«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ποιο φρικτός τρόμος…

ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ
Δεν είναι γιατί φοβάμαι, δεν είναι γιατί δεν έχω φάρμακα, δεν είναι γιατί σε όλη τη ζωή μου δούλεψα τίμια για να έχω στα γηρατειά μια αξιοπρεπή ζωή και μου τη στερούν, δεν είναι γιατί είναι άδικη η ζωή, πάντα έτσι ήταν και έτσι θα είναι.
Ο τρόμος μου είναι γιατί κατάφεραν να έχω όλες τις πληροφορίες που δηλώνει ότι αυτή η ανθρωπότητα κατάφερε να καλύψει τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτατα την αυτοκαταστροφή της.
Ας έρθουμε σε εθνικό επίπεδο που αφορά την Ελλάδα και τους πολίτες της.
Ο τρόμος μου εδώ παίρνει διαστάσεις σχιζοφρένιας, αφού αδυνατεί να επεξεργαστεί όλη αυτήν την πολιτική και κοινωνική μόλυνση, είναι σαν να προσπαθείς να ρήξεις τα απόβλητα όλης της γης σε ένα φρεάτιο μιας κατοικίας.

Έλεγα παλιά το να δηλώνεις άγνοια δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες σου, πρέπει να ρωτάς, να διαβάζεις, να μαθαίνεις για πριν, για τώρα, για μετά, αυτό έκανα και εγώ, τώρα όμως που τα ξέρω όλα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αισθάνομαι σαν λιοντάρι στο κλουβί που κυνηγά την ουρά του.
Αυτός είναι ο ποιο φρικτός τρόμος.
Ψυχικώς και εγκεφαλικός τρόμος είναι όταν ένας πατέρας και μια μητέρα δεν μπορεί να δώσει συμβουλή στο παιδί της όταν τους την ζητήσει, γιατί αληθινά δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί σε μια ώρα, χάθηκαν οι σταθερές κοινωνικές λειτουργίες μιας εννοούμενης δημοκρατικής κοινωνίας.
Τρόμος που δεν περιγράφετε είναι όταν καταλάβεις ότι με την δική σου υπογραφή έγινες αναλώσιμη μπαταρία μιας χρήσης.
Τρόμος είναι όταν επί 15 χρόνια έχτιζαν κερκόπορτες και ετοίμαζαν και αυτούς που θα τις ανοίξουν.
Τρόμος είναι να βλέπεις έναν Ελληνικό λαό που έχει συρρικνωθεί και δεν παίρνει αυτός τις αποφάσεις για την ζωή του και το μέλλον των παιδιών του.
Τρόμος είναι να βλέπεις ότι όλα είναι ρυθμισμένα να σε αφανίσουν και σαν πολίτη και σαν γονιό και σαν έθνος.
Τρόμος είναι να βλέπεις μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό προδοσίας να αναδεικνύονται ως ηγέτες δηλωμένοι προδότες με τις συμπεριφορές τους που έχουν χρόνια, δεκαετίες παράνομες συναλλαγές με τον αληθινό εχθρό, γερμανούς και όλη την Ευρώπη σε ρόλο μαριονέτας των αρχηδολοφόνων της Αμερικής.
Ο ποιο φρικτός τρόμος είναι να σε κάνουν να φοβάσαι, όταν δεν φοβήθηκες ποτέ, ούτε ακόμα και τον θάνατο.
Τρόμος είναι τώρα που τα ξέρεις όλα, να διαπιστώσεις ότι δεν ξέρεις τίποτα, αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!
Τρόμος είναι να αναγνωρίζεις τις ευθύνες σου, όταν άκουγες να σου λένε, έλα μωρέ εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα και δεν έκανες τίποτα, όταν σου έλεγαν κάτι θα γίνει, θα πάνε καλύτερα τα πράγματα και εσύ επαναπαυόσουν γιατί σε βόλευε, όταν αντί να οργανωθείς και να συμμετέχεις σε καθαρούς και τίμιους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, εσύ έπαιρνες τον πολιτικό απατεώνα από πίσω και τον προωθούσες κρύβοντας ακόμα και τις προδοσίες του και τις απατεωνιές του, για να σου κάνει το ιδικό και ατομικό σου ρουσφέτι.
Τώρα κύριε μορφωμένε και αμόρφωτε του καναπέ, που έχεις βάλει επτά ειδών κλειδαριές ασφαλείας, που περπατάς και φοβάσαι τον ίσκιο σου, που σου λένε ετοιμάσου να μας δώσεις το σπίτι σου γιατί θα το δώσουμε στους αλλοδαπούς που τους χρηματοδοτεί η Ευρώπη, τώρα που ψάχνεις για τα φάρμακα γιατί υπάρχει δήθεν έλλειψη, που δεν στα χορηγεί το ταμείο σου, που στο νοσοκομείο αν δεν έχεις στην τσέπη σε εμφανές μέρος τα ευρώ σαν μαντιλάκι, σε ξεχνάνε στον διάδρομο, που σου λένε να κλείσεις ραντεβού για να σε εξετάσει γιατρός σε τρεις μήνες που θα έχεις πεθάνει, τώρα που φωνάζεις την αστυνομία με σκοτώνουν και σου λέει δεν έχουμε αστυνομικούς, ή έλα από δω να πληρώσεις το παράβολο, τώρα που σου λένε αφού σου έφαγαν τα λεφτά ότι θα σου κόψουν την σύνταξη, γιατί είναι εντολές των εκτελεστών σου, τώρα που ντρέπεσαι να δεις στα μάτια τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου, γιατί δεν είσαι ο παππούς, αλλά ένας γέρος ζητιάνος, μυξιάρης, βαρετός και πολυέξοδος, δεν έχεις άλλη λύση από το να πεθάνεις ηρωικά, όχι να αυτοκτονήσεις σαν δειλός, για να ζήσουν τα παιδιά σου!
Ο ποιο φρικτός τρόμος.
Έγινε σχιζοφρένια που σε ρίχνει κάθε λίγο σε παροξυσμό, σε αμόκ, σε σοκ, αφού σκότωσες την ελπίδα.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

