«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πραξικόπημα Γ.Στουρνάρα: Ποιος επιτέλους κυβερνάει αυτή τη χώρα;

ΣΟΙ,ΠΛΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για το πραξικόπημα που ετοίμαζε ο Γιάννης Στουρνάρας με σκοπό να “προστατεύσει” τα συναλλαγματικά αποθεματικά της Τράπεζας της Ελλάδας από την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, υπονομεύοντας της επί της ουσίας, αλλά και αναλαμβάνοντας ρόλο… υπουργού Δημοσίας Τάξεως προέβη σε παρασκηνιακές κινήσεις για να
σταλούν ένοπλοι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο κτίριο της Τράπεζας.

 

 

Είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς, ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτή τη χώρα; Για λογαριασμό ποιου λειτούργησε ο Γιάννης Σουρνάρας (υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και νωρίτερα με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ) και αποφάσισε να εμπλέξει ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε ένα σχέδιο υπονόμευσης της ίδιας της Ελλάδας, την περίοδο που οι δανειστές απειλούσαν την εθνική μας κυριαρχία.

Και ένα άλλο ακόμη ερώτημα κρίσιμης σημασίας, γιατί για όσα αποκαλύπτονται δεν έχει παρέμβει ακόμη εισαγγελέας να καλέσει τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να δώσει εξηγήσεις όταν μία εφημερίδα που τον στηρίζει αποκαλύπτει πώς έδρασε εντελώς πραξικοπηματικά αναλαμβάνοντας ρόλο εν είδη εκτελεστικής εξουσίας όταν ήταν απλά ένας διορισμένος υπάλληλος;

Ας μας ξεκαθαρίσουν και από την κυβέρνηση, σε βάρος της οποίας λειτούργησε ο κ. Στουρνάρας αναλαμβάνοντας ρόλο “εγγυητή” της παραμονής της χώρας στο ευρώ, όταν από το Μέγαρο Μαξίμου ποτέ δεν είχαν κρύψει πώς επεξεργάζονταν εναλλακτικό σχέδιο με το τύπωμα δεύτερου νομίσματος, ποιος κυβερνάει πραγματικά αυτόν τον τόπο; Η εκλεγμένη από τον λαό κυβέρνηση ή ο διοικητής της ΤτΕ και τα οικονομικά συμφέροντα που εκπροσωπεί;

Εκείνη η περίοδος, του δημοψηφίσματος, που ο κ. Στουρνάρας καλούσε τον άλλωστε πολιτικό του προϊστάμενο και πρώην πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτη Πικραμένο να του απαντήσει αν η κυβέρνηση είχε δικαίωμα να εκδώσει διπλό νόμισα (αφού προηγουμένως είχε ενημερώσει τον Π. Παυλόπουλο για το ενδεχόμενο να υπάρξουν κινήσεις από το υπουργείο Οικονομικών οι οποίες κατά την εκτίμησή του “θα έθεταν σε κίνδυνο τη συμμετοχή της χώρας στο ευρώ”) η Ελλάδα ήταν σε μία εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η κυβέρνηση δεν ήλεγχε και απ’ ότι φαίνεται και σήμερα δεν ελέγχει την Ελληνική Αστυνομία με αποτέλεσμα να ελοχεύει ο κίνδυνος να μπει η Ελλάδα σε μεγαλύτερες περιπέτειες, όπως φάνηκε άλλωστε από το πραξικόπημα που ετοίμαζε ο κ. Στουρνάρας.

Έφτασε στο σημείο ο έμπιστος του Σημίτη και υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για να ανακόψει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να κάνει χρήση των αποθεματικών ύψους 17 δισ. ευρώ, να θέσει σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης τους υπαλλήλους ασφαλείας της ΤτΕ και να στείλει τον Γιάννη Ραχωβίτσα πρώην υπαρχηγό της ΕΛΑΣ και σύμβουλος ασφαλείας της ΤτΕ να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, να τους ενημερώσει για τις πληροφορίες που είχε ώστε να είναι έτοιμοι, αν παραστεί ανάγκη, να φτάσουν στο σημείο εντός ελαχίστων λεπτών”!

