«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

9
Όλο αυτό το αλαλούμ που γίνεται, οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι από εμάς εχουν διαφορετικά συμφέροντα, διαφορετικές επιθυμίες, εντελώς άνισες εξασφαλισμένες οικονομικά βάσεις και τελικά, βαδίζουμε σε παράλληλες πορείες, χωρίς πιθανότητα στο τέλος της πορείας να ανταμώσουν οι απόψεις μας, για οτιδήποτε, και για οποιονδήποτε.

Και με γνώμονα ότι η ανθρώπινη φύση κυριαρχείται από υπέρ εγώτητα και νοητική οκνηρία, και τα δυο είναι ο λόγος για όλα τα στραβά που συμβαίνουν χιλιάδες χρόνια στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Σκλάβοι, Αδικίες και τόσες Ανισότητες.

ΑΛΛΑ ολοι ξέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να υπάρξει μόνος, από το μικρό έντομο, μέχρι τον άνθρωπο, υπάρχει μια μακριά αλυσιδωτή αλληλoεξάρτηση. Με λίγα λόγια καταλήγει ότι η βάση, για την ισσοροπημενη έκβαση στην ζωή κάθε ανθρώπου, εκείνο που τον προστατεύει και μπορεί να τον στηρίζει, είναι η οικογένεια, η κοινωνία, το οργανωμένο κράτος, η πατρίδα και όλα αυτά σε ατμόσφαιρα ειρήνης!!!

 

 

 

Εδώ όμως έρχεται και η υπέρ εγώτητα!

Που εκφράζεται με απληστία, ψέμα, απάτη, υποκρισία, φθόνο, λαγνεία, έγκλημα, κλεψιά,δόλος.

Η δόλια συμπεριφορά κυριαρχεί σε υπέρμετρο βαθμό. Έχοντας γνώση όλων αυτών των κινδύνων η προσπάθεια της ενότητας έγινε αναγκαία π.χ, στις εκλογές της Αμερικής και μιλάμε για Αμερική!

Διότι είναι παγκόσμιο μοντέλο για παράδειγμα.

Εκτός του ότι κυριαρχεί και παγκόσμια στην ζωή του πλανήτη, και ενώ έχει τόση δύναμη, παρ’όλα αυτά, βασίζεται στην ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΔΟΜΗ της.

Στις προεδρικές εκλογές, όλοι προεκλογικά προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους τους Ισπανόφωνους, τους Δημοκρατικούς, τους Μαύρους, τους Ρεπουμπλικάνους, κ.τ.λ, κ.τ.λ. Ενώ είναι μια βασική στρατιωτική υπέρ δύναμη, όλα εξαρτώνται από την ΕΝΟΤΗΤΑ των ΟΜΟΙΩΝ, για να στηριχτεί και να μπορεί να υπάρχει!

Αυτό δε γίνεται παγκοσμίως σε όλο τον πλανήτη, στην Δύση, στην Ανατολή, στο Βορρά, στο Νότο.

Μόνο που εδώ στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί, οι άνθρωποι γενικώς με δόλο, οι λεγόμενοι προδότες, έφτιαξαν μια κατάσταση που μονό ΕΝΟΤΗΤΑ δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, διότι η ενότητα υπάρχει από την γενική ανάγκη των ίδιων συμφερόντων, των κοινών επιθυμιών, και τόσα άλλα που καταλήγουν στην ΕΝΟΤΗΤΑ.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η ΔΥΝΑΜΗ προέρχεται από την ΕΝΟΤΗΤΑ.

(Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει) όσο ο Ελληνικός Λαός είχε την γνώση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ήταν ΔΥΝΑΤΟΣ, αυτό το ήξεραν ΟΛΟΙ, γι’αυτό φρόντισαν οι κρατούντες να ρίξουν διαχωριστικά ανάμεσα στο Ελληνικό Έθνος.

ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ αυτά τα διαχωριστικά είναι αυτά που πρέπει να φύγουν για να ξαναγινούν ΔΥΝΑΤΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μονό εάν καταλάβουν ότι όσα γίνονται δεν είναι τυχαία, πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι οι κυβερνώντες, δεν αφήνουν τίποτα να γίνεται τυχαία και απρογραμμάτιστα, και αυτό γιατί θέλουν να εχουν τον έλεγχο.

Και μόνο εάν έβαζαν σε εφαρμογή όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και (60) χρόνια με αποκορύφωση τα τελευταία (5) χρόνια.

Η δομή που υπάρχει στο Ισλάμ έχει γερά θεμέλια και δυνατή οργάνωση στο προσηλυτισμό, η επιρροή του Ισλάμ με τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ είναι από χρόνια ο πρώτος εχθρός του Ελληνικού Έθνους.

Η γέφυρα Ανατολής – Δύσης είναι η Ελλάδα, η γέφυρα για περισσότερο οικονομικό όφελος είναι οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ πειθήνιοι σκλάβοι που η παιδεία τους είναι η φανατισμένη πίστη στο Κοράνι, είναι ότι τους χρειάζεται!

Η συνεργασία των κυβερνόντων Ανατολής – Δύσης καλά κρατεί!! το κέρδος είναι ο άρρηκτος κρίκος που τους ενώνει. Στην Ανατολή κρατούν τους λαούς σε ήθη και έθιμα χιλιάδες χρόνια πίσω.

Στη Δύση έχουν κάνει τους ανθρώπους ότι πιο αλαλούμ γίνεται, ναρκωτικά, αλκοόλ, ψυχοπάθειες, πολίτικες παρατάξεις, ΜΚΟ, που κάνουν πλύση εγκεφάλου και κατευθύνουν τα ανθρώπινα πλήθη, πάντα με στόχο την διάσπαση! (30) χρόνια με υπέρμετρη προσπάθεια οι κρατούντες, γεμίζουν χιλιάδες αφίσες σε όλη την Ελλάδα υποστηρίζοντας όλους αυτούς τους παράνομους εισβολείς έποικους εισβολείς.