5 comments to Ο ποιο φρικτός τρόμος…

 • ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ !

  ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

  ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ._

  ΥΣ.

  ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

  ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

  Ἡ Ἐλπίδα ἦταν τὸ τελευταῖο ΚΑΚΟ στὸ κουτὶ τῆς Πανδώρας. 20 Ὀκτωβρίου 2014

  Ὅσο κι ἐὰν μᾶς ἔχουν πείσει γιὰ τὸ ἀντίθετον, ἡ ἐλπίδα ἦταν μέσα στὸ κουτὶ μὲ τὰ κακὰ κι ὄχι στὸ ἀπέναντι, μὲ τὰ καλά.
  Ἠ ἐλπίδα εἶναι ἕνα θαυμάσιον ἐργαλεῖον, κυρίως τῶν δυναστῶν, κάθε εἴδους, πρὸ κειμένου νὰ διατηροῦν ἀπησχολημένους τοὺς ὑποτελεῖς τους.
  Καὶ δυστυχῶς, ὅσο κι ἐὰν δὲν μᾶς ἀρέσῃ, αὐτὸ ποὺ δημιούργησε πολιτισμό, τεχνογνωσία καὶ ὀποιαδήποτε μορφὴ ἀναπτύξεως δὲν ἦταν ἠ ἐλπίδα, ἀλλὰ ἠ Ἀνάγκη, ποὺ προέρχεται ΠΑΝΤΑ ἀπὸ τὴν ἀπελπισία.
  Οἰ λύσεις ἀρχίζουν νὰ παρουσιάζονται ἐμπρός μας μόνον ὅταν πιεστοῦμε.
  Μόνον δῆλα ὴ ὅταν ἡ ἀνάγκη ἀρχίζει καὶ μᾶς πιέζει τόσο, ποὺ κάποιες φορὲς μᾶς φθάνει στὰ ὅρια τῆς ἐπιβιώσειως καὶ τοῦ θανάτου.
  Κι εὐτυχῶς δῆλα δή…
  Ἐὰν κάποιος δὲν ἀποκοπῇ ἀπὸ τοὺς ΟΛΟΥΣ βαθμοὺς ἐλευθερίας του ΔΕΝ ἔχει λόγους νὰ ἀναζητήσῃ λύσεις ἐξόδου ἀπὸ τὰ ἀδιέξοδα.
  Γιὰ τὴν ὥρα λοιπόν, μὲ αὐτούς, τοὺς ὀλίγους βαθμοὺς ἐλευθερίας ποὺ ἔχουμε, δυστυχῶς διατηροῦμε καὶ τὴν ἐλπίδα. Ὅσο τὴν διατηροῦμε, τόσο χειραγωγούμεθα, ἀκόμη κι ἐὰν πιστεύουμε τὸ ἀντίθετον γιὰ τοὺς ἑαυτούς μας.

  Ὅταν θὰ πάψουμε νὰ ἔχουμε βαθμοὺς ἐλευθερίας τότε ἡ ἐπιταγὴ τῆς Ἀνάγκης θὰ εἶναι τέτοια ποὺ τελικῶς θὰ μᾶς ὀδηγήση ἐκεῖ ποὺ πρέπει.

  Στὴν ἀναζητησιν οὐσιαστικῶν λύσεων.

  Φιλονόη

  http://filonoi.gr/2014/10/20/f-h-elpida-htan-ton-teleytaio-kako-sto-koyti-ths-pandoras/

 • ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

  Μ Ο Υ Α Ν Ο Ι Κ Ε Ι

  ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ

  ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ

  Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ

  ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ

  ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ , ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ

  ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ . . . . ΚΕΡΔΙΖΩ – ΧΑΝΩ.
  Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ . . .

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ

  ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΙΑ 3η . . . .

  ‘’ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ‘’

  ΓΙ΄ ΑΥΤΟ…………………………………………….

  ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

  ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ
  Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ………………!

  ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΩ. ! ! !

