«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΕΚ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΡΧΗ!

ΑΝΑΜΝΗ Α

«ΗΚΕΙΣ, Ω ΛΥΚΟΥΡΓΕ, ΕΜΟΝ ΠΟΤΕ ΠΙΟΝΑ ΝΗΟΝ ΖΗΝΙ ΚΑΙ ΝΗΟΝ ΖΗΝΙ ΚΑΙ ΠΑΣΙΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΩΜΑΤ’ ΕΧΟΥΣΙ. ΔΙΖΩ, ‘Η ΣΕ
ΘΕΟΝ ΜΑΝΤΕΥΣΟΜΑΙ ‘Η ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΑΛΛ’ ΕΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΟΝ
ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΟΥΚ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΣ ΕΠΙ ΧΘΟΝΙΗ ΕΞΕΙ».

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η ανθρωποτητα μπηκε στο 2016.

Φαινεται οτι ηρθε η ωρα των μεγαλων αποφασεων.

Για να στρωθη ενα τραπεζι, πρεπει να απλωθη επανω του ενα πεντακαθαρο ασπρο τραπεζομαντηλο.

Αυτοι που θα καθησουν ολογυρα δεν πρεπει να εχουν χερια λερωμενα απο εγκληματα, κλοπες, απατες, προδοσιες, αρπαγες και λεηλασιες πασης μορφης, οπως εχουν τα χερια των πιστων εγχωριων και ξενων τιμαριωτων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Εαν καθησουν στο τραπεζει αυτο οι πιστοι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου τοτε ο υπνος της πνευματικης αφασιας των λαων θα καταδικασει την ανθρωποτητα σε θανατον.

Οι Ελληνες στην περιπτωση αυτη θα λειψουν και η ανθρωποτητα ας ψαξη να ξαναβρη τον δρομο της τον Οικουμενικο με καποιον καινουργιον οδηγο.

Ο νεος ομως οδηγος, οποιος και εαν ειναι αυτος, θα ερθει ειτε το θελει ειτε οχι στην αθανατη Ελλαδα για να λαβη τον ενα και μοναδικο Δελφικο χρησμο: «Ηλθες, ω Λυκουργε, στο δικο μου, καποτε ευημερουντα ναο του Διος και των αλλων θεων των εχοντων τις κατοικιες του στον Ολυμπο.

 

 

Δισταζω να σε ονομασω θεον ‘η ανθρωπον, αλλα μαλλον θεον σε προσφωνω, ω Λυκουργε.

Ηλθες αιτουμενος την ευνομιαν.

Αμεσως εγω βεβαιως θα σου δωσω αυτην, την οποιαν ουδεμια αλλη πολι στην γην δεν θα λαβη».

Ο Ζευς, η αναγνωρισθεισα απο ολους στην ελληνικη αρχαιοτητα δυναμη που ζευγνηται την Μητιν εθεσε στον εαυτο του τεσσερες αυτοδεσμευσεις.

Η δευτερη αυτοδεσμευση του Διος ονομασθηκε «Θεμις». Η Θεογονια του Ησιοδου την αποκαλει ντροπαλη, τρυφερη, σεβασμια. Στους στιχους της Θεογονιας 901-906 λεγει επισης οτι η Θεμις γεννησε τις μεριμνουσες για τον ανθρωπο «Ωρες» (οπως η μητερα γη φροντιζει τον ανθρωπο καθ’ ολη την διαρκεια του ετους, των μηνων, της ημερας και της νυχτος), την «Ευνομιην», δηλαδη την πρεπουσα διανομη των αγαθων, την «Δικην», δηλαδη την δυναμη την συγκρατουσα τους ανθρωπους στο κοινο συμφερον, που εκ του φωτος, του «νεμω», πηγαζει και επιτρεπει να ανθοφορη η «Ειρηνη».

Αυτες επιβλεπουν, φροντιζουν, τα εργα των θνητων ανθρωπων.

Και ακομη τις «Μοιρες»: την «Κλωθω», διοτι, οπως αυτη γνεθει κατασκευαζουσα τα ενδυμα του σωματος, ετσι και ο ανθρωπος γνεθει με τις πραξεις του τα συμβαινοντα και τα μελλοντα να συμβουν στην ζωη του (ο ανθρωπος ειναι υπευθυνος της μοιρας του), την «Λαχεσι» (δηλαδη ο ανθρωπος πρεπει να «λαγχανη», να λαμβανη ως μεριδιο το ορισθεν σ’ αυτον υπο των θεων ‘η εν ισοτιμια δια του κληρου των θνητων ανθρωπων), την «Ατροπον» (δηλαδη τους αμετατρεπτους φυσικους νομους ο ανθρωπος μπορει να καταπολεμη, αλλα δεν ειναι ποτε βεβαιον οτι θα καταφερη να τους αποτρεπη.

Αυτο ανηκει στην ανθρωπινη μοιρα).

Σ’ αυτες παλι τις τρεις, τις οποιες ο Ζευς ο βαθυνοος εδεχθη ως αναποτρεπτες καταστασεις, διοτι οφειλονται σ’αυτην την φυση του ανθρωπου και στις εξ ισου φυσικες αδυναμιες του, απεδωσε μεγαλες τιμες, οσες θα αποδιδει ο ανθρωπος προς την αγνωστη αιτια της δημιουργιας.

Οι Μοιρες ειναι αυτες που δινουν στους θνητους ανθρωπους τα αγαθα και τα κακα.

Λειπει ακομη το 2016 απο την Ελλαδα ενα αποκλειστικα δικο της «Εργοταξιο Διανοησης» το οποιο χωρις καμια ξενη επιρροη, οικονομικη και πολιτικη, να καταγινεται πρωτιστα με τα «ελληνικα συμφεροντα» και να τοποθετη σε δευτερη θεση τα συμφεροντα της Ε.Ε. και των ΗΠΑ και στο τελος να λαμβανη υπ’ οψη και τα συμφεροντα των αλλων κρατων και αυτων ακομη των εχθρικων.

Η «Ακαδημια Αθηνων» ειναι ενα ξενο και σιωνιστικοκρατουμενο σωμα.

Γι’ αυτο αλλωσε μεχρι σημερα δεν βγηκε ουτε ενας «Ακαδημα’ι’κος» για να καταγγειλη με συνεση και θαρρος τα κακως κειμενα στην χωρα που ζει, να επιδοκιμαση τα λαθη, τις εκτροπες και την αδικαιολογητη παραταση των ιστορικων-ιδεολογικων εκκρεμοτητων οι οποιες οσο καιρο παραμενουν, επιδεινωνουν την ιστορικη «εθνικη σχιζοφρενεια» των Ρωμιων και καθιστουν προβληματικη την εθνικη αυτογνωσια αυτων.

Με πλαστογραφημενο παρελθον, ψευτικο παρον και νεκρο μελον χτισθηκε ενα ψευτικο οικοδομημα, ενα θλιβερο κατασκευασμα που με την σχιζοφρενη ορθοδοξη ιδεολογια δεν μπορει να γεννηση «Ιστορια».

Οι αιωνιες πολιτικες μαριονεττες, οι κουμπαραδες με την κασσεττα και οι «φοινικιστες Ακαδημα’ι’κοι» δεν αντιληφθηκαν ακομη οτι η βαση στην οποια στηριζονται ειναι εδω και αιωνες τρυπια.

Τα ανοητα αυτα πιονια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ομως, αρεσκονται ακομη στην αστεια αυτη καταστασης τους, στην διαχρονικη παγιδα μεσα στην οποια εχουν εγκλωβιστει χωρις να κατανοουν οτι σημερα υπαρχει μονο ο «Ελληνικος» ‘η καλυτερα ο «Διος Λογος»-φως ο οποιος γεννηθηκε στον ευρυτερο χωρο του Ολυμπου και της Πελαγονικης οροσειρας και συνεβαλε πρωτος την αναγκη να υπηρετηση ολα τα πλασματα της δημιουργιας και να γινη ο αξονας γυρω του οποιου θα εκινουνταν οι λαοι οπως γυρω απο τον Ηλιο κινουνται οι πλανητες, σε αντιθεση με τον σιωνιστικο εξουσιασμο και με ολους τους αδαεις του που δεν κατανοουν οτι κανενα απο τα δογματα του δεν ειναι δυνατον να προσφερη λυσεις.

