«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτό είναι το εγκληματικό εργαλείο της Νέας τάξης για το θάνατο της Ευρώπης

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ…

Πρέπει σήμερα, όχι αύριο, να πούμε αλήθειες και να αποφασίσουμε να σώσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας με όποιο τίμημα χρειαστεί, πρέπει να ιεραρχήσουμε τι είναι ανθρωπισμός και τι εθνικός θάνατος εκφυλισμός.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα για να σωθεί θέλει λαϊκή επανάσταση από το λαό μαζί με τον στρατό, σήμερα όχι αύριο.

Μην περιμένουμε το ΜΑΝΑ εξ ουρανού δεν θα έρθει, εμείς είμαστε υπεύθυνοι, εμείς κάναμε και κάνουμε λάθος επιλογές, εμείς πρέπει να σκοτώσουμε το φίδι της νέας τάξης στην φωλιά του!

Αυτοί οι λαοί δεν κολλάνε με τίποτα με τους ευρωπαϊκούς λαούς, ούτε θρησκευτικά, ούτε ιστορικά, ούτε μορφωτικά, ούτε φυλετικά, ούτε με ήθη και έθιμα και αυτό είναι η απόδειξη γιατί εκβιαστικά σε συνεργασία με τις μαριονέτες ευρωπαϊκές ηγεσίες ετοιμάζουν τον θάνατο της Ευρώπης.

Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί άλλο να ανεχτεί αυτή την δολοφονική εισροή δολοφόνων αλλόφυλων.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Αυτό είναι το εγκληματικό εργαλείο της Νέας τάξης για το θάνατο της Ευρώπης

  • iovios

    Αυτή τη φορά το παράκαναν με τις παρανομίες στο Υπουργείο Εξωτερικών Δημιουργούν, συντηρούν, ενημερώνουν και κοινοποιούν λίστες συνταξιούχων διπλωματικών υπαλλήλων με μνείες προσβλητικές για μέλη, όπως ότι δεν είχαν πάρει προαγωγή επί 20-25 χρόνια στην ενεργή υπηρεσία και ότι, έτσι, αποκαλούνται τώρα “συνταξιούχοι Γραμματείς Πρεσβείας” ή «συνταξιούχοι Σύμβουλοι Πρεσβείας Α” και επομένως “όχι Πρέσβεις”, χωρίς να τους έχει δώσεις κανείς άδεια ή χωρίς να υπάρχει συναίνεση, κατά παράβαση του Νόμου Ν. 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

    Συγκεκριμένα κυκλοφορεί μία «Αλφαβητική κατάσταση αφυπηρετησάντων διπλωματικών υπαλλήλων» έκδοσης ΣΤ1 Διεύθυνσης Προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία δημιουργίας του 18/11/2015 (όπως αναγράφεται στο κάτω αριστερό άκρο εκάστης δεύτερης σελίδας), το οποίο περιλαμβάνει περίπου 200 ονοματεπώνυμα συνταξιούχων διπλωματικών υπαλλήλων ταξινομημένα στις εξής στήλες: «ονοματεπώνυμο», «βαθμός», «αποχ.» «διεύθυνση κατοικίας» και «τηλέφωνα».

    Ειδικότερα, στη στήλη «βαθμός» υπάρχουν καταγεγραμμένες οι εξής ενδείξεις:

    – ΠΡΣ (δηλ. Πρέσβης)
    – ΠΥΑ (δηλ. Πληρεξούσιος Υπουργός Α’)
    – ΠΥΒ (δηλ. Πληρεξούσιος Υπουργός Β΄)
    – ΠΥΑ σκέτο. (δηλ. Πληρεξούσιος Υπουργός Α’
    – ΠΥΒ σκέτο (δηλ. Πληρεξούσιος Υπουργός Β’).
    – ΠΡΕΣΒΗΣ ε.τ.
    – ΣΠΑ (δηλ. Σύμβουλος Πρεσβείας Α’)
    – (ΣΠΑ) (δηλ. Σύμβουλος Πρεσβείας Α’ «εντός παρενθέσεως»).
    – ΓΠΒ (δηλ. Γραμματέας Πρεσβείας Β΄).

    Η δημιουργία λίστας με την παράθεση, παραπλεύρως του ονοματεπωνύμου, των εκφράσεων «Σύμβουλος Πρεσβείας Α’», ή «Γραμματέας Πρεσβείας Β’», αποτελεί μια βαρύτατη παραβίαση του Ν. 2472/1997 όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα «περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», και παράλληλα «δυσφήμιση» (Ποιν. Κώδικα) ορισμένων ατόμων, ήδη συνταξιούχων, τα οποία διαπομπεύονται, σε άγνωστο αριθμό αποδεκτών του καταλόγου, με ενδείξεις ότι δεν προήχθησαν στην καριέρα τους πέραν του βαθμού του Γραμματέα Πρεσβείας Β’ ή του Συμβούλου Πρεσβείας Α’ Τάξεως (ΣΠΑ’) και δημιουργεί δυσμενείς εντυπώσεις ως προς τα άτομα στα οποία αναφέρεται, ανάλογα με εκείνα ενός αποσπάσματος ποινικού μητρώου το οποίο δεν θα έδειχνε απόλυτα καθαρό, σε σχέση με τους λοιπούς.

