«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι φίλοι μας σύμμαχοι και ιδιαίτερα οι Ευρωπαίοι μας ωθούν βάση σχεδίου σε πόλεμο με την Τουρκία!

Αντίγραφο από Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΗ
Όλος αυτός ο οικονομικός στραγγαλισμός και ιδιαίτερα στις ένοπλες δυνάμεις δεν είναι οικονομικής φύσης.
Θέλουν τον διαμελισμός της Ελλάδος, τον ορυκτό πλούτο, τον Ήλιο μας, τις θάλασσές μας, τα νησιά μας, για τεράστιες ξενοδοχειακές επενδύσεις, και προσπαθούν με ένα μέρος τον οικονομικό εκβιασμό και με ένα άλλο μέρος το ποιο σοβαρό και επικίνδυνο τους λαθρομετανάστες.
Άνετα αν υπήρχε η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και το πνεύμα μιας δυνατής Ευρώπης ενωμένης, θα έστελναν ναυτικές δυνάμεις υπό την διοίκηση Έλληνα διοικητή και θα λυνόταν το θέμα!
Όμως μας απειλούν με την Σενγκεν και τα σύνορα, θα κλείσουν τα σύνορα τους παραβιάζοντας τις υποτίθεται απαραβίαστες συνθήκες τις Σενγκεν για να εγκλωβίσουν τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!
Δυστυχώς χωρίς να διακατέχομαι από την δικαιολογημένη λογική και δικαιώσεις της μεγάλης Ελλάδας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να επιτεθούμε στην Τουρκία, να καταλάβουμε μέχρι την Κωνσταντινούπολη, ώστε να σταματήσουμε αυτήν την μόλυνση της ελληνικής φυλής από τους εντεταλμένους εκβιαστικά πληθυσμούς των αλλόφυλων, που μέσα σε αυτούς τους πληθυσμούς είναι πράκτορες , μισθοφόροι και πληρωμένοι δολοφόνοι!
Οι φίλοι μας σύμμαχοι όπως πάντα για όσους διαβάζουν ιστορία, μας εξαντλούσαν οικονομικά και μετά μας οδηγούσαν σε πόλεμο, είτε τον χάναμε, είτε τον κερδίζαμε, οι φίλοι μας σύμμαχοι κέρδιζαν αναγκάζοντας μας να παίρνουμε δανεικά για να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα ενός πολέμου και ακόμα εκβιαστικά να αποσυρθούμε από τα εδάφη που είχαμε καταλάβει, που σε τελική ανάλυση είναι ελληνικά , είτε να αντεπεξέλθουμε στην διαβίωση του ελληνικού χειμαζόμενου ελληνικού πληθυσμού!
Αυτοί είναι οι δημοκράτες αν τον κόσμο σύμμαχοι μας, αυτή είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης που η Ελλάδα είναι δακτυλοδεικτούμενη ως μαύρο πρόβατο!
Ο ελληνικός λαός δυστυχώς να προετοιμάζεται για τα χειρότερα, ο πόλεμος με την Τουρκία είναι προ των θυρών.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>