«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αλήθειες και τα ψέματα.

ΚΕΝΟ 1Στην φωτογραφία δείχνω τους επικοινωνούντες  οργανισμούς  μίσους και φρίκης!

Ναι πράγματι σήμερα για την Ελλάδα δεν έχει μόνο συννεφιά, αλλά τα σύννεφα είναι δηλητηριασμένα. Και η βροχή που πέφτει σε λιώνει, σε αφανίζει.
Θα αρχίσω με κάτι καθοριστικό για να σωθεί η Ελλάδα.
Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας…
Αν δεν δικαστούν όλοι μαζί για εσχάτη προδοσία, η Ελλάδα δεν σώνεται.
Όσο για τον Τσίπρα, αυτός πρέπει να δικαστεί για την απειρία του, ατολμία του και τα ψέματά του!
Αυτά που ζούμε είναι μεθοδικά σχεδιασμένα να μην μπορείς να ξεφύγεις, η νέα τάξη πραγμάτων το παλεύει τουλάχιστον επίσημα 200 χρόνια, δεν θα αφήσει την Ελλάδα να της τα ξανά χαλάσει.

Και ιδικά όταν έχει καταφέρει να υποδουλώσει το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού!
Ας έρθουμε στα γεγονότα, ο Σαμαράς για να μην χρεωθεί αυτά που συμβαίνουν, παρέδωσε στον εν γνώση του άπυρο Τσίπρα, σε προηγούμενη βάση ο Τσίπρας ενώ μπορούσε να πάρει την εξουσία έκανε πίσω, όμως ο Σαμαράς όντος προδότης βρήκε την ευκαιρία με τον πρόεδρο της δημοκρατίας και του έστησε παγίδα.
Ας έρθουμε στην συμφωνία, τρίτο μνημόνιο στις Βρυξέλες, πράγματι εκεί συνέβησαν όχι απλά εκβιασμοί από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, αλλά και συγκεκριμένες απειλές.
Αυτό που είπε άθελα του ο Τσίπρας ότι εγώ δεν ήθελα να υπογράψω αυτήν την επαίσχυντη συμφωνία, έλεγε αλήθεια, που την μάζεψε στην συνέχεια κατόπιν νέων απειλών.
Με αυτά που λέω δεν θέλω να τον απαλλάξω από τις ευθύνες του, διότι έκανε ένα προδοτικό λάθος, είπε ότι αν αρνιόταν θα γινόταν ήρωας, αλλά δεν το έπραξε για το καλό της πατρίδας.
Μέγα ψέμα, δεν θα γινόταν ήρωας, θα τον κατασπάραζαν οι εδώ προδότες, γενίτσαροι και μετά οι ξένοι νταβατζήδες.
Όταν εν χορό όλο το κατεστημένο δουλικό και η ολιγαρχία του έλεγε υπόγραψε συμφωνία, μην γυρίσεις χωρίς συμφωνία, καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν δεν υπόγραφε, θα τον έστηναν στον τοίχο.
Λοιπόν είπε ψέματα για τον δήθεν ηρωισμό.
Και τώρα παλεύει να μαζέψει τα αμάζευτα, αφού ακόμα και μέσα στην κυβέρνηση υπάρχουν ολιγάρχες που του επέβαλαν να υπογράψει!
Διάβασα πολλά άρθρα σε πολλά να μην πω χιλιάδες σαιτ, διασταύρωσα πληροφορίες και διαπίστωσα την φρίκη, την παγκόσμια φρίκη που βιώνουν οι λαοί που βρίσκονται στα δόντια της νέας τάξης.
Παραπάνω έφτιαξα την αλήθεια σε μια φωτογραφία, δείχνοντας ακριβώς τι συμβαίνει και πως λειτουργεί η νέα τάξη, που όλοι οι υπάρχων οργανισμοί είναι επικοινωνούντα δοχεία και δεν γλιτώνεις με τίποτα.
Θα θυμάστε πρόσφατα ήρθε από κοντά να κάνει τους εκβιασμούς του ο Κέρι, ο Τσίπρας ακόμα με περισσή αφέλεια του ζήτησε να μιλήσει στο ΔΝΤ και η απάντηση που εισέπραξε ήταν το ΔΝΤ έχει διευθυντή!
Στις Βρυξέλλες κατά την διάρκεια των εκβιαστικών διαπραγματεύσεων ο Τσίπρας ζήτησε από τον Λίου υπουργό οικονομικών της Αμερικής την βοήθεια του και από την μια του έλεγε του Τσίπρα ναι θα σε βοηθήσω και από την άλλη τον μαχαίρωνε υπόγεια! Ο Λίου και όλοι όσοι πέρασαν από αυτό το υπουργείο είναι στελέχη της Παγκόσμιας τράπεζας ή του ΔΝΤ!
Θα μου πει κάποιος και από πού το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;
Μα φυσικά από την απάντηση του Κέρι ότι το ΔΝΤ έχει διευθυντή.
Στην Βραζιλία όταν απεδείχθησαν εταιρίες αμερικανικές ότι δωροδοκούσαν και έκαναν δολιοφθορές κατά του λαού η κυβέρνηση τους έστειλε στο δικαστήριο και δικάστηκαν και κρατικοποίησε όλες τις βρόμικες αμερικανικές εταιρίες!
Και ταυτόχρονα δήλωσε ότι δεν θα πληρώσει το ΔΝΤ γιατί αυτό ήταν πίσω από όλα τα αίσχη. Ότι πήγε να κάνει και ο λίγος Τσίπρας εδώ, που είπε ότι σταματά να πληρώνει το ΔΝΤ και ότι προέχει η ζωή των πολιτών και είδαμε τα επακόλουθα χωρίς να βλέπουμε τους εκβιασμούς, πλήρωσε και εδώ και δεν είχαμε για τις βασικές ανάγκες, αφού είχε μαζέψει όλα τα λεφτά!
Το ίδιο έγινε και στην Βραζιλία, την μια ημέρα το ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βραζιλίας ότι δεν πληρώνει το ΔΝΤ και την άλλη ημέρα ο Πολύς Μπιλ Κλίντον διέταξε το ΔΝΤ, προσέξτε έχει σημασία με την δική μας καταστροφή που επιβουλεύεται η Αμερική, λοιπόν συνεχίζω διέταξε το ΔΝΤ να ανακοινώσει ότι η Αμερικανική κυβέρνηση αν δεν πληρώσει το ΔΝΤ θα την αποκλείσει την Βραζιλία από όλα τα Οικονομικά Φόρουμ. Που σημαίνει δεν θα την δάνειζε κανείς στην άθλια κατάσταση που την είχαν φέρει. Την άλλη ημέρα για να μην πω ώρες μετά την ανακοίνωση η Βραζιλία έτρεχε να μαζέψει τα λεφτά να πληρώσει το ΔΝΤ!