Ξοδεύοντας (δις) για να επιδοτούνται οι ξεπουλημένοι προδότες υποστηρικτές τους, πριονίζοντας το κλαδί που στηρίζει το Ελληνικό Έθνος.

Όλα τα χρόνια με τα (δις) που δαπανήθηκαν για το τόσο προδοτικό βρώμικο έργο τους ΕΑΝ τα είχαν δαπανήσει για την σωστή ειδίκευση του Ελληνικού Έθνους θα ήμασταν (10) φόρες καλύτερα από τους Ελβετούς και από τους κατοίκους του Μονακό.

Άλλα ΟΧΙ αυτοί ήταν τόσο άπληστοι που έκαναν την Ελλάδα οίκο ανοχής, (κοινός πορνείο) του πλανήτη.

Καμαρώνουν υποδεχόμενοι τον Γάλλο Πρόεδρο με άγημα από ευέλπιδες γιατί περιφρονούν την Ελληνική τους Υπόσταση, την Εθνική μας Λεβεντιά!!

Δεν καμαρώνουν για τους μοναδικά δοξασμένους με το Αθάνατο
Α Ε Ρ Α Τσολιάδες μας!!

Γλύφουνε τους Γάλλους που ήταν παρόντες στην Μικρασιατική Καταστροφή και δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ γλύφοντας φωνάζουν πιο πολύ πόσο προδότες είναι!!!!

Χιλιάδες άνθρωποι με αιτήματα διαμαρτυρίας χωρίς όμως να ξεχωρίζουν από ΛΑΟ ΑΠΟΙΚΙΑΣ, που είναι ΩΡΕ! Η ταυτότητα σας;; για να γνωρίσουν και να σας σεβαστούν;;; αφού εσείς οι ίδιοι δεν σέβεστε το ίδιο σας το σπίτι! που σας γέννησε! σας έθρεψε! σας θέριεψε και πάνω απ’όλα, σας παρείχε μέχρι πριν (5) χρόνια και ελευθερίες που πάνω από το μισό του Πλανήτη στερείτε.

Έχετε κάνει πολλές πορείες διαμαρτυρίας, για μισθούς, δώρα, επιδόματα, συντάξεις, φάρμακα και πολλά άλλα Αλλά όταν δεν έχεις την Κυριαρχία της Πατρίδας σου!!! δεν έχεις δυνατότητα διαμαρτυρίας, μόνο τον ξεπεσμό του να επαίτης….. και όσο κάνετε πορείες στους δρόμους, χωρίς να υπερασπίζεσαι ότι και όσα αφορούν την Πατρίδα σου, δηλαδή με λίγα λόγια, το σπίτι σου και γενικά το χειρισμό όσα αφορούν εσένα και την Πατρίδα σου.

Όσο περιφέρεσαι σαν κοπάδι άκρη δεν θα βρεις, μόνο όταν ύψωσης την περήφανη Ιστορία σου.

ΜΟΝΟ όταν υψώσεις την σπάνια κληρονομιά της Εθνικότητας σου!

Την Σημαία που φέρνει ρίγη συγκίνησης στους Γηγενείς Έλληνες!!!

Όσο πιθηκίζεις γιατί επιδοτήσε από τις τόσες ΜΚΟ, που ήταν και συνεχίζουν να είναι καλά στημένες και με μεγάλη επιτυχία, από τους ιθύνοντες για την Μετάλλαξη του Ελληνικού Έθνους όλα αυτά τα χρόνια, τόσο θα παραμένεις ένας ντροπιασμένος επαίτης. Φαντάσου εάν αυτά τα χιλιάδες χέρια σήκωναν όλα μαζί την Ελληνική Σημαία! όχι σε πορείες αλλά σε θα είχαν γίνει τα αιτήματα σου Φόβος και Τρόμος, σε όλους αυτούς τους προδότες, που σου στέρησαν την βεβαίωση ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!! και όχι απλά ένας εργάτης, ή ασφαλισμένος, ή συνταξιούχος, Ε! όσο δεν τους δείχνεις, ότι αυτό που σου παίρνουν είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ σου!!!

Πρέπει να καταλάβεις, ότι επιβάλλεται να την ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ, γιατί αυτή σε γέννησε, αυτή σε έθρεψε, σε θέριεψε και μόνο σ’αυτην έχεις εμπιστοσύνη να σε ζει!

Όλοι αυτοί που σου έδιναν άλλα πάνινα σύμβολα, δεν εχουν την δύναμη που έχει η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Πάρτε τις Ελληνικές Σημαίες, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!!

Και να τις Υψώσετε!

και τότε μόνο θα καταλάβετε τι θα πει ΕΝΟΤΗΤΑ!

μόνο τότε θα αποκτήσετε ΔΥΝΑΜΗ!

γιατί τότε θα καταλάβουν ότι είστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ! άρα και ΙΣΧΥΡΟΙ!!!

Ξυπνήστε! Ωρέ Έλληνες!, παψτε να είστε επαίτες σε αποικία, είστε στο Σπίτι σας, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ εσείς την χρειάζεστε, όχι αυτή, η δόξα της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι εξασφαλισμένη, πέρασαν ΗΡΩΕΣ που την εχουν κάνει ΑΘΑΝΑΤΗ! Για εσάς είναι το μόνο σας κεφάλαιο, το μόνο σας όπλο για να διώξετε όλους τους εχθρούς όποιοι είναι αυτοί και να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας.Η Ελλάδα χρόνια είναι ΣΤΟΧΟΣ! όλων των αρπακτικών της Ανθρωπότητας και όλοι, εχουν στη σκέψη τους νυχθημερόν την Άλωση της!

