπουκώσουμε» με 10.000-20.000 άτομα. Υπάρχουν σκέψεις και προτάσεις, οι οποίες θα οριστικοποιηθούν τη Δευτέρα. Προβλέπουν τη δημιουργία 20.000 θέσεων, με χρηματοδότηση από την Ε.Ε., σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα της πόλης ή σε χώρους που διαθέτουν οι Δήμοι, στις οποίες θα διαμένουν πρόσφυγες για περίπου 4 μήνες. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει έναν χώρο στα Λουτρά Θέρμης, ο οποίος είναι έτοιμος και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 150 άτομα.
Σε ό,τι αφορά το όραμά του για τη Θεσσαλονίκη σημείωσε πως «σιγά σιγά βλέπω ότι αχνοφαίνεται ότι μπορεί τώρα να αγγίξω το όραμα μου για την πόλη, γιατί αυτά που οραματιστήκαμε δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη».
http://www.iefimerida.gr/news/248259/giannis-mpoytaris-goystaro-ton-kyriako-mitsotaki#ixzz3ydxcxHtH
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply