«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρε… τι μου θυμίζει; Ρε… τι μου θυμίζει; Ναι θυμήθηκα τους μαυραγορίτες της κατοχής μου θυμίζει!

Άντε να πείσεις τον κόσμο ότι η Ελλάδα δυστυχά! Έτσι και στην κατοχή οι προδότες και μαυραγορίτες γλεντούσαν και έτρωγαν με χρυσά κουτάλια τύπου Μητσοτάκη, όταν ο λαός πέθαινε και τους μάζευαν με το καροτσάκι, όταν παιδιά πεθαίνανε πρησμένα για μια κουταλιά λάδι!

Έτσι και σήμερα άνθρωποι ξεσπιτωμένοι, κατεστραμμένοι, κοιμούνται στα πεζοδρόμια  σε χαρτοκιβώτια, παιδιά δεν σιτίζονται, άρρωστοι δεν έχουν γιατρό, νοσοκομείο, φάρμακα και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κατακλέψει το αίμα του λαού και τα διαθέτουν έτσι βρόμικα και πρόστυχα όπως θα δείτε παρακάτω!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ντροπή! Ο κόσμος πεινάει, πολλές οικογένειες δεν έχουν ούτε καν τα βασικά για να επιβιώσουν, και κάποιοι ξοδεύουν περιουσίες στα πόδια του Παντελίδη!

Οι θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ στον «βωμό» της καψούρας. Ο Παντελίδης «χάθηκε» σε βουνό από γαρίφαλα! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Γίνεται να βλέπουμε τέτοιες εικόνες σε περίοδο οικονομικής κρίσης; «Γίνεται, γίνεται, γίνεται…» θα μπορούσε να μας απαντήσει -τραγουδιστά- ο Παντελής Παντελίδης, δανειζόμενος τον στίχο από το ομώνυμο σουξέ του! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί από χθες σε μια σειρά φωτογραφιών που έχουν γίνει viral, διχάζοντας τα πλήθη στα social media. Σε αυτές ο Παντελής διακρίνεται από τη μέση και πάνω, καθώς υπάρχει μπροστά του ένα ολόκληρο βουνό από γαρίφαλα, το οποίο… έχτισαν θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται αυτή την εποχή με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη….


Βουνό από πανέρια

Ποια ύφεση; Για τους ένθερμους fans του Παντελίδη αυτά είναι μάλλον άγνωστες λέξεις. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ξοδεύτηκαν τόσες χιλιάδες ευρώ στον… βωμό της καψούρας που προσφέρει ο αοιδός μέσα από τα άσματά του; 


Ενα πανέρι με γαρίφαλα στα μπουζούκια στοιχίζει κατά μέσο όρο 10 ευρώ. Ενα βουνό από πανέρια πόσο στοιχίζει; Ούτε με την απλή μέθοδο των τριών δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε άκρη.
Ο μόνος που γνωρίζει την αξία όλων αυτών των λουλουδιών είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Οπως ήταν φυσικό, με το που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο τα social media πήραν φωτιά! 

«Ντροπή! Ο κόσμος πεινάει, πολλές οικογένειες δεν έχουν ούτε καν τα βασικά για να επιβιώσουν, και κάποιοι ξοδεύουν περιουσίες στα πόδια του Παντελίδη» σχολίασε κάποιος. 

«Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» σημείωσε με χιούμορ ένας άλλος. «Η Μέρκελ τις είδε αυτές τις φωτογραφίες ή ακόμα;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος. 

Βέβαια, δεν έλειψαν κι εκείνοι που υποστήριξαν ότι αυτές οι εικόνες δεν εκφράζουν το σύνολο του κόσμου που βγαίνει για να διασκεδάσει.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/blog-post_119.html#more

 

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ρε… τι μου θυμίζει; Ρε… τι μου θυμίζει; Ναι θυμήθηκα τους μαυραγορίτες της κατοχής μου θυμίζει!

  • ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

    ΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΜΑΙΪΛ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ………………

  • ΠΡΩΤΕΑΣ

    Δεν Λυπάμαι για αυτόν τον κόσμο που αναφέρεις φίλε μπλοκερ γιατί αυτοί που είναι αυτό τους αξίζει. Επίσης γι αυτά τα διποδα ανθρωποιδοι
    εγω με την οικογένειά μου και άλλοι 500.000 ΈΛΛΗΝΕΣ είμαστε μετανάστες διασκορπισμενοι σε όλες τις ηπείρους για να γλεντοκοπανε
    Οι (ξύπνιοι).του συστήματος. Επιτέλους πότε θα ξεσηκωθεί αυτός ο λαός. Αλλά τι λέω εδώ δεν έχουν κάνει την ατομική και προσωπική επανάσταση. Κουράγιο και αφύπνιση στα χτυπήματα θεριεβουν οι σκλάβοι. ΠΡΩΤΕΑΣ.

  • ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

    faos fos
    Σήμερα στις 9:09 μ.μ.

    Προς

    kostas@arxaiaithomi.gr

    Κύριο μέρος μηνύματος
    ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΑ , ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .

    ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ

    ΤΟ ΛΑΠ-ΤΟΠ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ .

    Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ …………………….

    ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ .

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ

    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ .

    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ .

    ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,

    ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ,

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ,

    ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ,

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ,

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑ ,

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ,

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ,

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1940 ,

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ( ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ) ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ( ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ .
    ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑΠΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ .

    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΩ .

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ Ε Ν Ι Α Ι Ο ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ .

    ΕΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ ΛΑΠ-ΤΟΠ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ .

    ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ .Π.Χ ΕΧΩ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ .

    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

    ΥΣ.

    ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ .

    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ <> ΤΩΝ ΑΔΙΚΟ – ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ (ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ) ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΣΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ,

    ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΡΩΣΕΩΝ .

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ! ! !

    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΟΙ <> ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ . ΣΕ ΟΣΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΑ

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>