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

 • ΜΙΚΑΕΛΑ

  Μας έχουνε μάθει ,στους αρχαίους ελληνικούς μύθους ,να εστιάζουμε την προσοχή μας στους θεούς,και όχι στους ανθρώπους.Ίσως,πρέπει πρώτα να αντιστρέφουμε μέσα στο μυαλό μας τους ρόλους,του καλού και του κακού,και έπειτα να προχωράμε στα μηνύματα που κρύβουν.Δεν δημιούργησε η Πανδώρα το πρόβλημα.Η Πανδώρα έδωσε τη λύση.Με την τελευταία της κίνηση να κλείσει το πιθάρι ,έγινε μη-προβλέψιμη από τους θεούς.Μας έδειξε τί ακριβώς οφείλουμε να κάνουμε.Να μην επιτρέψουμε την ελπίδα να μας άγει.Η ελπίδα συντηρεί τον ψεύτικο κόσμο.Κάθε ψέμα επιβιώνει και κάθε φαυλότητα.Oσο ελπίζουμε θα επιβιώνουν κάθε είδους ψευτο-σωτήρες.Ενα ζαρκάδι τρέχει να φύγει απο το πεινασμένο λιοντάρι,δε στέκεται με την ελπίδα να το σώσει ο θεός του ή κάποιος σωτήρας,γιατί κανείς δεν επεμβαίνει στο μυαλό του ,να το κάνει να εξαρτάται από τη βοήθεια κάποιου.Εμάς όμως ,μας γαλουχούν σα μωρά , μας εξαρτούν πνευματικά απο την ύπαρξη σωτήρων κάθε είδους και την κατάλληλη στιγμή,μας τους παρουσιάζουν φυσικά με την επιγραφή του καλού.Μας φορτώνουν και με μπόλικες τύψεις,για να μην σηκώσουμε ποτέ κεφάλι.Για το καλό μας φυσικά.Για το καλό μας δουλεύουμε όλη μας τη ζωή,δίνονας όλο μας τον ιδρώτα,για να μην έχουμε στην τελική ούτε παιδεία,ούτε υγεία,ούτε δικαιοσύνη,ούτε δικαιώματα και να μας λένε οτι φταίμε και απο πάνω.Εδώ ακούω απο μικρή για το φαινόμενο του θερμοκηπίου,πόσο μα πόσο φταίμε όλοι και πληρώνουν πρόστιμα τεράστια τα κράτη-δηλαδή οι πολίτες- για κάτι που τελικά δεν τους βγαίνει.Εδώ φταίμε λέει που γίναμε πολλοί και δεν μπορούν να μας θρέψουν.Και πρέπει φυσικά για το καλό μας,να κάνουνε πολέμους ,να αλλάζουν τους σπόρους,να δηλητηριάζουν το νερό,να μας στέλνουν πλήθος χημικά στο σώμα.Φοβούνται μήπως και ξεπεράσουμε το όριο ζωής που έχουν προαποφασίσει για μας.Τους βολεύει να πεθαίνουμε λίγο μετά τη συνταξη,τους βολεύει να μας στέλνουν πλήθος αρρώστιες και να έχουμε συνέχεια ανάγκη μια ασφάλεια που ποτέ δεν είναι ανταποδοτική και τους βολεύει να μας φορτώνουν τύψεις,αλλά πάνω απο όλα ελπίδα.Ολόκληρα επαγγέλματα έχουν στήσει γύρω απο αυτήν.Πάντα με σκοπό την εξαπάτηση μας.Αλλά εμείς βράχοι, ελπίζουμε.
  Το πετραδάκι το μικρό ,που πολλές φορές τυχαία πετάει κάποιος στο δρόμο,μπορεί να εκτρέψει την άμαξα.Ο έχων ελπίδα,πιστεύει οτι θα εκτραπεί απο μόνη της.Ο φυσικός νόμος είναι να έχουμε αντίδραση,όπου έχουμε δράση.Γιατί λοιπόν δεν συμβαίνει και με τους ανθρώπους το ίδιο?Γιατί κάποιος τους γεμίζει ελπίδα,μέσω τηλεόρασης,μέσω θρησκειών,μέσω πολιτικών κ.τ.λ.Άρα ήταν τελικά πάντα τρόπος καταστολής.
  Χαιρετώ την Ελληνίδα γιαγιά και τη φιλώ και ΄σένα Κωσταντίνε.Σύμπτωση πραγματικά,απο προχθές συλλογίζομαι ακριβώς για την ελπίδα.

  • Αγαπητή φίλη καλή σου ημέρα, ζούμε τον διαμελισμό της ψυχής, εκεί κατοικεί και η ελπίδα, χωρίς ψυχή είσαι ζόμπι, ρομπότ με δουλική νοημοσύνη. Όποιος καταφέρει να ξεφύγει από την μηχανή του ανθρωπίνου κιμά δεν θα είναι άνθρωπος, αλλά υπεράνθρωπος, εγώ όμως δεν θα βάλω πετραδάκι σε αυτών τον όλεθρο που μας ετοιμάζουν, για αυτό σου εύχομαι δύναμη, Ερρωσο!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>