Εσύ την έχεις και δεν την σέβεσαι και σηκώνεις πάνινα σύμβολα, άσχετα με εκείνα που αξίζουν το σεβασμό σου και μετά περιμένεις να μεταφέρεις το μήνυμα σου ότι έχεις δικαιώματα, που έχεις δικαιώματα;; σε μια Πατρίδα που χτυπάς όποιον σηκώνει το τιμημένο και Αθάνατο σύμβολο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

Όποιος σε βλέπει να συνεχίζεις τον βανδαλισμό της Εθνικότητας σου! τόσο δεν έχεις τον σεβασμό των άλλων.

Οι Γερμανοί υπερασπίζονται την Εθνικότητα τους!

οι Γάλλοι! οι Άγγλοι! οι Αμερικανοί! οι Τούρκοι! και τόσοι άλλοι, <> εσύ Νεοέλληνα υψώνεις άσχετα πάνινα σύμβολα! <> εσύ Νεοέλληνα! Χαρίζεις! Ξεφτιλίζεις! Σνομπάρεις! την ΔΥΝΑΜΗ που έχεις δικαιωματικά! έχεις κληρονομήσει από Ένδοξους Προγόνους και όσο την κατασπαταλάς! την μοιράζεσαι! με τον κάθε τυχόντα, είτε αυτός είναι Δανειστής, είτε Συνδικαλιστής, είτε είναι Κομματάρχης, είτε είναι Πολιτικός, είτε είναι Εργοδότης, είτε είναι ο οποιοσδήποτε τυχάρπαστος Ξένος.

Πολύ χύμα είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ σου! ΕΔΩ είναι το ΣΠΙΤΙ σου!! εδώ είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ σου!!! Όσο ξεφτιλίζεσαι με πιθηκίστηκες συμπεριφορές, τόσο θα δίνεις δικαιώματα σε όλους, να μην σε υπολογίζουν, και να προσπαθούν, να σε βάλουν να πιθηκίζεις, σε κατευθύνσεις που τους εξυπηρετούν.

Όσο δεν θέλεις να καταλάβεις, τι σου εχουν κάνει, τόσο θα χάνεις δικαιώματα. Όσο συνεχίζεις, να αφήνεις, να σου καταγράφουν ιδέες, που είναι εναντίον των συμφερόντων σου, τόσο θα τους δυναμώνεις!

Ό λόγος είναι απλός! τους έχεις χαρίσει τα πάντα και επαιτείς ψίχουλα! γιατί να σου τα Δώσουν;; σε εχουν αντικατάσταση με 4.500.000 Παράνομους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

Αυτοί δούλεψαν για να σε φέρουν στο νοητικό σημείο που είσαι σήμερα. Όσο δεν βγάζεις το όπλο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ σου! τόσο θα γελανε μαζί σου και θα μοιράζουν την ΠΑΤΡΙΔΑ σου.

Μετά από τόόόσα χρόνια θυμήθηκαν τα Ελληνικά Προϊόντα! και που και που βάζουν να ακουστεί ότι μιλούν σε Έλληνες! γιατί οι Μεγαλοεθνικές και οι Ντόπιοι αιμορουφίχτες εχουν καταντήσει τους Έλληνες άστεγους, χρεωμένους, Έθνος Γερόντων! όλοι οι ΝΕΟΙ εχουν διωχτεί βιαίως! λόγο ανυπαρξίας μέλλοντος και εργάζονται 4.500.000 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!! παίρνουν θέσεις εργασίας, σε Δημόσιο και Ιδιώτες και Ελευθέρα Επαγγέλματα. Παίρνουν προνόμια, ψηφίζοντας νόμους υπέρ τους, σε λένε Ρατσιστή!!! Πως οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ είναι 4.500.000 και εισαι και Ρατσιστης;;

Ανεξάρτητα εάν εσύ σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ με το παγκοσμίως Ελληνικό Μοναδικό Χάρισμα το Φιλότιμο σου και σε συνδυασμό με την Χριστιανική σου Παιδεία είναι ένας ΕΚΡΥΚΤΙΚΑ δυνατός συνδυασμός κατάφεραν ΥΠΟΥΛΑ και ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ να μας επιβάλουν η ΕΕ το ΕΚ οι επιδοτούμενες με (δις) ΜΚΟ τόσες δεκαετίες την παρουσία των ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ έναν Θανατηφόρο Δούρειο Ίππο μέσα στην ΠΑΤΡΙΔΑ σου!!!

Σου λένε όλα αυτά τα χρόνια για ΕΕ, για Ρατσισμό, το ότι ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ άρχισαν οι φόνοι, οι ληστείες, η πορνεία, τα ναρκωτικά, το παραεμπόριο, το παράνομο εμπόριο όπλων, ότι πλέον δεν μπορείς να έχεις εργατικά δικαιώματα, γιατί απλά σε εχουν αντικαταστήσει, με 4.500.000
ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και που είσαι ΕΛΛΗΝΑ Α Α Α Α Α Α Α……. σε δέκα χρόνια θα είσαι εντελώς ξεχασμένος!!!!!!!! ΟΛΟΙ αυτοί της ΕΕ και οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ θα είναι 20.000.000 ΕΣΥ; ; ; ; ;………………. θα είσαι έτσι για πλάκα ένας εδώ! ένας εκεί!