Οι καθε μορφης «φοινικιστες Ακαδημα’ι’κοι» της «Ακαδημιας Αθηνων» δεν κατανοησαν ακομη, οτι ο «Αρχαιοελληνικος Πολιτισμος» δεν ειναι μονο οπως η «Ορθοδοξια» ενα απλο ιστορικο μεγεθος, αλλα η ολοζωντανη βαση του σημερινου «Παγκοσμιου Πολιτισμου».

Ετσι ως εχουν υπο τον σιωνισμο τα πραγματα, οι Ρωμιοι θα συνεχιζουν να μεθουν στις ταβερνες της ελπιδος και γονατισμενοι, στρημογμενοι και πανικοβλημενοι στα παλατια του φοβουν θα τεντωνουν τον λαιμο τους για να σφαγουν ως προβατα γλυφωντας ταυτοχρονα και το χερι του σφαγεα τους για να μπορουν να βοσκουν ετσι στα καταπρασινα χωραφια της αλλης ζωης. 

sklavos

Ετσι θα συνεχιζουν να κοιμουνται τον υπνο της πνευματικης τους αφασιας και να εχουν το θρασος απεναντι της ιστοριας να εμφανιζουν τους υβριστες καθε ηθικης σταθμης, ως π.χ. τον εκλεγεντα προεδρον της Ν.Δ. κ. Κυριακο Μητσοτακη, ως ηγετες χαρισματικους, τους σκληρους δολοφονους της ελευθεριας του λογου και της σκεψης ακομη ως υμνητες της δημοκρατιας, τελος τους ηγετες της προδομενης ελληνικης κοινωνιας και τους σαρκοφαγους του Ελληνικου Λογου ως σωτηρες ‘η ως τους ηθικωτερους των κοαζοντων εντος του τελματος βατραχων.

Με την εκλογη του ως ανω γονου της Οικογενειοκρατιας επιτευχθει ο στοχος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου επαναδημιουργιας των δυο πολων εξουσιας στην
Ελλαδα οπως στο περελθον ειχε συμβει με το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ.

Το κουκλοθεατρο μεταξυ του Ανδρεα Παπανδρεου και Κωνσταντινο Μητσοτακη
ξαναστεινεται μεταξυ Αλεξη Τσιπρα και Κυριακο Μητσοτακη.

Σιγουρα ο επομενος Πρωθυπουργος της Ελλαδος, οπως σχεδιαστηκε απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, θα ονομαζεται Κυριακος Μητσοτακης.

Πολυ μικρος και γεματος με μεταναστες εγινε ο ελληνικος τοπος, μικροι και ηλιθιοι παρεμειναν οι Ρωμιοι, συντεχνιακο, καθυστερημενο και ξεπουλημενο εγινε το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, με εκαστοτε ανεπαρκεις, διαβρωμενες και προδοτικες κυβερνησεις και κομματικες αντιπολιτευσεις, εξαρτημενο πολιτικα και οικονομικα απο τους
τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου της Ε.Ε. και συντηρουμενο απο ξενα κονδυλια με υποθηκη της δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας των Ελληνων
και πολλες γενεες αυτων.

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος που ανελαβεν για ευγλωττους λογους την διαλυση του Ελληνικου Εθνους, προωθει προδοτες, ηλιθιους, απατεωνες, δολοφονους, απατριδες, και πολλα αλλα καθαρματα με ελληνοποιημενα ονοματα της μπασταρδεμενης και εγκληματικης Δεξιας και της σταλινικης και σιωνιστικοκατευθυνομενης και νεοφιλελευθερης Αριστερας, απο τον «πατο» της κοινωνιας των Ρωμιων στην κορυφη της εξουσιαστικης πυραμιδας του αχρηστου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, αφου προηγουμενους τους ξεπλυνει μεσα στην κολυμβηθρα του Σηλωαμ (Μασονικες στοες, λεσχες Ροταρυ, Λα’ι’ονς, Μπιλντενμπεργκ, Κολεγιο Αθηνων, Κολεγιο Ανατολια Θεσσαλονικης κ.α.).

Ελληνιδες και Ελληνες!