Εδώ δεν έχει διευθυντή το ΔΝΤ;;;;
Το ΔΝΤ και εκεί στην Βραζιλία είχε ζητήσει τα προσφιλή του αιτήματα, ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, των λιμανιών, του ρεύματος, του νερού, των επιχειρήσεων, κάτω τους μισθούς και τις συντάξεις και μείωση στο κοινωνικό κράτος κατά 50%. Έκανε και άλλα τα οποία ήταν σε ένα πακέτο απαιτήσεων από την Βραζιλία, Το ίδιο έπραξαν με καρμπόν και στην Αργεντινή, και σε δεκάδες εκατοντάδες άλλα έθνη!
Το βασικό είναι ότι το ΔΝΤ δεν δίνει ποτέ δανεικά για την βελτίωση των συνθηκών του κάθε λαού, αλλά για να πληρωθούν τα εικονικά χρέη προς αυτό!
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, ακριβώς το ίδιο, καρμπόν, διαπίστωσα ότι τα μέτρα τα έχει σε φωτοτυπία και τα δίνει σε όλους με την ίδια τακτική, για να μην μπλέξει με διαμαρτυρίες ότι σε κάποιο κράτος του έκαναν καλύτερες διευκολύνσεις!
Και ερχόμαστε σε αυτό που τα δισεκατομμύρια πληθυσμών σε όλο το πλανήτη δεν γνωρίζουν, ότι όλα αυτά τα νήματα τα κινεί η συνεχιζόμενη αιώνες ολιγαρχία της Αμερικής με τους οργανισμούς που δείχνω περιληπτικά στην φωτογραφία, διότι υπάρχουν και άλλοι οργανισμοί που λέγονται ΜΚΟ και άλλοι, δηλαδή η Αμερική δείχνει προς τα έξω ότι θέλει να βοηθήσει αλλά??? Πρέπει πρώτα να είμαστε σωστοί στις συμφωνίες μας με άσχετους υποτίθεται οργανισμούς με την Αμερική, ενώ αυτή κινεί όλα, μα όλα τα νήματα!
Έχω όλα τα στοιχεία για αυτά που γράφω τι συμβαίνει αιώνες κάτω από την παγκόσμια δικτατορία της Αμερικής.
Όλοι οι πρόεδροι της Αμερικής είναι πληρωμένες προδοτικές μαριονέτες του συστήματος της παγκόσμιας ολιγαρχίας.
Ο Αλ Κορ μπορούσε να αποδείξει και να πάρει την εξουσία από τον Μπους αυθημερόν, αλλά το σύστημα του μήνυσε κάτσε καλά μην σε βρουν σε κανένα χαντάκι και υποχώρησε αφού του είπαν ότι θα έχει και αυτός ένα κομμάτι από την πίτα και ο λαός δεν πάει να πεθάνει, μέχρι εκεί ήταν οι δημοκρατικές του ευαισθησίες, το ίδιο και του Τσίπρα. Δεκάδες δημοκρατικοί υποψήφιοι το έπραξαν κάτω από απειλές και μεθοδεύσεις.
Αυτό το σύστημα βολεύει και τους Ευρωπαίους ολιγάρχες προδότες και την φασιστική Κίνα και την Ρωσία, όχι τους λαούς τους.
Θα μου πει κάποιος και τι μέλει γενέσθαι;;;
Ο μόνος τρόπος είναι να υπάρξουν ομαδικές επαναστάσεις λαών, όχι μια, μια διότι μπορούν και την πνίγουν στο αίμα.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>