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος εξέδωσε εντολές δηλαδή για ένοπλη φύλαξη των αποθεματικών έναντι ακριβώς ποιων; Έναντι της κυβέρνησης της χώρας που την είχε εκλέξει ο λαός μόλις έξι μήνες πρίν; Αυτό πως ακριβώς λέγεται αν δεν ονομάζεται πραξικόπημα;

Και αν συνέβησαν όλα αυτά την περίοδο του καλοκαιριού, κοντά στο δημοψήφισμα που ο ελληνικός λαός με ένα 62% είπε “ΟΧΙ” στην παράδοση της ελληνικής κυριαρχίας στους δανειστές ποιος διασφαλίζει εν τέλει πώς η κατάσταση αυτή που περιγράφεται με πρωταγωνιστή τον κ. Στουρνάρα ως ενορχηστρωτή ενός πραξικοπήματος πως δεν θα συμβεί ξανά αν η Ελλάδα βρεθεί σε κρίσιμη κατάσταση από τον ίδιο το διοικητή της ΤτΕ ή άλλο πρόσωπο;

Πρέπει επιτέλους να αναλάβει κάποιος τις ευθύνες και να απαντήσει για το ποιος επιτέλους κυβερνάει τη χώρα, όπως επίσης και η αντιπολίτευση, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι να τοποθετηθούν και πουν αν υιοθετούν τις κινήσεις που έκανε ο κ. Στουρνάρας τον οποίο στήριζαν και στηρίζουν.

Γιατί μπορεί να θέλουν Εξεταστική Επιτροπή για τις πράξεις του Γιάνη Βαρουφάκη, που ετοίμαζε ένα plan Χ, ως όφειλε στο κάτω κάτω, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ομολογείται ένα πραξικόπημα από τον κ. Στουρνάρα. Και λέμε ομολογείται γιατί ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας δεν έχει διαψεύσει το παραμικρό απ’ όσα αποκάλυψε τη φιλικά προσκείμενη σε αυτόν εφημερίδα.

http://blablaworldnews.blogspot.gr/2016/01/blog-post_499.html#more

Μοιραστείτε το!

6 comments to Πραξικόπημα Γ.Στουρνάρα: Ποιος επιτέλους κυβερνάει αυτή τη χώρα;

  • ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

  • ΕΥΡΩ — ” ΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ ”‏
    Για τους λάτρεις του ευρώ που το βάζουν υπεράνω της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής επιβίωσης!

    Μία διαβολική ευφυΐα
    Με τίτλο «Ρόμπερτ Μάντελ, η διαβολική ευφυΐα του ευρώ», δημοσιεύθηκε στην αγγλική εφημερίδα «Guardian» πριν από λίγο καιρό ένα περίγραμμα των απόψεων του λεγόμενου «πατέρα του ευρώ».

    Ο Μάντελ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, είναι ο θεωρητικός οδηγός για τα οικονομικά της προσφοράς, τα ρεϊγκανόμικς –ή, όπως τα αποκαλούσε ο Τζορτζ Μπους, τα«βουντού οικονομικά»–, τη μαγική πίστη στα γιατροσόφια της ελεύθερης αγοράς που ενέπνευσαν και τις πολιτικές της Μάργκαρετ Θάτσερ.

    Ο Μάντελ υποστήριζε πως…

    λόγω των εργατικών νόμων και του πλαισίου κοινωνικής προστασίας ήταν πολύ δύσκολο να απολύσεις εργάτες στην Ευρώπη.

    Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα την προσέφερε το ευρώ!

    Το ευρώ θα έκανε τη δουλειά του όταν οι κρίσεις θα έπλητταν τις οικονομίες, εξηγούσε ο Μάντελ.

    Αφαιρώντας τον έλεγχο του νομίσματος από τις κυβερνήσεις, οι αντιπαθείς, ασήμαντοι, εκλεγμένοι αξιωματούχοι, όπως τους χαρακτήριζε, δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κεϊνσιανές νομισματικές και δημοσιονομικές πολιτικές για να βγάλουν μια χώρα από την ύφεση.

    «Το ευρώ τοποθετεί τη νομισματική πολιτική πέραν της εμβέλειας των πολιτικών», έλεγε. «Και χωρίς δημοσιονομική πολιτική, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουν οι χώρες θέσεις εργασίας είναι μέσω της ανταγωνιστικής μείωσης των κανονισμών για τις επιχειρήσεις».