Και το ΑΣΤΕΙΟ για να γελάσουμε και λίγο χα! χα! οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ με αρπαγή όλων αυτών των εργατικών θέσεων, το λαθρεμπόριο, το παράνομο εμπόριο όπλων, τις ληστείες, τους επικερδείς φόνους, την πορνεία, τα ναρκωτικά, την αγορά ακινήτων με όλο αυτό το σύστημα….. ΚΑΙ οι πιο άρπαγες της ΕΕ σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες, την αγορά του Δημόσιου Πλούτου…. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ επέτυχαν να σε
Α Φ Α Ν Ι Σ Ο Υ Ν ! ! ! Σήμερα βλέπεις κανενα ΕΙΣΒΟΛΕΑ να πεινά;;; να είναι άστεγος;;; να μην έχει χρήματα;;; να πληρώνει φόρους;;; να μην είναι καλυμμένος και προστατευμένος είτε σε χώρους συγκέντρωσης που καλοπερνούν, με ελέγχους από την ύπατη αρμόδια υπηρεσία, την ΕΕ και όλους τους προσκυνημένους πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Που ενώ τόσα χρόνια τον μισθό τους τον πλήρωνε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!! ΤΩΡΑ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ το ΑΦΑΝΙΣΑΝ!!! και συνεχίζουν την διάσπαση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, με Ανταρσία, με Σύριζα, με ΝΔ, με Ανανεωμένο Πασοκ, με επαναστάτες τρομοκράτες, με σπείρες παρανόμων, με αμέτρητους ναρκομανείς, όλο το οργανωμένο ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ όλων αυτών που μας <>.

Γι’αυτό το ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΥΣΙΑΣΑΝ τα πάντα!!! Όλοι αυτοί οι προδότες, οι προσκυνημένοι, και οι φίλοι φίδια, και στη προσπάθεια τους να διατηρήσουν όλο αυτό το < > στην ΕΛΛΑΔΑ, που στήθηκε με το όνομα ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΛΟΙ αυτοί: πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, κεφάλαιο, κόμματα, καναλαρχες, γενικά όλο αυτό το διαπλεκόμενο κύκλωμα για να μην χάσουν όλο αυτό το έκτρωμα που λέγεται: Σύγχρονος Πολιτισμός, που λέγεται Καπιταλισμός, που λέγεται Φιλελεύθερες Ιδέες, που λέγεται Πολυπολυτισμικότητα, που λέγεται Παγκοσμιοποίηση, και ότι άλλο στρεβλό μπορούν να επινοήσουν, προκειμένου, να μην χαλάσει τη μεγάλη οικονομική ΑΡΠΑΓΗ που γίνεται εις βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ. Σε μια χώρα και ένα ΕΘΝΟΣ που χιλιάδες χρόνια είναι στόχος ΑΛΩΣΗΣ!!! με ΓΥΡΩ – ΓΥΡΩ όλοι οι γείτονες, είναι φανατισμένοι ΑΡΠΑΓΕΣ εχθροί!!! και καλά να εφαρμόσουν το πλήρες απαγορευμένο
<> λόγο Γεωγραφικής Θέσης! λόγο Μικρής Γεωγραφικής Επιφάνειας! επίσης λόγο μικρής αριθμητικά Στρατιωτικής Δύναμης!!! αλλά όπως είπαμε όλοι αυτοί στην Ελλάδα την έβλεπαν και συνεχίζουν να την βλέπουν ΟΙΚΟΠΕΔΟ αξίας!!! κατάφεραν με όλα αυτά να εχουν ένα ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ που απομυζεI τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ γενικά ΑΦΑΝΙΖΕΙ! το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!…… ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ Α Α Α Α Α Α Α……. θα είσαι ο δεύτερος στην Ιστορία των Εθνών!!! που θα είσαι μια μακρινή ανάμνηση! οι πρώτοι ήταν οι Ινδιάνοι της Αμερικής και αυτοί με ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ αφανίστηκαν το ίδιο εφαρμόζουν και στην ΕΛΛΑΔΑ! εάν τους αφήσεις να συνεχίσουν να το εφαρμόζουν δεν θα εχουν την ευθύνη ΑΥΤΟΙ!!! ΕΕ, ΕΚ και ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΕΣΥ!! ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!…… ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ XΡONIA ΠΡΙΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ <>
(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ <> ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΗ! ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! ! ! ! ! ! ! !.