Η «Σωτηρια» της πατριδας μας απο τους πολυπλοκους δολους του διεθνους
πολιτικου σιωνισμου που στοχευουν στην ολοκληρωτικη διαλυση και στον υπουλο θανατο του Ελληνικου Εθνους, της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου ειναι στενα συνδεδεμενη με κοσμογονικες αλλαγες και απαλλαγες εντος των τειχων μας, απαραιτητες για την αρδην ανατροπη της υπουλης ιστορικης ροης.

Ο δολιος εχθρος μας πρεπει να νοιωση στο πετσι του. οτι εχει απεναντι του πολυβουλους, πανουργους, δολοπλεχτες και ολοκληρωμενους μαχητες που κινουν αποτελεσματικα τα οπλα τους.

Κατι τετοιο ομως προ’υ’ποθετει την δημιουργια πρωτα εντος των τειχων μας ενος «καθοδηγητικου ιερατειου πολιτισμου», ενος «συμβουλιου των σοφων», μιας «λειτουργικης ομαδας Ελληνων με πολυτροπη αντεπιθετικη οδυσσειακη νοοτροπια», με συμμετοχη σε αυτην των διαπρεπεστερων Ελληνων το γενος απο απανταχου της γης. Οι πολυπλοκοι δολοι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου αντιμετωπιζονται μονο
καλοσχεδιασμενους πυκνους και ολεθριους οδυσσειακους αντιδολους.

Η προταθεισα λειτουργικη ομαδα των Ελληνων με πολυτροπη αντεπιθετικη
οδυσσειακη νοοτροπια θα συντονιζει τις δραστηριοτητες μιας καλοσχεδιασμενης σειρας οδυσσειακων παραρτηματων με λεπτομερη καταγραφη, οριζοντια και καθετα, των δραστηριοτητων εντος των τειχων μας ολων των ξενων μυστικων υπηρεσιων και πρεσβειων και ολους τους εγχωριους συνεργατες αυτων και εφαρμογη εκει που αρμοζει ανορθοδοξων μεθοδων αντιμετωπισης…Δεν πρεπει να λησμονειται, οτι μπορει μεν ο Ελληνισμος στην πολυχιλιετη ενδοξη ιστορικη διαδρομη του να απεκτησε ακαταβλητους φιλοσοφους, μαχητικους και πολυτανλαντους επιστημονες, ακουραστους εξερευνητες, ταλαντουχους θεραπευτες και να εσυρε τεραστιες ποσοτητες γνωσης απο τα σκοταδια στο φως της κατανοησης, ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος ομως ειναι για μας μια επικινδυνη μακραιωνη ελληνοκτονος ιστορικη πραγματικοτητα που πρεπει επιτυχως να αντιμετωπισθη.

Τα οπλα για την αντιμετωπιση αυτη θα τα βρουμε κατα τον Μιχαλη Καλοπουλο (Αβρααμ ο Μαγος, ο διαχρονικος εμπρηστης της ιστοριας) με την συστηματικη μελετη των αρχειων της ετσι ονομασθεισης Παλαιας Διαθηκης.

Ολα τα βιβλια του αξιολογου αυτου Συγγραφεα ειναι ενας πραγματικος θησαυρος.

Εχει δικαιο ο κ. Καλοπουλος.

Η ως ανω προταθεισα λειτουργικη ομαδα Ελληνων με πολυτροπη αντιεπιθετικη οδυσσειακη νοοτροπια με μια καλοσχεδιασμενη ερευνα, πολυ ευκολα θα προκαλουσε ισχυρη κριση ταυτοτητας στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο με ασταματητες και τεκμηριωμενες δημοσιευσεις παγκοσμια για ολες τις φρικτες παλαιοδιαθηκικες λεπτομερειες.

Επιβαλλεται συνεπως η ιδρυση σε ενα απο τα Πανεπιστημια της χωρας μας ενος ανυπαρκτου μεχρι σημερα «Ινστιτουτου της εχθρογνωσιας».

Αλλως μονοι μας, ως Ρωμιοι και οχι ως Ελληνες, με τις συγκεκριμενες αδρανειες μας, σφραγιζουμε μια για παντα την ιστορικη μας μαυρη μοιρα!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>