    Όπως επισημαίνεται στο http://tinyurl.com/hrpmg8z το άρθρο 2 του Ν. 2472/1997 όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα ορίζει: «Για τους σκοπούς του παρόντος νόμου νοούνται ως:

    α) “Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων.
    ……………….
    θ) “Τρίτος”, κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή ή υπη¬ρεσία, ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός, εκτός από το υποκείμενο των δεδομένων, τον υπεύθυνο επεξεργασίας και τα πρόσωπα που είναι εξου¬σιοδοτημένα να επεξεργάζονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, εφόσον ενεργούν υπό την άμεση εποπτεία ή για λογαριασμό του υπεύθυ¬νου επεξεργασίας.

    ι) “Αποδέκτης”, το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή ή υ¬πηρεσία, ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός, στον οποίο ανακοινώνονται ή μεταδίδονται τα δεδομένα, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για τρίτο ή όχι.

    ια) “Συγκατάθεση” του υποκειμένου των δεδομένων, κάθε ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βουλήσεως, που εκφράζεται με τρόπο σαφή, και εν πλήρη επίγνωση, και με την οποία, το υποκείμενο των δεδομένων, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει πληροφόρηση τουλάχιστον για τον σκοπό της επεξεργασίας, τα δεδομένα ή τις κατηγορίες δεδομένων που αφορά η επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και το όνομα, την επωνυμία και τη διεύθυνση του υπεύθυνου επεξεργασίας και του τυχόν εκπροσώπου του. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα».

    Το άρθρο 4 του ίδιου νόμου αναφέρει: «1. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να τύχουν νόμιμης επεξεργασίας πρέπει:
    ………
    β) Να είναι συναφή, πρόσφορα, και όχι περισσότερα από όσα κάθε φορά απαιτείται εν όψει των σκοπών της επεξεργασίας»

    Επίσης όπως επισημαίνεται στο http://tinyurl.com/hrpmg8z το άρθρο 12 του ίδιου νόμου ορίζει: «1. Καθένας έχει δικαίωμα να γνωρίζει εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας. Προς τούτο, ο υπεύθυνος επεξεργασίας, έχει υποχρέωση να του απαντήσει εγγράφως.

    2. Το υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα να ζητεί και να λαμβάνει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, χωρίς καθυστέρηση και κατά τρόπο εύληπτο και σαφή, τις ακόλουθες πληροφορίες:

    α) Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους.

    β) τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών.

    Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε συναφείς υποθέσεις, στο παρελθόν, έχει επισημάνει εγγράφως στο Υπουργείο Εξωτερικών τον παράνομο χαρακτήρα παρόμοιων ενεργειών που καταλήγουν σε δημιουργία καταλόγων με δεδομένα προσώπων, τα οποία ουδέποτε σας έχουν δώσει την απαιτούμενη από το νόμο συγκατάθεση για ανάλογες μη επιτρεπόμενες από το νόμο ενδείξεις, σε δημοσιευόμενα και κυκλοφορούντα σε άγνωστο αριθμό αποδεκτών, προσωπικά δεδομένα τους, διατυπωμένα με αιχμές κατά προσβλητικό τρόπο για τη σταδιοδρομία τους.

    Στο http://tinyurl.com/hrpmg8z διατίθεται έτοιμη – σε υπόδειγμα – η αίτηση/καταγγελία προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κατά του Υπουργείου Εξωτερικών, προς χρήση εκ μέρους κάθε ενδιαφερόμενου ή θιγόμενου από την παραπάνω πρακτική, καθώς και υπόδειγμα «αγωγής αστικής ευθύνης κατά του Υπουργείου Εξωτερικών, για διεκδίκηση αποζημίωσης, λόγω ηθικής βλάβης.

    Στο μεταξύ, ένα μέλος των Συνταξιούχων Πρέσβεων, γνωστός για την πετυχημένη δικαστική διεκδίκησή του, ποσών ηθικής βλάβης από το Υπουργείο Εξωτερικών, είχε κατά νου να δώσει στοιχεία και σχέδια για δικαστική διεκδίκηση Ηθικής Βλάβης με αγωγές αποζημίωσης από συνταξιούχους Πρέσβεις οι συντάξεις των οποίων έχουν μειωθεί κατά πολύ και συνεχώς μειώνονται, με αποτέλεσμα να θίγεται η αξιοπρέπειά τους αφού μεταβάλλονται σε ζητιάνους για καταβολή των φόρων ΕΝΦΙΑ κλπ (με επιχειρήματα από απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας από μειώσεις συντάξεων”. Αλλά μπροστά σε συνεχείς υπεροπτικές συμπεριφορές των εν ενεργεία και συνταξιούχων Πρέσβεων, ο εν λόγω συνάδελφος δεν θα τους πει απολύτως τίποτα. Καλά να τα πάθουν να δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται μέχρι τα 300 ευρώ και να μην έχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Τέτοια σκληρότητα που είχαν δείξει όταν είχαν τις μεγάλες θέσεις και ήταν κομμάτια της εξουσίας…..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>