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

 • ΟΡΓΙΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ

  Τέταρτο Ράιχ, τσιφτετέλια, 16βάλβιδα, μπουζούκια και ΔΝΤ
  Η Μέρκελ ζητάει την παράδοση της Κρήτης, μας φέρουν και νέο μνημόνιο που δεν το λένε μνημόνιο αλλά κάπως αλλιως, οι Ρώσοι επιστήμονες βρήκαν χρυσή σβάστικα σε βάθος χιλιομέτρων στην λίμνη Vostok στην Ανταρκτική. Προ ημερών στην Αθήνα ψάχνοντας για κάποιο δρόμο ενώ έβρεχε, ρωτάω δυο ματάδες και πέφτω ξερός όταν μου απάντησαν χχμμμμ … δυο φάτσες Μαμελούκων ψηλοί σαν ακρίδες. Κοιτάω στην κλούβα και βλέπω όλους με την ίδια φάτσα εκτός του αξιωματικού που ήταν Έλληνας. Μετά κάποιοι με βρίζουν όταν μιλάω για Τέταρτο Ράιχ γιατί δεν καταλαβαίνουν και είναι ανιστόρητοι.
  Διαβάζω στο internet: Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το νέο Μνημόνιο που αποδεικνύει ότι όχι απλώς παραδίδεται η χώρα στους ξένους δανειστές, αλλά όπως έχει αποκαλυφθεί ανοίγει το δρόμο ακόμα και για επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αλλά και συλλήψεις Ελλήνων δημόσιων λειτουργών στο εξωτερικό ή όπου βρίσκονται, δημοσιεύουμε σήμερα. Πρόκειται όχι για επιστροφή στην βαυαροκρατία, αλλά επιστροφή στην Φραγκοκρατία. Το περιεχόμενο του κειμένου είναι ανατριχιαστικό και απορεί κανείς πως μπορεί κάποιοι έχουν εκπέσει του εθνικού φρονήματος σε τέτοιο βαθμό ώστε να ψηφίζουν τέτοιο κείμενο
  Το οποίο κείμενο τι λέει; Πρώτον ότι το δημόσιο στερείται πλέον κάθε ασυλίας και τα περιουσιακά στοιχεία ή έσοδά του μπορούν να κατασχεθούν! Και αυτό αφορά και τα έσοδα από υδρογονάνθρακες, από πάσης φύσεως ορυκτά, από πάσης φύσεως δημόσια περιουσία κλπ. Αλλά μπορούν μέχρι και να συλληφθούν και να κρατηθούν Έλληνες πολίτες αν δεν πληρωθούν τα δάνεια των τοκογλύφων!
  Μπορεί να εκδοθεί διεθνές ένταλμα κατά της χώρας.
  Το ερώτημα είναι πως θα συλληφθούν και θα κρατηθούν; Καλά στο εξωτερικό, μπορούν να συλλάβουν τους πρεσβευτές (με το παρόν άρθρο δεν ισχύει η ασυλία τους τουλάχιστον στις χώρες που δεν απαγορεύεται με υποχρεωτικό νόμο, όπως π.χ. οι ΗΠΑ. Στην Ελλάδα, όμως πως θα συμβεί αυτό αφού η χώρα παραιτήθηκε του δικαιώματος της ασυλίας; Μήπως με «εισαγόμενη» εκτελεστική εξουσία;
  Όπως πριν έτσι και τώρα
  Δεν θα το πω κωλοτούμπα όπως με χαιρεκακία το λέει η αντιπολίτευση. Θα μπορούσαμε όμως να το δούμε ως μια ομαλή προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα όπου οι μονομερείς ενέργειες και η ακραία κομπορρημοσύνη για κατάργηση του μνημονίου, της τρόικας και όλων των εφαρμοστικών νόμων, με ένα άρθρο την επομένη του σχηματισμού της αριστερής κυβέρνησης, δεν έχουν θέση στο μαγαζί του Σόιμπλε.
  Τώρα και με τη βούλα της κυβέρνησης, μπορούν να περιμένουν τον εύθετο χρόνο και την έγκριση των θεσμών, τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις, τα κόκκινα δάνεια και οι πλειστηριασμοί αλλά και η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Θα περιμένουν ακόμα η κατάργηση του ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ- ΕΝΦΙΑ, οι φοροελαφρύνσεις και τα αφορολόγητα, το πράσινο φως από τους θεσμούς.
  Παράλληλα οι ιδιωτικοποιήσεις που μέχρι χαρακτηρίζονταν ως ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όχι απλά δεν αναστέλλονται αλλά προχωρούν και δεν ακυρώνονται ακόμα κι αυτές που δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ γι αυτές που δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, θα εξεταστούν ξεχωριστά και υπό το πρίσμα της καλύτερης αξιοποίησης!
  Απορείτε; ΓΙΑΤΙ;
  Όταν ψωνίζατε στα σουπερ μάρκετ αντί για τον μπακάλη της γειτονιάς, γιατί “πεισθήκατε” ότι σας έκλεβε, όταν θέλατε την «σιγουριά» της δημόσιας θέσης ή της Τράπεζας, όταν θέλατε 2 και 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια και μάλιστα 16βάλβιδα, όταν παίρνατε σπίτι με 30 !!!!! χρόνια δάνειο, όταν πηγαίνατε με τις Ρωσίδες χωρίζοντας τις γυναίκες σας, όταν πίνατε malt ουίσκια λες και είχατε στο χωριό σας, όταν τρέφατε μπάκα βάζοντας τους Αλβανούς να δουλεύουν στα χωράφια σας, όταν δεχόσαστε τους λαθρομετανάστες περιμένοντας από το κράτος να λύσει το πρόβλημα και ταυτόχρονα τους εκμεταλλευόσασταν ανίδεοι όπως πάντα από τον νόμο της Σαρίας χωρίς να αναρωτιέστε γιατί στην νότια Ελλάδα ήταν μόνο άνδρες.
  Όταν δεν μπορούσατε τουλάχιστον κάθε Σάββατο να ζήσετε χωρίς Καρά και Πλούταχρο στα μπουζούκια και τσιφτετέλια που μάλιστα ονομάζατε συνέχεια του αρχαιοελληνικού πυρρίχιου χορού, όταν δεν μπορούσαν τα παιδιά σας χωρίς IPhone κατασκευασμένο στα εργοστάσια θανάτου της Κίνας, ενώ οι ίδιοι πλέετε στην ψηφιακή αγραμματοσύνη και ούτε το copy-paste η το δεξί κλικ δεν ξέρετε, ενώ στο facebook έχετε γνώμη περί παντός επιστητού, ενώ στην ζωή σας δεν έχετε διαβάσει πάνω από τρία βιβλία!
  Όταν ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία και πάει πακέτο με την Κωνσταντινούπολη και το παπαδαριό, όταν τρώτε τροφές αίματος αντί για τροφές δύναμης, όταν έχετε θεό τον μπάφο και για αυτό έχετε κάψει τις συνάψεις σας, αδυνατώντας να διακρίνετε, πόσο μάλλον να κατανοήσετε το οτιδήποτε.
  Όταν ψηφίζετε κόμματα πιπιλίζοντας την καραμέλα περί δημοκρατίας στην αρχαία Ελλάδα, ενώ δεν έχετε ιδέα τι στο καλό ήταν η δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα, όταν δεν ξέρετε την διαφορά της λέξεως τυραννία στην αρχαία Ελληνική και στην μαλλιαρή καθομιλουμένη, όταν αγνοείτε τον ορυκτό πλούτο της χώρα σας με την δικαιολογία ότι δεν είστε μεταλλειολόγοι, όταν είστε κομουνιστές και τιμάτε τον Ν.Μπελογιάννη χωρίς να ξέρετε την ιστορία και το βιβλίο του Δ.Μπάτση πόσο μάλλον να το έχετε διαβάσει, όταν δεν ξέρατε την σύμβαση Cooper και ότι έληγε τον Δεκέμβριο του 2010, όταν τρώτε άσπρο ψωμί σιταριού και δεν γνωρίζετε τι ήταν η Ζειά και θεωρείτε κτηνοτροφές την βρώμη το κριθάρι.
