«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η προδοτική αριστερά και δεξιά και τα εξωμήτρια τέκνα της, συνιστώσες και άλλες παραφυάδες και οι φιλελεύθεροι της δεξιάς!

ΣΚΟΥΡΟ Α
Χρυσό παιδί ο Χρυσός!Να τον χαιρόσαστε νεοδημοκράτες! Φτου να μην σας ματιάσω! Αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή στο κόμμα σας;;; καταλαβαίνουμε τι είναι οι παρακάτω!

Λαβαίνω μηνύματα και άρθρα από τους διάφορους φιλελεύθερους, τα οποία δεν θα τα αναφέρω ονομαστικά για δεοντολογικούς λόγους.
Έχουν πολύ πλάκα αλλά και κριμένη φρίκη για το πώς βλέπουν τον άνθρωπο ανάλογα με τα προσωπικά δικά τους συμφέροντα!
Όλοι αναμασάνε την ίδια καραμέλα τέρμα ο λαϊκισμός, τώρα τι εννοούν λαϊκισμό αυτό είναι για τις μάγισσες και τις χαρτορίχτρες!
Διατυμπανίζουν τέρμα το κράτος και να υπάρχει η ιδιωτική πρωτοβουλία που θα τα ρυθμίζει όλα!
Φωνάζουν να κάνει ότι θέλει ο πολίτης για να τα βγάλει πέρα!
(Λαϊκισμός, Τέρμα το κράτος, να κάνει ότι θέλει ο πολίτης)
Αυτό το τρίπτυχο δεν είναι τυχαίες επιλογές, αλλά το ευαγγέλιο του φιλελευθερισμού.
Τι λένε λαϊκισμό;

Οποιαδήποτε ενέργεια του λαού για τα δικαιώματά του, οποιαδήποτε καταγγελία που φανερώνει τις απάτες τους, οποιονδήποτε τολμήσει να πάρει το μέρος του λαού εναντίον των συμφερόντων τους, μικρά και μεγάλα, με μια λέξη οτιδήποτε βλάπτει τα συμφέροντα των εχόντων, είναι λαϊκισμός!
Τέρμα το κράτος το λεγόμενο (Κρατισμός). Με ένα σπάρο όλα τα τρυγόνια! Να μην κάνει ελέγχους το κράτος, για να μπορούν να αλωνίζουν οι διάφοροι απατεώνες, κλέφτες, καταπατητές, κερδοσκόποι! Να έχουν όλες τις κοινωνικές παραχωρήσεις του κοινωνικού κράτους σε ιδιωτική πρωτοβουλία επί πληρωμή, όλες οι κοινωνικές παροχές, επιδόματα, σε αδύνατους πληθυσμούς, νερό, ρεύμα, συγκοινωνίες, φάρμακα, νοσοκομειακή περίθαλψη μόνο για τους έχοντες!
Να κάνει ο πολίτης ότι θέλει, δηλαδή να είναι ελεύθερος όπως το διατυπώνουν, να δημιουργεί το μέλλων του όπως αυτός μπορεί, καλό ακούγεται, αλλά φρικιαστικό στην εκτέλεση, να κάνει ότι θέλει ο πολίτης, σημαίνει οι έχοντες, γιατί αυτοί έχουν την δύναμη να κάνουν, οι μη έχοντες θα είναι οι δούλοι, αυτό είναι θρησκεία για τον φιλελευθερισμό. Πώς να κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς έλεγχο από το κράτος;;; Εδώ είναι το κουμπί το εφτασφράγιστο μυστικό, θα υπάρχει κράτος αλλά της ολιγαρχίας, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ολίγων.
Ο νέος αρχηγός της δεξιάς κομματοκρατίας. Οικογενειοκρατίας κάνει σημαία, τέρμα στον λαϊκισμό, το διατυμπανίζει πέρα δώθε, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού για διάφορους λόγους κυρίως από άγνοια, συμφωνεί ελαφριά την καρδιά, γιατί πράγματι ο λαϊκισμός είναι ο χειρότερος δολιοφθορέας της κοινωνίας με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες!
Όμως δεν διευκρινίζουν τι είναι λαϊκισμός, τι προπαγανδιστικός λαϊκισμός και που ξεχωρίζουν τα δίκαια αιτήματα του λαού με τους αγώνες του λαού από τον λαϊκισμό;;;
Ο εθνικοφρονικός λαϊκισμός με με την θρησκευτωαπάτη κάνουν μια φασιστική σούπα που έχει μέσα της ανθρώπους μισερούς, αδύνατους να έχουν αισθήματα για τον άνθρωπο, έλλειψη πίστης στο εαυτό τους, με μια λέξη πολιτικοθρησκευτικό κόμπλεξ!
Αυτή η μίξη ανθρώπων εξέλεξαν τον Μητσοτάκη αντί έναν νέο καθαρό, άριστο δεξιό πολιτικό, μια τέτοια επιλογή θα ήταν καταστροφή για τον χαρακτήρα τους, το ίδιο κατασκεύασμα με το παραπάνω είναι και η άκρα αριστερά, μόνο στο χρώμα των πλακάτ και στους τίτλους αλλάζουν, είναι τα δυο υπεύθυνα άκρα φασισμού και προδοσίας, που έχουν φέρει την πατρίδα μας εδώ που βρίσκεται σήμερα!
Αυτά τα δυο άκρα που δεν μπορούν να επιβληθούν στις δημοκρατικές πλειοψηφίες λαού, σπέρνουν δούρειους ίππους με παραφυάδες να εμβολίζουν την δημοκρατία και να επιβάλουν τις παράνομες βλέψεις τους μέσω διπρόσωπων προσώπων που έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και είναι εύκολα ελεγχόμενοι από τα μητρικά κόμματα.
Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι τα κρυφά χαρτιά εμβολισμού της κοινωνίας των δυο πολιτικών άκρων.
Θα μου πει καλόπιστα κάποιος τι κάναμε και τι θα κάνουμε;
Όταν λέγαμε υποτίθεται δημοκρατικά και πολιτισμένα ότι θα διαλέξουμε να ψηφίσουμε το σκατό που θα μυρίζει λιγότερο, αντί να κάνουμε την ανατροπή, τώρα μας έπνιξαν τα σκατά γιατί γέμισε ο πολιτικός βόθρος!
Τώρα η ανατροπή είναι δύσκολη και πολύ επώδυνη, αλλά αναγκαία. Επανάσταση λαϊκή με τον έλεγχο από το στρατό, δεν υπάρχει άλλη λύση, μετά είναι ο εμφύλιος.
Το θάνατο από την ζωή τα χωρίζει η (αγάπη).
ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ !
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