    Αναφερόταν στους εργασιακούς νόμους, στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις και βεβαίως στους φόρους. Ολα αυτά θα σαρώνονταν με το ευρώ. Η δημοκρατία δεν θα μπορούσε να παρεμβαίνει στην αγορά.

    Το υπονοούμενο

    Kι όταν η δημοκρατία δεν μπορεί να παρέμβει στην αγορά, την εξουσία την έχουν εκείνοι που κατευθύνουν τις αγορές. Τραπεζίτες και τοκογλύφοι.

    Για τον Μάντελ, το ευρώ δεν αποσκοπούσε στο να καταστήσει την Ευρώπη μια ισχυρή, ενοποιημένη οικονομική μονάδα. Είχε σκοπό να καθιερώσει την υποχρεωτική νομισματική πειθαρχία που θα επέβαλε τη δημοσιονομική πειθαρχία και στους πολιτικούς.

    Και όταν θα εμφανίζονταν οι οικονομικές κρίσεις, οι αφοπλισμένες οικονομικά χώρες δεν θα μπορούσαν να κάνουν πολλά, εκτός από το να καταργήσουν εξ ολοκλήρου τις κρατικές ρυθμίσεις, να ιδιωτικοποιήσουν τις δημόσιες επιχειρήσεις μαζικά, να μειώσουν τους φόρους και να στείλουν το ευρωπαϊκό κοινωνικό κράτος στα αζήτητα.

    Ετσι μας φλομώνουν με τις «διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», που στην ουσία είναι σχέδια συντριβής των εργασιακών δικαιωμάτων, και υποστηρίζουν ότι η «εσωτερική υποτίμηση» σε κάθε χώρα θα τις κάνει όλες πιο ανταγωνιστικές.

    Αυτό όμως, που κάνει είναι να φέρνει μία ανθρωπιστική καταστροφή.

    τα είπε το 2004……………

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/08/blog-post_1161.html

  • Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ
    ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
    ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
    ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
    ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
    ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ- ΥΠΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ
    ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΟΛΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ
    ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ
    ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    ΟΤΙ ΜΕ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
    ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ
    ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΧΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΕΞ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ
    ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
    ΠΟΥ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΩΜΑΤΩΝ
    ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ
    ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΥΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ
    ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ

    ΒΙΤΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Η Ελληνίδα γιαγιά .

  • ΕΛΛΑΣ: Η ΝΕΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ
    Σε άλλες παλαιότερες εποχές «αντιβασιλείς», έπαρχοι και αξιωματούχοι έφταναν από την μητρόπολη για να διοικήσουν τους πρωτόγονους ιθαγενείς, να δώσουν τα φώτα τους και να ρουφήξουν τον πλούτο τους. Σήμερα, όπως αρχίζει πια να γίνεται ξεκάθαρο από το ελληνικό παράδειγμα εποπτείας, η αποικιοκρατική διοίκηση γίνεται κατά κύριο λόγο από το πρόθυμο εγχώριο πολιτικό προσωπικό.

    Αυτοί οι πρόθυμοι τοποθέτησαν τη χώρα στη μέγγενη των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων φρόντισαν να εντάξουν στο εσωτερικό δίκαιο της χώρας τις απαιτήσεις των δανειστών και από το 2010 μέχρι και τώρα διοικούν ως τοποτηρητές ξένων συμφερόντων μετατρέποντας τη χώρα σε αποικία χρέους, όπου:
    •Δημιουργήθηκε μια τεράστια δεξαμενή φτηνού εργατικού δυναμικού
    •Υποτιμήθηκαν γενικότερα οι αξίες που θα επιτρέψουν στα εγχώρια και ξένα κοράκια να αρπάξουν τζάμπα ότι έχει αξία και προοπτική κέρδους
    •Απελευθερώθηκε η ασυδοσία του αφεντικού που μπορεί να κάνει νόμιμα τις δουλειές του τζάμπα
    •Δημιουργήθηκε ο μηχανισμός αφαίμαξης του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου για την εξυπηρέτηση του χρέους
    Στην ελληνική αποικία (χρέους) η εκλεγμένη κυβέρνηση έχει το ρόλο της μαριονέτας και υπάρχει μόνο και μόνο για να νομιμοποιεί και να εφαρμόζει τις αποφάσεις των δανειστών:
    •Πόσο, σε ποιον και τι θα ξεπουληθεί
    •Πόσος από τον παραγόμενο πλούτο θα επιστραφεί στους δανειστές
    •Σε ποιο ποσοστό και σε ποιο βαθμό θα πεταχτεί στο περιθώριο η ελληνική κοινωνία με την εξαφάνιση των κοινωνικών δαπανών.
    Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΩΣΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Στο πλαίσιο αυτού του καθήκοντος ακούμε τους σημερινούς αλλά και τους επίδοξους επόμενους ιθύνοντες να ορκίζονται πίστη στη βιωσιμότητα και την εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους, ακριβώς την ίδια στιγμή που με καμία αριθμητική και υπολογισμό κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Ακόμη κι αν εξαθλιωθεί το σύνολο του ελληνικού λαού για τον επόμενο αιώνα..
    ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ—ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ- ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    πηγη