  Όταν θεωρείτε πως το να το παίζετε αγανακτισμένοι κι ανεξάρτητοι, στις πλατείες τρώγοντας και πίνοντας, κάνετε επανάσταση και αγοράζοντας δεκάδες κιλά δηλητηριασμένης πατάτας, νομίζετε πως συμμετέχετε στην πεμπτουσία της αντίστασης !!
  Σκέφτομαι, ποιος είναι τότε το κτήνος;
  Διαβάζω στο ιντερνέτ αλλά και μια βόλτα στα σκυλάδικα μπορεί να σε πείσει.
  [Η βραδιά, όμως, απεδείχθη σοκαριστική. Γιατί ενώ η χώρα καταρρέει είχα την ψευδαίσθηση, ο αφελής, ότι κάτι θα είχε αλλάξει και στα μπουζούκια. Ε, λοιπόν, τα λουλούδια που εκτοξεύθηκαν στα πόδια του τραγουδιστή σχημάτισαν -και δεν υπερβάλλω- ένα λόφο ύψους μισού μέτρου απ’ άκρη σ’ άκρη της πίστας. Για την ακρίβεια, τον λόφο σχημάτισαν κάτι παραλληλόγραμμα φελιζόλ στα οποία τοποθετούνται πλέον τα ημιμαραμένα γαρίφαλα. Όσο δε το κέφι μεγάλωνε, οι λουλουδούδες έκαναν κάτι που πρώτη φορά αντίκρισα.
  Σχηματίζοντας ουρά από την κουζίνα ώς τα πρώτα τραπέζια, έδιναν ταχύτατα η μία στην άλλη τα φελιζόλ -σαν γραμμή παραγωγής- για να μη χάνεται λεπτό εκτόξευσης από τους μερακλωμένους θαμώνες. Ένας πιτσιρικάς 22-23 ετών μπροστά μου θα πέταξε και 100 τέτοιες ντουζίνες. Μάλιστα έχασε τη λουλουδοβεντέτα από τους απέναντι μεσήλικες, ενώ ο τραγουδιστής διασκέδαζε την αδυναμία του να περπατήσει από τα χιλιάδες φελιζόλ, σχολιάζοντας ανεγκέφαλα, ότι «αυτά είναι τα πραγματικά οδοφράγματα». Η αρχική μου έκπληξη μετεβλήθη γρήγορα σε αηδία. Κάθε ντάνα φελιζόλ κόστιζε, λέει, 40 ευρώ, αλλά «σου κάνουν καλύτερη τιμή αν πετάξεις πολλές».
  Ποιοι είναι αυτοί που ακόμη και σε αυτήν τη συγκυρία πετούν κυριολεκτικώς τα λεφτά τους σε δημόσια θέα, αναρωτήθηκα. Τι δουλειά κάνουν, τι δηλώνουν ότι κερδίζουν και πώς δεν ντρέπονται, ακόμη και τώρα, να επιδεικνύουν τον «πλούτο» τους; Έχει μπει ποτέ εδώ μέσα το ΣΔΟΕ, κόβεται καμιά απόδειξη; Έφυγα με τη θλιβερή σκέψη ότι πιθανώς αξίζουμε τελικά αυτό που περνάμε. «Καρδιά μου μην ανησυχείς» τραγουδούσε ο Αντώνης, όταν έφευγα, αλλά εμένα έκτοτε με στοιχειώνει ο εξής εφιάλτης: Βλέπω την κ. Μέρκελ να εισβάλλει έξαλλη στο μαγαζί, να κλείνει τον γενικό του ρεύματος και αυτούς τους κρετίνους να εξακολουθούν να τραγουδούν μεθυσμένοι το «Μα δεν τελειώσαμε»]
  «Ω ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΣΤΗΘΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ,
  ΑΠΛΩΣ ΗΛΛΑΞΕΣ ΤΑΦΟΝ, ΑΠ’ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ».
  Αδαμάντιος Κοραής
  Ενας προς 8 και ένας προς 500.
  Επαναλαμβανόμενα βιώνουμε την αρχικά οικονομική κατοχή του Δ’ Ράιχ πριν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που μας ετοιμάζουν για να μειώσουν τον πλανητικό πληθυσμό σε κάτω από 500 εκατομμύρια. Ταυτόχρονα βλέπω στο χαζοκούτι τις εμετικές διαφημίσεις του Personal Banking. Κάνουν στον νεοραγιά πλύση εγκεφάλου για να θεωρεί φυσιολογικό, το ότι οι επιχειρήσεις, πρέπει να βασίζονται σε δάνεια από τις τράπεζες για να υπάρχουν. Σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται, πως οι τράπεζες ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Δεν χρειάζονται σε τίποτε, εκτός ίσως από ελάχιστες υπηρεσίες και σίγουρα όχι να είναι ο κεντρικός δοκός μιας οικονομίας.
  Ειδικά στην Ελλάδα του Πλάτωνα, που ο Πλάτων στους Νόμους, ρητά ζητά να απαγορευτούν τα έντοκα δάνεια
  Λίγα μόλις χρόνια πριν, Ένας στους 8 Έλληνες είχε δικό του επάγγελμα, δεν ήταν φυσικά επιχειρηματίας, ήταν όμως επαγγελματίας και σίγουρα δεν ήταν υπάλληλος. Αυτό ήταν μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως. Επαγγελματία εννοώ τον υδραυλικό, τον μπακάλη, την μοδίστρα, κλπ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Τ.Π. Έπρεπε να μας φέρουν στο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ. Αυτό κάνουν τώρα δημιουργώντας την Νέα Φυλή των Υπαλλήλων/Ραγιάδων των νεόπτωχων των 200 ευρώ. Ενας προς 8 και ένας προς 500.
  Υπήρχε κάτι ακόμα που απαραίτητα έπρεπε να καταργήσουν. Πολλοί Έλληνες είχαν ένα εξοχικό σπιτάκι συνήθως κοντά στην θάλασσα. Θα μπορούσαν σε άσχημες καταστάσεις να ψαρέψουν κανένα ψαράκι, να φυτέψουν λαχανικά και να ζήσουν. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ’ ΡΑΙΧ. Έπρεπε να εξαλείψουν την περιουσία των Ελλήνων με την Δημοσιονομική πειθαρχία και τα χαράτσια!!! Έπρεπε να καταφέρουν να μας φορολογούν από δεκαοκτώ ετών και τα κατάφεραν τα προδοτικά όντα με την Ανθελληνική ψυχή (όσοι από αυτούς τυχόν έχουν).
  Έτσι τα μίσθαρνα όργανα των κατοχικών δυνάμεων παπαγαλίζουν στο χαζοκούτι την κατάπτυστη προπαγάνδα τους. Διαβάστε το εκπληκτικό βιβλίο του Μιχαήλ Ροδά «Πως η Γερμανία Κατέστρεψε τον Ελληνισμόν της Τουρκίας» θα φέρω αποσπάσματα. Οι Φρίτσηδες ανέκαθεν υπέρ-αγαπούσαν τους Τούρκους. Τους έστελνε ο Κάιζερ αμαξοστοιχίες με χρυσό τον 19ο αιώνα, και πήγαινε μια φορά τον χρόνο για κρυφό προσκύνημα στην Πέργαμο! Επίσης οι Τούρκοι τους δώσανε τον Ναζισμό, διαβάστε το «ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας» για να μάθετε το πώς και το γιατί.
  Ξέρω ό,τι προτιμάτε να διαβάζετε το μεγάλο λογοτεχνικό έκτρωμα «πενήντα αποχρώσεις του γκρι» στην 1η 2η και 15η εκδοχή του, αλλά να ξέρεις … πως όταν ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ καραδοκεί οι θεοί τρέμουν.
  Με αυτές τις μεθόδους Προπαγάνδας, διαλύουν και την Εθνική Άμυνα

