«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αγρότες, όσοι είσαστε αληθινοί αγρότες;

Είσαστε μια κατηγορία μέσα στην κοινωνία που καπελώνεστε και καθοδηγήστε από κόμματα και μεγαλοφαγάδες αγροτοπατέρες!
Όμως ούτε και αυτό σας δικαιολογεί για την άδικη συμπεριφορά σας με τον δήθεν εκβιαστικό αγώνα σας κλίνοντας τους δρόμους.
Αλήθεια όσοι έχετε λίγη πέτσα και ανθρωπιά απαντήστε, κλίνοντας τους δρόμους ποιους ταλαιπωρείτε, ποιους τιμωρείτε, ποιους εκβιάζεται;;;
Δεν είσαστε μόνο άμυαλοι, αλλά και απάνθρωποι, διότι τους μόνους που ταλεπορείτε και εκβιάζεται είναι τους απλούς πολίτες, τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας!

Κάθε κλάδος δηλαδή που έχει μηχανοκίνητα, είτε είναι τρακτέρ, είτε είναι φορτηγά και νταλίκες, είτε πούλμαν και λεωφορεία, ή καράβια, μπορεί να εκβιάζει τους πολίτες να πάνε να του λύσουν τα προβλήματα του, δηλαδή τα φορτώνετε στον λαό καταπίνοντας τις μαλακίες σας και σε αρκετές περιπτώσεις τις βρόμικες, σκοπιμότητες και κουτοπονηριές σας.
Ξεριζώσατε τα αμπέλια σας τα οικονομήσατε στο όνομα της τεμπελιά σας, τις συκιές σας, τις ελιές σας, πουλήσατε τα χωράφια σας και τα σπίτια σας στους αλβανούς και αφού τα φάγατε είπατε να κλείσουμε και κανένα δρόμο να μας δώσουν και άλλα!
Δεν μου λέτε γιατί δεν θυμάμαι, πότε συμπαρασταθήκατε στους άλλους επαγγελματικούς και μη κλάδους και αγώνες που έκαναν; Και δεν φτάνει ότι δεν συμμετείχατε στους αγώνες τους, τώρα τους τιμωρείτε κιόλας!!!
Ποιο πολύ όμως με συναρπάζει το αντριλίκι σας απέναντι στους πολίτες, σε αυτούς που πάνε για το μεροκάματο, στους αρρώστους και ταλαιπωρημένους , στους μικρο βιοτέχνες που από μέρα σε μέρα κλείνουν μαγαζιά, αυτούς σκοτώνεται, συγχαρητήρια για τέτοιου είδους αγώνες!
Αν είχατε τόσα μεγάλα αρ@@δια, όσο θαρραλέα δείχνεται στους αθώους συμπολίτες σας, τι σας εμποδίζει μια και τα έχετε μεγάλα να πάτε σε κάθε νομό στα σπίτια αυτών που σας εκπροσωπούν και σας πούλησαν 15 χρόνια τώρα, γιατί δεν τους κλείνετε αυτούς μέσα στα σπίτια τους, γιατί δεν κλείνετε τις δημόσιες υπηρεσίες, γιατί δεν κλείνετε όλα τα κομματικά παραμάγαζα, γιατί δεν πάτε να κλείσετε την βουλή, το Μαξίμου;;;
Να σας πω εγώ γιατί. Γιατί είσαστε θρασύδειλοι και βάζετε και εκβιάζεται τους απλούς συμπολίτες σας να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς.
Ξέρετε γιατί σας λέω τις αλήθειες που θα σας πονέσουν;;;
Διότι βάλατε το πετραδάκι σας για μίνι διχασμό και θα εισπράξετε τον μεγάλο διχασμό σε όλη την επικράτεια.
Δυστυχώς είσαστε δειλοί εκβιαστές, διότι οι αγρότες που αγωνίζονται μέρα νύχτα με κρύο, με βροχές, με τα θεριά της φύσης δεν είναι μαζί σας, είναι μέσα στο χωράφι και αγωνίζονται και ζητούν άλλον τρόπο αγώνα, με όλο τον λαό μαζί του, δεν έχουν χρόνο να στήσουν μπλόκα γιατί έχουν παραγγελίες για το καθημερινό μεροκάματο.
Εσείς όμως κάθε φορά ο αγώνας ξεκινά μόλις τελειώσετε τις εποχιακές ασχολίες, που τώρα ήταν το λάδι και άλλες δουλειές εποχιακές!
Σας γνωρίζω δεκαετίες και τις συμπεριφορές σας, όμως τώρα που τα πράγματα για όλο τον κόσμο είναι δύσκολα αυτή η συμπεριφορά σας, γίνεται εγκληματική, για αυτό θα αναλάβετε και τις ευθύνες.
Οι τίμιοι αγωνιστές τιμωρούν αυτούς που είναι υπεύθυνοι και όχι τους αθώους συμπολίτες τους.
Όποιος νομίζει ότι θίγεται και έχει αντίθετη άποψη, εδώ είμαι, να τα πούμε χύμα να μάθει και ο Ελληνικός λαός στον λάθος δρόμο που έχετε οδηγηθεί δεκαετίες και παρασύρεται και τους μικρούς αθώους αγρότες.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αγαπητοί αγρότες, όσοι είσαστε αληθινοί αγρότες;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>