    http://www.prooptikipress.gr/2014/11/blog-post_43.html

  • ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    ΟΣΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΛΗΛΙΖΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΑΣ
    ΞΥΠΝΑΤΕ
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ
    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ

    ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΟΙΛΙΣΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΕΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΟΟΟΟΟΛΑ

    ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

    Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ

    ΣΚΕΦΤΗΤΕ

    ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

    ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ

    ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ

    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

    ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

    ΒΙΝΤΕΟ:
    https://www.youtube.com/watch?v=L4IqH1vhICc
    Τράπεζα της Ελλαδας : 1927 – 2050

    Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρ 2013
    http://www.numismaticreform.blogspot.gr

    Στις 18-12-2012 ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανανέωση της άδειας λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδας. Τα ερωτημάτα είναι πολλά και οι απαντήσεις ίσως και να χάνονται πίσω στην ιστορία των δανείων και της ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους.

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

  • ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

    Αφού έφτασε στην άκρη του χωριού, ο μοναχός κάθισε κάτω από ένα δέντρο για να ξεκουραστεί τη νύχτα όταν ξαφνικά ένας χωρικός ήρθε τρέχοντας προς το μέρος του.
    «Δώσε μου τον πολύτιμο λίθο!», του φώναξε.
    «Ποιόν λίθο;», ρώτησε ο μοναχός.
    «Χθες το βράδυ», του απάντησε ο χωρικός, «ένας άγγελος εμφανίστηκε στο όνειρό μου. Μου είπε ότι αν πάω στην άκρη του χωριού το σούρουπο, θα βρω έναν άντρα κάτω από το δέντρο. Αυτός θα μου δώσει έναν πολύτιμο λίθο που θα με κάνει πλούσιο για πάντα». Ο μοναχός έψαξε στο σακίδιό του και έβγαλε έναν λίθο. «Ο άγγελος κατά πάσα πιθανότητα εννοούσε αυτό εδώ», είπε δίνοντάς τον στον χωρικό.
    «Τον βρήκα πριν από λίγες ημέρες σε ένα δάσος. Πάρτον, είναι δικός σου».
    Ο χωρικός κοίταξε τον λίθο με θαυμασμό. Ήταν ένα διαμάντι που είχε το μέγεθος γροθιάς και αμύθητης αξία. Τον πήρε λοιπόν και πήγε στο σπίτι του. Όλη τη νύχτα όμως δεν μπορούσε να κοιμηθεί και στριφογύριζε πάνω στο κρεβάτι του. Κάτι τον έκανε να νιώθει άσχημα, κάτι που δεν ήταν σε θέση να καταλάβει και που τον βασάνιζε συνεχώς.
    Την επόμενη μέρα, μόλις ξημέρωσε σηκώθηκε, πήγε πίσω στον άνθρωπο που βρισκόταν κάτω από το δέντρο και του είπε:

    «Δάσκαλε, θα με βοηθήσεις να αποκτήσω εκείνα τα πλούτη που σου επέτρεψαν να δώσεις ένα τέτοιο διαμάντι με τόση ευκολία;».

    http://enallaktikidrasi.com/2015/12/to-diamanti/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>