  (το ανοσοποιητικό σύστημα του έθνους)

  ώστε να μας τριχοτομήσουν και όσοι δεν σφαγούν από τους λάθρο, να προσεύχονται στα τζαμιά που χτίζουν με τα χρήματα μας από τα χαράτσια. Όποιος μπορεί να κάνει τους συσχετισμούς πάει καλά, όποιος δεν μπορεί ας μελετήσει. Αυτό το νέο κόλπο με το κούρεμα των καταθέσεων είναι η αρχή της Ισλαμοποίησης των τραπεζών. Εσείς οι τουρκολάγνοι νεοραγιάδες γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό; Γνωρίζετε τι σημαίνει ΧΑΡΑΤΣΙ; Ποιοί το πλήρωναν γιατί το πλήρωναν;
  Οι ραγιάδες είχαν ελάχιστα δικαιώματα, η ζωή τους ήταν λίγο καλύτερη από τους δούλους και ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλλουν τον κεφαλικό φόρο το ΧΑΡΑΤΣΙ. Καταλαβαίνετε πως κάποιοι γελάνε πολύ, μα πάρα πολύ με τους νεοελληναράδες; Ποιος ανθελληνικός εκφυλισμένος νους, είχε την «μαύρη/σκόπιμη/δόλια/ύπουλη ιδέα» να ονομάσει ένα κεφαλικό φόρο του Νεοελληνικού κράτους ως ΧΑΡΑΤΣΙ; … με όλα τα παπαγαλάκια του συστημικού κράτους να το επαναλαμβάνουν … το χαράτσι εδώ… το χαράτσι εκεί … με μια φυσικότητα που ξαφνιάζει και τρομάζει κάθε άξιο συνομωσιολογικοπαρανοϊκό που σέβεται τον εαυτό του. Ξέρετε τι είναι το χαράτσι;
  ΧΑΡΑΤΣΙ =ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ. Σημαίνει πληρώνεις ή χάνεις το κεφάλι σου έναν αβάσταχτο κεφαλικό φόρο. Όλοι οι ραγιάδες μετά τα 12 τους χρόνια ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν κάθε χρόνο για να αγοράζουν το δικαίωμα να ζουν. Κάθε χρόνο λοιπόν πλήρωναν και έπαιρναν μια απόδειξη που επάνω έγραφε τα εξής.

  «Ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν να φέρη επί εν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του»

  Το εισέπραττε κάθε χρόνο κάποιος τούρκος αξιωματούχος που είχε αγοράσει το δικαίωμα να το εισπράττει ! Ο δικαιούχος λεγόταν χαρατζίμπασης και ο εισπράκτορας του χαρατζίδης. Αυτοί οι χαρατζίδες πήγαιναν από χωριό σε χωριό και με κάθε τρόπο εισέπρατταν το χαράτσι ή έπαιρναν το κεφάλι του άτυχου.
  «… επεβλήθησαν πολλοί και βαρείς φόροι, των οποίων η είσπραξις επιδιώκεται δια συστηματικών διώξεων, απειλών και βασανιστηρίων, πράγμα που οδηγεί πολλούς εις εξισλαμισμόν…» Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Τιμόθεος προς τον Ισπανό βασιλέα Φίλιππο Β’ το 1578 (έχανε κι αυτός τα πρόβατα απ’ το μαντρί και ζήταγε βοήθεια)
  Στους ΡΑΓΙΑΔΕΣ δεν επιτρεπόταν να ντύνονται όπως οι Τούρκοι για να τους ξεχωρίζουν και ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους αφέντες τους και να δίνουν τα παιδιά τους για τις ανάγκες του κατακτητή.

  «Τι θα πει ραγιάς;

  Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του.

  Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος.

  Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα.

  Τον κυνηγάς και κρύβεται.

  Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει.

  Τον σκοτώνεις και σωπαίνει.»

  Ιων Δραγούμης 1878-1920

  Ο Ραγιάς είναι αραβικής προέλευσης λέξη (ράγι=κοπάδι) που χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι για τους μη μουσουλμάνους κατοίκους της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η σημασία της λέξης είναι περιφρονητική και έχει την έννοια του σκλάβου. Η πλειοψηφία των ραγιάδων ήταν Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι και Φράγκοι, ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους Τούρκους και να καταβάλλουν κεφαλικό φόρο, το λεγόμενο «χαράτσι». Υπόκεινταν και στο φοβερό «φόρο αίματος», το παιδομάζωμα.
  Εσείς που βλέπετε και δίνετε χρήματα και προσοχή στο κανάλι που προβάλλει, προπαγανδίζοντας το αίσχος με τα οθωμανικά όργια, και το αίσχος προπαγάνδας «ταμαμ» γνωρίζετε τι κάνετε; Όπως δεν νοείται άγνοια νόμου στα δικαστήρια έτσι δεν νοείται και άγνοια σε οτιδήποτε άλλο. Είστε συνυπεύθυνοι όλοι σας για ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα μα και για ό,τι θ’ ακολουθήσει.
  Δεν αχνοφαίνεται κανένα φως ελπίδας στην κατρακύλα του Νεοέλληνα-Ραγιά. Γιατί αυτή η κατάπτυστη προπαγάνδα θα είχε εξαφανιστεί και από την Ελλάδα

  –στις μουσουλμανικές χώρες απαγορεύτηκε η προβολή του –

  απλώς και μόνο αν οι Ελληνες έκαναν αποκλεισμό στα διαφημιζόμενα προϊόντα και πατούσαν το τηλεκοντρόλ να κλείσουν την τηλεόραση τους την δεδομένη χρονική στιγμή. Αντί γι αυτό τι κάνουν; Πάνω από την μισή Ελλάδα, όταν δεν κλαίει για την εθνική ποδοσφαίρου,βλέπει το έκτρωμα-προπαγάνδατων τούρκων στο χαζοκούτι και μάλιστα στην μογγολική-οθωμανική γλώσσα, την στιγμή που τους καταργούν τα επαγγέλματα, τους παίρνουν τα σπίτια, με τους ίδιους τρόπους και για τους ίδιους λόγους.
  Ω! Τι κατάντια !!!
  Άφεριμ λοιπόν … ραγιάδες,

  ανάξιοι «απόγονοι» των Μαραθωνομάχων, του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή.

  Είστε γραφικοί αν εξακολουθείτε να απορείτε και να διαμαρτύρεστε για τα χάλια σας !
  Επιτέλους κάντε κάτι!
  Αν προλάβετε.

  Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/blog-post_3909.html#ixzz3UXOLBt00

 • Ἄν σὲ ῥωτήσουν…

  Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016
  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν εἶσαι ῥατσιστής… πὲς πὼς εἶσαι Ἕλλην.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν σιχαίνεσαι τοὺς μαύρους… πὲς ὅτι σιχαίνεσαι τὶς μαῦρες ψυχές.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν μισῇς τοὺς Ἑβραίους… πὲς πὼς μισεῖς τὸν Σιωνισμό.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν εἶσαι κατὰ τῶν ὁμοφυλοφίλων… πὲς πὼς εἶσαι ὑπὲρ τῆς ἀναπαραγωγῆς τῶν ἀνθρώπων.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν εἶσαι ἐναντίον τῶν ἐκτρώσεων… πὲς πὼς εἶσαι ὑπὲρ τῆς ζωῆς.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν τί ὁμάδα εἶσαι… πὲς πὼς εἶσαι φίλαθλος.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν κακομεταχειρίζεσαι τὰ ζῷα… πὲς πὼς τ’ ἀγαπᾶς ὅλα…
  καὶ τὰ δίποδα.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν εἶσαι πλούσιος… πὲς πὼς εἶσαι… σὲ αἰσθήματα.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν χρωστᾷς… πὲς πὼς χρωστᾶς μόνο στὸν Θεό.

  Ἂν σὲ ῥωτήσουν ἂν ὑπάρχῃ Θεός… πὲς νὰ κυττάξουν τὸν ἥλιο μὲ γυμνὰ μάτια.

  Γεωργιόπουλος Νῖκος
  εἰκόνα

  filonoi.gr

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/blog-post_114.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>